Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inteligencija wrote:Fudo na listi nebitno kojoj za drzavni nivo mislim..
Znaci li to da ako dobije odredjen broj glasova da ce se skloniti sa pozicije gradonacelnika?
Mislim nikad me nisu interesovali izbori nesto posebno ali ako ce se skloniti sa mjesta gradonacelnika ako prodje na drzavnom nivou naci cu mu od sebe 40-50 glasova halal bilo samo nek ide.
Fudo kralj
1. Svi koji su protiv njega u gradu glasaće za njega da ga se kutarišu (nek' ide u parlament)
2. Svi glupani koji misle da je on drukčiji od SDA i spas od SDA glasaće za njega
3. Fudo će tako pokupiti glasove, a onda reći "e jesam vas z... ja imam nezavršenog posla u gradu, ne prihvatam mandat", kao što to redovno rade stranke u RSu - stave zvučno ime (poznato za koje su debili čuli na TVu nekoliko puta pa su ih upamtili po nečemu) na listu samo da povuku glasove a onda se ministri i načelnici vrate gdje su a anonimusi ulete u parlament.
Kralj danas bez trunke stida na vijeću potvrdi ovo što sam napisao prije nekoliko dana:
"nigdje ja ne idem, ja sam nosilac liste ali imam ovdje nezavršenog posla"
Pa koja budaletina trebaš biti da glasaš za nekoga ko će nakon izbora odmah vratiti mandat?
Ci-Nick wrote:Da nam nije mafije propala bi nam stanogradnja,..
...ne samo to nego da to nisu ovi novi ulagaci kojima se hvali GuRu?
Al' ima jos vremena...
..odo i ja za Njemacku, nisam ja za ovih strucnjaka i ulagaca, koji ce da uzdignu ovu kasabu poput Feniksa koji se uzdig'o iz pepela...jbg nisam 100% Babinjac...
ZSF 2018
Frenkie otvorio...fino bilo.
Posjeta "onako"...moglo je i bolje.
Zanimljivo je kako kukamo a kad dobijemo neki "event" u geadu...onda nas nema...
Još sve džaba
već tri dana bez radio active(88.5) .ne znam jel' ih neko slušao sa foruma ? naši klinci si napravili radio stanicu u nakom podrumu,pa im sve poplavilo u petak. valjda će što prije sanirat štetu
Atego wrote:već tri dana bez radio active(88.5) .ne znam jel' ih neko slušao sa foruma ? naši klinci si napravili radio stanicu u nakom podrumu,pa im sve poplavilo u petak. valjda će što prije sanirat štetu
Pratim svaki ponedjeljak emisiju "Sve je to samo Rock and Roll" sa Semirom Čolićem Čolom. Ekstra emisija, o svjetskim i domaćim rock muzičarima, novitetima i raritetima rock muzike, podsjećanje na neke stare legende, i intervjui sa nekim značajnim bendovima, pjevačima kao i sa amaterskim bendovima, a prije emisije pretežno bude sat vremena posvećenog nekom bendu ili kantautoru. Šetam od 21:00 do 23:00 i uživam šetajući gradom i slušajući. Veoma mi je žao zbog ovoga što ih je zadesilo, nadam se da će dosta opreme spasiti...
http://en.blitzortung.org/live_dynamic_maps.php
pracenje udara gromova u realnom vremenu..simpa stvar..bas se vidi kako ide prema Sa...inace bijela pokazuje da je nedavno udario a zuta i crvena da je proslo duze vrijeme..ima objasnjenje pa koga zanima .