Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#2726 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
kako smo losi covjece.
- karanana
#2727 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
druga liga, druga liga
jebem vam sve da vam jebem. rasformirajte se govna jedna. bolje nego da gledam ovu patnju sa ovim netalentima i amaterima na terenu.
goru ekipu i vecu dominaciju jednog tima nad drugim nikad u premier ligi nisam vidio. jebo vam niksic sve i drugi lopovi, ni ne zasluzuju bolje nego da se ugase.
racku ces se ekspresno vise vratiti iz druge lige.
jebem vam sve da vam jebem. rasformirajte se govna jedna. bolje nego da gledam ovu patnju sa ovim netalentima i amaterima na terenu.
goru ekipu i vecu dominaciju jednog tima nad drugim nikad u premier ligi nisam vidio. jebo vam niksic sve i drugi lopovi, ni ne zasluzuju bolje nego da se ugase.
racku ces se ekspresno vise vratiti iz druge lige.
- karanana
#2728 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sjo lude tekme i slobode. Udarci u okvir 14-1. Ne mogu ovo vise ni da kledam, odoh u kladaru na popravni i bingo pa cu kasnije malo napisati zasto mislim da ovaj moj klub nema perspektivu.
- avetinja
#2729 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nije ni Sloboda dobra. Toliko šansi su imali, a prvi gol dali greškom Maletića pred kraj prvog poluvremena. Ona greška je za zatvora. Još je kapiten u pitanju. Onda promašen penal Zebe, pa još more šansi, pa tek onda nekako uvališe i drugi gol, pa opet neiskorištene šanse. Da su igrali protiv ozbiljnije ekipe bili bi kažnjeni za promašaje.
Velež - velahavle. Sem jednog šuta ništa nisu napravili. Biće gusto za njih ove sezone. Zadnji na tabeli i jedina ekipa koja nema pobjedu.
Ima li neko link za Zrinjski-Slavija?
Velež - velahavle. Sem jednog šuta ništa nisu napravili. Biće gusto za njih ove sezone. Zadnji na tabeli i jedina ekipa koja nema pobjedu.
Ima li neko link za Zrinjski-Slavija?
-
Nadzorna_ploca
#2730 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ko je onda u ligi dobar? Niko.
- avetinja
#2731 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ne mogu reći za Slobodu da su dobri ako su danas trebali zabiti 8 golova a oni zabili tek 2. 36 udaraca na gol. Ja ne znam kada se to u Ligi desilo. I na kraju samo 2-0, normalno da nije dobro. Realizacija nikakva. Računaj da su prvi gol dali greškom Maletića. Da nisu, vjerovatno bi bilo 1-0.
-
Nadzorna_ploca
#2732 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ja mogu reci za ekipu koja je na drugom mjestu da je dobra.
- avetinja
#2733 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Generalno su dobri, ali u ovoj utakmici nisu bili dobri. Ja bih sačekao da odigraju utakmicu protiv Zrinjskog, Širokog i Sarajeva, pa da kažem nešto više. Svaka čast do sada, treba i ove "manje" klubove pobijediti.
-
Nadzorna_ploca
#2734 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ako u tim utakmicama izbore pozitivne rezultate onda ih to lansira medju prve favorite za titulu. Jer ocigledno je da igraju cvrsto i bez srljanja, a oni su svoj cilj ostvarili..opstanak u ligi.
-
todd_smith
#2735 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Mi danas 20 suteva i najmanje 3 zicera cista pa samo 2 gola, prije 2 sezone protiv Zvijezde 20 suteva bez gola, tako da ima uvijek neko gori ne brini seavetinja wrote:Ne mogu reći za Slobodu da su dobri ako su danas trebali zabiti 8 golova a oni zabili tek 2. 36 udaraca na gol. Ja ne znam kada se to u Ligi desilo. I na kraju samo 2-0, normalno da nije dobro. Realizacija nikakva. Računaj da su prvi gol dali greškom Maletića. Da nisu, vjerovatno bi bilo 1-0.
- avetinja
#2736 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Teško da može biti gore od ovog danas. Stvarno su imali nevjerovatnu dominaciju, ali realizacija je zakazala.todd_smith wrote:Mi danas 20 suteva i najmanje 3 zicera cista pa samo 2 gola, prije 2 sezone protiv Zvijezde 20 suteva bez gola, tako da ima uvijek neko gori ne brini seavetinja wrote:Ne mogu reći za Slobodu da su dobri ako su danas trebali zabiti 8 golova a oni zabili tek 2. 36 udaraca na gol. Ja ne znam kada se to u Ligi desilo. I na kraju samo 2-0, normalno da nije dobro. Realizacija nikakva. Računaj da su prvi gol dali greškom Maletića. Da nisu, vjerovatno bi bilo 1-0.
