Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

macchiato

#27101 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

Za nas koji volimo slobodu i koji nismo zaljubljive prirode, jako je teško naći nekoga ko će ti pomutiti mozak.

Nije nužno do muškarca, stvar je prvenstveno u meni. Dosta stvari se mora poklopiti, pa se vjerovatno moraju i više sile uplesti, da bih radi nekoga razmatrala da uđem u vezu. :oops:

Ali ja svakako ne tražim niti forsiram veze. Kad (ako) se desi, super. Nije mi bitna životna stvar.

Mizoginiste poput tebe svakako niko neće. :oops:
pirmin

#27102 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pirmin »

Xavier1

#27103 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Xavier1 »

macchiato wrote:Za nas koji volimo slobodu i koji nismo zaljubljive prirode, jako je teško naći nekoga ko će ti pomutiti mozak.

Nije nužno do muškarca, stvar je prvenstveno u meni. Dosta stvari se mora poklopiti, pa se vjerovatno moraju i više sile uplesti, da bih radi nekoga razmatrala da uđem u vezu. :oops:

Ali ja svakako ne tražim niti forsiram veze. Kad (ako) se desi, super. Nije mi bitna životna stvar.

Mizoginiste poput tebe svakako niko neće. :oops:
Ma tu pricu mozes prodavati neznalicama samo. Jednostavno je. Ne zele te oni koje bi ti, a oni koji tebe zele te ti neces. U biti se precjenjujes. Nista posebno.
Da se pojavi neki neki jako zgodan i uspjesan pala bi u sekundi. :lol:
moonca

#27104 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

:lol:
macchiato

#27105 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by macchiato »

Ne precjenjujem se, ne nudim ništa specijalno. Niti imam visoke, nerealne kriterijume. Samo sam tip koja voli slobodu i koja izrazito teško ulazi u bilo kakve emotivne odnose. :oops:

I da mi Apolon pred vrata dođe, kontam da bi mi i on dosadio nakon određenog vremena. Šta da radim, takve sam prirode. :oops:
vjeshalica

#27106 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjeshalica »

Guadalajara wrote:
Više ne živimo (pod tim mislim na oba spola) pod pritiskom da se što ranije vjenčaš i izrađaš djecu.

Jos uvijek se zivi pod tim ruralnim pritiskom da je pravljenje porodice najvaznije i da se mora cim prije jer kasnije je prekasno
Mora komsiluk i famelija da to sve tempira i odredi jer drugih ciljeva covjek ne smije imati u zivotu a kamoli da ima neku opustenu i normalnu relaciju
Bodkin

#27107 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

Xavier1 wrote:
Romeo 80 wrote:Xavier1@

Neke bi, neke ne bi. Zene su ti misteriozna bica i dok ne probas neces nikad saznati. A uvijek ti je bilo da je pretpostavka majka svih zajeba :-D
Ma vjeruj mi da imaju ponuda itekako. Samo im niko nije dovoljno dobar.
Evo ti ispod i upis koji upravo to objasnjava.
macchiato wrote:A možda samo uživaju u samoći? :mrgreen:

Ja sam jedna od takvih osoba, jednostavno obožavam samoću i slobodu, veze me guše. Ako se šta u međuvremenu desi i pojavi se muškarac dostojan veze koji će mi promjeniti mišljenje, super, ako ne... nikom ništa. I ovako mi je odlično, čak šta više, još bolje.

Više ne živimo (pod tim mislim na oba spola) pod pritiskom da se što ranije vjenčaš i izrađaš djecu.
Ne moze pronaci dostojnog nje. :lol:
Iz posta se da reci “ne mora pronaci” , a ne “ne moze pronaci”
dobar osjecaj

#27108 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

Garden of Dreams, događaj čiju su ideju u proteklom periodu prepoznala neka od najvećih imena iz oblasti elektronske muzike, se iz bašte Historijskog muzeja BiH seli na plato Kasarne Jajce, jedne od najljepših sarajevskih građevina koja je prepuštena propadanju i zubu vremena.
Na radost brojnih ljubitelja elektronske muzičke scene iz BiH i regije ovaj događaj bit će organizovan 17. augusta, a nastupit će ukrajinski techno DJ The Organism, švicarski DJ Laolu čiji techno i house setovi garantuju sjajnu atmosferu, najpoznatiji regionalni DJ dvojac After Affair, jedan od vodećih bh. DJ-eva G.Edd i SaraS.https://www.klix.ba/magazin/muzika/kasa ... /190806078
Ne kontam kako je iko mogao dobiti dozvolu za masovni pristup platou oko kasarne i ko će osigurati ljude od urusavanja i sprijeciti dalje urusavanje od djelovanja ljudi koji ce se okupiti tu.
kakavdanakneiskustvu

#27109 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

nije popularna stvar,ali da ne otvaram zasebnu temu,ne kontam kako neko moze biti ovoliko budala??

https://www.klix.ba/vijesti/bih/adis-po ... /190809027
vjesticanametli

#27110 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

E mujo otvorio temu red adisa red kurca red dijaspore ....bice banova dok se pokolju :lol:
S4mpion

#27111 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

moonca wrote:Ako neko sjedi sam je usamljen?? :-)
Da, prosto k'o pasulj, kad sjediš sam, usamljen si.
moonca

#27112 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

S4mpion wrote:
moonca wrote:Ako neko sjedi sam je usamljen?? :-)
Da, prosto k'o pasulj, kad sjediš sam, usamljen si.

Dok sjedis da te i drugi vide,kao i ti njih .. nisi sam.
MarlboroGold

#27113 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Biti sam, tj. samoća (u ovom slučaju sjediti sam) i biti usamljen nisu isto. Osoba može biti usamljena u samoći, ali i ne mora.
animals

#27114 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Covjek moze biti usaamljeniji u velikom gradu , medju masom ljudi,
nego u sumi gdje je stvarno sam..
cyprus

#27115 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cyprus »

Cijeli BC, pa i LJ&S podforum :oops: Jbt, tamo nema potrebe za različitim temama uopšte... Na svakoj se mlati ista šuplja :-D
Guadalajara

#27116 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Guadalajara »

cyprus wrote:Cijeli BC, pa i LJ&S podforum :oops: Jbt, tamo nema potrebe za različitim temama uopšte... Na svakoj se mlati ista šuplja :-D
:lol: :thumbup:
moonca

#27117 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

animals wrote:Covjek moze biti usaamljeniji u velikom gradu , medju masom ljudi,
nego u sumi gdje je stvarno sam..
ma..mozes i u kuci punoj djece.. stanje uma... :-)
BarbaDue

#27118 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by BarbaDue »

cyprus wrote:Cijeli BC, pa i LJ&S podforum :oops: Jbt, tamo nema potrebe za različitim temama uopšte... Na svakoj se mlati ista šuplja :-D
jesi li ikad došao u iskušenje da se uključiš ili nešto napišeš na neku od tema recimo na bc ili lj&s?
cyprus

#27119 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cyprus »

BarbaDue wrote:
jesi li ikad došao u iskušenje da se uključiš ili nešto napišeš na neku od tema recimo na bc ili lj&s?
Pa jesam prije jedno 10-tak godina... Al ubij me ako znam šta sam pisao :D Ovako, sad sve i kad bih htio, pojma nemam šta bih pisao... Sve što se piše mi nekako djeluje interno i poluinterno, a nekako mi se to ne uklapa u moj koncept forumanja... Jebemu majku, mora bit neka tema razgovora, ne može sve biti fluidno i šuplje :D
Hakiz

#27120 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hakiz »

Ovaj život je samo san, pa tako ni teme ne mogu biti drugačije nego fluidne i šuplje.
BarbaDue

#27121 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by BarbaDue »

istina i na nekim temama bc-a i lj&s moraš biti aktivan da bi bio u toku. a da ne pričamo o tememe sa politike, religije i sl. neuporedivo.

ja recimo preferiram BC jer su tu obično teme na kojima mogu naletiti 2 x dnevno i potrošiti 15-20 minuta vremena a da ne moram čitati

5-10 stranica unazad.
Zizi505

#27122 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Zizi505 »

cyprus wrote:
BarbaDue wrote:
Pa jesam prije jedno 10-tak godina... Al ubij me ako znam šta sam pisao :D Ovako, sad sve i kad bih htio, pojma nemam šta bih pisao... Sve što se piše mi nekako djeluje interno i poluinterno, a nekako mi se to ne uklapa u moj koncept forumanja... Jebemu majku, mora bit neka tema razgovora, ne može sve biti fluidno i šuplje :D
Eh, pa nemamo svi tvoj IQ, da bi mogli držati se teme razgovora :mrgreen:
Point.

#27123 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Cijeli podforum bez cenzure je bespotreban realno. Sluzi samo za suplju i nabijanje postova. Eto brojimo do milion. How cool.
moonca

#27124 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

.eto.. i ti si doprinjeo.. :thumbup: :-D
animals

#27125 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Point. wrote:Cijeli podforum bez cenzure je bespotreban realno. Sluzi samo za suplju i nabijanje postova. Eto brojimo do milion. How cool.
A bolje i to nego püopusiti ban na politici..
ili sportu..
pa tamo samo agresivci...
Post Reply