Logovan wrote:Rekao sam ti da ponavljaš pjena party, jer samo to i znaš.ultima_palabra wrote: Evo i DJ Logovanog. Pazi daskaZnam da ti je klub u drugom planu, bitnije je komšiji napisati pjena party.
Timbeerrrrrrr
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Logovan wrote:Rekao sam ti da ponavljaš pjena party, jer samo to i znaš.ultima_palabra wrote: Evo i DJ Logovanog. Pazi daskaZnam da ti je klub u drugom planu, bitnije je komšiji napisati pjena party.
kraljLogovan wrote:Samo da se ovom prilikom najebem familije onome ko nas je gađao sa daskom za rezanje sa prozora dok smo prolazili pored jedne zgrade na Grbavici. Siđi dole debilu, pa baci šta god hoćeš, pa da te vidimo, jebo ti mater.
Pogotovu što nikad u povijesti fudbala niti jedna utakmica nije odgođena zbog sniježnih padavina ili loših uslova a i Miske je urgirao kod Allaha đ.š. da baš danas u 13 spusti snijeg, podlo i hinjski, šta je reć.Opetja033 wrote:Samo jedva cekam da krene kmecanje sutra kada ih savez natjera da igraju tekmu. Hinjski se ovo pokusalo odraditi, namjerno i svjesno, kako bi izbjegli igrati dvije bitne tekme u 4 dana. Hinjski, kako samo oni znaju.
Izgleda da nece proci.
Logovan je ljut sto je bacio samo dasku. Mogao je i komad suhog mesa ili peceniceKinaski wrote:kraljLogovan wrote:Samo da se ovom prilikom najebem familije onome ko nas je gađao sa daskom za rezanje sa prozora dok smo prolazili pored jedne zgrade na Grbavici. Siđi dole debilu, pa baci šta god hoćeš, pa da te vidimo, jebo ti mater.
splinter wrote:Pogotovu što nikad u povijesti fudbala niti jedna utakmica nije odgođena zbog sniježnih padavina ili loših uslova a i Miske je urgirao kod Allaha đ.š. da baš danas u 13 spusti snijeg, podlo i hinjski, šta je reć.Opetja033 wrote:Samo jedva cekam da krene kmecanje sutra kada ih savez natjera da igraju tekmu. Hinjski se ovo pokusalo odraditi, namjerno i svjesno, kako bi izbjegli igrati dvije bitne tekme u 4 dana. Hinjski, kako samo oni znaju.
Izgleda da nece proci.
Mentalitet onih koji su navikli da zive od donacija i ispruzene ruke.alberto_tomba wrote:Jedino gore od blamaze na stadionu je branjenje te iste blamaze na forumu.
Dvije lopate, ekg linija od pijeska, djeca koja istresaju snijeg na centru, traka "pazi mine" na okviru gola, ofarbane lopte i trganje jakne Dine Pekica su danas usli u istoriju PL
Pa dobro tebi i njemu je smiješno, što dovoljno govori o vama. Mislim da je totalno bespotrebno objašnjavati zašto se glupo ovome smijati i zbijati šale na račun onoga ko je mogao biti pogođen.Ricken wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!
Drenaža je loša.strong69 wrote:Kad počnu pretjerivati i jedni i drugi...
Utakmica se vjerovatno ne bi odigrala jer je teren loše pripremljen. Kao da nema drenazu uopšte. Ni prva ni zadnja utakmica koja se odgađa.
Poenta je da niko ne bi riječ rekao da je na terenu bilo više ljudi sa adekvatnom opremom kako za čišćenje snijega tako i za označavanje linija i golova. Zaista nije normalno da se golovi označavaju u 13h, da jedan čovjek cisti i posipa pijesak i da nema odgovarajućih lopti. Osim domaćina, najveći teret ove smijurije ide na FS BiH. Boli njih za ligu. Boli njih za stanje terena.
