Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#2726 Re: Liverpool FC

Post by Madrid »

Kad smo vec kod trpanja, trebalo je onda i Bridgea kaznit jer se odbio pozdraviti sa Teryem :lol: :lol:
Suarez je jedina prava klasa u Liverpoolu, al nema trenera koji ce izvuc maxsimum iz njega...
Edin H.

#2727 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

fidoremilienko wrote:
veljaca wrote: Itekako sudac moze - ali njih sredjuje onaj starkelja sa klupe. Primjer - onaj Web .....

Da nije nista uradio - ne bi se zaletili preme njemu - to je bila provokacija - koja zasluzuje propisnu kaznu .... Ali poznavajuci odnos prema MU ( kada treba penali, kada treba malo drugacije pripaziti ) - vidjecemo sta ce biti ....
Nadam se kazni ovom nigeru i majmunu od igraca ...
Provokacija? :D A što je cigan odbio da pruži ruku, to nije provokacija? :D

Prvi koji zaslužuje kaznu je cigan, a za Evru, hm, gospodski proslavio pobjedu. Samo je protrčao pored cigana, nije mu se ni obratio...ni verbalno, ni tjelesno NIKAKO! To nije provokacija :wink:
Cuj nije provokacija :mrgreen:

Ako onaj divni mladic Balotelli dobije cetiri utakmice zabrane ni za sta (naravno samo da bi se siljilo Unitedu, dobro i Dzeki :D ), Evrin incident zasluzuje barem cetiri godine prinudnog rada na Sibiru :dance:
Bosanski_kralj

#2728 Re: Liverpool FC

Post by Bosanski_kralj »

Madrid wrote:Kad smo vec kod trpanja, trebalo je onda i Bridgea kaznit jer se odbio pozdraviti sa Teryem :lol: :lol:
Suarez je jedina prava klasa u Liverpoolu, al nema trenera koji ce izvuc maxsimum iz njega...
Ako ga je već vrijeđao na rasnoj osnovi Evra uopšte nije trebao pružiti ruku Suarezu, barem ja nikad ne bih. Ipak, Evra je jako čudan tip pa me ništa od njega ne iznenađuje.
fidoremilienko

#2729 Re: Liverpool FC

Post by fidoremilienko »

:lol: :lol: :lol:

2:1

I budite mi dobro :wink: :D :D

Nemojte se nervirati, loše utiče na zdravlje! Biće bolje kad dođete u Championship! :evil: :skoljka:
fidoremilienko

#2730 Re: Liverpool FC

Post by fidoremilienko »

Edin H. wrote: Cuj nije provokacija :mrgreen:

Ako onaj divni mladic Balotelli dobije cetiri utakmice zabrane ni za sta (naravno samo da bi se siljilo Unitedu, dobro i Dzeki :D ), Evrin incident zasluzuje barem cetiri godine prinudnog rada na Sibiru :dance:
E joj, ovo je izjava dana! :lol: :skoljka:
Teufik

#2731 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Bosanski_kralj wrote: Ako ga je već vrijeđao na rasnoj osnovi Evra uopšte nije trebao pružiti ruku Suarezu, barem ja nikad ne bih. Ipak, Evra je jako čudan tip pa me ništa od njega ne iznenađuje.
A da je bilo obratno.Sta bi onda tvrdio?
hypko_nurko

#2732 Re: Liverpool FC

Post by hypko_nurko »

fidoremilienko wrote:
hypko_nurko wrote:vidi miljenka, pa gdje si bio prosli put kad vas je guzio chelsea i onda vas mazio web
:roll:
Dva penala, čista kao suza i golčina :) :wink:
cuj cista kao suza, e moj miljenko. :lol: :lol: :lol: :lol:
lijepi howard webb, da ga nema fergi bi ga izmislio
fidoremilienko

#2733 Re: Liverpool FC

Post by fidoremilienko »

hypko_nurko wrote:
fidoremilienko wrote:
hypko_nurko wrote:vidi miljenka, pa gdje si bio prosli put kad vas je guzio chelsea i onda vas mazio web
:roll:
Dva penala, čista kao suza i golčina :) :wink:
cuj cista kao suza, e moj miljenko. :lol: :lol: :lol: :lol:
lijepi howard webb, da ga nema fergi bi ga izmislio
nurko, popij čaj. Lakše će ti biti :evil:
Bosanski_kralj

#2734 Re: Liverpool FC

Post by Bosanski_kralj »

Teufik wrote:
Bosanski_kralj wrote: Ako ga je već vrijeđao na rasnoj osnovi Evra uopšte nije trebao pružiti ruku Suarezu, barem ja nikad ne bih. Ipak, Evra je jako čudan tip pa me ništa od njega ne iznenađuje.
A da je bilo obratno.Sta bi onda tvrdio?
Šta da je bilo obratno? Da Evra nije htio da se rukuje sa Suarezom ili?

