SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- SmokingMan
#27176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Moj vam je savjet da se čuvate ovoga dijela u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima.Toliko...

- drndalo
#27177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sto ? Pjeske ili autom, ili sve zajedno ? Jesi li prijavio policiji ???
- karanana
#27178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sto? sta se desava?
ja ne znam ni gdje je ovo.
ja ne znam ni gdje je ovo.
- ultima_palabra
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#27180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sinoć sam imao priliku da se vozim 'Novim Gradom'... Jebo zonu sumraka šta je ono 
-
old_spice
#27181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta je fazon sa ovom ulicom? tu je bilo uvijek klosara koji su zaustavljali raju i otimali stvari, mobitele, pare, bar kome su mogli. Ako si na to mislio, mada je sad ova ulica malo drugacija zbog kruznog toka, ima slabo te ko moze vidjetiSmokingMan wrote:Moj vam je savjet da se čuvate ovoga dijela u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima.Toliko...
- SmokingMan
#27182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakva policija,kakvi bakrači,o slučajnim prolaznicima da i ne govorim,prepušteni ste sami sebi.Što se tiče mene,znam svoje mjesto u takvim situacijama,sigurniji sam sam nego kada je neko prisutan u mome društvu...No ovo je bio samo moj savjet,i dužnost mi je da ukažem na ovo budući da ima i onih koji ne poznaju dobro ovaj dio grada (mrtva selendra),prihvatili savijet ili ne,meni je sasvim svejedno,jer tim putem prolazi dosta ženskih osoba,koje su najčešće i žrtve.Jedna je starija žena još sredinom prošle godine preminula,i to samo nekih 4-5 mjeseci nakon što je pretučena na pomenutoj lokaciji,naravno napadač nikada i nije pronađen.
- jao_situacije
#27183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
e stvarno ne znam šta da kažemoldtajmer wrote:Saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do sudara između vozila marke Hyundai i Golf prouzrokovala je velike saobraćajne probleme u sarajevskim ulicama Mula Mustafa Bašeskije i Niže Banje, u blizini Gradske tržnice.
Naime, do nesreće je došlo na granicama općina Stari Grad i Centar, te su su policijske patrole obje općine uputile na lice mjesta. Zbog nesporazuma oko toga ko je nadležan za obavljanje uviđaja, već je više od pola sata u prekidu saobraćaj i gradski prijevoz.
U nezgodi, na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta. Prema riječima očevidaca, automobili su "samo malo ogrebani".
izvrsno,izvrsno,izvrsno
- Tercius
#27184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ocito tebi ne idu bas ti termini zimski uslovi zimska oprema.ultima_palabra wrote:Pa koja je poenta tog znaka ako je zimska oprema ionako obavezna u cijeloj zemlji u zimskom periodu?Tercius wrote:Znakovi izricitih naredbi-znakovi obaveze:
E sad ovdje dolazimo do problema tj.to je ono sto neke vozace buni.Naime, nekada je ovaj znak imao znacenje Obavezna upotreba lanaca, medjutim danas po vazecim propisima njegovo znacenje je sljedece : Obavezna upotreba ZIMSKE OPREME-obiljezava dio ceste na kojoj motorna vozila, osim motocikla moraju imati propisanu zimsku opremu u zimskim uvjetima. ( sto hoce da kaze, ako cemo se drzati suhog slova zakona i ako smo iz gornjeg texta naucili koja je to zimska oprema i koji su to zimski uslovi onda je lako zakljuciti da VAM ne trebaju lanci ukoliko na nekom dijelu puta naidjete na ovaj saob.znak a da pri tome na vozilu imate sve 4 zimske gume ).
- oldtajmer
#27185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jesu ovo opet opljackali istu postu od neki dan na a.polju 
- dječak sa šibicama
#27186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
oldtajmer wrote:Saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do sudara između vozila marke Hyundai i Golf prouzrokovala je velike saobraćajne probleme u sarajevskim ulicama Mula Mustafa Bašeskije i Niže Banje, u blizini Gradske tržnice.
Naime, do nesreće je došlo na granicama općina Stari Grad i Centar, te su su policijske patrole obje općine uputile na lice mjesta. Zbog nesporazuma oko toga ko je nadležan za obavljanje uviđaja, već je više od pola sata u prekidu saobraćaj i gradski prijevoz.
U nezgodi, na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta. Prema riječima očevidaca, automobili su "samo malo ogrebani".
izvrsno,izvrsno,izvrsno

haj kod nas u Drinu, da vidis kakva sluzi...
- jao_situacije
#27187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kad ćemo mi doživjeti da vidimo ovu rečenicu na kliksuŠef policije u Kolnu smijenjen je u petak zbog slabe reakcije snaga sigurnosti tokom incidenta, ali i sporog objavljivanja informacija.
- ultima_palabra
#27188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ocigledno je da si drot.Tercius wrote:Ocito tebi ne idu bas ti termini zimski uslovi zimska oprema.ultima_palabra wrote:Pa koja je poenta tog znaka ako je zimska oprema ionako obavezna u cijeloj zemlji u zimskom periodu?Tercius wrote:Znakovi izricitih naredbi-znakovi obaveze:
E sad ovdje dolazimo do problema tj.to je ono sto neke vozace buni.Naime, nekada je ovaj znak imao znacenje Obavezna upotreba lanaca, medjutim danas po vazecim propisima njegovo znacenje je sljedece : Obavezna upotreba ZIMSKE OPREME-obiljezava dio ceste na kojoj motorna vozila, osim motocikla moraju imati propisanu zimsku opremu u zimskim uvjetima. ( sto hoce da kaze, ako cemo se drzati suhog slova zakona i ako smo iz gornjeg texta naucili koja je to zimska oprema i koji su to zimski uslovi onda je lako zakljuciti da VAM ne trebaju lanci ukoliko na nekom dijelu puta naidjete na ovaj saob.znak a da pri tome na vozilu imate sve 4 zimske gume ).
