UpravoBaltazar_khan wrote:žali se komitetu.RusmirBurek wrote: Kvarno
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2726 Re: Sarajevski derbi
- rumFo
#2727 Re: Sarajevski derbi
hehehe fkt kako su dali ona dva gola zrinjskom? pa ne znaju sastavit dvije, ko da su im lijeve obje... boze sacuvaj, pa nije mi jasno kako se za cijelu sezonu nisu uigrali makar jednu akciju da vidis za 90min. uzas, nadao sam se vise od komsija, al ono je sprdacina od utakmice... pa braco iz vrbanjuse bi ih bolje naspenovosalle_eh1986 wrote:kolektivno u zabludi, od uprave, igrača, navijača...allah selametLSD wrote:Cuj onog Husejinovića Željo je moja stara mušterija![]()
![]()
zabio jedan gol i vec poceo prepadati nekoga i pricati o mušterijama
![]()
....puuuu
- JThomas
#2728 Re: Sarajevski derbi
neki su bojkotovali i za manje.
lijepo je što ste optimisti, al' ne bi bilo prvi put u toku ove polusezone da vam se raspoloženje drastično promijeni.
lijepo je što ste optimisti, al' ne bi bilo prvi put u toku ove polusezone da vam se raspoloženje drastično promijeni.
-
dosadno mi
#2729 Re: Sarajevski derbi
Hocemo i mi u Cuhaijevoj dolini svasta nesto al ne moze,tako je i vama,bujrum,15 KM i dio zapada je tvoj samo mojne nositi nesto vopla da te ne tivraLSD wrote:Hocemo jug za 6 marakaisto kao i sjever...yebo zapad, cuj 15 mambi
puuuu ...šteta je da zjapi Jug prazan citavu godinu...pa kad ce se otvoriti ako nece za derbi
kad
a mi cemo doci onako usput, spontano i neorganizovano, bez kortea i policijske pratnje ,a i bez navijackih rekvizita.
- JThomas
#2730 Re: Sarajevski derbi
a ne d'o bog da sutra ne pobijede olimpic, igrači će biti izdajice, a uprava ublehaši, jedina svijetla tačka horde zla 
- scorpion7
#2731 Re: Sarajevski derbi
jazavci teski....do prije tri kola igracima im spadale gace jal se spuste niz kobilju... i hoce da se mjere sa jednim gigantom u ovoj ligi.... treba vremena i vremena da dodju na mjesto jednog i jedinog FC ZELJEZNICARA....
- hypko_nurko
#2732 Re: Sarajevski derbi
eto nas na istok hahahahBaltazar_khan wrote:sad kad krene masovni bojkot derbija od strane manijaka zbog cijene ulaznice od 15 KM
- jufka developer
#2733 Re: Sarajevski derbi
kupio nijaz, ne da nijaz licencu itd...JThomas wrote:a ne d'o bog da sutra ne pobijede olimpic, igrači će biti izdajice, a uprava ublehaši, jedina svijetla tačka horde zla
-
dosadno mi
#2734 Re: Sarajevski derbi
Ne smijete na jugu navijati a hocete na istokhypko_nurko wrote:eto nas na istok hahahahBaltazar_khan wrote:sad kad krene masovni bojkot derbija od strane manijaka zbog cijene ulaznice od 15 KM
- rumFo
#2735 Re: Sarajevski derbi
brate, izvini, al' respekt za olimpik! momci su dobro dogurali i svaka im cast!JThomas wrote:a ne d'o bog da sutra ne pobijede olimpic, igrači će biti izdajice, a uprava ublehaši, jedina svijetla tačka horde zla
ne bi me nista iznenadilo, da ih uzmu, jer sa onakvim igrom stvarno nek se stide....
-
LSD
#2736 Re: Sarajevski derbi
Ali ovo je glupost od strane FCS-a , po meni....mogli su zaraditi neke love da su Jug otvorili i stavili neku razumnu cijenu, ovo im je bila jedinstvena prilika da zarade šta od karata - ove sušne sezone....Komitet ne može plombirati tribinu jer nema nadležnost za todosadno mi wrote:Hocemo i mi u Cuhaijevoj dolini svasta nesto al ne moze,tako je i vama,bujrum,15 KM i dio zapada je tvoj samo mojne nositi nesto vopla da te ne tivraLSD wrote:Hocemo jug za 6 marakaisto kao i sjever...yebo zapad, cuj 15 mambi
puuuu ...šteta je da zjapi Jug prazan citavu godinu...pa kad ce se otvoriti ako nece za derbi
kad
a mi cemo doci onako usput, spontano i neorganizovano, bez kortea i policijske pratnje ,a i bez navijackih rekvizita.