Ma jebo to, jesi li vidio Radnika? Nakon 8.kola, 3. na tabeli sa 15 bodova.
Izgleda da Zrinjo i danas drži svoju mrežu netaknutom.
- ZonFon
#2737 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Mene Radnik ne cudi, imaju finih para i strucnjaka na klupi. Uletili su u UEFA-in program za obnovu terena i uradili ga kvalitetno i to odmah daje rezultate.
-
1946--1987
#2738 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
a mi sad radniku idemo, mrka kapa vjerovatno 
-
Nadzorna_ploca
#2739 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Hajde hvala Bogu da su uradili, proslih godina nisu mogli travu pokositi.ZonFon wrote:Mene Radnik ne cudi, imaju finih para i strucnjaka na klupi. Uletili su u UEFA-in program za obnovu terena i uradili ga kvalitetno i to odmah daje rezultate.
-
todd_smith
#2740 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Velez ispada iz lige, jbga steta zaista.
Radnik ce nas uzeti, siguran sam. Strucnjaka na klupi imaju, solidnu ekipu koja igra tvrdo jos od prosle sezone. Da nismo imali srece nikad ih ne bi ni uzeli prosle sezone, nista iznenadjujuce kako igraju ove sezone.
Radnik ce nas uzeti, siguran sam. Strucnjaka na klupi imaju, solidnu ekipu koja igra tvrdo jos od prosle sezone. Da nismo imali srece nikad ih ne bi ni uzeli prosle sezone, nista iznenadjujuce kako igraju ove sezone.
- nosara
#2741 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Kone realne... Sutra ce zabijelit... 
- jeza u ledja
#2742 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ako se ne varam, ovo je jedna te ista recenica.todd_smith wrote: Alispahic ne moze uopce u istu recenicu sa igracima kao sto su Benko, Stepanov, Jajalo i Said, sto se tice talenta.
Nisam ja ni tvrdio da su isti kvalitet. Pa vidis da spominjem i Barice, Purice i ostale. Moja je poenta da smo dosta doveli igraca koji su nekad bili top i onda ljohnuli sezonu-dvije. Pogledas im kad su bili na vrhuncu, te klubove u kojim su igrali, a onda pogledas zadnji klub i sezonu i vidis pad. Takav je i Alispahic, ali takvi su bili i drugi, pa su bili pun pogodak.todd_smith wrote: Ali apsolutno nikako. I kada je igrao u sada vec svom "zenitu", ovi su opet za stepenicu vise bili ozbiljniji igraci. Evo primjer Said je sa 25kg viska i povracanjem na poluvremenu povaljao najjacu ekipu u ovoj ligi u tom trenutku za derbi na Kosevu. Jajalo u lezernom hodanju diktirao tempo protiv najjace ekipe u tom trenutku kada mo Zrinjski povaljali u Mostaru za Kup. To su ti igraci, Alispahic je imao jednu solidnu sezonu u ok ekipi u dobroj ligi i to mu je citava karijera. Ovdje je dosao kao pojacanje STRIKTNO na osnovu imena i nista vise, jer je dosao sa povredom, dosao je sa kilazom i dosao je sa sjebanom kondicijom, dosao je bez utakmice u nogama haman 2 pune godine i jos vaznije dosao je "besplatno" jer ga niko drugi nije zelio. I evo prosla je godina dana lik i dalje ima manje vise istu kilazu i istu kondiciju. Kako sad takav igrac moze biti pojacanje?
onaj komentar emigrazionea o stojcevu ni dijete ne bi shvatilo ozbiljno
Jajalo sa Kelnom otisao u Cvajtu i tamo nije igrao. Benko otisao u Kinu. Delac iz Celzija posudjivan u sve losije klubove. Ikande od Milana, preko Izraela, do klupe. Stepanov od Porta i Malage do Kipra. Stojcev iz MLSa do Leotara. Baric iz Genta u Vojvodinu i klupu mescini tamo. Dzemo bio redovan reprezentativac jedno vrijeme. Al Bekic iz Dinama u GOSK. Itd. I eto Alispahic iz Dinama u drugi tim Rijeke. Pa Said iz Bremena do cvajte. I kod nas, vecina ovih su bili pojacanja. To ti govorim.
Inace strasni Stojcev, sta ono rece emigrazione jedan od najboljih igraca zadnjih 20 godina
-
1946--1987
#2743 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Znao je on podvaliti loptu, al znao je puno vise podvalit kontri protivniku iz kojih smo primali golove 
-
1946--1987
#2744 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
mene iskreno rustemovic nicim nije odusevio, ne znam sta pojedinci vide u njemu.Sredina nam je najslabija karika bila danas, Rustemovic-Radovac.Tako sam to ja vidio, jedino borbenost je bila na nivou 
da ponovim opet, almir bekic je roberto karlos za puzija, lijeva strana je fakat izgledala dobro sa bekicem i duljom.
da ponovim opet, almir bekic je roberto karlos za puzija, lijeva strana je fakat izgledala dobro sa bekicem i duljom.
