Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma samo govori sad ce to brzo..brzo..brzoo i eto ga
hvalaaaaa
Ma slusaj ja ti u zivotu nish ne volim brzo... brzo.... brzo... izuzev kad mi je vrela tava u ruci
hahahahahha slazem se [/quote]
Ma pravo da ti kajem ja cu se danas po zavrsetku poslovnih obaveza slozit sa pivama, nekako se sa ovim zenskim rodom u posljednje vrijeme jedino slazem , jal je do zena, jal sam ja posto ters[/quote]
znas kako ono kazu,udji sine u kucu prije aksama:D e tako ti je i sa pivama il ti ga zenama,sto se ranije slozis lakse ce ti bit ujutro ustat pogotovo ak' si ters ko i ja,jer sejtan je mirniji preko dana
znas kako ono kazu,udji sine u kucu prije aksama:D e tako ti je i sa pivama il ti ga zenama,sto se ranije slozis lakse ce ti bit ujutro ustat pogotovo ak' si ters ko i ja,jer sejtan je mirniji preko dana
Sejatan nikad ne odmara, a nekako mi sa pivama bude svejedno ono nema emocija a milozvucno te vode u neko svoje carstvo i smiraj.
i to sto kazes,televizijA i pivA su najbolje zene,upalis..ugasis kad hoces..popijes kol'ko ti volja a niko ti ne zvoca raj na zemlji
pa vidi u potpunosti se slazem...nisam shovinista to je istina ne znamo mi zene ispostovat tu ' musku pecinu' tj.kad bi najradije shutio,piljio u jednu tacku,pijuckao pivu itd...jer bi mi u datom momentu htjele pricat,izaci vani,a sto ovo,a sto ono i da ne nabrajam cure ce mi lomacu spremit al mene nije stid priznat ono sto je istina
pa vidi u potpunosti se slazem...nisam shovinista to je istina ne znamo mi zene ispostovat tu ' musku pecinu' tj.kad bi najradije shutio,piljio u jednu tacku,pijuckao pivu itd...jer bi mi u datom momentu htjele pricat,izaci vani,a sto ovo,a sto ono i da ne nabrajam cure ce mi lomacu spremit al mene nije stid priznat ono sto je istina
Samo hocu da kazem da se nemora uvijek nesto desavat da bi bilo zanimljivo. Ja npr kada hocu da sutim i da odmorim mozak od svega odem u ribolov.
Al shutjeti zajedno (ne sad stalno ono niđe veze) s vremena na vrijeme. Zar je to toliko teshko traziti??
eh zato je meni razumijevanje zakon ako toga nema djaba ti sve,ja krenem od sebe,tako mi je najlakse kad ujutro ustanem ne mogu da progovorim sat vremena i ako neko pocne mljet bez prestanka tukla bi se tako da te savrseno dobro razumijem
ma samo joj kazes jaoooo ljubavi sto si lijepa kad se tek probudis hahahahahahah (mislim ni u ludilu ne pokazuj da tako ne mislis ), popit ces kafu s mirom kakvu nikad do sad nisi popio