Bloo je kraljica na pf relidzn...Tempo wrote:sta je blo?
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- HardcoreMX
#27151 Re: Zeničani
-
Tempo
- ZeModerator
#27152 Re: Zeničani
ne jebem relidzn.HardcoreMX wrote:Bloo je kraljica na pf relidzn...Tempo wrote:sta je blo?
- Bloo
- Globalna šefica
#27153 Re: Zeničani
Tamo niko ni ne jebe svejedno, tako da i ne propuštaš puno...Tempo wrote:ne jebem relidzn.HardcoreMX wrote:Bloo je kraljica na pf relidzn...Tempo wrote:sta je blo?
-
Tempo
- ZeModerator
#27154 Re: Zeničani
daleko im lijepa kuca od moje. sve su to indijanska posla.Bloo wrote: Tamo niko ni ne jebe svejedno, tako da i ne propuštaš puno...
- Bloo
- Globalna šefica
#27155 Re: Zeničani
Ma daj.Tempo wrote:mi nemamo turistickog potencijala. ne postoji nista zbog cega bi neko sjeo u auto i dosao ovdje.
Dođoh tri puta.
Sve je bilo divno i krasno, zelenilo i fazoni, ali što se tiče turističkog potencijala vratit ću se opet samo zbog jedne stvari kao turista - da opet posjetim mjesta gdje žive Hardcore i Jimmy, sad kad znam gdje žive
-
Tempo
- ZeModerator
#27156 Re: Zeničani
dobro. ne postoje dvojica koji bi sjeli u auto i dosli ovdje.Bloo wrote:Ma daj.Tempo wrote:mi nemamo turistickog potencijala. ne postoji nista zbog cega bi neko sjeo u auto i dosao ovdje.
Dođoh tri puta.
Sve je bilo divno i krasno, zelenilo i fazoni, ali što se tiče turističkog potencijala vratit ću se opet samo zbog jedne stvari kao turista - da opet posjetim mjesta gdje žive Hardcore i Jimmy, sad kad znam gdje žive
-
macchiato
#27158 Re: Zeničani
pa s obzirom na šta nam liči bar 90% države, zenica dođe kao velegrad 
baš sam nedavno bila u zavidovićima kod nekih prijatelja, pa jarane moj da sam osuđena da živim u takvim mjestima itekako bih povremeno palila auto i pravac ovamo, dođe mi nicaze kao njujork
ali da nemamo šta ponuditi stranim turistima, to bez daljnjeg.
baš sam nedavno bila u zavidovićima kod nekih prijatelja, pa jarane moj da sam osuđena da živim u takvim mjestima itekako bih povremeno palila auto i pravac ovamo, dođe mi nicaze kao njujork
- Bloo
- Globalna šefica
#27159 Re: Zeničani
Možda još fontana poboljša situaciju....S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Zenica, ali for real u Željezari...
- Norm
#27160 Re: Zeničani
...yebote, jeste negativni...macchiato wrote:pa s obzirom na šta nam liči bar 90% države, zenica dođe kao velegrad
baš sam nedavno bila u zavidovićima kod nekih prijatelja, pa jarane moj da sam osuđena da živim u takvim mjestima itekako bih povremeno palila auto i pravac ovamo, dođe mi nicaze kao njujork![]()
A dZe bas nadje ZaavidOOvice za poredit...
-
kakavdanakneiskustvu
#27161 Re: Zeničani
stambeno poslovni objekat valjdaTempo wrote:a to jest... za ljubitelje budala ovo je eldorado.Casual's wrote:Kuća na zgradi, parking na nedovršenom SPO, SPO na metar od ceste i 10 cm od druge kuće, poliklinika Ekor commerce, gradska magistrala bez dozvole...potcjenjuješ turisticki potencijal Zenice.Tempo wrote:mi nemamo turistickog potencijala. ne postoji nista zbog cega bi neko sjeo u auto i dosao ovdje.
nego, sta je spo? ima parking u dzamiji, ali ne znam sta je spo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27162 Re: Zeničani
Od nameta nema selameta, nit se od naseg grada moze napraviti Lloret de Mar. Nit je turizam uopste grana privrede na kojoj se treba zasnivati razvoj.
Znat ce to bolje objasniti ekonomisti u prvom redu@ExNihilista, ali turizam generise slabo placene poslove i previse je nestabilan i ovisan o puno faktora.
Znat ce to bolje objasniti ekonomisti u prvom redu@ExNihilista, ali turizam generise slabo placene poslove i previse je nestabilan i ovisan o puno faktora.
- kamen spoticanja
#27163 Re: Zeničani
ma niko nije budalast da pravi pricu na turizmu ali nije mudrost " zamoliti" par agencija koje razvoze turke i arape da ne skrenu prije tunela za travnik nego da malo produze do zenice...parkiraju autobuse dole kod ultre (bila bi cool tabla dole " tourist bus only"
)pa da im daju fore 2 sata da zuje po staroj carsiji...
