SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kloniran

#27201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

bitanga_sa_otesa wrote:
kloniran wrote:
varas se druze, dosta ih je domicilnih u onim zgradama sto su prodali stracare u kojima su zivjeli prije rata pa kupili stan

da vidis u jednoj zgradi u blizini mjesta gdje radim, sve elita sarajevska, a svaki put boga molis da te kesa ili pepeljara ne heknu u glavu.

ima svakakvog sljama na stupu al ne moze se pripisati sve dosljama :wink:

i dosljo kad dođe trudi se da se prilagodi, ako mu je prvi komsija uhljup i on ce se truditi da se uklopi, znaci do vas domicilnih je :skoljka:
ne varam se ja uopste ,vidim im glave ...imam ja 40 godina u guzici i u sarajevu sam od rodjenja i svjestan sam svega sta se desava .niko normalan i pismen nece pretrcavati ulicu pored lijepo osvijetljenog tunela i bezbjednog prolaza da ne mislis hoce li te pregaziti auto ili ces ugaziti u blato,u govno,poderat pantole jasuci preko ograde,hoce li ti neko od vozaca jebat sve na kamaru....barem ja razmisljam tako...mozda sam budala....
razumijem ja tebe, ali ne moze se sve lose vezati za dosljake, to je malo primitivno, nisu rođene sarajlije dobile nikakav boziji blagoslov da budu primjer kulture i ponasanja

govana ima svugdje, pa i kod rođenih sarajlija

meni smetaju papci svih kategorija ali ih ne dijelim prema geografskom porijeklu
kloniran

#27202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

insaneinthebrain wrote:pjesaci letaju ko muhe bez glave :-)
i plus ovaj pjan ko letva

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160109074
ima ovih pjesaka ko muhe bez glave prelaze al obavezno 20metara prije ili poslije pjesackog

meni se neki dan desilo da sam desetak sekundi stajao na pjesackom a majmun nece da pređe cestu nego stao i blehnuo u telefon a ja kolonu napravio da ga pustim da pređe :twisted:
hopi

#27203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hopi »

bio neki solidan sudar, na raskranici na glavnoj kod čvile u pravcu centra. Bmw 5, otvoreni eirbegovi i golf čvrka.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#27204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bitanga_sa_otesa »

kloniran wrote:[

razumijem ja tebe, ali ne moze se sve lose vezati za dosljake, to je malo primitivno, nisu rođene sarajlije dobile nikakav boziji blagoslov da budu primjer kulture i ponasanja

meni smetaju papci svih kategorija ali ih ne dijelim prema geografskom porijeklu
vidis da me ne razumijes.......u sarajevu ima 13% prijeratnog stanovnistva,zvao ti mene primitivcem ili ne to je istina od koje ne mozemo pobjeci ni ti ,a ni ja...nigdje ja nisam rekao da su rodjene sarajlije ogledalo kulture,znam ih ja dosta koji su papani i ne ponasaju se nista bolje od ovih drugih ranije navedenih,smetaju mi i jedni i drugi,mada je ovih s geografskim porijeklom vise....takodjer znam ljudi koji su iz ruralnih sredina,a mogu biti uzor svakome po ponasanju...ali ih guta ova vecina....
Nepass

#27205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Nepass »

bitanga_sa_otesa wrote:
kloniran wrote:[

vidis da me ne razumijes.......u sarajevu ima 13% prijeratnog stanovnistva,zvao ti mene primitivcem ili ne to je istina od koje ne mozemo pobjeci ni ti ,a ni ja...nigdje ja nisam rekao da su rodjene sarajlije ogledalo kulture,znam ih ja dosta koji su papani i ne ponasaju se nista bolje od ovih drugih ranije navedenih,smetaju mi i jedni i drugi,mada je ovih s geografskim porijeklom vise....takodjer znam ljudi koji su iz ruralnih sredina,a mogu biti uzor svakome po ponasanju...ali ih guta ova vecina....
Odkud 13%?
Ja ih dosta vise poznajem po mojoj slobodnoj procjeni.
Mozda je 13% onih kojima je dedo rodjen u sa, a 1,3% onih kojima je pradjed rodjen u sa :)
bitanga_sa_otesa

#27206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

ma lupio sam ,mislim da je cifra manja od 10%.....
kloniran

#27207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kloniran »

bitanga_sa_otesa wrote:
kloniran wrote:

A gdje nestade tih 87% :shock: :evil:

Malo vas je ostalo :evil:

Necemo vise oftopiciti :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#27208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Za razliku od Vas ja imam nešto vezano za temu :mrgreen:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160111070
O'zone
Globalni moderator

#27209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

bitanga_sa_otesa

#27210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

da je ona htjela skociti niko nju ne bi sprijecio.....
piupiu

#27211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by piupiu »

Lijepo, lijepo ... Azel, Konzum, McDonalds, pošta, fino šaraju - jednakost je zagarantovana ... a, sigurnosna situacija zadovoljavajuća.
hhaarree

#27213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hhaarree »

"U optužnici se, nadalje, navodi da je Stupar poslao više SMS-poruka Baci, između ostalih, i s brojem njegovog računa u jednoj sarajevskoj sportskoj kladionici da bi ona na taj račun uplaćivala novac, što je u više navrata i učinila." svasta u bozijoj basci :roll:
vješalica

#27214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Na FTV su korektno objasnili ko je AZRA SARIĆ na koju su uticali Bakir Dautbašić i Bilsena Šahman.

