Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Ne znam sta da kazem. Malo je cudno da i ovih 70 posto placa, jer ti ugovori nisu dozivotni i moraju se moci raskinuti.
Nasa drzava definitivno treba odluciti sta ce sa javnim servisom jer ovako ne ide. Tamo oni zobaju pare kojih nema i zaduzuju tu istu drzavu, koja je nevjerovatno pasivna. Kod nas se nista slucajno ne desava.
Svrha servisa je davno odlučena i ista je kao i kod ostalih državnih institucija; samo kamari uhljebe i glasačku mašineriju! Kako drugačije objasniti činjenicu da imaju preko 80 "vatrogasaca" u sivom domu?!
A naravno da u organizovanoj zemlji ne možeš izbjeći plaćanje pretplate, ALI zato i dobiješ dosta toga; bruka kanala, online pristup istima, sve emisije i kanali online itd.
Provjerio.
U Sivom domu nema 80 vatrogasaca. Imas ih maksimalno 10,a provjerit ce covjek i reci ce mi tacno. Ali 80 ih nema ni u ludilu.
Moguće da su ih u međuvremenu rasporedili ali da je sivi dom pun uhljeba, to je provjereno!!
mali_milojica wrote:
Provjerio.
U Sivom domu nema 80 vatrogasaca. Imas ih maksimalno 10,a provjerit ce covjek i reci ce mi tacno. Ali 80 ih nema ni u ludilu.
Moguće da su ih u međuvremenu rasporedili ali da je sivi dom pun uhljeba, to je provjereno!!
Slazem se,ali kako rece prijatelj,viska ima onih koji nista ne rade ili veoma malo,a fali onih koji vuku,odnosno da je manjak raje koja stvarno radi.
mali_milojica wrote:
Provjerio.
Slazem se,ali kako rece prijatelj,viska ima onih koji nista ne rade ili veoma malo,a fali onih koji vuku,odnosno da je manjak raje koja stvarno radi.
Isto kao u gras-u, kaže višak radnika a istovremeno fali dosta vozača tramvaja.
Postovani telemach klix profilu.
Postavio sam vam par pitanja ovdke na forumu pa vidim da sam na "ignore" obzirom da ste odgovorili na neka druga pitanja od drugih ljudi u14:44 a mene "niste vidjeli".
Bas bih volio znati razlog.
Boja koze, ruzan nick, predirektan upit, nesvidjanje pitanja, religijska pripadnost.....?
Barem mi razjasnite razlog pa da ispravim ako mogu.
Last edited by zdruzdjo on 29/01/2016 21:25, edited 1 time in total.
Od kad je Telemach preuzeo BHB nije prosao ni jedan dan bez problema sa SK kanalima..Uglavnom je redovno nestajanje signala na SK3 ili nema tona na SK1 i SK2
Herr Flick wrote:Od kad je Telemach preuzeo BHB nije prosao ni jedan dan bez problema sa SK kanalima..Uglavnom je redovno nestajanje signala na SK3 ili nema tona na SK1 i SK2
Ja sk3 nemam uopste. Imam kanal ali nema na njemu nista.
Ja kontao zakljucan.
Herr Flick wrote:Od kad je Telemach preuzeo BHB nije prosao ni jedan dan bez problema sa SK kanalima..Uglavnom je redovno nestajanje signala na SK3 ili nema tona na SK1 i SK2
Ja kontao zakljucan.
Pa nije valjda da ce zakljucavati Parove pobogu brate dragi! Pa samo realityje gledam...Je li Parove turaju u poseban paket koji se moze doplatiti? I sta ce bit sad kad pocne new farma dje nju gledat. Ja jest mi vijest sad za pred spavanje svaka cast....
Rugafet wrote:Pa nije valjda da ce zakljucavati Parove pobogu brate dragi! Pa samo realityje gledam...Je li Parove turaju u poseban paket koji se moze doplatiti? I sta ce bit sad kad pocne new farma dje nju gledat. Ja jest mi vijest sad za pred spavanje svaka cast....