- Capajebo
#2745 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Rustemovic ima skoro pa perfektne kretnje bez lopte, posebno sto se tice defanzivnih zadataka. Nije sve u fudbalu hlopta1946--1987 wrote:mene iskreno rustemovic nicim nije odusevio, ne znam sta pojedinci vide u njemu.Sredina nam je najslabija karika bila danas, Rustemovic-Radovac.Tako sam to ja vidio, jedino borbenost je bila na nivou
-
Nadzorna_ploca
#2746 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Rustemovic je fajter, dobro fizicki spreman i adekvatan da se pobije na sredini terena. Sa loptom malo kuburi, vjerovatno je i nekontinuitet igranja malo ostavio uticaja ali generalno ja volim takve igrace.
-
todd_smith
#2747 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sta vam je, ovo protiv Borca je isto kao ono protiv Drine.
Znatno slabiji protivnik, magla se prodaje. I dalje nema sredine terena, Rustemovic ne moze sam drzati sredinu terena kada ti Radovac prodaje lopte lijevo i desno, ne moze jedan igrac to igrati, Kovacevic i Rustemovic moraju biti dva zadnja vezna i imati Ikandea ispred. Ili ako igramo 4-4-2, Kovacevic i Rustemovic na sredini terena. Jaci i defanzivniji par, za ofanzivu ionako imas Benku, Krstea, Duljevica, Okica, sta ti treba vise?
Duljevic napokon na pravoj strani tj lijevoj i da ulazi i suta desnom. Sve ostalo manje vise prosjek, imamo 10 kornera nema jedne ozbiljnije prilike. Kontre idu, mi svaku useremo. Okic i Krste primaju loptu u 16 ili pucaju pored gola ili je vracaju nazad.
Baric kao prosle sezone, imao jedno ubacivanje protiv Zrinjskog, ostalo karina, sada identicno protiv Borca ubaci sve ostalo lose igrao i odjednom prejjak.
Almir Bekic odlican u napadu, nazad onako. Ali jeste tesko biti dobar kada ti je mjerilo mrtvi Puzigaca.
Sasvim prosjecna partija, mora ovo DOSTA DOSTA bolje, Radnik ce biti jebena prepreka ako ovakav pristup budemo imali sljedece sedmice.
Znatno slabiji protivnik, magla se prodaje. I dalje nema sredine terena, Rustemovic ne moze sam drzati sredinu terena kada ti Radovac prodaje lopte lijevo i desno, ne moze jedan igrac to igrati, Kovacevic i Rustemovic moraju biti dva zadnja vezna i imati Ikandea ispred. Ili ako igramo 4-4-2, Kovacevic i Rustemovic na sredini terena. Jaci i defanzivniji par, za ofanzivu ionako imas Benku, Krstea, Duljevica, Okica, sta ti treba vise?
Duljevic napokon na pravoj strani tj lijevoj i da ulazi i suta desnom. Sve ostalo manje vise prosjek, imamo 10 kornera nema jedne ozbiljnije prilike. Kontre idu, mi svaku useremo. Okic i Krste primaju loptu u 16 ili pucaju pored gola ili je vracaju nazad.
Baric kao prosle sezone, imao jedno ubacivanje protiv Zrinjskog, ostalo karina, sada identicno protiv Borca ubaci sve ostalo lose igrao i odjednom prejjak.
Almir Bekic odlican u napadu, nazad onako. Ali jeste tesko biti dobar kada ti je mjerilo mrtvi Puzigaca.
Sasvim prosjecna partija, mora ovo DOSTA DOSTA bolje, Radnik ce biti jebena prepreka ako ovakav pristup budemo imali sljedece sedmice.
-
1946--1987
#2748 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
ne slazem se sa centarsutevima, ovo je jedna od rijetkih utakmica i borac je jedna od rijetkih ekipa kojoj smo pravili probleme sa ubacivanjima i skokom, makar nesto 
jebo ekipu koju mi nadskocimo
jebo ekipu koju mi nadskocimo
-
1946--1987
#2749 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
kako nije napredak ako si izgubio od jebene lukavice prije par dana a danas dobio borca, napredak je ocigledan
jbt. kad vidim da slavija gubi 4:0 u mostaru a da su nas dobili zlo mi, vjerovatno je sto im ne igra pedesetogodisnjak
jbt. kad vidim da slavija gubi 4:0 u mostaru a da su nas dobili zlo mi, vjerovatno je sto im ne igra pedesetogodisnjak
-
1946--1987
#2750 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
grijesi todd, ako je gledao obje utakmice svih 90 minuta morao je vidjeti ocigledan napredak i u igri.