FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#27126 Re: FC Barcelona
Barca hoce Lewu ali sumnjamm da Lewa hoce Barcu. Kandidati su Klose, Roque, ili ako ovaj izvuce kakvog zeca iz sesira.
-
LSD
#27127 Re: FC Barcelona
ma to su bivši igraci, Klose, Roque itd....samo Lewa (eventualno Cavani) ako hoce da se vracaju u sami evropski vrh....ponuditi Borusiji i poljaku jacu cifru i zagarantovati mu mjesto u prvih 11....ako treba dodati Tella, Pedra ili koga vec.skenderija04 wrote:Barca hoce Lewu ali sumnjamm da Lewa hoce Barcu. Kandidati su Klose, Roque, ili ako ovaj izvuce kakvog zeca iz sesira.
Problem je što ga je Bayern vec kaparisao sebi jbg
Last edited by LSD on 30/11/2013 00:50, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#27128 Re: FC Barcelona
je l' me to zajebajes il' je fakat Klose kandidat??? Pa halo ba, covjeku je 36 godina!
Nego LSD, Barca se skida sa "lazne dvetke", al' hajd sve, nego sto su se Svabe tek zarazile s tim, mislim na onog diletanta Loewa! Svak' normalan skont'o da ne ide to, ali jok i sminkercic, jebo li ga Pep i lazna 9-ka!

Nego LSD, Barca se skida sa "lazne dvetke", al' hajd sve, nego sto su se Svabe tek zarazile s tim, mislim na onog diletanta Loewa! Svak' normalan skont'o da ne ide to, ali jok i sminkercic, jebo li ga Pep i lazna 9-ka!
-
Madrid
#27129 Re: FC Barcelona
Proslo je vrijeme kupovine Cavania, jedino ako imate 100m, a on veliku voljuLSD wrote:ma to su bivši igraci, Klose, Roque itd....samo Lewa (eventualno Cavani) ako hoce da se vracaju u sami evropski vrh....ponuditi Borusiji i poljaku jacu cifru i zagarantovati mu mjesto u prvih 11....ako treba dodati Tella, Pedra ili koga vec.skenderija04 wrote:Barca hoce Lewu ali sumnjamm da Lewa hoce Barcu. Kandidati su Klose, Roque, ili ako ovaj izvuce kakvog zeca iz sesira.
Problem je što ga je Bayern vec kaparisao sebi jbg
- skenderija04
#27130 Re: FC Barcelona
NaravnoBHF_Manijak wrote:je l' me to zajebajes il' je fakat Klose kandidat??? Pa halo ba, covjeku je 36 godina!![]()
![]()
![]()
Nego LSD, Barca se skida sa "lazne dvetke", al' hajd sve, nego sto su se Svabe tek zarazile s tim, mislim na onog diletanta Loewa! Svak' normalan skont'o da ne ide to, ali jok i sminkercic, jebo li ga Pep i lazna 9-ka!![]()
Zadnjih pola sata kad nema nacina. Pa vidio si protiv Ajaxa Pique centarfor
@Madrid
Evo javise da ce Morata na posudbu u Arsenal.
Last edited by skenderija04 on 30/11/2013 00:55, edited 1 time in total.
-
LSD
#27131 Re: FC Barcelona
Ne znam zašto su se švabe toga prihvatile, kad ta furka sa lažnom 9-tkom postraje prevaziđena (jedno vrijeme trajalo, fino bilo kao novina... ali ne ide više)....Barca traži klasicnog klipana....a i Del Bosque se okanio toga u Španiji, pa poziva Negreda i Llorentea....vidio covjek da ne ide više.BHF_Manijak wrote:je l' me to zajebajes il' je fakat Klose kandidat??? Pa halo ba, covjeku je 36 godina!![]()
![]()
![]()
Nego LSD, Barca se skida sa "lazne dvetke", al' hajd sve, nego sto su se Svabe tek zarazile s tim, mislim na onog diletanta Loewa! Svak' normalan skont'o da ne ide to, ali jok i sminkercic, jebo li ga Pep i lazna 9-ka!![]()
Loew ima extra napadace u izboru i nije valja toliko lud da gura neki sistem koji ne prilici švabama
- BHF_Manijak
#27132 Re: FC Barcelona
Ne bih da vam trollam temu i skrecem s teme, ali i nema bas izbora. Kao klasicne centarfore ima Klosea (36 godina) i Gomeza, koji nije bas najpokretniji i kojeg trebas pitati loptama u 16m (jest da trpa golove k'o lud!), a to je Loewu kao igrac manje u polju, satro. Mullera tu ne racunam, jer je za mene vezni igrac, Goetze, Reus itd... Kruse je prosjek igrac taman za Gladbacha.
