S kim ja dijelim državu. Koliko vas ima ovakvih, sami Bog zna.bersK wrote:
A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko moja
Tužno je ovo što si napisao, žalosno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
S kim ja dijelim državu. Koliko vas ima ovakvih, sami Bog zna.bersK wrote:
A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko moja
Ricken wrote:
Da bi utakmica bila odigrana u ponovljenom terminu, kako je tražio NSBiH, odobrenje mora dati MUP. Ako MUP odobri da se utakmica odigra, mi ćemo stvoriti uslove za igru, ali prema propozicijama NSBiH. Je li pošteno?
Duhovito, medjutim vi biste bili bez vode, struje i stadiona, da vas opstina nije svojevremeno pogurala.GandalfSivi wrote:Jeste li tako i Vodovodu poslali dopis, "Mi smo fudbalski, a ne vaterpolo klub"Ricken wrote:Mi smo fudbalski klub, a ne zemljoradnička zadruga. Međutim, drago mi je da vas ne bi ništa moglo iznenaditi, i da imate lager lopata iz Penija spremnih u roku od 10 minuta.Radar71 wrote:Jebote pa RAD nije iznenađen a vi jeste![]()
![]()
Nisu nam ni poslije Basela htjeli odgoditi...bjelave wrote:Sta je laz? Da smo vas udarali po usima toliko da jos sebi niste dosli 2 dana nakon sto smo igrali finale Kupa?MensurM wrote:
Ne preskači odgovor na onaj post u kojem si naveo laž
Čekamo Adisa Arapovića, da zavede red u komunalni sektor grada Sarajeva.GandalfSivi wrote:Jeste li tako i Vodovodu poslali dopis, "Mi smo fudbalski, a ne vaterpolo klub"Ricken wrote:Mi smo fudbalski klub, a ne zemljoradnička zadruga. Međutim, drago mi je da vas ne bi ništa moglo iznenaditi, i da imate lager lopata iz Penija spremnih u roku od 10 minuta.Radar71 wrote:Jebote pa RAD nije iznenađen a vi jeste![]()
![]()
Ko EKGF&N wrote:
Seoski fudbal na aparatima... tugo nesreco
bersK wrote:A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko moja
Ko je lagio, ko je lagio... kup bio u srijedu, derbi u subotu.bjelave wrote:Sta je laz? Da smo vas udarali po usima toliko da jos sebi niste dosli 2 dana nakon sto smo igrali finale Kupa?MensurM wrote:
Sta je ba ovo? Odvratni pokusaj diskreditacije kluba kojeg najmanje pola stanovnista Sarajeva voli i za kojeg navija.bersK wrote:A vi prekucate nauku tako što vam haški optuženik bude psihijatar kluba, a trener četnički vojvoda. Ajd dalje lutko mojanorth wrote:Maharadza wrote:
![]()
![]()
.....Kako da ih čovjek ne zajebava, farbaju lopte
![]()
, Sejo ubija brašno u janjetu na poluvremenu utakmice, dijeli im eure na aerodromu poslije onih čeha I minimalnohg poraza, engleski u klubu im nijejjača strana, španac bježi iz kluba jer mu ženu napadaju cuke itd. ...Sve po ustaljenim procedurama dakako
bjelave wrote:Ricken wrote:
Da bi utakmica bila odigrana u ponovljenom terminu, kako je tražio NSBiH, odobrenje mora dati MUP. Ako MUP odobri da se utakmica odigra, mi ćemo stvoriti uslove za igru, ali prema propozicijama NSBiH. Je li pošteno?
Kako ide ona- protiv svakog sistema, partije, drzave a sad i MUPa? Jel vako posteno?
Najveća greška je što se poredite s nama, Nama se može. A vi u tarabe udarajte.GandalfSivi wrote:Nisu nam ni poslije Basela htjeli odgoditi...bjelave wrote:Sta je laz? Da smo vas udarali po usima toliko da jos sebi niste dosli 2 dana nakon sto smo igrali finale Kupa?MensurM wrote:
Bla, bla, bla i samo bla, bla, bezveze ti je priča.Melbourne_Australia wrote:A da se utakmica odigrala i da je veci klub sa Grbavice dobio, ovde bi kmecali mjesecima, kako je teren los i kako je to namjerno uradjeno jer oni igraju od noge do noge dubal i plus su u formi...Jednostavno ljudi navikli da kmece.......A vrlo dobro svi znaju da bi kmecali ko djeca mala da se taj scenario dogodio.....Kaze Husref mi smo u formi i spremni smo za sutra![]()
Kako da ne, bili bi spremni za sutra ali u kurcu da igrate kup u srijedu...Ali posto ste ispali iz kupa kao najveci luzeri sad ste spremni i u formi
![]()
bingov buraz wrote:Ko EKGF&N wrote:
Seoski fudbal na aparatima... tugo nesreco
GandalfSivi wrote:Jeste li tako i Vodovodu poslali dopis, "Mi smo fudbalski, a ne vaterpolo klub"Ricken wrote:Mi smo fudbalski klub, a ne zemljoradnička zadruga. Međutim, drago mi je da vas ne bi ništa moglo iznenaditi, i da imate lager lopata iz Penija spremnih u roku od 10 minuta.Radar71 wrote:Jebote pa RAD nije iznenađen a vi jeste![]()
![]()
al-em wrote:kupili smo je preko licnih, sa nekih karti nisu mogli ucitati bar kod pa su uzimali citave karteEdin H. wrote:Pa moraju vaziti, ako si sacuvao kartu.Logovan wrote:Šta ćemo se kartama? Hoće li se opet kupovati ili ne? Hoće li važiti ova današnja?
Moze nam se, eto vidjeces da se i sutra nece igrati...Taman odmorni za kup a i kad i vi dodjete opet za vas.....Osimova hobotnica sve mozeLogovan wrote:Bla, bla, bla i samo bla, bla, bezveze ti je priča.Melbourne_Australia wrote:A da se utakmica odigrala i da je veci klub sa Grbavice dobio, ovde bi kmecali mjesecima, kako je teren los i kako je to namjerno uradjeno jer oni igraju od noge do noge dubal i plus su u formi...Jednostavno ljudi navikli da kmece.......A vrlo dobro svi znaju da bi kmecali ko djeca mala da se taj scenario dogodio.....Kaze Husref mi smo u formi i spremni smo za sutra![]()
Kako da ne, bili bi spremni za sutra ali u kurcu da igrate kup u srijedu...Ali posto ste ispali iz kupa kao najveci luzeri sad ste spremni i u formi
![]()
![]()
Malo nam pričaj o jednom čovjeku koji uređuje teren, pa kojem se pridružuje još jedan, pričaj nam o spreju i lopti, pričaj nam kako radite da obezbijedite uslove. Malo nam oko ovoga ispričaj.
Nista ja tu nisam srocio nego su vasi ideolozi u stihu opjevali vase desetljetne napore.Ricken wrote:
Hajd ti sroči na neki od službenih jezika to što si namislio da nam kažeš, jer teško da razumna osoba može shvatiti šta je vrli pisac tačno htio reći, odnosno tačno šta ga boli.