Ma jbg, mora se organizovati prajd. Ali poenta je šta posle tog prajda? Hoće li im imalo biti bolja prava? Neće, i neće godinama. I dalje nemaju pravo zasnivanja nečeg sličnog braku, nemaju pravo nasledstva, nemaju pravo posete u bolnici, zdravstvenog osiguranja partnera, ništa. A po meni, to je važnije nego da se eto šetaju, da im dupe vidi put.
Kvazi desničari, huligani, crkvenjaci i ostali slepci su pokazali da su ustvari instrument države ili službe, samim tim što su još juče svoju "šetnju ponosa" zakazali za danas u četiri. Da su hteli da spreče prajd, zakazali bi ga za isto vreme, ali očigledno su dobili takve instrukcije. E sad, većina njih bi trebala da se upita zašto šetaju u četiri, kada su mogli konačno da izađu iz ormara i da šetaju na prajdu. A za popove ćemo verovatno čekati godinama, ne verujem da će skoro biti dozvoljena parada "šetaj sa svojim detetom-ljubavnikom".
Ove demokrate da se pokriju po glavi ušima, i da ne izlaze. Ej, čoveče, jedan Vučić ovako da odigra, pa da mi je neko pričao, ne bih verovao. Još na konferenciji za štampu, nisu prvo smeli da ga pitaju za burazera, a posle, kada se onaj lik iz Slobodne Evrope usudio, tako je dobro odigrao, da je čak i to preokrenuo nekako u svoju korist. Skoro u fazonu tri karte za holivud, samo sa silikonskim ustima.
A kad će kod vas prajd? Mislim, često ispada ovde kako smo mi ovakvi i onakvi, a kod vas nema ni pomena o tome, ni kod vas nema gejeva kao ni u Jagodini?