Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- JThomas
#2726 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pitanje je samo konta li to napoleon (u kojem slučaju će predložiti žrtvenog jarca) ili ne.
- JThomas
- Banksy
#2728 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Napeolon slabo šta konta, a i što konta, opet misli da je najpametniji i da sve najbolje zna. I tu nije usamljen, ako pogledamo i ostale 'lidere'.
Mislim, skoro sam sigurna, da mu slijedi dobar pad (rejtinga, procenata), svoj max je dosegao na prošlim izborima, u koaliciji ništa nije napravio (nebitno iz kojih razloga, prosječan glsača se razlozima ne zamara), a obećavao je puno i previše.
Kampanja je isključivo negativna (što je marketinški sasvim pogrešno), a čitatelj smoren i izmožden timnegativnostima, pa umjesto reakcije na negativce (što Napoleno pogrešno očekuje), prestaje čitati izvor informacije o negativnostima, što rezultira padom prodaje, itd.
Sve radi pogrešno.
Mislim, skoro sam sigurna, da mu slijedi dobar pad (rejtinga, procenata), svoj max je dosegao na prošlim izborima, u koaliciji ništa nije napravio (nebitno iz kojih razloga, prosječan glsača se razlozima ne zamara), a obećavao je puno i previše.
Kampanja je isključivo negativna (što je marketinški sasvim pogrešno), a čitatelj smoren i izmožden timnegativnostima, pa umjesto reakcije na negativce (što Napoleno pogrešno očekuje), prestaje čitati izvor informacije o negativnostima, što rezultira padom prodaje, itd.
Sve radi pogrešno.
- ultima_palabra
#2729 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Još uvijek je na slobodi, a to je bio primarni cilj
Sve ostalo je bonus.
- Banksy
#2730 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Znači, nije ništa dogovorio, nikakve postizborne koalicije. A sujeta drma.
Odlično, umjesto drugog, sad će biti na trećem mjestu, iza Bećirovića i Džaferovića.
Odlično, umjesto drugog, sad će biti na trećem mjestu, iza Bećirovića i Džaferovića.
- JThomas
#2731 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
zdravorazumski da. i taj je ispunio. ali sujeta pojede i ne staje...
- JThomas
#2732 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
klix objavio a na avazu još nema. vjerovatno pišu popratni ep 
- omega369
#2733 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Znaci pingvin odlucio da je SBB odlucila njega predloziti za kandidata. Golemo 
-
The BEN10
#2734 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ahahahaha, ubit će ga nogama jadnog. Joj Fahre, na kakvim će samo aparatima završiti.Banksy wrote:Znači, nije ništa dogovorio, nikakve postizborne koalicije. A sujeta drma.
-
bosanska senzacija
#2735 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Da su mu dali nadzor nad OSA-om da se konacno uvjeri da je zrak cist, vjerujem da od kandidature ne bi bilo nista.
- Banksy
#2736 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kad je počeo o sebi u trećem licu,, bilo je jasno da je nastupio razlaz s realnim svijetom...The BEN10 wrote:Ahahahaha, ubit će ga nogama jadnog. Joj Fahre, na kakvim će samo aparatima završiti.Banksy wrote:Znači, nije ništa dogovorio, nikakve postizborne koalicije. A sujeta drma.
- Maraschino
#2737 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
je li se jos neko tri puta kandidovao i ispusio?
kompleksi malog covjeka.
kompleksi malog covjeka.
- kmirsad
#2738 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nije mi jasno... zašto se kandidovati za Predsejdništvo ako si svjestan da nemaš ama baš nikakve šanse...da li stvarno misli da može pobijediti... racimo Bečirevića... možda se nada, kao ličnu satisfakciju, da će prebaciti SDA i Đaferovića...
- Maraschino
#2739 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tri puta biti porazen i glumiti lidera, voditi neku stranku moze samo kompleksas.kmirsad wrote:Nije mi jasno... zašto se kandidovati za Predsejdništvo ako si svjestan da nemaš ama baš nikakve šanse...da li stvarno misli da može pobijediti... racimo Bečirevića... možda se nada, kao ličnu satisfakciju, da će prebaciti SDA i Đaferovića...
Nakon ovih izbora nastat ce veliki osip clanstva. Gori od Scepana i SBBa bi ce samo oni koji ih prime.
