Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
phillie wrote:Svasta... Evo, posto je i mene zainteresovalo ovo, imas iz Sarajeva za Beograd svaki dan u 6 sati autobus, tamo si oko 13 i 10 u Bg, tu hvatas autobus koji u 14 krece za Nis i dole si oko 17...Sitnica
Imas i iz Zenice oko 15 (Croatia Bus) pa si u Bg oko 22. Problem je sto je zadnji autobus za Nis iz Bg u 21.
hvala,gdje si nasao to za sarajevo,na centrotransovoj stranici ne mogu naci vozni red?
phillie wrote:Svasta... Evo, posto je i mene zainteresovalo ovo, imas iz Sarajeva za Beograd svaki dan u 6 sati autobus, tamo si oko 13 i 10 u Bg, tu hvatas autobus koji u 14 krece za Nis i dole si oko 17...Sitnica
Imas i iz Zenice oko 15 (Croatia Bus) pa si u Bg oko 22. Problem je sto je zadnji autobus za Nis iz Bg u 21.
hvala,gdje si nasao to za sarajevo,na centrotransovoj stranici ne mogu naci vozni red?
HardcoreMX wrote:ze je oduvijek bio fudbalski grad...onaj koji nije znao igrati lopte(fudbala) ostajale su mu dvije opcije poigrati klosarke ili lastike...
more ova.koja.penzionerska ekipa kod.tebe na terenu i fudbala igrat...ako znas ko je maid catak onda znas kolilo se deremo
Mi imamo malo turistickog potencijala u odnosu na SA ili MO ali onom ko je dozvolio da se ona rugoba nezavrsena grdosija gradi i useli parking te zatvore svi prolazi pored SA dzamije, medrese, HM kuce, konjske austrijske zelim sve najgore.
Tempo wrote:mi nemamo turistickog potencijala. ne postoji nista zbog cega bi neko sjeo u auto i dosao ovdje.
Kuća na zgradi, parking na nedovršenom SPO, SPO na metar od ceste i 10 cm od druge kuće, poliklinika Ekor commerce, gradska magistrala bez dozvole...potcjenjuješ turisticki potencijal Zenice.
Tempo wrote:mi nemamo turistickog potencijala. ne postoji nista zbog cega bi neko sjeo u auto i dosao ovdje.
Kuća na zgradi, parking na nedovršenom SPO, SPO na metar od ceste i 10 cm od druge kuće, poliklinika Ekor commerce, gradska magistrala bez dozvole...potcjenjuješ turisticki potencijal Zenice.
a to jest... za ljubitelje budala ovo je eldorado.
nego, sta je spo? ima parking u dzamiji, ali ne znam sta je spo.