Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
febo_acm
#27101 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uzeo sam ovaj ranbow six siege na humble bundle... Valjda se malo zabavim.
- Blanco
#27102 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zna li neko gdje se moze u Sarajevu kupiti Xbox 360 Controller za pc? (ili eventualno kako namjestiti kontrole u Fifi 16
da rade na bilo kojem gamepadu).
- Averus
#27103 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kucaj "x360ce fifa16" na google i miranBlanco wrote:Zna li neko gdje se moze u Sarajevu kupiti Xbox 360 Controller za pc? (ili eventualno kako namjestiti kontrole u Fifi 16da rade na bilo kojem gamepadu).
-
febo_acm
#27104 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nestasica... Pogledaj target,creed...Blanco wrote:Zna li neko gdje se moze u Sarajevu kupiti Xbox 360 Controller za pc? (ili eventualno kako namjestiti kontrole u Fifi 16da rade na bilo kojem gamepadu).
Ja sebi porucio iz Njemacke prije 20 dana jer nijedan nije bio u Sa. A komande je skoro nemoguce podesiti kako treba...
Imaju ovi zamjenski koje nude sada :
PDP Wired Controller for Xbox One / PC- Black Camo (79 KM)
https://www.olx.ba/r/31987698/54363
- ferratilis
-
febo_acm
#27106 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Radi li out of box na fifi 19?
- Blanco
#27107 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
febo_acm wrote:Nestasica... Pogledaj target,creed...Blanco wrote:Zna li neko gdje se moze u Sarajevu kupiti Xbox 360 Controller za pc? (ili eventualno kako namjestiti kontrole u Fifi 16da rade na bilo kojem gamepadu).
Ja sebi porucio iz Njemacke prije 20 dana jer nijedan nije bio u Sa. A komande je skoro nemoguce podesiti kako treba...
Imaju ovi zamjenski koje nude sada :
PDP Wired Controller for Xbox One / PC- Black Camo (79 KM)
https://www.olx.ba/r/31987698/54363
Do 50km bi mogao izdvojiti, vise ne bih, a da li ovi ne oficijelni za Xbox rade bez problema npr na fifi 16?
-
febo_acm
#27108 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rade oni koji imaju certifikat. Pa xbox gamepad ti je 100 KM u radnji.
Logitech f310 se mozda moze naci sa 50-60 KM. On radi out of box.
Logitech f310 se mozda moze naci sa 50-60 KM. On radi out of box.
-
l33t
#27109 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://www.humblebundle.com/store/tom- ... -six-siegefebo_acm wrote:Uzeo sam ovaj ranbow six siege na humble bundle... Valjda se malo zabavim.
nije lose imam 4h da nagovorim raju
- ferratilis
#27110 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Windows ga prepoznaje kao native xbox 360 kontroler, i dosad je radio u svakoj igri koja podrzava x360 kontroler. Ima i opcija prebacivanja na DInput. Siguran sam da radi u Fifi out of the box.febo_acm wrote:Radi li out of box na fifi 19?
Ali najvise ga preporucujem jer je jak kao tenk i baterija dugo traje. Prezivio je Dark Souls, to mu dodje kao crash test
-
febo_acm
#27111 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
l33t wrote:https://www.humblebundle.com/store/tom- ... -six-siegefebo_acm wrote:Uzeo sam ovaj ranbow six siege na humble bundle... Valjda se malo zabavim.
Ma gledam sinoc nesto i svidjelo mi se
@edit
Advanced verzija 14.99$. kazu da se izbjegava ova starter edition generalno.
-
l33t
#27112 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probao sam ja nedavno kad je bilo free al nije niko htio igrati, a evo sad sam uzeo ovu starter, nema veze mozda ako bude potrebe moze se upgrade uraditi... samo da skontam kako da claimam jos sa Humble-afebo_acm wrote:l33t wrote:https://www.humblebundle.com/store/tom- ... -six-siegefebo_acm wrote:Uzeo sam ovaj ranbow six siege na humble bundle... Valjda se malo zabavim.
Ma gledam sinoc nesto i svidjelo mi seova verzija je 50€ inace ima i the divisions, ali ja uzeo ovu. Kazu da sutaju cheatere instant. Probao ovih dana cs:go i uzas.... Kroz kuce i dalje ubijaju
@edit
Advanced verzija 14.99$. kazu da se izbjegava ova starter edition generalno.
-
febo_acm
#27113 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Odes u humble account i ima tamo reedem on uplay i uneses pass i username... I samo se logujes na uplay i pojavi se u games.
Imas u humble pod purchased how to redeem on uplay.
-
l33t
#27114 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma da hvala znam tofebo_acm wrote:Odes u humble account i ima tamo reedem on uplay i uneses pass i username... I samo se logujes na uplay i pojavi se u games.
edit: mail klijent zezao
- Blanco
#27115 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koristio sam taj program na Fifa 14 i sve super radilo, al na Fifa 16 ne funkcioniše, pola kontrola se namjesti a pola ne.Averus wrote:kucaj "x360ce fifa16" na google i miranBlanco wrote:Zna li neko gdje se moze u Sarajevu kupiti Xbox 360 Controller za pc? (ili eventualno kako namjestiti kontrole u Fifi 16da rade na bilo kojem gamepadu).
