saltajuci kanale preletio sam i HRT-ove, uredno se moglo glediti, al' me ta vrsta sportova ne privlaci bas nesto, pa sam nastavio letati dalje
P.S. Da ne bidne zbunjole, o supertv govorim a oklen i kako oni prenose pojma nejmam

[/quote]
šta ti je supertv?[/quote]
https://www.lol.ba/privatniKorisnici.as ... fc4d4ead86
Inače, niđe veze ba, kako na lol-u uredno ide dok ovi na TM-u zatamne i to NE SVUGDJE tj. samo u Sarajevu dok u hercegovini i vitezu normala ide?!
Hajmo @TM hoću objašnjenje za ovo...i nemoj mi reći da se signal "prelijeva" u vitez pa tamo nema zatamnjivanja?!

[/quote]
u vitezu,kiseljaku,busovači,kreševu,n.travniku ljudi obicnom antenom hvataju signal HRT i RTL,navodno sa nekog predajnika na vlasicu[/quote]
Nije problem taj predajnik i što ga hvataju običnom antenom. Iako je i to nelegalan signal. Već je veći problem što se ne zatamljuje u kablovskom sistemu gdje moraju svima zatamniti bez ikakvih pogovora jer je zakon takav koji moraju poštovati svi operateri BIH-A na cijelom teritoriju države. Na prelijevanje signala se ne može uticati kada dolazi sa predajnika iz susjednih država, jer svako preko sobne antene ga može hvatati, ako želi.