Kad ih neko razbije na SP sa tim visecim spice, kako ga oni zovu, skontace levat neke stvari.
Kad ih neko razbije na SP sa tim visecim spice, kako ga oni zovu, skontace levat neke stvari.
- skenderija04
#27133 Re: FC Barcelona
A onaj Shurle iz Chelsea?BHF_Manijak wrote:Ne bih da vam trollam temu i skrecem s teme, ali i nema bas izbora. Kao klasicne centarfore ima Klosea (36 godina) i Gomeza, koji nije bas najpokretniji i kojeg trebas pitati loptama u 16m (jest da trpa golove k'o lud!), a to je Loewu kao igrac manje u polju, satro. Mullera tu ne racunam, jer je za mene vezni igrac, Goetze, Reus itd... Kruse je prosjek igrac taman za Gladbacha.
-
LSD
#27134 Re: FC Barcelona
Gomez je klasa igracBHF_Manijak wrote:Ne bih da vam trollam temu i skrecem s teme, ali i nema bas izbora. Kao klasicne centarfore ima Klosea (36 godina) i Gomeza, koji nije bas najpokretniji i kojeg trebas pitati loptama u 16m (jest da trpa golove k'o lud!), a to je Loewu kao igrac manje u polju, satro. Mullera tu ne racunam, jer je za mene vezni igrac, Goetze, Reus itd... Kruse je prosjek igrac taman za Gladbacha.
Max Kruse je odlican špic, koji bi bio još bolji da igra u jacem timu od M' Gladbacha....mada je i sad vrlo dobar.
Schurrle je isto jako nezgodan igrac, koji može igrati u špicu ili kao krilni napadac po potrebi. Strašan potencijal ima taj žutalj.
Klose je nekad bio sila i majstor 16-erca, ali vrijeme ucinilo svoje jbg.
-
Madrid
#27135 Re: FC Barcelona
Ako je Schurrle napadac, onda ni Messi nije lazna devetka, vec target man 
-
LSD
#27136 Re: FC Barcelona
Vidjecemo kako ce se snaci u Čelziju, koji je nova sredina za njega....Mourinho je jako zahtjevan trener po pitanju napadaca, znaš i samMadrid wrote:Ako je Schurrle napadac, onda ni Messi nije lazna devetka, vec target man
- BHF_Manijak
#27137 Re: FC Barcelona
Evo odgovorio je Madrid.skenderija04 wrote: A onaj Shurle iz Chelsea?
Jako slican tip Mulleru, s tim sto je Schurrle trunku bolji tehnciar i brzi igrac. Recimo takav je i Podolski, s tim sto Andre voli povuci u sredinu ala Robben pa nerijetko opalit. Znao je zabit strasnih golova. U Chelseau ga ne ide gol, ali dobro igra.
Moze on odigrati spica, ali kako rekoh nije to to.
U Barci sam od svih Svaba najvise volio vidjeti Goetzea, al' jebi ga.
Hummelsu se nadam, a izgleda da dolazi ter Stegen. Nesto sam izgubio totalno povjerenje u jega nakon onih reprezentativnih nastupa.
Ne znam je li do treme, pa ga pojede, ili jednostavno decko ili nije to to, ili je jos mlad.
@LSD, ma znas da i sam gotivim Gomeza. Gledajuci samo ucinak i igru u 16m medju top 10 je napadaca svijeta, ali eto Loewu se ne svidja jer slabo kombinuje sa saigracima i slabo igra van 16m, mada bih licno uvijek njega stavljao od prve! Ubica je!
Sto se Schurrlea tice, dobice on svoju sansu u Chelseau, jer je bio ISKLJUCIVO ZELJA MOURINHA, isao licno po njega na humanitarnu utakmicu i oprostaj Ballacka.
Nesto ga gotivi, sto pokazuje i ono grljenje njih dvojice u Chelseau, mislim da je nakon jedne asistencije bilo, ne sjecam se sad tacno.
Gotivi ga, ne znam sto.
- skenderija04
#27138 Re: FC Barcelona
Ne znam, ja sam ga svrstao u napadace, ali vi ga vise pratite i bolje znate. Meni se svidja jer trazi prostor i igra odlicno bez lopte. Barca se interesovala ali su na prvom kontaktu bili odjebani.
