Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vizionar 1985 wrote:Imam ja ideju kako zaustaviti zagadzivanja od strane automobila, fabrika do termoelektrana i ostaloga ali mene niko ne slusa jos mi svasta za ideje koje imam govore. A Svabe rade odavno na tome samo ne znam jesu li uspjeli. Stara ideja desetljece mozda. Svabe rade na tome par godina ima. Nadosli i oni na slicnu ideju.
Znaci ovo se moze mozda zaustaviti. Svako mozda zagadzivanje.
...ma ne treba nama planska borba za smanjenje zagadjenja, nama trebaju novi semafori za monitoring zraka...buaaahahahaaaaaaaaa
Ma kazem ima moja ideja sa kojom bi se zaustavilo ili smanjilo zagadzenje. Svo skoro. Desetljece stara ideja. Svabe prije par godina na slicnu ideju u vezi termoelektrana nadosli. Ali ja nisam htjeo da dajem svoje ideje iz straha jer ima dosta ideja za oruzja razna a jos radi toga sto mi svi za ideje svasta govore. Neki su me cak i ismjavali.
Kazem ima mozda rjesenje zagadzenja, moje ili od Svaba.
Mislim da bi trebao stupiti u kontakt sa Elonom Muskom, fakat, bez zajebancije.
Nadopunili bi jedan drugoga. Neku firmu da osnujete...
clio_dci120 wrote:
Mislim da bi trebao stupiti u kontakt sa Elonom Muskom, fakat, bez zajebancije.
Nadopunili bi jedan drugoga. Neku firmu da osnujete...
Htjeo sam ja stupiti u kontakt sa raznima cak i sa Mitalom u vezi nekih ideja za Mital ali kako kad me je strah zbog ideja u vezi oruzja i inace kako. Evo neki dan spominjem staroj ideju o energiji iz munja kako da se dobije ona a ona kaze ko ce mi dati pare itd. Upravu je. Jos sad imam dijagnozu. Rekli bi lud sto ne negiram ali imam raznih ideja i to je istina. A sve ideje su samo teorija. Tekstualno donekle objasnjene.
Da ne idemo dalje van teme. Znaci Svabe, Termoeletrane, njihova inovacija u vezi toga i rijeseno zagadzenje u Zenici i Kaknju. Istina to od Svaba kosta ali i zagadzenje kosta milione sto se tice zdrastva, zdravlja i ljudskih zivota, mozda vise nego ova inovacija od Svaba.
Evo gdje sam vidio da su Svabe na slicnu ideju nadosle. Samo sam na televiziji ovo poodavno vidio. Barem eto za Kakanj i druge gradove koji imaju TE rjesenje.
gentoo wrote:Ima ko Fudu zamjeniti sta se brinete..
ko je ova?
Moras pratiti lokalnu politiku da bi razgovarao o istoj. Ne mogu ja pricati tamo sa mehanicarima na temi kad znam samo dosuti tecnost za sajbu i ulje provjeriti
To ti je ono ko kad neko koga ne zanima fudbal uleti u prostoriju za vrijeme finala LP i pita "ko igra"
ja se ponizno izvinjavam,nece se ponoviti,ko je ova?
Imal li ovih forumasa sa Mokusnica? Kako gore parkirate? Sinoc odem drugu na naselje, odmah ona druga treca zgrada poslije skretanja u onaj haustor prema Dolceviti i nisam mogao vjerovati da nigdje nema ni jednog jedinog parking mjesta. Iznenadio me broj vozila, ma pedlja jednog nije bilo, vrtio se par krugova po onim ulicama i odem nazad kuci, stari me odveze...Vidim raja masovno ostavlja pola na cesti pola na trotoaru. Uvijek mi se cinilo fino naselje, ali fakat veliki problem za parking.