Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

noviclan

#27126 Re: Liverpool FC

Post by noviclan »

E moj salag uhvatio se gurati sa ramosom krstasem pa dovoljno je bilp da je navlacio na sebe dvojicu da bude vise prostora zs manea i furmina ali ksko je tako je iduci put u pamet
muhafuca

#27127 Re: Liverpool FC

Post by muhafuca »

Hajd sto Ramos nacuturi Liverpool za finale

al sto Egipcane i Arape generalno srcani uhvati kad su objavili da bi mogao

i svjetsko propustiti.

eno mu se matere sjecaju na twiteru i facebooku

a sve u ljepom Ramazanu :D
noiserr

#27128 Re: Liverpool FC

Post by noiserr »

Liverpool zasluzeno izbacen.. cak obrukan. Steta sto LP nema VAR jer bi onda Roma bila u finalu. Roma bi sigurno odigrala bolje.
MyTao

#27129 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Kazu... misljenje je ko supak... svako ga ima.
sve_ovo_ja

#27130 Re: Liverpool FC

Post by sve_ovo_ja »

Dokazani prevarant koji je namještao utakmice mu na avataru i on priča o nekom VAR-u i sudijskim greškama.
SmokingMan

#27131 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Karius je zreo za klupe dok ne dođe sebi.Liverpool je sinoć sam sebe porazio,propusti su bili gori nego protiv Rome.Štet,ekipa ima kvalitet,ali i manjka samopoupzdanja kada joj je najpotrebnije,što se i sinoć pokazalo nakon povrede Salaha.
zomri

#27132 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Kod obje greške Kariusa sinoć su mi misli prvo bile sa AmiĐom. Izdrži brate, ne skidaj gif ni za živu glavu.

Vratiće se Lorke... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ps. što ne znači da ne treba dovesti zdravu konkurenciju
Nadzorna_ploca

#27133 Re: Liverpool FC

Post by Nadzorna_ploca »

Eh koliko god da nije falio u toku sezone sinoc bi Kutinjo legao kao budali samar..
avetinja

#27134 Re: Liverpool FC

Post by avetinja »

noiserr wrote:Liverpool zasluzeno izbacen.. cak obrukan. Steta sto LP nema VAR jer bi onda Roma bila u finalu. Roma bi sigurno odigrala bolje.
Rezultat bi bio isti, ali ne bi bilo golmanovih grešaka.
Edin H.

#27135 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

kiligonzales wrote:Najavljivao sam dva gola liverpula u prvom i titulu, ali krenu s malerom i zavrsi sa malerima tokom utakmice.

Uglavnom Real je odigrao ne bas toliko dobro, ali podize ušu.
Nema nikakvoga malera, plan madriskih mesara je bio da onesposobe Salaha sto je Ramosu i uspijelo.

Namjerno je ono uradio. poslije toga Liverpool psihicki pao.

Karius je taraba golnam, jer se onakve greske naprave osim ako si Petar Borota i ono se brani automatski, pa i kada si nervozan.
fakat

#27136 Re: Liverpool FC

Post by fakat »

Edin H. wrote:
kiligonzales wrote:Najavljivao sam dva gola liverpula u prvom i titulu, ali krenu s malerom i zavrsi sa malerima tokom utakmice.

Uglavnom Real je odigrao ne bas toliko dobro, ali podize ušu.
Nema nikakvoga malera, plan madriskih mesara je bio da onesposobe Salaha sto je Ramosu i uspijelo.

Namjerno je ono uradio. poslije toga Liverpool psihicki pao.

Karius je taraba golnam, jer se onakve greske naprave osim ako si Petar Borota i ono se brani automatski, pa i kada si nervozan.
Konacno neko da to kaze kako treba :thumbup: naravno da im je cilj bio ono sto se desilo Salahu. Ko vjeruje u manjak srece :lol: Samo oni smiju onako pogibeljno startati a bez straha od sankcije. Kad znas da smijes onda ides na to. A golman je posebna prica.

Je li ono bijese Borota sto je sa loptom pod rukom presao preko gol crte jer mu je bila spala kapa sa glave? :lol:

Ili namjesti loptu da je ispuca iz sesterca a igrac pritrci i gurne je u gol. Zaboravio bio da nije sudjen prekid igre :lol:
MyTao

#27137 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Hajd... ne treba previse vremena provoditi misleci o finalu.

Nadam se dobrim pojacanjima... potrebno je nekoliko dobrih i kvalitetni igraca.

Ja bi Kariusu pruzio jos jednu sansu. Samo se nadam da ga ovo ne unisti previse... desava se. Ekipa je mlada, neiskusna... ovo ce ih uciniti boljim. Bolje izgubiti nego pobjediti tako sto ces udarati i provocirati protivnicke igrace.
sumirprimus

#27138 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

pa kaje AHA HA AHA HA HAHAHAHAHAHA :hitna: :pisnuo: :zdravkocolic: :zdravkocolic: :zdravkocolic: :metla: :violina:
Postby sumirprimus » 25/05/2018 10:49

da nije vas gotivio bi luzerpul.
ovako dabogda izgubili. i plakali i kmecali do semptomebra 8-)
AmiĐa_Idriz wrote:Jesam. Ok sam. Razmisljam da uzmem pauzu od svega, ne mogu da vjerujem sta i kakvi ljudi pisu. Bez veze cu sta nekome opsovati.

Kariusu puna podrska.