Spomenuh jednom, ali nejse. Nisam ja taj koji mijesa politike, lik k'o padobranac upada sa totalno irelevantnim komentarom na ovom podforumu. Cisto ono "vidi ti glave" argument, ko nema sta reci za zajebanciju na ovom forumu, pa se fata politike...cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pitaj ga gdje je na odmoru, nije odavno to spominjao. Frajer treći put u nekoliko dana piše da je na odmoru, Aruba - čini mi se, pisuci na temama o sportu i politici, nit ga ko pito', nit' koga zanima, nit' teme i priča imaju veze gdje je on i kako provodi vrijeme
Ps. predlažem Instagram story
Pa jel ti stvarno vjeruješ da je bilo sto radnika s lopatama da bi očistili snijeg i da bi se utakmica igrala???? Čak i da su bile mašine otišo bi teren u k.rac.Opetja033 wrote:splinter wrote:Pogotovu što nikad u povijesti fudbala niti jedna utakmica nije odgođena zbog sniježnih padavina ili loših uslova a i Miske je urgirao kod Allaha đ.š. da baš danas u 13 spusti snijeg, podlo i hinjski, šta je reć.Opetja033 wrote:Samo jedva cekam da krene kmecanje sutra kada ih savez natjera da igraju tekmu. Hinjski se ovo pokusalo odraditi, namjerno i svjesno, kako bi izbjegli igrati dvije bitne tekme u 4 dana. Hinjski, kako samo oni znaju.
Izgleda da nece proci.
Hinjski je jer se nije ni pokusalo obezbjediti minimum uslova, snijeg je najavljivan 3-4 dana unaprijed.
Hinjski je jer se odmah pocelo kmecati kako ne mogu igrati sutra.
Hinjski je jer se nece pokusati ni stvoriti minimum uslova da bi se odigralo sutra.
Samo cisto sumnjam da ce vam to proci.
Rekao sam i na nasoj temi.Charuga wrote:Drenaža je loša.strong69 wrote:Kad počnu pretjerivati i jedni i drugi...
Utakmica se vjerovatno ne bi odigrala jer je teren loše pripremljen. Kao da nema drenazu uopšte. Ni prva ni zadnja utakmica koja se odgađa.
Poenta je da niko ne bi riječ rekao da je na terenu bilo više ljudi sa adekvatnom opremom kako za čišćenje snijega tako i za označavanje linija i golova. Zaista nije normalno da se golovi označavaju u 13h, da jedan čovjek cisti i posipa pijesak i da nema odgovarajućih lopti. Osim domaćina, najveći teret ove smijurije ide na FS BiH. Boli njih za ligu. Boli njih za stanje terena.
Sve u nastavku posta je 100% tačno, nažalost.
Dobro, izvini piznajem, ne ukusno. Nadam se da je sve prošlo ok, i da nije bilo ozlijeda.Logovan wrote:Pa dobro tebi i njemu je smiješno, što dovoljno govori o vama. Mislim da je totalno bespotrebno objašnjavati zašto se glupo ovome smijati i zbijati šale na račun onoga ko je mogao biti pogođen.Ricken wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!
Ali dobro, ima nas svakakvih.
Pokušavaš bit duhovit al ne ide, zapinješ, vreti se na fabričke postavke pa probaj ponovo.shbc wrote:Eno i murija kriva
Znaci za sad savez, murija i onaj odozgo. Za pola sata ocekujem da se i Rad okrivi. Nasli ulice cistiti umjesto stadiona.
Poslije toga... Ne znam... Vjerovatno i Angela Merkel snosi dio krivice
a jesi pametan, jesi li sam dosao na ideju ili su ti drugari pomagali ?shbc wrote:Eno i murija kriva
Znaci za sad savez, murija i onaj odozgo. Za pola sata ocekujem da se i Rad okrivi. Nasli ulice cistiti umjesto stadiona.
Poslije toga... Ne znam... Vjerovatno i Angela Merkel snosi dio krivice
To su partneri, braca po materi, tako rec.strong69 wrote:Kad počnu pretjerivati i jedni i drugi...