Ne tvrdim ja ovdje ni da je Evra lagao niti da nije, već samo da je čudno što čovjek želi da se rukuje sa tipom koji ga vrijeđao na rasnoj osnovi.
Edin H.

#2735 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Madrid wrote:Kad smo vec kod trpanja, trebalo je onda i Bridgea kaznit jer se odbio pozdraviti sa Teryem :lol: :lol:

Suareza u potpunosti razumijem i opravdam, ali nedostatak postovanja koje je Bridge pokazao nesudjenom kapitenu engleskog nacionalnog tima je neoprostivo :dance:, ne igra on bez-veze sada golf umjesto fudbala :oops:
hypko_nurko

#2736 Re: Liverpool FC

Post by hypko_nurko »

fidoremilienko wrote:nurko, popij čaj. Lakše će ti biti :evil:
umiji se miljenko, mozda progledas jednom :dance:
Teufik

#2737 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Bosanski_kralj wrote: Šta da je bilo obratno? Da Evra nije htio da se rukuje sa Suarezom ili?
Da .
Bosanski_kralj wrote: Ne tvrdim ja ovdje ni da je Evra lagao niti da nije, već samo da je čudno što čovjek želi da se rukuje sa tipom koji ga vrijeđao na rasnoj osnovi.
Nista cudno.Zar je bolje da se nastave gledati preko nisana?Ovo nicemu ne vodi.
burek_in_space

#2738 Re: Liverpool FC

Post by burek_in_space »

11 feb 2012, 16:16 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» fidoremilienko

Kada nauchish normalno komunicirati, bez prihivanja raznoraznih epiteta, nece biti banova.

2 hefte

Sljedeci na redu je...

Edin H. za promjenu bi moglo malo konstruktivnog dijaloga, u svrhu doprinosa forumu, bez tih shala koje ne vode nichemu.
Edin H.

#2739 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:11 feb 2012, 16:16 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» fidoremilienko

Kada nauchish normalno komunicirati, bez prihivanja raznoraznih epiteta, nece biti banova.

2 hefte

Sljedeci na redu je...

Edin H. za promjenu bi moglo malo konstruktivnog dijaloga, u svrhu doprinosa forumu, bez tih shala koje ne vode nichemu.
A sta mozes konstruktivno reci na ovu temu, molim te?
Ponasaju se isto kao djeca u Osnovnoj skoli, jos i Kennyja pokusava novinar poslije utakmice uvuci u tu pricu.
Meni je ovaj "incident" u biti smijesan, pa zato tako i reagujem, al' tebi ocigledno nije.
burek_in_space

#2740 Re: Liverpool FC

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:
A sta mozes konstruktivno reci na ovu temu, molim te?
Ponasaju se isto kao djeca u Osnovnoj skoli, jos i Kennyja pokusava novinar poslije utakmice uvuci u tu pricu.
Meni je ovaj "incident" u biti smijesan, pa zato tako i reagujem, al' tebi ocigledno nije.
Pa ovo jeste zhalosno, bar po nekim mojim kriterijima.
Ako dvojica profesionalaca, sportista, primaju silne milione ne samo za prezentaciju svojih vjeshtina na terenu, nego kako bi izmedju ostalog, i pokazivali pravi put mladim ljudima, onda je ovo zhalosno. I nishta vishe.
Edin H.

#2741 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

S ovim se slazem burek, ali i novinari ovo "guraju", jer prodaje novine.
sa1981

#2742 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Po meni je Evra iz svega ovoga izasao kao gospodin. Suarez ga je vrijedjao na rasnoj osnovi i muka mi je kad se medju nama navijacima Liverpool-a nadju oni koji krive francuza za ovo sto se desilo. Da je meni licno pripadnik druge vjeroispovjesti rekao da ne razgovara sa muslimanima, i jos osam puta nazvao turcinom ili slicno, nisam siguran sta bih poduzeo. Nakon toga Evra pruza ruku i Suarez, koji je vrijedjao, odbija? Jbg, bar mi u BiH ne bi trebali biti slijepi na ovo.

