muz66 wrote:
Das prag. Mescini udaren bio.
koji je bolji od ta dva crvena
Moderators: _BataZiv_0809, anex
muz66 wrote:
Koroziraju petice ko hyundai accent iz 1998muz66 wrote:
Kod mene drug vozio cetvorku, imao kvar na njoj turbina i motor, bukvalno metalni djelovi ispadali idspod auta. Sve to napravio mislim da ga je blizu 3k izaslo. Prodao za 6k nakom rejseru, ovaj je za mjesec dana slupa, totalka.bitanga_sa_otesa wrote:Ćetvorka je bolja ,kvalitetnija,kad se nema para za ticape
kad kupi peticu: ta ce ovi s Ćetvorkama truljama...
Drug uzeo novu peticu, otisli pragovi skroz. Ono prvi vlasnik, nije udarana i ti fazoni. Cini mi se gore cu od g4Bakir1 wrote:cvjetaju golfovi, cetvorke i petice pravo....
zna coek,reklo mu ,samo golf se pokazo...jebes ostalo...nepass1 wrote: Samo dizel 1.9 tdi. Samo vw.
U 4/5 slucajeva krivac je los popravak i jeftini zamjenski dijelovi. Sta ocekivati od blatobrana od 40 KM?Bakir1 wrote:nevjerovatno je to, o pojavi golf 4 karavan suvisno je govoriti, istruhne gepek citav, a i pasati b5,5 i blatobrani prednji rupe moze saka propasti...
nije bas istina, od 5 slucajeva 4 prednji blatobran kod golfa 4 da, ali hauba zadnjatempuser wrote:U 4/5 slucajeva krivac je los popravak i jeftini zamjenski dijelovi. Sta ocekivati od blatobrana od 40 KM?Bakir1 wrote:nevjerovatno je to, o pojavi golf 4 karavan suvisno je govoriti, istruhne gepek citav, a i pasati b5,5 i blatobrani prednji rupe moze saka propasti...
treb'o je ipak očistiti šajbu... smrznuće mu se ruke kad bude gur'obitanga_sa_otesa wrote:lijepo je mjenjac skinut ...i alternator isto...citroen xm wrote: 164
Svjet mu se srusio kad sam rekao da sam opet benzinca kupiobitanga_sa_otesa wrote:zna coek,reklo mu ,samo golf se pokazo...jebes ostalo...nepass1 wrote: Samo dizel 1.9 tdi. Samo vw.
Mislio sam na blatobrane.Bakir1 wrote:nije bas istina, od 5 slucajeva 4 prednji blatobran kod golfa 4 da, ali hauba zadnjatempuser wrote:U 4/5 slucajeva krivac je los popravak i jeftini zamjenski dijelovi. Sta ocekivati od blatobrana od 40 KM?Bakir1 wrote:nevjerovatno je to, o pojavi golf 4 karavan suvisno je govoriti, istruhne gepek citav, a i pasati b5,5 i blatobrani prednji rupe moze saka propasti...
U ogromnoj vecini slucajeva sve su to jeftini popravci jeftinim dijelovima.basicm wrote:Sad sam vidio pezov 307, nimalo ne zaostaje za ovom peticom.
Ne izmišljaj. Ne moze plastika tako struhnuti.basicm wrote:Sad sam vidio pezov 307, nimalo ne zaostaje za ovom peticom.

Je li se razrahatio Vedo?bitanga_sa_otesa wrote:lijepo je mjenjac skinut ...i alternator isto...citroen xm wrote: 164
Ned071 wrote:![]()
![]()