Poznata naša stažistkinja i djevojka RAMIZA DELALIĆA ĆELE..... :mrgreen:
Bianconeri1988

#27215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bianconeri1988 »

Ja ovoj što prosi ni marke ne bih dao, gledaj odjeće na njoj...Čovjek bi kon'to nema za kifle pa je primorana da se ''bavi prosjačenjem''. Danas kako je vrijeme došlo biti prosjak je zanimanje.
vješalica

Post by vješalica »

Zna se ko je Sanita javnosti dobro poznata narkomanka.

http://www.avaz.ba/clanak/213798/novi-d ... je-16-sati

Djevojka Ramiza Delalića Ćele....
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#27217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jimmy McNulty »

Slučajno sam se jednom zadesio u društvu ovog policajca Stupara, stvarno korektan momak učinio se na prvu, ali kad poče pokazivat tikete i to, uplaćivo podosta novca, meni se već tad učinilo da je ogrezo u kokci, kasnije kad sam pročitao da je ucjenjivao shvatih otkud mu i novac da onoliko kocka. Šteta šta kladionica i kocka može učiniti od ljudi... stvarno je lik izgledao normala ali jbg to je bolest.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

kako moze biti djevojka cele
pa koliko sad ima godina
na slici je mlada osoba :? :? :-?
Sodom1

#27219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Sodom1 »

Zna li KO Azema milicajca,on je nakad vazda po kladionicama visio, :-D
Better Man

#27220 Re:

Post by Better Man »

vješalica wrote:Zna se ko je Sanita javnosti dobro poznata narkomanka.

Porodica preminulog je još uvijek dužna javnosti objasniti gdje njihov bivši suprug i otac vadio zub, jer sve što mu se desilo je posljedica vađenja zuba, a porodica je ultimativno odbila da otkrije gdje je preminuli obavio vađenje zuba. Sve jasno govori da ovdje posla nisu čista i da porodica preminulog nešto mulja.
vješalica

#27221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Black swan wrote:kako moze biti djevojka cele
pa koliko sad ima godina
na slici je mlada osoba :? :? :-?
Nije bas ona mlada osoba,1998 godina kad je pocela studirati mislim imaju vijesti od 19:30 na netu pa pogledaj o njoj pricaju i o njoj se radi.
vješalica

#27222 Re: Re:

Post by vješalica »

Better Man wrote:
vješalica wrote:Zna se ko je Sanita javnosti dobro poznata narkomanka.

Porodica preminulog je još uvijek dužna javnosti objasniti gdje njihov bivši suprug i otac vadio zub, jer sve što mu se desilo je posljedica vađenja zuba, a porodica je ultimativno odbila da otkrije gdje je preminuli obavio vađenje zuba. Sve jasno govori da ovdje posla nisu čista i da porodica preminulog nešto mulja.
"Morala" je da radi na dva mjesta,kao što je uobičajno kod nas iz klinike u kliniku,tako i u njenom slučaju.Ujutro na Farmavitu na posao,uveče na stažiranje u KCU.
drug_profi

#27223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

Upire se prstom u nju a ja uopste ne kontam za sta je ona ovdje kriva.
Kriv je valjda onaj ko je vadio zub a da nije utvrdio smije li i kriv je ljekar sto nije bio tu.
Ona je, koliko znam, zavrsila stomatologiju i koliko sam je upoznao, sasvim regularna osoba.
U ovom slucaju zasivanje rane je ono sto je svakako trebalo uraditi, ali izgleda da je njemu doslo i do rupture sinusa prilikom vadjenja zuba. Komplikacija na vec komplikovano stanje pacijenta.
Ruzno je sto se ova cura proziva ko da je zadnje smece.
suspect_zero

#27224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by suspect_zero »

drugi profil wrote:Upire se prstom u nju a ja uopste ne kontam za sta je ona ovdje kriva.
Kriv je valjda onaj ko je vadio zub a da nije utvrdio smije li i kriv je ljekar sto nije bio tu.
Ona je, koliko znam, zavrsila stomatologiju i koliko sam je upoznao, sasvim regularna osoba.
U ovom slucaju zasivanje rane je ono sto je svakako trebalo uraditi, ali izgleda da je njemu doslo i do rupture sinusa prilikom vadjenja zuba. Komplikacija na vec komplikovano stanje pacijenta.
Ruzno je sto se ova cura proziva ko da je zadnje smece.

ma kriva je izgleda samo zato što treba svjedočiti protiv Radončića....vidiš da samo Avaz piše o njoj kao krivcu.
mali_balon

#27225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Jedini razlog sto se fahro upinje da udje u vlast bilo kako je zbog procesa koji se vodi na kosovu...ostali koksari zbog para i da uvale svoju djecu...
Ne mogu da vjerujem da ljudi fakat vjeruju tcunamiju da je njemu fakat do boljitka bih, govorimo o covjeku koji je davao guzice svakoj politickoj opciji dok nije ojacao (sjetim se samo izbora licnosti godine)... Da mu nije bilo SDA ne bi bilo ni njega ni avaza...Sjetite se afere drzavni udar kada je trebala poreska da udje u avaz i naplati oko 11 mil duga....Pa razapinjanej abkira i sda
I eto ko sad ce ta svjedokinja biti postena...po avazovom rezonovanju ona je gora od karadzica i mladica
Locked