Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2726 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

Baltazar_khan wrote:
RusmirBurek wrote: Kvarno
žali se komitetu.
Upravo :D
rumFo

#2727 Re: Sarajevski derbi

Post by rumFo »

salle_eh1986 wrote:
LSD wrote:Cuj onog Husejinovića Željo je moja stara mušterija :shock: :lol: :lol: zabio jedan gol i vec poceo prepadati nekoga i pricati o mušterijama :lol: :-) ....puuuu
kolektivno u zabludi, od uprave, igrača, navijača...allah selamet :D
hehehe fkt kako su dali ona dva gola zrinjskom? pa ne znaju sastavit dvije, ko da su im lijeve obje... boze sacuvaj, pa nije mi jasno kako se za cijelu sezonu nisu uigrali makar jednu akciju da vidis za 90min. uzas, nadao sam se vise od komsija, al ono je sprdacina od utakmice... pa braco iz vrbanjuse bi ih bolje naspenovo :D
JThomas

#2728 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

neki su bojkotovali i za manje.

lijepo je što ste optimisti, al' ne bi bilo prvi put u toku ove polusezone da vam se raspoloženje drastično promijeni.
dosadno mi

#2729 Re: Sarajevski derbi

Post by dosadno mi »

LSD wrote:Hocemo jug za 6 maraka :!: isto kao i sjever...yebo zapad, cuj 15 mambi :shock: puuuu ...šteta je da zjapi Jug prazan citavu godinu...pa kad ce se otvoriti ako nece za derbi :? kad :? a mi cemo doci onako usput, spontano i neorganizovano, bez kortea i policijske pratnje ,a i bez navijackih rekvizita.
Hocemo i mi u Cuhaijevoj dolini svasta nesto al ne moze,tako je i vama,bujrum,15 KM i dio zapada je tvoj samo mojne nositi nesto vopla da te ne tivra 8-)
JThomas

#2730 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

a ne d'o bog da sutra ne pobijede olimpic, igrači će biti izdajice, a uprava ublehaši, jedina svijetla tačka horde zla 8-)
scorpion7

#2731 Re: Sarajevski derbi

Post by scorpion7 »

jazavci teski....do prije tri kola igracima im spadale gace jal se spuste niz kobilju... i hoce da se mjere sa jednim gigantom u ovoj ligi.... treba vremena i vremena da dodju na mjesto jednog i jedinog FC ZELJEZNICARA....
hypko_nurko

#2732 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

Baltazar_khan wrote:sad kad krene masovni bojkot derbija od strane manijaka zbog cijene ulaznice od 15 KM
eto nas na istok hahahah
jufka developer

#2733 Re: Sarajevski derbi

Post by jufka developer »

JThomas wrote:a ne d'o bog da sutra ne pobijede olimpic, igrači će biti izdajice, a uprava ublehaši, jedina svijetla tačka horde zla 8-)
kupio nijaz, ne da nijaz licencu itd...
dosadno mi

#2734 Re: Sarajevski derbi

Post by dosadno mi »

hypko_nurko wrote:
Baltazar_khan wrote:sad kad krene masovni bojkot derbija od strane manijaka zbog cijene ulaznice od 15 KM
eto nas na istok hahahah
Ne smijete na jugu navijati a hocete na istok :lol: :lol: :lol:
rumFo

#2735 Re: Sarajevski derbi

Post by rumFo »

JThomas wrote:a ne d'o bog da sutra ne pobijede olimpic, igrači će biti izdajice, a uprava ublehaši, jedina svijetla tačka horde zla 8-)
brate, izvini, al' respekt za olimpik! momci su dobro dogurali i svaka im cast!
ne bi me nista iznenadilo, da ih uzmu, jer sa onakvim igrom stvarno nek se stide....
LSD

#2736 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

dosadno mi wrote:
LSD wrote:Hocemo jug za 6 maraka :!: isto kao i sjever...yebo zapad, cuj 15 mambi :shock: puuuu ...šteta je da zjapi Jug prazan citavu godinu...pa kad ce se otvoriti ako nece za derbi :? kad :? a mi cemo doci onako usput, spontano i neorganizovano, bez kortea i policijske pratnje ,a i bez navijackih rekvizita.
Hocemo i mi u Cuhaijevoj dolini svasta nesto al ne moze,tako je i vama,bujrum,15 KM i dio zapada je tvoj samo mojne nositi nesto vopla da te ne tivra 8-)
Ali ovo je glupost od strane FCS-a , po meni....mogli su zaraditi neke love da su Jug otvorili i stavili neku razumnu cijenu, ovo im je bila jedinstvena prilika da zarade šta od karata - ove sušne sezone....Komitet ne može plombirati tribinu jer nema nadležnost za to ;-) ....puste se fino u prodaju sve tribine, a zabrana i dalje na snazi ko fol....tako smo i mi pustili i otvorili vama onaj dio sjevera na Grbavici koji gravitira prema istoku (i još vas javno pozvali :shock: ) dakle skoro kršili zabranu.
Last edited by LSD on 08/05/2012 19:23, edited 1 time in total.
hypko_nurko

