Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#27076 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

bersK wrote:
A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko moja
S kim ja dijelim državu. Koliko vas ima ovakvih, sami Bog zna.

Tužno je ovo što si napisao, žalosno.
bjelave

#27077 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Ricken wrote:
Da bi utakmica bila odigrana u ponovljenom terminu, kako je tražio NSBiH, odobrenje mora dati MUP. Ako MUP odobri da se utakmica odigra, mi ćemo stvoriti uslove za igru, ali prema propozicijama NSBiH. Je li pošteno?

Kako ide ona- protiv svakog sistema, partije, drzave a sad i MUPa? Jel vako posteno?
Edin H.

#27078 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

GandalfSivi wrote:
Ricken wrote:
Radar71 wrote:Jebote pa RAD nije iznenađen a vi jeste :lol:
Mi smo fudbalski klub, a ne zemljoradnička zadruga. Međutim, drago mi je da vas ne bi ništa moglo iznenaditi, i da imate lager lopata iz Penija spremnih u roku od 10 minuta.
Jeste li tako i Vodovodu poslali dopis, "Mi smo fudbalski, a ne vaterpolo klub" :lol: :lol: :lol:
Duhovito, medjutim vi biste bili bez vode, struje i stadiona, da vas opstina nije svojevremeno pogurala.
GandalfSivi

#27079 Re: Sarajevski derbi

Post by GandalfSivi »

bjelave wrote:
MensurM wrote:
Ne preskači odgovor na onaj post u kojem si naveo laž
Sta je laz? Da smo vas udarali po usima toliko da jos sebi niste dosli 2 dana nakon sto smo igrali finale Kupa?
Nisu nam ni poslije Basela htjeli odgoditi...
Ricken

#27080 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

GandalfSivi wrote:
Ricken wrote:
Mi smo fudbalski klub, a ne zemljoradnička zadruga. Međutim, drago mi je da vas ne bi ništa moglo iznenaditi, i da imate lager lopata iz Penija spremnih u roku od 10 minuta.
Jeste li tako i Vodovodu poslali dopis, "Mi smo fudbalski, a ne vaterpolo klub" :lol: :lol: :lol:
Čekamo Adisa Arapovića, da zavede red u komunalni sektor grada Sarajeva. :D Jerbo ništa bez pametnjakovića iz nvo sektora.
bingov buraz

#27081 Re: Sarajevski derbi

Post by bingov buraz »

F&N wrote:Image

Seoski fudbal na aparatima... tugo nesreco
Ko EKG :lol:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#27082 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

bersK wrote:A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko moja
:lol: :lol: :lol:

Fakat da ih nema dosadno bi bilo. Eee kone, kone sa vama uvijek neka šprdnja.
jeza u ledja

#27083 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

"Radnicki" klub, al na komunisticki nacin. Sto uposlenika, jedan radi, ostali mudruju. :oops:
north

#27084 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

@bersk, udahni i ja bi u crnu zemlju propao nakon ovoga :lol: ..

Preregistrujte se u NK Moler :D

Gradi Miske boli te qrac, jebo lopte I lopate :D ...I trofeje dakako :oops:
Last edited by north on 26/11/2017 15:49, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#27085 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

bjelave wrote:
MensurM wrote:
Sta je laz? Da smo vas udarali po usima toliko da jos sebi niste dosli 2 dana nakon sto smo igrali finale Kupa?
Ko je lagio, ko je lagio... kup bio u srijedu, derbi u subotu.

Mitomanija ubija snove.
Melbourne_Australia

#27086 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

A da se utakmica odigrala i da je veci klub sa Grbavice dobio, ovde bi kmecali mjesecima, kako je teren los i kako je to namjerno uradjeno jer oni igraju od noge...Jednostavno ljudi navikli da kmece.......A vrlo dobro svi znaju da bi kmecali ko djeca mala da se taj scenario dogodio.....Kaze Husref mi smo u formi i spremni smo za sutra :lol: :lol: Kako da ne, bili bi spremni za sutra ali u kurcu da igrate kup u srijedu...Ali posto ste ispali iz kupa kao najveci luzeri sad ste spremni i u formi :lol: :lol:
Last edited by Melbourne_Australia on 26/11/2017 15:51, edited 1 time in total.
victory

#27087 Re: Sarajevski derbi

Post by victory »

bersK wrote:
north wrote:
Maharadza wrote:Image

:lol: :lol: :lol:
:lol: .....Kako da ih čovjek ne zajebava, farbaju lopte :shock: :lol: , Sejo ubija brašno u janjetu na poluvremenu utakmice, dijeli im eure na aerodromu poslije onih čeha I minimalnohg poraza, engleski u klubu im nijejjača strana, španac bježi iz kluba jer mu ženu napadaju cuke itd. ...Sve po ustaljenim procedurama dakako 8)
A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko moja
Sta je ba ovo? Odvratni pokusaj diskreditacije kluba kojeg najmanje pola stanovnista Sarajeva voli i za kojeg navija.

Luce, k...c me za tvoje nebuloze puce!!!!
Last edited by victory on 26/11/2017 15:52, edited 1 time in total.
Ricken

#27088 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

bjelave wrote:
Ricken wrote:
Da bi utakmica bila odigrana u ponovljenom terminu, kako je tražio NSBiH, odobrenje mora dati MUP. Ako MUP odobri da se utakmica odigra, mi ćemo stvoriti uslove za igru, ali prema propozicijama NSBiH. Je li pošteno?

Kako ide ona- protiv svakog sistema, partije, drzave a sad i MUPa? Jel vako posteno?

Hajd ti sroči na neki od službenih jezika to što si namislio da nam kažeš, jer teško da razumna osoba može shvatiti šta je vrli pisac tačno htio reći, odnosno tačno šta ga boli.
Bambino Blu

#27089 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Obrukali se za sva vremena...ko kaze da nismo nije dobar sa glavom.
north

#27090 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Tako je Australijo :lol: ..hajmo sad opet o loptama I ovim linijama :D ...neka internet izgori :D
Ricken

#27091 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

GandalfSivi wrote:
bjelave wrote:
MensurM wrote:
Nisu nam ni poslije Basela htjeli odgoditi...
Najveća greška je što se poredite s nama, Nama se može. A vi u tarabe udarajte. :lol:
Logovan

#27092 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote:A da se utakmica odigrala i da je veci klub sa Grbavice dobio, ovde bi kmecali mjesecima, kako je teren los i kako je to namjerno uradjeno jer oni igraju od noge do noge dubal i plus su u formi...Jednostavno ljudi navikli da kmece.......A vrlo dobro svi znaju da bi kmecali ko djeca mala da se taj scenario dogodio.....Kaze Husref mi smo u formi i spremni smo za sutra :lol: :lol: Kako da ne, bili bi spremni za sutra ali u kurcu da igrate kup u srijedu...Ali posto ste ispali iz kupa kao najveci luzeri sad ste spremni i u formi :lol: :lol:
Bla, bla, bla i samo bla, bla, bezveze ti je priča. :wink:

Malo nam pričaj o jednom čovjeku koji uređuje teren, pa kojem se pridružuje još jedan, pričaj nam o spreju i lopti, pričaj nam kako radite da obezbijedite uslove. Malo nam oko ovoga ispričaj.
Sa_u_srcu

#27093 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

bingov buraz wrote:
F&N wrote:Image

Seoski fudbal na aparatima... tugo nesreco
Ko EKG :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: znaci placem
Radar71

#27094 Re: Sarajevski derbi

Post by Radar71 »

GandalfSivi wrote:
Ricken wrote:
:lol:
Edin H.

#27095 Re: Sarajevski derbi

Post by Edin H. »

al-em wrote:
Edin H. wrote:
Logovan wrote:Šta ćemo se kartama? Hoće li se opet kupovati ili ne? Hoće li važiti ova današnja? :?
Pa moraju vaziti, ako si sacuvao kartu.
kupili smo je preko licnih, sa nekih karti nisu mogli ucitati bar kod pa su uzimali citave karte
:shock:
Melbourne_Australia

#27096 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Logovan wrote:
Melbourne_Australia wrote:A da se utakmica odigrala i da je veci klub sa Grbavice dobio, ovde bi kmecali mjesecima, kako je teren los i kako je to namjerno uradjeno jer oni igraju od noge do noge dubal i plus su u formi...Jednostavno ljudi navikli da kmece.......A vrlo dobro svi znaju da bi kmecali ko djeca mala da se taj scenario dogodio.....Kaze Husref mi smo u formi i spremni smo za sutra :lol: :lol: Kako da ne, bili bi spremni za sutra ali u kurcu da igrate kup u srijedu...Ali posto ste ispali iz kupa kao najveci luzeri sad ste spremni i u formi :lol: :lol:
Bla, bla, bla i samo bla, bla, bezveze ti je priča. :wink:

Malo nam pričaj o jednom čovjeku koji uređuje teren, pa kojem se pridružuje još jedan, pričaj nam o spreju i lopti, pričaj nam kako radite da obezbijedite uslove. Malo nam oko ovoga ispričaj.
Moze nam se, eto vidjeces da se i sutra nece igrati...Taman odmorni za kup a i kad i vi dodjete opet za vas.....Osimova hobotnica sve moze :thumbup:
alberto_tomba

#27097 Re: Sarajevski derbi

Post by alberto_tomba »

Katastrofa je nastupila iz razloga jer Miske nije imao konekcije da posalje mail sa uputama za farbanje lopti I ciscenje snijega :(

Kakva bruka, svi portali u regiji objavili slike onog nesretnika sto sije krompir I ofarbane lopte.
shbc

#27098 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

Usao sam da vidim jesu li u stanju da i ovo pravdaju... Nisam razocaran.

Ja kluba... :lol:
bjelave

#27099 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Ricken wrote:
Hajd ti sroči na neki od službenih jezika to što si namislio da nam kažeš, jer teško da razumna osoba može shvatiti šta je vrli pisac tačno htio reći, odnosno tačno šta ga boli.
Nista ja tu nisam srocio nego su vasi ideolozi u stihu opjevali vase desetljetne napore.
Nego, vi kako tada tako i sada uvijek postavljate standarde. Od obraza pa sve do lopti i lopata.
made_in_sarajevo

#27100 Re: Sarajevski derbi

Post by made_in_sarajevo »

Gdje su ta silna ulaganja pa se brukamo protiv Belgije? Kako je moguce da stadion nema drenazu?
Kako je moguce da od DRZAVE trazite pare,a nista na terenu niste uradili, jesu li pare pokradene?
Kako to da ste vazda protiv sistema,a SDA ljudi vas guraju na svakom koraku?
Kako to da 1h i 30min snijeg pada i vi apsolutno nista niste uradili?
Kako to da iz tunela igraci ulaze u blato do koljena?
Kako to da nemate masinu za crtanje linija?
Kako to da nemate crvenu loptu?
Kako to da nemate crvenu boju za linije nego pijeskom posipati, cak vas komentatori na moja tv ismijavaju?
Kako to da samo 2 covjeka kao nesto rade?
Koje rekao djeci da snijeg sa reklame istresu na teren i jos gore naprave?
Kad se kurcite vas stadion zasto se sa svakom kisom i snijegom vec godinama brukate?

Sretan vam 29 rodjendan ili da pitamo radovce prvo hoce li vam pustiti da slavite.
Post Reply