Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Gledam malo postove kad je preuzeo Zizou
Tito_i_Partija wrote:
Ovo mi je prvo sto mi je naumpalo..."evo i mi imamo svog Guardiolu. Sakrijte svoje zene i kcerke, jer ovaj ce da jebe sve redom svojom alzirskom prangijom".
Ovo je cirkus, smijurija od uprave. Imam jako puno postovanja prema Zidanu k'o igracu, al' on sigurno nece bit' Perezov mesija i izvuc ga iz govana, nego ce zajedno sa njim potonut'.
Da si citiro nekog kolumnistu ili polustrucnjaka pa hajd..
Ovako isto ko da si citiro mene na času quantum fizike..
Tito_i_Partija wrote:
Ovo mi je prvo sto mi je naumpalo..."evo i mi imamo svog Guardiolu. Sakrijte svoje zene i kcerke, jer ovaj ce da jebe sve redom svojom alzirskom prangijom".
Ovo je cirkus, smijurija od uprave. Imam jako puno postovanja prema Zidanu k'o igracu, al' on sigurno nece bit' Perezov mesija i izvuc ga iz govana, nego ce zajedno sa njim potonut'.
Kad uzmemo u obzir da je Real ocajan u La Ligi, ne vidim sta sam to pogresno rek'o.
Tito_i_Partija wrote:
Kad uzmemo u obzir da je Real ocajan u La Ligi, ne vidim sta sam to pogresno rek'o.
Na prvu je ova vijest šok i iznenađenje, ali ako je istina da i Ronaldo ide onda mi nekako ima više logike, naročito jer sam siguran da ih obojicu Peres može zadržati ako hoće. A ovako kad je pustio Ronalda nek ide i Zidane, pa okreće novu stranicu. Za taj posao mu je najbolji Pocchetino, jer je odličan trener, malo tvrd za moj ukus, ali ubio se za Reala sada i te mlade koje su skupili da ih razvije u prave igrače. Plus ovi stari dokazani i vjerovatno Neymar, ili neki drugi kapitalac ili njih više koje bi doveo i ima tim koji će gristi na svim frontovima.
A postoji i mogućnost da Peres i nije toliko zadovoljan Zidanom i to zbog razloga koje je naveo Tito. Ako je, kao što ovdje tvrde navijači Reala, glavni razlog za slabu igru u prvenstvu nemotivisanost, onda je Zidanova krivica što nije uspio motivisati tim da grizu svaku tekmu. I to je jedan od razloga zbog kojeg Zidana trenutno ne možemo svrstavati rame uz rame sa Fergusonom, Mourinhom i ako smijem reći Guardiolom.
Tito_i_Partija wrote:
Haj kad vec kopamo po postovima, ima i ovaj biser.
ultima_palabra wrote:
Tito_i_Partija wrote:Skendo, ima li istine u ovome:
a ja frajera, gdje ces bolan ccc
sto ti je rec karakter, izdominirao postavio zadacu i odo ja
sad bi trebalo igrat protiv francuza na SP ja ga vidim na njihovoj klupi
a ovamo, taj svabo se nekako dugo spominje mada i taj pochetino se cini kao ok lik, igra dobar fudbal i ima ok rezultate
samo ko god da dodje trebat ce 4-5 igraca, malo svjeze have
sretno gospodine Zizu, majstore
Logovan wrote:Potrošeni novac u sezonama: 2016/2017 & 2017/2018:
Pep Guardiola: 531.600.000
Ernesto Valverde: 411.300.000
Zinedine Zidane: 64.400.000
Osvojeni trofeji u gore navedenim sezonama:
Pep Guardiola; 1
Ernesto Valverde: 2
Zinedine Zidane: 6
Došao, izdominirao, otišao.
Hmmm ne mogu da ne primjetim da ova statistika otkriva i jos jednu cinjenicu-Zidane nije slagao ekipu nanovo i nije pravio nikakav remont u ekipi. Nego je igrao sa necim sto su vec drugi slozili. Nista pri tome ne umanjujem, samo primjecujem i mislim da to nije nevazno sutra kad ga budemo poredili sa nekim drugim trenerima.
Pep Guardiola; 1
Hmmm ne mogu da ne primjetim da ova statistika otkriva i jos jednu cinjenicu-Zidane nije slagao ekipu nanovo i nije pravio nikakav remont u ekipi. Nego je igrao sa necim sto su vec drugi slozili. Nista pri tome ne umanjujem, samo primjecujem i mislim da to nije nevazno sutra kad ga budemo poredili sa nekim drugim trenerima.
Mozda i ne zeli da ucestvuje u bilo kojem vidu remonta. Ko ce znati? Kako god, naklon do poda. Meni najdrazi igrac ikada.
Pep Guardiola; 1
A koji je to od ostalih trenera uspio napraviti nesto od onoga sto je od drugog naslijedio? Svaki od ovih "velikih" trenera kad dodje u novu klub dobije ogroman budzet, dovode na desetine igraca, izmijenjaju desetine kombinacija sezonu dvije tri i onda nesto pocnu osvajati. Pri tome niko ne dolazi u Lecce, arminiju ili west bronwich
..vec u vrhunske klubove sa vec skupim i kvalitetnih vrhunskim igracima.
Ova cinjenica meni dodatno govori o kvaliteti zidana
SSemir wrote:
A koji je to od ostalih trenera uspio napraviti nesto od onoga sto je od drugog naslijedio? Svaki od ovih "velikih" trenera kad dodje u novu klub dobije ogroman budzet, dovode na desetine igraca, izmijenjaju desetine kombinacija sezonu dvije tri i onda nesto pocnu osvajati. Pri tome niko ne dolazi u Lecce, arminiju ili west bronwich
..vec u vrhunske klubove sa vec skupim i kvalitetnih vrhunskim igracima.
Ova cinjenica meni dodatno govori o kvaliteti zidana
Pep Guardiola; 1
on je sa ekipom bio i prije nego je postavljen za prvog trenera
covjek je snimao, pratio, ucio i pokazao kako se to radi