#2737 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

dosadno mi wrote:
hypko_nurko wrote:
eto nas na istok hahahah
Ne smijete na jugu navijati a hocete na istok :lol: :lol: :lol:
zauzmemo jugoistok i navijamo, pa nek ubacuju specijalce izmedju nas ko na grbavici :dance:
salle_eh1986

#2738 Re: Sarajevski derbi

Post by salle_eh1986 »

scorpion7 wrote:jazavci teski....do prije tri kola igracima im spadale gace jal se spuste niz kobilju... i hoce da se mjere sa jednim gigantom u ovoj ligi.... treba vremena i vremena da dodju na mjesto jednog i jedinog FC ZELJEZNICARA....
neka bolan, nisu poraženi već 3 utakmice :D

meni lično zanimljivije koga možemo dobiti u pretkolu lige prvaka nego kako ćemo se poigrati sa konama ;)
Kemal Malovčić

#2739 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

Baltazar_khan wrote:jel ovo otvarač za sokove?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to je to :mrgreen:
rumFo

#2740 Re: Sarajevski derbi

Post by rumFo »

gori hala :D hehehehe

Image
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2741 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

salle_eh1986 wrote:
scorpion7 wrote:jazavci teski....do prije tri kola igracima im spadale gace jal se spuste niz kobilju... i hoce da se mjere sa jednim gigantom u ovoj ligi.... treba vremena i vremena da dodju na mjesto jednog i jedinog FC ZELJEZNICARA....
neka bolan, nisu poraženi već 3 utakmice :D

meni lično zanimljivije koga možemo dobiti u pretkolu lige prvaka nego kako ćemo se poigrati sa konama ;)
U aziju idete ko da gledam :D
Kemal Malovčić

#2742 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

LSD wrote:
dosadno mi wrote:
Ali ovo je glupost od strane FCS-a , po meni....mogli su zaraditi neke love da su Jug otvorili i stavili neku razumnu cijenu, ovo im je bila jedinstvena prilika da zarade šta od karata - ove sušne sezone....Komitet ne može plombirati tribinu jer nema nadležnost za to ;-) ....puste se fino u prodaju sve tribine, a zabrana i dalje na snazi ko fol....tako smo i mi pustili i otvorili vama onaj dio sjevera na Grbavici koji gravitira prema istoku (i još vas javno pozvali :shock: ) dakle skoro kršili zabranu.
ako je to moguće, ja ne bih imao ništa protiv, ali eto, neće biti...
salle_eh1986

#2743 Re: Sarajevski derbi

Post by salle_eh1986 »

rashtiman wrote:U aziju idete ko da gledam :D
nemre izrael ovaj put, nisu nosioci
ko je još u aziji, gdje se kipar računa :D
Kemal Malovčić

#2744 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

ali ovo su skoro pa realne, derbi cijene. i sjever je skuplji, i istok je skuplji, pa i zapad, najbolja tribina
JThomas

#2745 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

olimpic odlično igra, al' ja aludiram na nagle promjene raspoloženja od "kandidati za titulu" do "svi napolje" koje smo već skoro vidjeli.

kako ono bi poslije slobode, željo kiksa jednu i mi ih prestižemo pobjedom u derbiju... 8-)
RusmirBurek

#2746 Re: Sarajevski derbi

Post by RusmirBurek »

Euforija je čudo.
ultima_palabra

#2747 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Mogli ste nam kakve strehe nabacit za tih 15 kermi, koliko vidim nebo će se otvoriti u subotu :D
Kemal Malovčić

#2748 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

RusmirBurek wrote:Euforija je čudo.
Poliži mi mudo.
RusmirBurek

#2749 Re: Sarajevski derbi

Post by RusmirBurek »

Kemal Malovčić wrote:
RusmirBurek wrote:Euforija je čudo.
Poliži mi mudo.
Dvorska ludo.
Salah ad-Din

#2750 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Zabranjeno je gostujucim navijacima da dolaze na utakmicu, toliko ste hvalili tu zabranu, nek` vam se sad obije o glavu :D
Fino izvali 15 kemra, i povedi dosta raje, treba nam para :D
Post Reply