Njemacka ima strasnu drugu liniju (ovi sto igraju iza centarfora i upadaju iz drugog plsna) . Za mene je prvi evropljanin a uz juznoamerikance glavni favorit za mundijal. Objektivno, u Evropi sada boljeg nema a Brazil i Argentina su jedini konkurenti.
Njemacka ima strasnu drugu liniju (ovi sto igraju iza centarfora i upadaju iz drugog plsna) . Za mene je prvi evropljanin a uz juznoamerikance glavni favorit za mundijal. Objektivno, u Evropi sada boljeg nema a Brazil i Argentina su jedini konkurenti.
- skenderija04
#27139 Re: FC Barcelona
Puyol i Alves napustili trening povrijedjeni. Uskoro lista za Bilbao. Vidjecemo ko ide.
-
5 0 5
#27140 Re: FC Barcelona
vidim, adama jos uvijek trenira sa prvim timom.
- skenderija04
#27141 Re: FC Barcelona
Fina poruka Pedru i Tellu505sCrtom wrote:vidim, adama jos uvijek trenira sa prvim timom.
-
5 0 5
#27142 Re: FC Barcelona
i sto krace sa eusebiom, bolje za njega.
- skenderija04
#27143 Re: FC Barcelona
505sCrtom wrote:i sto krace sa eusebiom, bolje za njega.
-
LSD
#27144 Re: FC Barcelona

Mundo Deporitvo piše da će FC Barcelona narednog ljeta u svoje redove, pored Reine čiji je dolazak sasvim izgledan, dovesti i Marca Reusa!
- skenderija04
#27145 Re: FC Barcelona
Ovo za Reusa je bezveze. Kao idu da ga spijuniraju
Obicno nakon poraza katalonska stampa pise o pojacanjima. Sa jedne strane bolje je da navijaci pricaju o Reusu nego o uzasu protiv Ajaxa. Sa druge, igracima kada vide ovakve naslovnice nije svejedno.
Problem je sto su toliko puta ponovili isti scenario da se vise niko i ne uzbudjuje.
Obicno nakon poraza katalonska stampa pise o pojacanjima. Sa jedne strane bolje je da navijaci pricaju o Reusu nego o uzasu protiv Ajaxa. Sa druge, igracima kada vide ovakve naslovnice nije svejedno.
Problem je sto su toliko puta ponovili isti scenario da se vise niko i ne uzbudjuje.
-
LSD
#27146 Re: FC Barcelona
MD vec nekoliko puta "dovodi" Reusa u Barcu.....zakljucak: ili urednik onaniše privatno na Ruesa
ili stvarno imaju neke informacije....poznato je da je ta novina bliska klubu i da cesto imaju svoje insajdere.
Sport je dovodio Hummelsa, recimo.
- skenderija04
#27147 Re: FC Barcelona
Oni imaju informacije to je sigurno. Ipak, ja im vjerujem ili ne u zavisnosti od tyrenutka kada se te informacije plasiraju. Barcelona prati Reusa kao sto prati jos 20-tak igraca ali zasto sad od jednom Reus?LSD wrote:MD vec nekoliko puta "dovodi" Reusa u Barcu.....zakljucak: ili urednik onaniše privatno na Ruesaili stvarno imaju neke informacije....poznato je da je ta novina bliska klubu i da cesto imaju svoje insajdere.
U ovom clanku u MD za mene jedino interesantno je sto kazu da je povecan broj putovanja skauta i emisara sto dovode u vezu sa januarskim prelaznim rokom.
-
faraon_s_krilima
#27148 Re: FC Barcelona
FC Barcelona currently lies outside the top ten of the Champions League earnings this season. The Blaugrana have amassed 12.1 million euros in prize money from this year’s Champions League, but are only fourteenth on the list, which is led by Arsenal F. C.
http://www.totalbarca.com/2013/news/fc- ... -earnings/
http://www.totalbarca.com/2013/news/fc- ... -earnings/
- ascari
#27149 Re: FC Barcelona
Moze i Reus, ali prije toga nek izmanevrisu da se igra 15 na 15LSD wrote:MD vec nekoliko puta "dovodi" Reusa u Barcu.....zakljucak: ili urednik onaniše privatno na Ruesaili stvarno imaju neke informacije....poznato je da je ta novina bliska klubu i da cesto imaju svoje insajdere.
Zamisli te navale: Ney-Reus-Lewa-Leo-Kun. A sa druge strane CR-Bale-Suarez-Jese-Cavani. Malo li je jedna lopta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk