Jos kad bih se trzao sta svakakvi pacijenti pisu, davno bih obrisao accmudrac2 wrote:sreća pa ti nisi salonacBodkin wrote:sudeci po forumskom puku, ovdje je 80% salonaca i 15% prikrivenih salonaca loji ce se kad tad okliznuti i pokazati pravo lice. Ostalo su patriote iz dijaspore i par ratobornih iz bosne
Novi rat
-
Bodkin
#2726 Re: Novi rat
- madner
#2727 Re: Novi rat
Malo je pravih bosanskih nacionalista, civilizacijski nadmocnih, sto jest jest. 
-
Kitrona
#2728 Re: Novi rat
mudrac2 wrote:da, da, šokantno otkriće zar ne. Pohrvatili i pokatoličili. Za večeru, i to bezbeli posnu.Kitrona wrote:Vjeru?mudrac2 wrote: pojavili su se i hrvati, prodali vjeru za večeru.
E svašta...
Jeste bre, sve su to pokatoličeni Srbi, ovaj Bošnjaci...
- General_Jackson
#2729 Re: Novi rat
Bit će da nije, ne znam nijednog bivšeg borca koji ponovo želi i priziva rat, osim toga većina nas više nije ni u godinama ni u kondiciji za neki novi, rat mogu prizivati samo balavci, stranački kadrovi i koja pobjegulja ili štablija iz prošlog rata.mudrac2 wrote:sreća pa ti nisi salonacBodkin wrote:sudeci po forumskom puku, ovdje je 80% salonaca i 15% prikrivenih salonaca loji ce se kad tad okliznuti i pokazati pravo lice. Ostalo su patriote iz dijaspore i par ratobornih iz bosne
- seln
#2730 Re: Novi rat
A posto je musliman i religija, muslimanski narod nije nestao. Stavise, cini 50% vecinu.Kitrona wrote:Ali je ipak nestao.Pojavili su se Bošnjaci.japin_mutapi wrote:Muslimanski narod neće nestati, to ja poručujem Karadžiću!"
-
nemesisx
#2731 Re: Novi rat
Ma ti si lud lik totalno. Ocigledno ti nije bilo dosta jednog rata.seln wrote:Tako je, niste narod ratnika, vec koljaca inajdraza vam je borba protiv civila.nemesisx wrote: Uglavnom tu se vidjelo kakvi smo mi borci i kakve komandate imamo.
Ne obezvrijedjujem niciju borbu, ali meni izgleda da nismo narod ratnika.
A komandati su vam samo za 'aga.
Jebem ti cokanj, u 21. vijeku on koristi neke tribalne nazive... "narod ratnika"![]()
Narod drona i samonavodecoh projektila mi je puno drazi.
Neces vjerovati ali ima nas mnogo koji ne zele da bace zivot i zdravlje tek tako
za nekakav patriotizam i te gluposti.
- seln
#2732 Re: Novi rat
Ja ne poznajem ni jednog covjeka koji priziva rat, ni borca, ni onog koji se iz ovog ili onog razloga nije borio.General_Jackson wrote:Bit će da nije, ne znam nijednog bivšeg borca koji ponovo želi i priziva rat, osim toga većina nas više nije ni u godinama ni u kondiciji za neki novi, rat mogu prizivati samo balavci, stranački kadrovi i koja pobjegulja ili štablija iz prošlog rata.mudrac2 wrote:sreća pa ti nisi salonacBodkin wrote:sudeci po forumskom puku, ovdje je 80% salonaca i 15% prikrivenih salonaca loji ce se kad tad okliznuti i pokazati pravo lice. Ostalo su patriote iz dijaspore i par ratobornih iz bosne
Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.
- muha_sa
#2733 Re: Novi rat
92. sam s merakom kreno i ne sekunde se ne kajem a sad cekam prvi metak da se ispali i furamseln wrote: Ja ne poznajem ni jednog covjeka koji priziva rat, ni borca, ni onog koji se iz ovog ili onog razloga nije borio.
Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.
oborit osigurace, zavrnut vodu, obje brave zakljucat i vozdra
- seln
#2734 Re: Novi rat
Ocigledno vama nije bilo dosta jednog rata, vec provocirate novi.nemesisx wrote:Ma ti si lud lik totalno. Ocigledno ti nije bilo dosta jednog rata.seln wrote:Tako je, niste narod ratnika, vec koljaca inajdraza vam je borba protiv civila.nemesisx wrote: Uglavnom tu se vidjelo kakvi smo mi borci i kakve komandate imamo.
Ne obezvrijedjujem niciju borbu, ali meni izgleda da nismo narod ratnika.
A komandati su vam samo za 'aga.
Jebem ti cokanj, u 21. vijeku on koristi neke tribalne nazive... "narod ratnika"![]()
Narod drona i samonavodecoh projektila mi je puno drazi.
Neces vjerovati ali ima nas mnogo koji ne zele da bace zivot i zdravlje tek tako
Nije meni bilo ni do prvog rata, ali me niko nije pitao.
Tada vam je sila udarila u guzicu, smrdija do Tokija preko Milvokija...
tu su tenkovi, tu su avioni... pa malo bela tehnika, malo elektronika...
Paaa, posto ste ga ipak ispusili, onda vam nije vise do ratovanja. Verujem ti. Ali veruj i ti meni, ako niste mogli podeliti Bosnu tenkovima, necete ni pretnjama.
- seln
#2735 Re: Novi rat
Sasvim legitimno razmisljanje i niko nema prava nazivati te ovako ili onako zbog toga.muha_sa wrote:92. sam s merakom kreno i ne sekunde se ne kajem a sad cekam prvi metak da se ispali i furamseln wrote: Ja ne poznajem ni jednog covjeka koji priziva rat, ni borca, ni onog koji se iz ovog ili onog razloga nije borio.
Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.![]()
Isto tako je legitimno i ono drugo misljenje i niko nema prava nazivati nekoga ovako ili onako.
- muha_sa
#2736 Re: Novi rat
seln wrote:Sasvim legitimno razmisljanje i niko nema prava nazivati te ovako ili onako zbog toga.muha_sa wrote:92. sam s merakom kreno i ne sekunde se ne kajem a sad cekam prvi metak da se ispali i furamseln wrote: Ja ne poznajem ni jednog covjeka koji priziva rat, ni borca, ni onog koji se iz ovog ili onog razloga nije borio.
Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.![]()
Isto tako je legitimno i ono drugo misljenje i niko nema prava nazivati nekoga ovako ili onako.
jasno ko dan
-
nemesisx
#2737 Re: Novi rat
Vama?seln wrote: Ocigledno vama nije bilo dosta jednog rata, vec provocirate novi.
Paaa, posto ste ga ipak ispusili, onda vam nije vise do ratovanja. Verujem ti. Ali veruj i ti meni, ako niste mogli podeliti Bosnu tenkovima, necete ni pretnjama.
Nisam srbin.
I prestanite svakog nazivati tako, ili izdajnikom i slicno ako ima drugacije misljenje.
Ti mislis da ne bi bilo etnickog ciscenja srba u Bosni u novom ratu?
Ne zelim da ubijam ljude jednostavno i ne zelim da budem dio toga a kako vidim
ovdje se raja bas nafurala upravo na to.
-
Kitrona
#2738 Re: Novi rat
nemesisx wrote:Vama?seln wrote: Ocigledno vama nije bilo dosta jednog rata, vec provocirate novi.
Nisam srbin.
I prestanite svakog nazivati tako, ili izdajnikom i slicno ako ima drugacije misljenje.
Grupno sotoniziranje neistomišljenika. Tipična fašistička matrica usprkos navodno deklarativnoj pripadnosti drugoj "strani":
Iako sam siguran da će sad početi o nekakvoj travi i simbolima...
- seln
#2739 Re: Novi rat
Jedan prikriveni, jedan otvoreni....Kitrona wrote:nemesisx wrote:Vama?seln wrote: Ocigledno vama nije bilo dosta jednog rata, vec provocirate novi.
Nisam srbin.
Grupno sotoniziranje neistomišljenika. Tipična fašistička matrica usprkos navodno deklarativnoj pripadnosti drugoj "strani":
Iako sam siguran da će sad početi o nekakvoj travi i simbolima...
Moje pravo je da vas sataniziram....ovaj "nije srbin" gore se u slucaju raspada Bosne brine da neko ne napadne srbe...
ovaj zove fasistima one koje je '93 zatvarao u Dretelj...
to ono "reci mi da ti ne kazem"
Mirno spavajte, bice sta bude.
- tandmand
#2740 Re: Novi rat
Tovarite kamione, traktore, zaprežna kola i bežite iz ratne zone.nemesisx wrote: Ma ti si lud lik totalno. Ocigledno ti nije bilo dosta jednog rata.
- General_Jackson
#2741 Re: Novi rat
Gdje si ti onda živio 92´ i koliko ti je tada bilo godina?seln wrote: Ali, nije ga niko prizivao ni '92, pa je opet poceo.
-
nemesisx
#2742 Re: Novi rat
Haj dobro nek sam cetnik, srbin, ustasa, kako god.
Covjek je razotkrio moje planove protiv Bosne.
Pozdrav vama i uzivajte.

Pozdrav vama i uzivajte.

- General_Jackson
#2743 Re: Novi rat
Ma to je fotomontažanemesisx wrote:Haj dobro nek sam cetnik, srbin, ustasa, kako god.
Pozdrav vama i uzivajte.
![]()
- sWeeT_Companion
#2744 Re: Novi rat
I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom? 
-
dpjokala26
#2745 Re: Novi rat
Ddragi moji
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Odmorite malo od prizivanja rata.Bar ovih dana.
Bajram Šerif Mubarek Olsun
- tandmand
#2746 Re: Novi rat
@nemesisx to je ona zastava što ste je oteli Tokiću. 
Last edited by tandmand on 17/07/2015 09:53, edited 1 time in total.
-
NailovaMater
#2747 Re: Novi rat
A boga mi i ubudućedpjokala26 wrote:Ddragi moji
Bajram Šerif Mubarek Olsun![]()
![]()
![]()
-
archi_a
#2748 Re: Novi rat
Eeeeeee, moja ljiljanko i kad te svako nosa. Žali bože svih onih gazija koji dadoše svoj život pod njom, da se pojavi balo i da kaže kako nismo narod ratnika. 
-
mudrac2
#2749 Re: Novi rat
do banja luke. Gdje ti je traktor, pamtiš li?sWeeT_Companion wrote:I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom?
- kamen spoticanja
#2750 Re: Novi rat
De ba...1992. avionima bombardovali zagreb i ljubljanu...za njihovu stvar radili i miterrand i john major a sad moraju poslati drzavnog premijera da ga prebije par crnih labudova jal nekih drugih ptica samo da bi makar za par dana pokusali napraviti ravnotezumudrac2 wrote:do banja luke. Gdje ti je traktor, pamtiš li?sWeeT_Companion wrote:I dokle se stiglo sa ofanzivom? Jesu frontovi pod kontrolom?