Last edited by LSD on 08/05/2012 19:23, edited 1 time in total.
- hypko_nurko
#2737 Re: Sarajevski derbi
zauzmemo jugoistok i navijamo, pa nek ubacuju specijalce izmedju nas ko na grbavicidosadno mi wrote:Ne smijete na jugu navijati a hocete na istokhypko_nurko wrote:eto nas na istok hahahahBaltazar_khan wrote:sad kad krene masovni bojkot derbija od strane manijaka zbog cijene ulaznice od 15 KM![]()
![]()
-
salle_eh1986
#2738 Re: Sarajevski derbi
neka bolan, nisu poraženi već 3 utakmicescorpion7 wrote:jazavci teski....do prije tri kola igracima im spadale gace jal se spuste niz kobilju... i hoce da se mjere sa jednim gigantom u ovoj ligi.... treba vremena i vremena da dodju na mjesto jednog i jedinog FC ZELJEZNICARA....
meni lično zanimljivije koga možemo dobiti u pretkolu lige prvaka nego kako ćemo se poigrati sa konama
- Kemal Malovčić
#2739 Re: Sarajevski derbi
Baltazar_khan wrote:jel ovo otvarač za sokove?
to je to
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2741 Re: Sarajevski derbi
U aziju idete ko da gledamsalle_eh1986 wrote:neka bolan, nisu poraženi već 3 utakmicescorpion7 wrote:jazavci teski....do prije tri kola igracima im spadale gace jal se spuste niz kobilju... i hoce da se mjere sa jednim gigantom u ovoj ligi.... treba vremena i vremena da dodju na mjesto jednog i jedinog FC ZELJEZNICARA....
meni lično zanimljivije koga možemo dobiti u pretkolu lige prvaka nego kako ćemo se poigrati sa konama
- Kemal Malovčić
#2742 Re: Sarajevski derbi
ako je to moguće, ja ne bih imao ništa protiv, ali eto, neće biti...LSD wrote:Ali ovo je glupost od strane FCS-a , po meni....mogli su zaraditi neke love da su Jug otvorili i stavili neku razumnu cijenu, ovo im je bila jedinstvena prilika da zarade šta od karata - ove sušne sezone....Komitet ne može plombirati tribinu jer nema nadležnost za todosadno mi wrote:Hocemo i mi u Cuhaijevoj dolini svasta nesto al ne moze,tako je i vama,bujrum,15 KM i dio zapada je tvoj samo mojne nositi nesto vopla da te ne tivraLSD wrote:Hocemo jug za 6 marakaisto kao i sjever...yebo zapad, cuj 15 mambi
kad
....puste se fino u prodaju sve tribine, a zabrana i dalje na snazi ko fol....tako smo i mi pustili i otvorili vama onaj dio sjevera na Grbavici koji gravitira prema istoku (i još vas javno pozvali
) dakle skoro kršili zabranu.
-
salle_eh1986
#2743 Re: Sarajevski derbi
nemre izrael ovaj put, nisu nosiocirashtiman wrote:U aziju idete ko da gledam
ko je još u aziji, gdje se kipar računa
- Kemal Malovčić
#2744 Re: Sarajevski derbi
ali ovo su skoro pa realne, derbi cijene. i sjever je skuplji, i istok je skuplji, pa i zapad, najbolja tribina
- JThomas
#2745 Re: Sarajevski derbi
olimpic odlično igra, al' ja aludiram na nagle promjene raspoloženja od "kandidati za titulu" do "svi napolje" koje smo već skoro vidjeli.
kako ono bi poslije slobode, željo kiksa jednu i mi ih prestižemo pobjedom u derbiju...
kako ono bi poslije slobode, željo kiksa jednu i mi ih prestižemo pobjedom u derbiju...
- ultima_palabra
#2747 Re: Sarajevski derbi
Mogli ste nam kakve strehe nabacit za tih 15 kermi, koliko vidim nebo će se otvoriti u subotu 
- Kemal Malovčić
#2748 Re: Sarajevski derbi
Poliži mi mudo.RusmirBurek wrote:Euforija je čudo.
-
RusmirBurek
#2749 Re: Sarajevski derbi
Dvorska ludo.Kemal Malovčić wrote:Poliži mi mudo.RusmirBurek wrote:Euforija je čudo.
- Salah ad-Din
#2750 Re: Sarajevski derbi
Zabranjeno je gostujucim navijacima da dolaze na utakmicu, toliko ste hvalili tu zabranu, nek` vam se sad obije o glavuLSD wrote:Hocemo jug za 6 marakaisto kao i sjever...yebo zapad, cuj 15 mambi
kad
Fino izvali 15 kemra, i povedi dosta raje, treba nam para