Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Usmjeriti sve snage i proci Zrinjski. U Kupu su sirom otvorena vrata i bila bi steta ne iskoristiti to.
U ligi imamo relativno laganiju utakmicu, moze se probati sa ovim momcima koji cekaju priliku sa klupe.
Sve su vece sanse da cemo kao i 2017. u finalu Kupa igrati sa sirokim.
Kao sto neko iznad rece, protiv Krupe dati priliku nekim drugim igracima jer ce se u tri kola poslije toga i definitivno odluciti pitanje prvaka
Najbitnija je ova sljedeća sa Zrinjskim.
Nosimo 1-0. Možemo ući u utakmicu bez pritiska.
Zrinjski sigurno neće krenuti otvoreno, nego će vrebati priliku.
Međutim, kako bude utakmica odmicala, ako šta ne urade (a teško da će), moraće krenuti naprijed i tu ih onda treba taka taka tak.
Ono, Bekić i kompanija udaraju na Mujakića i Lazića, ne vidim da mogu napraviti neku štetu Kovačeviću.
Zrinjski je sada najopasniji. Ranjeni, gori im pod nogama, a Baka kakvo god misljenje imam o njemu kao osobi, jebi ga ne moze se osporavati da je strucnjak za nasu ligu.
todd_smith wrote:Zrinjski je sada najopasniji. Ranjeni, gori im pod nogama, a Baka kakvo god misljenje imam o njemu kao osobi, jebi ga ne moze se osporavati da je strucnjak za nasu ligu.
Generalno, mislim da bi bio mnogo opasniji da nam bježi 11 bodova.
todd_smith wrote:Zrinjski je sada najopasniji. Ranjeni, gori im pod nogama, a Baka kakvo god misljenje imam o njemu kao osobi, jebi ga ne moze se osporavati da je strucnjak za nasu ligu.
Generalno, mislim da bi bio mnogo opasniji da nam bježi 11 bodova.
pa izgubio je 2-3 najbolja igraca ekipe, od kojeg je jedan najbolji napdac lige bio.
Mislim da mi ne bi bjezali 11 bodova da smo preko zime ostali bez Ahmetovica, Tatara ili Rahmanovica.
Nisu samom srecom uzmali titule zadnje 2-3 godine.
Baka je počeo srati, kao ne smije pričati, odmah ga kazne, drugi namještaju, a i mala djeca znaju kako su i zrinjski i komšinice dolazili do titula
Qoom wrote:Protiv Krupe i tih "otpisanih" ekipa se dobijaju titule a i gube
Samo jako u svaku utakmicu!
Ubijedjen sam da ce Krupa s ovim trenerom uci 120% u utakmicu na Kosevu. Vidjeli smo zadnju utakmicu s njima kako smo se mucili i kako se znaju braniti ako imaju rezultat
Ubijedjen sam da ce Krupa s ovim trenerom uci 120% u utakmicu na Kosevu. Vidjeli smo zadnju utakmicu s njima kako smo se mucili i kako se znaju braniti ako imaju rezultat
Samo max u svakoj tekmi
Ovaj nam se Starčević naklatio, koliko puta ga moramo
ove sezone pobijeditii , ali frajer ne odustaje, samo dolazi sa drugim timovima
Upravo. Onu na Kosevu kada smo uzeli, Zrinjski je kiksao. U prvom dijelu sezone kad je Zrinjski kiksao 2 puta, oba nismo iskoristili, da jesmo vec bi bjezali 15-18 bodova i vec bi bio kraj.
Ali po prvi put nakon dooooosta godina, vjerujem ekipi igraca koju imamo.