- mO k3
#2740 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Mozda ga nekada opali :)Nkmirsad wrote:Nije mi jasno... zašto se kandidovati za Predsejdništvo ako si svjestan da nemaš ama baš nikakve šanse...da li stvarno misli da može pobijediti... racimo Bečirevića... možda se nada, kao ličnu satisfakciju, da će prebaciti SDA i Đaferovića...
- GandalfSivi
#2741 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Moram priznati da sam iznenadjen. Nema sanse da bi se Fahro kandidovao da ne misli da garant pobjedjuje. Mozda oni nesto znaju sto mi ne znamo. Znam da je SBB zadnjih 3-4 mjeseca intenzivno radila na prosirenju baze i clanstva, ali opet ne vidim kako pobjedjuju. Ja sam ih stavio u poziciju koalicionog partnera (bilo kome), ali oni idu na pobjedu. Vidjet cemo...
- kmirsad
#2742 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
koliko ja znam, osipanje je već počelo... susrečem rezignirane članove...Maraschino wrote:Tri puta biti porazen i glumiti lidera, voditi neku stranku moze samo kompleksas.kmirsad wrote:Nije mi jasno... zašto se kandidovati za Predsejdništvo ako si svjestan da nemaš ama baš nikakve šanse...da li stvarno misli da može pobijediti... racimo Bečirevića... možda se nada, kao ličnu satisfakciju, da će prebaciti SDA i Đaferovića...
Nakon ovih izbora nastat ce veliki osip clanstva. Gori od Scepana i SBBa bi ce samo oni koji ih prime.
Ne vjerujem... bit če mu problem i sačuvati carstvo...mO k3 wrote:Mozda ga nekada opali :)Nkmirsad wrote:Nije mi jasno... zašto se kandidovati za Predsejdništvo ako si svjestan da nemaš ama baš nikakve šanse...da li stvarno misli da može pobijediti... racimo Bečirevića... možda se nada, kao ličnu satisfakciju, da će prebaciti SDA i Đaferovića...
GandalfSivi wrote:Moram priznati da sam iznenadjen. Nema sanse da bi se Fahro kandidovao da ne misli da garant pobjedjuje. Mozda oni nesto znaju sto mi ne znamo. Znam da je SBB zadnjih 3-4 mjeseca intenzivno radila na prosirenju baze i clanstva, ali opet ne vidim kako pobjedjuju. Ja sam ih stavio u poziciju koalicionog partnera (bilo kome), ali oni idu na pobjedu. Vidjet cemo...
Mislim da ni on ne ide na pobjedu... nije toliko lud...mislim da je ovo shvatio kao turnir sa SDA...važno mu je da njih prebaci... makar se borili za posljednje i predposljednje mjesto na tabeli...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2743 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
treĆa sreĆa... živio nam prdCenikTREĆI POKUŠAJ
Fahrudin Radončić zvanično kandidat SBB-a za člana Predsjedništva BiH
- mO k3
#2744 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sto jes , jes uporan je pa zar mu nije dosta poraza ??pici wrote:treĆa sreĆa... živio nam prdCenikTREĆI POKUŠAJ
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2745 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
mO k3 wrote:Sto jes , jes uporan je pa zar mu nije dosta poraza ??pici wrote:treĆa sreĆa... živio nam prdCenikTREĆI POKUŠAJ
sHo bi rekli azerbejdjanci... ne jeBe leP vec uporan
- mO k3
#2746 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ova ti je dobra
-
hizo ramidovic
#2747 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
iznenadjen sam izborom fahrA za kandidata za clana PBiH, posebice uzme li se u obzir jacina njegovih protivkandidata...
ali takav je ezbebe od samog svog osnutka, nepredvidiv i neizvestan, i uvek nas necim prijatnim iznenadi i pocasti
ali takav je ezbebe od samog svog osnutka, nepredvidiv i neizvestan, i uvek nas necim prijatnim iznenadi i pocasti
- ultima_palabra
#2748 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Što bi Srbi rekli za Tadića i Nikolića... prvo nas je jebo lep, sad nas jebe uporan 
-
Nero Histrion
#2749 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
h-ala vera, burazerhizo ramidovic wrote:iznenadjen sam izborom fahrA za kandidata za clana PBiH, posebice uzme li se u obzir jacina njegovih protivkandidata...
- SmokingMan
#2750 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fahrin treći pokušaj....