Otkljucas kao kad gledas xxx kanale. Na logosoftu je zakljucan pink reality kod nas je pin 1234. Ne znam koji je pin kod vas.
Rugafet wrote:Pa nije valjda da ce zakljucavati Parove pobogu brate dragi! Pa samo realityje gledam...Je li Parove turaju u poseban paket koji se moze doplatiti? I sta ce bit sad kad pocne new farma dje nju gledat. Ja jest mi vijest sad za pred spavanje svaka cast....
Otkljucas kao kad gledas xxx kanale. Na logosoftu je zakljucan pink reality kod nas je pin 1234. Ne znam koji je pin kod vas.
PIN je isti, a parovi idu Start paketu, samo što imaju oznaku 18+ i automatski se zaključavaju zbog dobne oznake.
aaaaaaa tako znaci. Nema kod mene pinova, jos TM nije dobacio do mog sela, seoski mudrac kaze da bi trebalo bi ovih dana da dodje u nase malo mjesto. Inace znam kako to hoda sa pinovima. Hvala na pojasnjenju sad mi je lakse u krevetac otic
Rugafet wrote:aaaaaaa tako znaci. Nema kod mene pinova, jos TM nije dobacio do mog sela, seoski mudrac kaze da bi trebalo bi ovih dana da dodje u nase malo mjesto. Inace znam kako to hoda sa pinovima. Hvala na pojasnjenju sad mi je lakse u krevetac otic
Ja bih bio sretan kada bih znao da se ti samo salis!?
Rugafet wrote:aaaaaaa tako znaci. Nema kod mene pinova, jos TM nije dobacio do mog sela, seoski mudrac kaze da bi trebalo bi ovih dana da dodje u nase malo mjesto. Inace znam kako to hoda sa pinovima. Hvala na pojasnjenju sad mi je lakse u krevetac otic
Meni je i debilna ova odluka pogotovo kad postoji CS/Satelitska/Kodi i imas potpunu slobodu gledanja sta zelis. A ovo Rak igra igrice nisu uspjeli izboriti SVE kanale za sve operatere,(SK i sve pratece kanale, arene) tamnjenje kanale svugdje ili nigdje pa nasli po reality kanalima i tako Happy parovi 1,2, pink reality postadose erotski kanali
Ma de ba nidje veze. U prvi momenat kad sam procitao vijest nije mi bilo dobro, ko da mi je secer skocio. Kontam uvijek ima na netu razni strimcica naci, jes' da nije ni blizu ko kad gleda na tv-u zavaljen na trosjedu sa nogama na naslonjacu. Srecom dobro je...Ali generalno kako su krenuli, na kraju cemo samo reklame za dormeo i mixere gledat sav ostali sadrzaj bit ce zamracen. Ah ta prva na emitovanje
Ima li koja dobra dusa da mi kaze koliko kosta kad sa TM-a zovem nekoga tko rabi moju tv? Uspostava poziva i cijena po min. me interesiraju.
Hvala lijepa.
Rugafet wrote:Ima li koja dobra dusa da mi kaze koliko kosta kad sa TM-a zovem nekoga tko rabi moju tv? Uspostava poziva i cijena po min. me interesiraju.
Hvala lijepa.
Ako se uzme neki od Duo ili Trio paketa koji imaju uključenu opciju Flat BH, onda se plaća samo uspostava poziva 0,03 KM, a pozivi su besplatni.
Ova opcije se može uzeti i kao poseban paket telefonije i onda košta 10 KM mjesečno.
Ako se uzme obični paket telefonije, onda se obračunavaju pozivi po minuti, a prema mreži BH Telecoma (uključujući i pretplatnike Moje TV) iznosi: 0,0293 KM.
Ja kontao zakljucan.