- Norm
#27164 Re: Zeničani
...a i nargila ne bi falilo...kamen spoticanja wrote:ma niko nije budalast da pravi pricu na turizmu ali nije mudrost " zamoliti" par agencija koje razvoze turke i arape da ne skrenu prije tunela za travnik nego da malo produze do zenice...parkiraju autobuse dole kod ultre (bila bi cool tabla dole " tourist bus only")pa da im daju fore 2 sata da zuje po staroj carsiji...
- Inteligencija
#27165 Re: Zeničani
Imamo to malo sto imamo a i to Islamska zajednica unistava onim parkingom, stvarno ruzno izgleda kao kamberovici 95 tj kompleks gdje je sada trzni centar.kamen spoticanja wrote:ma niko nije budalast da pravi pricu na turizmu ali nije mudrost " zamoliti" par agencija koje razvoze turke i arape da ne skrenu prije tunela za travnik nego da malo produze do zenice...parkiraju autobuse dole kod ultre (bila bi cool tabla dole " tourist bus only")pa da im daju fore 2 sata da zuje po staroj carsiji...
S tim sto je jos gore jer je nalazi u centru u neposrednoj blizini objekata koji su nacionalni spomenici.
- kamen spoticanja
#27166 Re: Zeničani
tu si apsolutno upravuInteligencija wrote:Imamo to malo sto imamo a i to Islamska zajednica unistava onim parkingom, stvarno ruzno izgleda kao kamberovici 95 tj kompleks gdje je sada trzni centar.kamen spoticanja wrote:ma niko nije budalast da pravi pricu na turizmu ali nije mudrost " zamoliti" par agencija koje razvoze turke i arape da ne skrenu prije tunela za travnik nego da malo produze do zenice...parkiraju autobuse dole kod ultre (bila bi cool tabla dole " tourist bus only")pa da im daju fore 2 sata da zuje po staroj carsiji...
S tim sto je jos gore jer je nalazi u centru u neposrednoj blizini objekata koji su nacionalni spomenici.
ono je dole ko da je fahro napravio toranj na sred bascarsije
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#27167 Re: Zeničani
Kakva stara carsija, to bi jedino htjelo na kembridz da hodaju bosi po travi i da ostave iza sebe Staljingrad.kamen spoticanja wrote:ma niko nije budalast da pravi pricu na turizmu ali nije mudrost " zamoliti" par agencija koje razvoze turke i arape da ne skrenu prije tunela za travnik nego da malo produze do zenice...parkiraju autobuse dole kod ultre (bila bi cool tabla dole " tourist bus only")pa da im daju fore 2 sata da zuje po staroj carsiji...
- kamen spoticanja
#27168 Re: Zeničani
onda samo svede pustiti kroz tunel_BataZiv_0809 wrote:Kakva stara carsija, to bi jedino htjelo na kembridz da hodaju bosi po travi i da ostave iza sebe Staljingrad.kamen spoticanja wrote:ma niko nije budalast da pravi pricu na turizmu ali nije mudrost " zamoliti" par agencija koje razvoze turke i arape da ne skrenu prije tunela za travnik nego da malo produze do zenice...parkiraju autobuse dole kod ultre (bila bi cool tabla dole " tourist bus only")pa da im daju fore 2 sata da zuje po staroj carsiji...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#27169 Re: Zeničani
Nemas ti sadrzaja za Arapove, to ti je naprosto tako.kamen spoticanja wrote: onda samo svede pustiti kroz tunel
Da imamo soping centre sa luksuznim brendovima, da ove prirodne ljepote komercijalizujemo pa da mora dati 50 dzindzi po osobi rije nego sve 14toro djece pusti da skacu po kembrizdu/smetovima, pa i nekako.
Ovako mrka kapa.
- kamen spoticanja
#27170 Re: Zeničani
sadrzaj za 2 provedena sahata nije neka mudrost...istjeras ih iz busa da jedu i.piju po carsiji...pa bi more bit neki nas otvorio dole nesto umjesto rahmeta jal elektricara iz 1978._BataZiv_0809 wrote:Nemas ti sadrzaja za Arapove, to ti je naprosto tako.kamen spoticanja wrote: onda samo svede pustiti kroz tunel
Da imamo soping centre sa luksuznim brendovima, da ove prirodne ljepote komercijalizujemo pa da mora dati 50 dzindzi po osobi rije nego sve 14toro djece pusti da skacu po kembrizdu/smetovima, pa i nekako.
