Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smao malo, jel dobro kontam?
ova zbog koje su uhapseni ovi fahrovi ljudi jucer je na neki nacin i upletena u prici o smrti covjeka koji je iskrvario nakon vadjenja zuba?
i ko je djevojka cele (bilo kojeg)?
ova dokrotica ili ova prosjakinja?
a jeste ga zapetljali ljudi moji na sabahu.
Black swan wrote:kako moze biti djevojka cele
pa koliko sad ima godina
na slici je mlada osoba
Nije bas ona mlada osoba,1998 godina kad je pocela studirati mislim imaju vijesti od 19:30 na netu pa pogledaj o njoj pricaju i o njoj se radi.
onda sam ja nes pobrko nes ne izgleda staro ja sam 99 počeo studirati
možda je obnavljala razred u srednjoj
Slušao sam o Ćelinoj vezi sa studenticom medicine tamo negdje 2003-2005, ali je nikad nisam dobro osmotrio. Uz nju je vazda ko priljepak išao jedan koji je bio najbolji student na njihovoj godini, valjda mu je dužnost bila da joj pomaže i da je čuva dok je na fakultetu
karanana wrote:smao malo, jel dobro kontam?
ova zbog koje su uhapseni ovi fahrovi ljudi jucer je na neki nacin i upletena u prici o smrti covjeka koji je iskrvario nakon vadjenja zuba?
Doktorica je djevojka. U postu iznad napisao sam svoje sjećanje. Po godini na kojoj je studirala je 1979/1980. godište, mlađa nije sigurno. I studirala je medicinu, ne stomatologiju.
I tek sad mi je jasno zašto Avaz "sluučajno" baš sad oživljava priču o smrti onog čovjeka kojeg je ona tretirala.
ova liči na prof nerminu zagoru sa arhitekture
ova je meni poznata budući da sam se ja vrtio više gore na medicini nego na svom faksu jer su mi svi prijatelji iz škole upisali medicinu a 1980. su godište
Doktorica je djevojka. U postu iznad napisao sam svoje sjećanje. Po godini na kojoj je studirala je 1979/1980. godište, mlađa nije sigurno. I studirala je medicinu, ne stomatologiju.
I tek sad mi je jasno zašto Avaz "sluučajno" baš sad oživljava priču o smrti onog čovjeka kojeg je ona tretirala.
Ne samo da ozivljava pricu, nego je meni i na prvu bilo cudno da se odjednom proziva nekakav stazista ili sta i to imenom i prezimenom. Ali eto vidi se da nije nista slucajno.
Meni je suludo prozivati ovu curu, a ne prozivati onog zubara koji je napravio ovo sranje i fakticki ubio covjeka.
I ko je avaz da okrivljuje? Pa valjda ima obdukcija jbmu, i obudkcija treba pokazati ko je kriv. Jel onaj stomatolog koji je vadio zub (i koji ocito nije skontao sta je uradio), ova koja je usila ranu a nije prijavila (mozda nije ni znala) u kakvom je stanju pacijent itd.
Nije Ismet nego Ramiz.
Ona je avjedokinja tj.trebala svjedociti video linkom sa suda bih radi procesa na Kosovu protiv Keljmendija
Pa su Dautbasic i Bilsena Sahman uticali na nju pa ona prijavila prijetnje
Kontas?
Nismo zapetljali
Ukucaj ime pa potrazi bice ti jasnije da beze ne piskaram
vješalica wrote:
Nije Ismet nego Ramiz.
Ona je avjedokinja tj.trebala svjedociti video linkom sa suda bih radi procesa na Kosovu protiv Keljmendija
Kontas?
Onda sam ja sve vrijeme mislio na pogrešnog Ćelu (nije da čini neku razliku, jedan ili drugi).
Ili su obojica Ćela imala ljubavnice na medicini
vješalica wrote:
Nije Ismet nego Ramiz.
Kontas?
Onda sam ja sve vrijeme mislio na pogrešnog Ćelu (nije da čini neku razliku, jedan ili drugi).
Ili su obojica Ćela imala ljubavnice na medicini
ahah ne znam jesu li imali ljubavnice sa medicine
ismet je onaj mafijaš sa dugom kosom
a ramiz znaš njega,,,sin benjo poznati intelektualac i pisac,sabrana djela crne hronike
Ma znam ih obojicu...možda je raja samo govorila "Ćelina ženska" a meni prvo pao napamet Ismet, nekako mi je on bio uvijek prvi na pameti kad se Ćelo spomene
joj ovog šćepe on vazda neku dramu pravi adano svi su protiv njega adano on je čist
slučajno sjednu i spomenu svjedočenje onako uz kafu i kroasan
i ova vasvija još luđa "ovdje se neke čudne stvari dešavaju"
jao_situacije wrote:joj ovog šćepe on vazda neku dramu pravi adano svi su protiv njega adano on je čist
slučajno sjednu i spomenu svjedočenje onako uz kafu i kroasan
i ova vasvija još luđa "ovdje se neke čudne stvari dešavaju"
doduše isto je i adil rekao...a njemu nije posao da ga brani