- Bloo
- Globalna šefica
#27189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ultima_palabra wrote: Ocigledno je da si drot.
- holowey
#27190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nikad, jer je kod nas sigurnost na zadovoljavajucem nivoujao_situacije wrote:kad ćemo mi doživjeti da vidimo ovu rečenicu na kliksuŠef policije u Kolnu smijenjen je u petak zbog slabe reakcije snaga sigurnosti tokom incidenta, ali i sporog objavljivanja informacija.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa ne, pitanje je na mjestu. Od 15.11. do 15.04. svakako imam lance u gepeku ili zimske gume. Sad, jedino sto mi pada na pamet je situacija da pada snijeg mimo tog vremenskog intervala, a ti se zadesio na dionici puta sa tim znakom...Tercius wrote:Ocito tebi ne idu bas ti termini zimski uslovi zimska oprema.ultima_palabra wrote:Pa koja je poenta tog znaka ako je zimska oprema ionako obavezna u cijeloj zemlji u zimskom periodu?Tercius wrote:Znakovi izricitih naredbi-znakovi obaveze:
-
hali gali halid
#27192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na Dobrinji je bilo nešto. Udes ili udaren pješak.
- kloniran
#27193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na stupu bi mogao ubrzo opet neko stradati, opet izlijecu ko muhe bez glave posebno u jutarnjim satima kad je cesta smrznuta 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#27194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nema veze koje je doba dana ,prodjem bar 3 puta dnevno u oba pravca i pretrcavaju debili kao da snajper puca....iskoristim uvijek otvoren prozor da im se najebem majke papanske...kloniran wrote:Na stupu bi mogao ubrzo opet neko stradati, opet izlijecu ko muhe bez glave posebno u jutarnjim satima kad je cesta smrznuta
-
L u c i f e r
#27195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I prejahuju preko one ograde ko goveda...bitanga_sa_otesa wrote:nema veze koje je doba dana ,prodjem bar 3 puta dnevno u oba pravca i pretrcavaju debili kao da snajper puca....iskoristim uvijek otvoren prozor da im se najebem majke papanske...kloniran wrote:Na stupu bi mogao ubrzo opet neko stradati, opet izlijecu ko muhe bez glave posebno u jutarnjim satima kad je cesta smrznuta
- bitanga_sa_otesa
#27196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
navikli po vukojebinama iz kojih su sljegli....
- kloniran
#27197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 60109075#1
po ovm ledu narod il vozi ko mahnit il ko puz
meni se juce pacijent uvali iz sporedne ulice i ko penzioner 30 km/h vozi, jedva se zaustavio po onom ledu, umjesto da udari po gasu kad se ukluci ono haman stane na cesti
po ovm ledu narod il vozi ko mahnit il ko puz
meni se juce pacijent uvali iz sporedne ulice i ko penzioner 30 km/h vozi, jedva se zaustavio po onom ledu, umjesto da udari po gasu kad se ukluci ono haman stane na cesti
- kloniran
#27198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
varas se druze, dosta ih je domicilnih u onim zgradama sto su prodali stracare u kojima su zivjeli prije rata pa kupili stanbitanga_sa_otesa wrote:navikli po vukojebinama iz kojih su sljegli....
da vidis u jednoj zgradi u blizini mjesta gdje radim, sve elita sarajevska, a svaki put boga molis da te kesa ili pepeljara ne heknu u glavu.
ima svakakvog sljama na stupu al ne moze se pripisati sve dosljama
i dosljo kad dođe trudi se da se prilagodi, ako mu je prvi komsija uhljup i on ce se truditi da se uklopi, znaci do vas domicilnih je
- bitanga_sa_otesa
#27199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne varam se ja uopste ,vidim im glave ...imam ja 40 godina u guzici i u sarajevu sam od rodjenja i svjestan sam svega sta se desava .niko normalan i pismen nece pretrcavati ulicu pored lijepo osvijetljenog tunela i bezbjednog prolaza da ne mislis hoce li te pregaziti auto ili ces ugaziti u blato,u govno,poderat pantole jasuci preko ograde,hoce li ti neko od vozaca jebat sve na kamaru....barem ja razmisljam tako...mozda sam budala....kloniran wrote:
varas se druze, dosta ih je domicilnih u onim zgradama sto su prodali stracare u kojima su zivjeli prije rata pa kupili stan
da vidis u jednoj zgradi u blizini mjesta gdje radim, sve elita sarajevska, a svaki put boga molis da te kesa ili pepeljara ne heknu u glavu.
ima svakakvog sljama na stupu al ne moze se pripisati sve dosljama![]()
i dosljo kad dođe trudi se da se prilagodi, ako mu je prvi komsija uhljup i on ce se truditi da se uklopi, znaci do vas domicilnih je
- insaneinthebrain
#27200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pjesaci letaju ko muhe bez glave
i plus ovaj pjan ko letva
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160109074
i plus ovaj pjan ko letva
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160109074