Ovako mrka kapa.
pa bi more bit i krenulo...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#27171 Re: Zeničani
Pa to okej, ali je to smijesno zvati turizmom. Plus sto ti niko od domace ekipe ne bi htio tu dolaziti.kamen spoticanja wrote: sadrzaj za 2 provedena sahata nije neka mudrost...istjeras ih iz busa da jedu i.piju po carsiji...pa bi more bit neki nas otvorio dole nesto umjesto rahmeta jal elektricara iz 1978.
- kamberovica polje
#27172 Re: Zeničani
Onaj užas nije nikad trebalo dozvoliti da se gradi, barem ne tamo. Najljepša džamija u gradu sad je zakolnjena betonskim monstrumom zato što su se genijalci iz IZ nadali sadaki koju nikad nisu dočekali. Da ne pričam još da su u istom periodu počeli graditi IPF kojeg isto nisu završili.Inteligencija wrote:Mi imamo malo turistickog potencijala u odnosu na SA ili MO ali onom ko je dozvolio da se ona rugoba nezavrsena grdosija gradi i useli parking te zatvore svi prolazi pored SA dzamije, medrese, HM kuce, konjske austrijske zelim sve najgore.
- kamen spoticanja
#27173 Re: Zeničani
a inace dole vrije od domacih?_BataZiv_0809 wrote:Pa to okej, ali je to smijesno zvati turizmom. Plus sto ti niko od domace ekipe ne bi htio tu dolaziti.kamen spoticanja wrote: sadrzaj za 2 provedena sahata nije neka mudrost...istjeras ih iz busa da jedu i.piju po carsiji...pa bi more bit neki nas otvorio dole nesto umjesto rahmeta jal elektricara iz 1978.
slobodno to nazovi kako hoces samo zarotiraj kesh
- Inteligencija
#27174 Re: Zeničani
Hajde poceli graditi, pa prodje 3 pa 5 pa 9 godina a nakon 13 -14 godina betonski monstrum u dvoristu nacionalnog spomenika pretvaraju u parking? Evo garantujem da se obrati paznja pishevi se bacaju uokolo rugobe i sada ce to samo sve vece ruglo postati.kamberovica polje wrote:Onaj užas nije nikad trebalo dozvoliti da se gradi, barem ne tamo. Najljepša džamija u gradu sad je zakolnjena betonskim monstrumom zato što su se genijalci iz IZ nadali sadaki koju nikad nisu dočekali. Da ne pričam još da su u istom periodu počeli graditi IPF kojeg isto nisu završili.Inteligencija wrote:Mi imamo malo turistickog potencijala u odnosu na SA ili MO ali onom ko je dozvolio da se ona rugoba nezavrsena grdosija gradi i useli parking te zatvore svi prolazi pored SA dzamije, medrese, HM kuce, konjske austrijske zelim sve najgore.
Ili zavrsi imao si 15 godina ili srusi do leta 2019 godine.
Sramotno od Islamske zajednice da bukvalno unistise dzamiju..
Zamisli da su umjesto monstruma poplocali okolo, klupe
, drvece , prolaz sa bulevara pa ljepota au sta uradi mraka i jos skrisise par miliona KM.
- kamberovica polje
#27175 Re: Zeničani
U normalanoj državi bi ovo već bilo srušeno (ako bi ikad i dobilo dozvolu za izgradnju), samo jebiga vjerske zajednice u ovoj zemlji su zaštićenije od čovječije ribice tako da smo osuđeni na zapišani parking još barem 10 godina.Inteligencija wrote:Hajde poceli graditi, pa prodje 3 pa 5 pa 9 godina a nakon 13 -14 godina betonski monstrum u dvoristu nacionalnog spomenika pretvaraju u parking? Evo garantujem da se obrati paznja pishevi se bacaju uokolo rugobe i sada ce to samo sve vece ruglo postati.kamberovica polje wrote:Onaj užas nije nikad trebalo dozvoliti da se gradi, barem ne tamo. Najljepša džamija u gradu sad je zakolnjena betonskim monstrumom zato što su se genijalci iz IZ nadali sadaki koju nikad nisu dočekali. Da ne pričam još da su u istom periodu počeli graditi IPF kojeg isto nisu završili.Inteligencija wrote:Mi imamo malo turistickog potencijala u odnosu na SA ili MO ali onom ko je dozvolio da se ona rugoba nezavrsena grdosija gradi i useli parking te zatvore svi prolazi pored SA dzamije, medrese, HM kuce, konjske austrijske zelim sve najgore.
Ili zavrsi imao si 15 godina ili srusi do leta 2019 godine.
Sramotno od Islamske zajednice da bukvalno unistise dzamiju..
Zamisli da su umjesto monstruma poplocali okolo, klupe
, drvece , prolaz sa bulevara pa ljepota au sta uradi mraka i jos skrisise par miliona KM.
Savršeno se uklapa u onu crno-bijelo-zelenu rugobu od "Bosanke".