Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako samo na Litvance gledamo, onda nam je potrebna pobjeda od 12 koseva prednosti. Oni imaju +16, mi -7, na 12 razlike za nas sutra, oni bi bili na +4, mi na +5. Al' realno gdje ces ih naderati 12 razlike, jedino da nam sut za 3 bude na 50%, a turnoveri na 5-6.
BHF_Manijak wrote:Ako samo na Litvance gledamo, onda nam je potrebna pobjeda od 12 koseva prednosti. Oni imaju +16, mi -7, na 12 razlike za nas sutra, oni bi bili na +4, mi na +5. Al' realno gdje ces ih naderati 12 razlike, jedino da nam sut za 3 bude na 50%, a turnoveri na 5-6.
Sta kolutas ocima, pika se samo kos razlika iz zatvorenog kruga
Makedonija dobija Latviju
BiH gubi od Litvanije
Crna Gora dobija Srbiju
BHF_Manijak wrote:Ako samo na Litvance gledamo, onda nam je potrebna pobjeda od 12 koseva prednosti. Oni imaju +16, mi -7, na 12 razlike za nas sutra, oni bi bili na +4, mi na +5. Al' realno gdje ces ih naderati 12 razlike, jedino da nam sut za 3 bude na 50%, a turnoveri na 5-6.
Hajmo redom. Jedino sigurno je da Srbija ide i da C.G ne ide.
Gdje smo mi u svemu tome:
1. Pobjeda nas vodi dalje ako:
A. Pobjede Makedonci
B. Pobjedi Latvija i Mi dobijemo Litvaniju 10 i vise.
c. Dobije Latvija, dobije CG i Mi dobijemo Litvaniju sa 12 ili vise
2. Poraz nas vodi dalje ako
A. Ako Makedonija pobjedi sa 10 ili 11 razlike Latviju i Crna Gora pobijedi Srbiju
Sad procitah na drugom forumu, da se u slucaju kruga tri repke, gleda samo medjusobna kos razlika tih timova, sto dovodi do toga da moramo dernuti Litvu 15+!
BHF_Manijak wrote:Sad procitah na drugom forumu, da se u slucaju kruga tri repke, gleda samo medjusobna kos razlika tih timova, sto dovodi do toga da moramo dernuti Litvu 15+!
Ne moramo. Sa 10 i vise uvijek ako Latvija dobije Makedoniju. Ako dobiju Makedonci dovoljna je samo pobjedaa
BHF_Manijak wrote:Sad procitah na drugom forumu, da se u slucaju kruga tri repke, gleda samo medjusobna kos razlika tih timova, sto dovodi do toga da moramo dernuti Litvu 15+!
Ne moramo. Sa 10 i vise uvijek ako Latvija dobije Makedoniju. Ako dobiju Makedonci dovoljna je samo pobjedaa
Kako ako Latvija dobije sa 10 koseva, kad onda necemo imati bolju kos razliku, Litvanija sad ima +16, a mi -7? Fakat ne kontam, izvini sto te zajebajem.
ako cemo procentualno Latvija ima najvise sansi za prolaz jedno 75%, drugi smo mi sa 20% i ostalo otpada na dvojac Mac i Cg.
Za nadati se da mozemo IZNENADITI Litvaniju
Kako ako Latvija dobije sa 10 koseva, kad onda necemo imati bolju kos razliku, Litvanija sad ima +16, a mi -7? Fakat ne kontam, izvini sto te zajebajem.
šta će ti drugi forum?
Postao/la radostan dan dana 08/09/2013 20:06
Edin H. je napisao/la:
Ne mogu naci koja su pravila, ako budu recimo tri tima sa tri pobjede.
bodovi.
ako je krug, međusobni skor. ako je isti broj bodova u krugu, koš razlika između ili u krugu.
Znaci ako sutra Makedonija smakne Letoniju sa 81:70, mi mozemo i izgubiti, ako se uspijemo prije pocetka nase utakmice dogovoriti sa Srbima da oni izgube protiv Crne Gore
Ma dobit ce Makedonija ne mogu oni igrati dobro ovoliko utakmica .. Gotovi su oni .. Jos ce ih Makedonci nabiti kao i Srbiju .. Kljuc je u nama.. Mislim da mozemo uzeti Litvaniju jer je ovo blentavo prvenstvo a ni oni nisu sto su bili !