Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest vi vazda slučajno napravite sranje na našem stadionu.
Ja ti pričam za danas, a ne općenito. Nemoj mi samo sad pucati priču kako mi vazda pričamo o "slučajnosti", jer to bi bilo već nešto drugo. Govorim za danas.
Unošenje baklji nije dozvoljeno, pa samim tim ta priča jučer, danas, sutra, o zaigranoj mladeži koja slučajno pravi scene na Grbavici, je klasično neukusno sranje.
Ja ti pričam za danas, a ne općenito. Nemoj mi samo sad pucati priču kako mi vazda pričamo o "slučajnosti", jer to bi bilo već nešto drugo. Govorim za danas.
Unošenje baklji nije dozvoljeno, pa samim tim ta priča jučer, danas, sutra, o zaigranoj mladeži koja slučajno pravi scene na Grbavici, je klasično neukusno sranje.
Onda u raspravu uključi i svoje sa juga. I oni su ih unijeli na stadion.
A to ne lete baklje sa vaseg dijela zapada kod nas? Bas svaki put?
Malo smo licemjerni?
Eh ako je tako, onda je ok.
Neznam prvi put čujem. A argument ti je prilično dodikovski.
Sta prvi put cujes? Da vas dio zapada obavezno i uvijek baci pokoju baklju na nas? To prvi put cujes?
Ti pricas kako vazda bacamo baklje prema vasem djelu sjevera i kako je to uvijek problem. A nisi se osvrnuo na cinjenicu da vi to uvijek, svaki put, takodje radite kada je derbi na Hasetu.
Po meni tvoja je argumentacija dodikovska.. I argumentacija i pismenost.
Sve ce oni pokusati samo da se skrene prica sa ove bruke. Regularno do seoskog fudbala dogurali
A sto se bacania baklji tice, pa jebem mu mater, 100 godina poslije ne mogu se 3-4 drota sa kamerama naci, pa snimi levata, nadji ga, opali mu par milja i 2-3 mjeseca, da vidim koji ce je baciti poslije. Nebitno jesu li Horde, manijaci, peti deseti...
Sasvim je normalno da se utakmica odlozi i sutra bi trebala jer su uslovi nenormalni,bar po onome sto se vidi na tv ali je nenormalno da neko brani ponasanje Zeljine uprave.Upravo slike djece ili momaka koji pokusavaju nesto uraditi na Grbavici obilaze portale sirom europe i momci ni krivi ni duzni nalaze se na meti ismijavanja .Lopine se opet izvukle i isturile jadne momke.Nije onaj momak donio onu kantu ili valjak od kuce negomu je neki guzonja uvalio u ruke ,nisu ni ona djeca snijeg sa reklame istresli na centru nego sto im je neko tako rekao.Nimalo nije smijesno...zalosno je
Na zapadu Koševa ni Hamza Alić ne može dobaciti bakljom sa dijela gdje su navijači Želje, na dio gdje su domaći. Nekada se moglo i bacalo, danas ni navedeni ne može ...
GandalfSivi wrote:Sve ce oni pokusati samo da se skrene prica sa ove bruke. Regularno do seoskog fudbala dogurali
A sto se bacania baklji tice, pa jebem mu mater, 100 godina poslije ne mogu se 3-4 drota sa kamerama naci, pa snimi levata, nadji ga, opali mu par milja i 2-3 mjeseca, da vidim koji ce je baciti poslije. Nebitno jesu li Horde, manijaci, peti deseti...
Bitno, bitno, kako nije. Pitari to rade, po n-ti put. Al onda ide priče "ima debila među nama, al nismo jedini i ovi drugi su isto krivi"
Sa američkog aspekta, jesul bitnije lopate i lopte ili baklje i nasilje gdje neko može da najebe. #samorealno
Kako će se organizovati ulazak HZ? Kada će ulaziti oni, a kada naši? Treba prvo sačekati da MUP kaže plan ulaska i izlaska, pa da onda klub da saopštenje.
Charuga wrote:Na zapadu Koševa ni Hamza Alić ne može dobaciti bakljom sa dijela gdje su navijači Želje, na dio gdje su domaći. Nekada se moglo i bacalo, danas ni navedeni ne može ...
Oprosti ali ne laži, vidiš da kažu da može neko baciti baklju 40 metara na zapadu Koševa. Isto je to kao na sjeveru Grbavice, ista razdaljina, isti uslovi, uvijek ima nekoliko debila sa obje strane. Spinuješ bezveze
Charuga wrote:Na zapadu Koševa ni Hamza Alić ne može dobaciti bakljom sa dijela gdje su navijači Želje, na dio gdje su domaći. Nekada se moglo i bacalo, danas ni navedeni ne može ...
SA juga na istok itekako moze i redovna je pojava u posljednjim derbijima na stadionu AFH - Kosevo.