Sto se tice tekme, zasluzena pobjeda domacina. Downing odron, Kuyt vrlo los, Gerrard ni sjena samog sebe. Jeli iko uspio skontati sta Henderson radi na terenu?
burek_in_space

#2743 Re: Liverpool FC

Post by burek_in_space »

E jbg sad (ekskjuz maj french :D ), ne moraju nam novinari biti uzor i zvijezda vodilja bash uvijek.
Jack Be Nimble

#2744 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Suarez ispao supak, predobar igrac, ali supak/balavac.
Last edited by Jack Be Nimble on 11/02/2012 17:02, edited 1 time in total.
bingov buraz

#2745 Re: Liverpool FC

Post by bingov buraz »

Evri odlicno pristaje onaj "pavijan dance" za proslavu :mrgreen:

Zali boze u sta Liverpool skrsi silne pare za pojacanja.
Koolin1

#2746 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

sa1981 wrote:Po meni je Evra iz svega ovoga izasao kao gospodin. Suarez ga je vrijedjao na rasnoj osnovi i muka mi je kad se medju nama navijacima Liverpool-a nadju oni koji krive francuza za ovo sto se desilo. Da je meni licno pripadnik druge vjeroispovjesti rekao da ne razgovara sa muslimanima, i jos osam puta nazvao turcinom ili slicno, nisam siguran sta bih poduzeo. Nakon toga Evra pruza ruku i Suarez, koji je vrijedjao, odbija? Jbg, bar mi u BiH ne bi trebali biti slijepi na ovo.

Sto se tice tekme, zasluzena pobjeda domacina. Downing odron, Kuyt vrlo los, Gerrard ni sjena samog sebe. Jeli iko uspio skontati sta Henderson radi na terenu?
Zivim u SAD-u i znam mnogo ljudi koji dolaze iz Juzne Amerike, i koji su kao Suarez... oni sami sebe nazivaju "Negro" ili "Nigga", tako nazivaju prave Afroamerikance, tako njih Afroamerikanci nazivaju nazad... to je sasvim normalna stvar, i sto posto sam siguran da Suarez nije mislio nista racisticko kada je Evru nazvao "Negro"... drugo, Suarez sam dolazi iz crnacke familije (djed mu je crnac)

Naravno Europa je nesto drugo, on to nije znao i zato je odsluzio kaznu, i ako ne zeli vise da se rukuje sa nekim onda nemora, jel to ima pravilo koje kaze da se igraci moraju prijateljski ponasati jedni prema drugima? Meni je puno vise ne sportski ono sto je Evra uradio na kraju meca...
Mustang1

#2747 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ne znam sta se dize frka sto mu nije pruzio ruku .. Pa normalno da mu nece pruziti zbog njega nije igrao 8 utakmica a zna da nije nista uradio .. Sad opet Evra ispada svetac nigdje veze
Richard Wagner

#2748 Re: Liverpool FC

Post by Richard Wagner »

evra je pakaš
sa1981

#2749 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Bubalo1 wrote:Ne znam sta se dize frka sto mu nije pruzio ruku .. Pa normalno da mu nece pruziti zbog njega nije igrao 8 utakmica a zna da nije nista uradio .. Sad opet Evra ispada svetac nigdje veze
Kako ba nije nista uradio? Ovo opravdanje da oni sve crnce zovu negro je nidje veze. Da mu je jednom rekao pa hajd, ali osam puta. I jos mu kaze ne prica sa crncima. Ako to nije rasizam onda ne znam sta je. Nije ni Evra svetac, nije niko, ali nekim stvarima nije mjesto ne samo u sportu, nego u zivotu. Ja samo kazem da je Evra bio u pravu sto je istjerao stvari do kraja, i ja bih.
vodoprovodčik

#2750 Re: Liverpool FC

Post by vodoprovodčik »

Suarez majstor zaslužuje bolji klub. Ovi igraju anti-fudbal. :thumbup:
Post Reply