Nastavite pisati, nemojte da tema umre. Cujemo se.
AmiĐa_Idriz wrote:Image
...na danasnji dan :mrgreen:
zomri wrote:ne pecajte se na sumirove pokušaje trolanja :zzzz:

sabura braćo, do nedjelje će biti svega na forumu.
Tanak je, bilo je i boljih :cry:

@smoking :thumbup:

uz onu dzigi isplaci se bice ti lakse :D
sumirprimus

#27139 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

cuj karijesu puna podrska :lol: :lol:
lafo bitna podrska :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#27140 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Vidi ga, to ubijaš vrijeme dok se ne zakuha na temama o PL. :mrgreen:
Neka, ne diraj ljude. :P
sumirprimus

#27141 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

nista nisam reko, sitne prozivke, tanko skroz :lol:
prosla euforija, vratili se kuci u liverpul :D
skafiskafsnjak

#27142 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Kaze stomatolog Kloppu : "Problem, imate Karius na jedinici"

:mrgreen:
sumirprimus

#27143 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

AmiĐa_Idriz wrote:Image

Na danasnji dan prije 2 godine :smeker:
:lol: :lol: :D :skoljka:
sumirprimus

#27144 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

AmiĐa_Idriz wrote:
Mustang1 wrote:Amidja pratis ove sto pljuju? Hocu spisak poslije finala i izvinjenje od svih pojedinacno, sramota!
eo ovako to ja sve zapisujem

Image

Nista se ne brini, listing stize sa 26og na 27i maj :izet: :izet: :izet:
MyTao wrote:Ponavljam... smirite se ba. pa tek je finale :D
My, gif na avatar, hitno :D
:lol: fakat zipa avatara... :lol: :lol:

evo necu vise bogami.dosta
drug_profi

#27145 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

"We saw the european cup
Madrid had all the fucking luck
We will just keep on being cool
And bring it back to Liverpool"
stakasa

#27146 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

Bezveze je optuzivati Kariusa za bilo sta. Nadam se da ce Liverpool dati podrsku momku i pokazati da je veliki klub. Ovde su bile dvije utakmice - jedna do Salahove povrede druga poslje toga. Kompletan Liverpool je pao i da nisu dobili golove zbog Kariusovih gresaka dobili bi ih na drugi nacin. Ali je ishod bio ocigledan. Zamjerke i Kloppu sto ih nije digao na pauzi, imao je samo poluvrijeme ispred sebe, mislio sam da ce letit ali su oni nastavili kao da je Salah tu.
Steta utakmice, steta Salaha.
ultima_palabra

#27147 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

stakasa wrote:Bezveze je optuzivati Kariusa za bilo sta. Nadam se da ce Liverpool dati podrsku momku i pokazati da je veliki klub. Ovde su bile dvije utakmice - jedna do Salahove povrede druga poslje toga. Kompletan Liverpool je pao i da nisu dobili golove zbog Kariusovih gresaka dobili bi ih na drugi nacin. Ali je ishod bio ocigledan. Zamjerke i Kloppu sto ih nije digao na pauzi, imao je samo poluvrijeme ispred sebe, mislio sam da ce letit ali su oni nastavili kao da je Salah tu.
Meni se čini da ih je povreda Salaha dotukla psihološki prije svega. Oni su prvih pola sata dominirali presingom, a tu Salah nije nešto bitan... na njega se čeka da napravi potez. Nije bilo razloga da im se igra raspadne.
stakasa

#27148 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

ultima_palabra wrote:
stakasa wrote:Bezveze je optuzivati Kariusa za bilo sta. Nadam se da ce Liverpool dati podrsku momku i pokazati da je veliki klub. Ovde su bile dvije utakmice - jedna do Salahove povrede druga poslje toga. Kompletan Liverpool je pao i da nisu dobili golove zbog Kariusovih gresaka dobili bi ih na drugi nacin. Ali je ishod bio ocigledan. Zamjerke i Kloppu sto ih nije digao na pauzi, imao je samo poluvrijeme ispred sebe, mislio sam da ce letit ali su oni nastavili kao da je Salah tu.
Meni se čini da ih je povreda Salaha dotukla psihološki prije svega. Oni su prvih pola sata dominirali presingom, a tu Salah nije nešto bitan... na njega se čeka da napravi potez. Nije bilo razloga da im se igra raspadne.
Real nije mogao prenjeti loptu preko centra, Salah je uz sebe vezao dva tri igraca. Odmico se od linije i ostavljo siroko polje onom mladom desnom beku, ne znam mu ime. Bilo je pitanje vremena kada ce Liverpool a i Salah dati gol. Onda je sve puklo
ultima_palabra

#27149 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

stakasa wrote:
ultima_palabra wrote:
Real nije mogao prenjeti loptu preko centra, Salah je uz sebe vezao dva tri igraca. Odmico se od linije i ostavljo siroko polje onom mladom desnom beku, ne znam mu ime. Bilo je pitanje vremena kada ce Liverpool a i Salah dati gol. Onda je sve puklo
Dobro, ali ni tada nije Liverpool imao dugo loptu u posjedu... oduzmi i odmah guraj naprijed. Mane je puno više bio s loptom od Salaha.
zomri

#27150 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Pali su mentalno nakon njegovog izlaska, vidjelo se to po body languageu. Klopp je to malo popravio na poluvremenu ali su Kariusova greška pa onda i Baleov gol imali isti efekat na ekipu. Tekma dosta slična onoj prvoj protiv Cityja u ligi kada je Mane isključen, dobro nije završilo i gore kako je moglo.

Inače, ne znam je li naknadna pamet ili ne, navodno imaju snimci sa zagrijavanja gdje Karius guta knedle i vidiš mu na faci da je nervozan, usro se ko grlica momak. Šteta za momka, moglo bi mu ovo upropastiti karijeru. Obilježilo sigurno jest za sva vremena.

Ramos na Salahu je radio isto što i Young, igra uz tijelo, konstantna ometanja na rubu faula, gurali ga na vanjske pozicije gdje je manje ubitačan.
Post Reply