-
caseytron
#27116 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam ja Siege, vrh igra sto se tice tog zanra. Gameplay je vrhunski i izuzetno tezak. Uzimajte advanced radi veceg broja operatera koje dobijete pri startu!
- SmokingMan
#27117 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako je ko raspoložen katkad da bacimo koju RS:Siege (u šta čisto sumnjam),javite.
-
febo_acm
#27118 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sad ko debil idem od nulecaseytron wrote:Imam ja Siege, vrh igra sto se tice tog zanra. Gameplay je vrhunski i izuzetno tezak. Uzimajte advanced radi veceg broja operatera koje dobijete pri startu!
- Plaut
#27119 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U Dota2, kalibrirao sam na Archon II, pa sam digao Archon IV. Nisam igrao Dote između šest i osam mjeseci. Upao sam samo da odigram deset mečeva da bi dobio novu medalju. Pobijedio sam svih deset mečeva (napominjem, nisam igrao šest do osam mjeseci, samo twitch) i kalibriram na Legend IV. Od tada je prošlo dva mjeseca bez odigranog meča, jednostavno nemam vremena igrati nikako, ušao u četvrto desetljeće.
Imam na steamu dosta igara, čak razmišljam da ga prodam.
Imam igre kao što su Heroes III HD, Heroes V, Heroes VI, Civilization III complete, Civilization IV, Civilization V, Frostpunk itd.
Inače sam bio stravstveni gamer još od Amiga Commodore 64, gdje sam se pucao sa Sensible Soccer, Sierra Soccer, gledao Civilization I, Eishocker manager 1994, pa Game boy colora, SNESa od Wolfsteina 3d na Win95 pa sve do dana danas.
Preferiram strateške igre, anti-shooter sam
Imam igre kao što su Heroes III HD, Heroes V, Heroes VI, Civilization III complete, Civilization IV, Civilization V, Frostpunk itd.
Inače sam bio stravstveni gamer još od Amiga Commodore 64, gdje sam se pucao sa Sensible Soccer, Sierra Soccer, gledao Civilization I, Eishocker manager 1994, pa Game boy colora, SNESa od Wolfsteina 3d na Win95 pa sve do dana danas.
-
caseytron
#27120 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Trebao si uzeti, ja sam naisao prije godinu i nesto ista cijena bila za standard i advanced.febo_acm wrote:ja sad ko debil idem od nulecaseytron wrote:Imam ja Siege, vrh igra sto se tice tog zanra. Gameplay je vrhunski i izuzetno tezak. Uzimajte advanced radi veceg broja operatera koje dobijete pri startu!
- Averus
#27121 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Plaut wrote:U Dota2, kalibrirao sam na Archon II, pa sam digao Archon IV. Nisam igrao Dote između šest i osam mjeseci. Upao sam samo da odigram deset mečeva da bi dobio novu medalju. Pobijedio sam svih deset mečeva (napominjem, nisam igrao šest do osam mjeseci, samo twitch) i kalibriram na Legend IV. Od tada je prošlo dva mjeseca bez odigranog meča, jednostavno nemam vremena igrati nikako, ušao u četvrto desetljeće.
Probaj Rocket League
Sad će svi oplesti po meni, ali igra je nešto sasvim novo i drugačije. Na prvu zvuči kao najveća glupost - auto-fudbal jbt - ali potrebno je toliko taktike, strategije, nadmudrivanja, tehnike... Faktički, jedini pravi i doslovni e-SPORT
- ferratilis
#27122 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averuse, jesi li presao Witcher 3?
- Averus
#27123 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma kakvi, pravo sporo igram... Nemam puno vremena, pa ono kad imam samo dva-tri sata igram radije Rocket Leagueferratilis wrote:Averuse, jesi li presao Witcher 3?
Witcher najčešće igram vikendom ili samo nedjeljom
Degustiram jbg, baš idem quest po quest, pokušavam što više vidjeti/doživjeti
-
l33t
#27124 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
de mi recite jel u rainbow six uvijek ovako poslije runde lodanje i cekanje (biranje loadauta itd) omg opra me
@averus ja kad pogledam one video klipove PRO likova kako igraju ne igra mi se igra
zato cu igrati u svojoj bronzi / silveru i dosta! kakav pro nivo
@averus ja kad pogledam one video klipove PRO likova kako igraju ne igra mi se igra
zato cu igrati u svojoj bronzi / silveru i dosta! kakav pro nivo
- Raigor Stonehoof
#27125 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I na drugu i na trecu i na cetvrtu....Averus wrote:
Probaj Rocket League![]()
Sad će svi oplesti po meni, ali igra je nešto sasvim novo i drugačije. Na prvu zvuči kao najveća glupost - auto-fudbal jbt - ali potrebno je toliko taktike, strategije, nadmudrivanja, tehnike... Faktički, jedini pravi i doslovni e-SPORT
opra ti nas na ruke