SDA-All about

Dr. Kuca

#27051 Re: SDA-All about

Post by Dr. Kuca »

Kako me nerviraju ovi poklopci svakom loncu ko styling. :oops: Da je prije izbora bilo bi vidi ga prije izbora kupuje glasove.. Bosnje i teoprija zavjere, iskarani mozgovi.
Haris.ba

#27052 Re: SDA-All about

Post by Haris.ba »

[/quote]
mario001 wrote:
Lijepo je rekao da nije ni u jednom organu stranke...

Pa ne mora biti u organu stranke. Dovoljno je biti član. Napišeš pismo i pošalješ svom predsjedniku. :D
VjecitiStudent

#27053 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Lista SDAovskih Che Guevara je sve duža i duža :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#27054 Re: SDA-All about

Post by pici »

Ćuvaj se SDAovaca i kad darove nose... šHo bi rekli stari hebrejci
sumirprimus

#27055 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

kakve cegevare.
nego im lik sjeba savrseno razradjen pos`o..
svadja velike petorke :D
pici

#27056 Re: SDA-All about

Post by pici »

ČE je imo Muda, ovi su bezmudi kokošari što traže zrno u pijesku dok im je Ćorava koka sve pozobala
Styling

#27057 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Dr. Kuca wrote:Kako me nerviraju ovi poklopci svakom loncu ko styling. :oops: Da je prije izbora bilo bi vidi ga prije izbora kupuje glasove.. Bosnje i teoprija zavjere, iskarani mozgovi.
Nemoj se nervirati na sabahu. Ja samo iznosim svoje misljenje. Nema potrebe da te to toliko pogadja. Dug je dan, imas fore da se nerviras oko bitnih stvari u zivotu.

Teorija zavjere..hm... ne bas... ali imajuci na umu iskustva iz proteklih godina i decenija i kako se radilo po strankama sve opcije su otvorene.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#27058 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hizo ramidovic

#27059 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

Styling wrote: FDS je prodat 15 dana prije izbora i svi smo mi saznali ko je kupac i prije njegovog pisma, pa ako je htio uputiti primjedbu sto nije to prvo uradio unutar stranke, pa ako nije zadovoljan odgovorom onda izaci u javnost. Kada mu je trebala stranka iza ledja onda je sutio o svemu. Tek nakon izbora odlucio biti pametan i kritikovati. Supljak.
takoje, nesmjese kritikovat niko istranke niprie nipotlje izbora
pici

#27060 Re: SDA-All about

Post by pici »

Izetbegović u zvaničnoj posjeti Iranu
ma jebo FDS et nama nafte pola marke po litru al samo u bošnjačkim gradovima
Styling

#27061 Re: SDA-All about

Post by Styling »

pici wrote:
Za stanovnike Opcine Centar posebna cijena.
GeeTnT

#27062 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

pici wrote:
...samo za arape...
Banksy

#27063 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Styling wrote: Lik u javnost izlazi sa pitanjima sto ne radi parlament, sto se prodala FDS kako to da BH Telecom i pored ulaganja od 100 miliona svake godine gubi prihode itd.... i kaze da se vec nekoliko mjeseci nije cuo sa Bakirom i da komuniciraju preko kabineta i da mu Bakir nije cestitao.. nidje veze.
Pa ako ga muce sva ova pitanja sto nije ta pitanja postavio putem organa stranke istom tom Bakiru i trazio odgovor. Pa Vlada FBiH je u rukama SDA. On se ponasa kao ... "ja cu javno postaviti ta pitanja i na taj nacin se distancirati od politike koju provodi Vlada na celu sa SDA... nisam ja kao oni". U izbornoj noci kad je Bakir na konferenciji za stampu lupao o Centru i 10 drugih opstina iza njega stoje Ajnadzic i Koldzo, nigdje ovog malog. Sto nije otisao u stranku da proslavi uspjeh, pa nije on nastupio kao nezavisni kandidat, stranka ga je kandidovala. I, sada, kad je pobijedio, on bi malo da se distancira jer je Bakir poceo lupati gluposti, nezavisni uzimaju nacelnicka mjesta, SDA ide sialznom putanjom pa da malo sebi napravi odstupnice. Teza suplja. Ovo je samo manevrisanje. On bi bio sretan da ga izbace pa da se potvrdi prica kako SDA ne trpi kritike u svojim redovima. Ja mislim da je mali ovo odavno planirao ali mu je trebala kandidatura i podrska stranke za pobjedu. Sada kada je osvojio dodatne 4 godine pocinje ostvarivati svoj plan.

Bojim se da ce Bakir vratiti lopticu onako kako se ovaj mali ne nada. Vidjecemo.
Tačno.
kolegione

#27064 Re: SDA-All about

Post by kolegione »

Samo ovaj mali ili je platio ovaj razgovor sa Senadom ili doista zna bas fino a pri tom je koristio javne podatke...
Banksy

#27065 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Kao i mnogi drugi, imam instinktivan nagon da stanem u zaštitu onog kojeg progone, ili da bar razmislim o motivima progona, pogotovo ako na njega udare svi, a na Bakira u ovom trenutku udaraju baš svi.

Pitanje za razmišljanje,
ko ga ruši, jer sad je već jasno da je sve orkestrirano ili da bar, kao artikulacija više nezadovoljnih, dolazi iz jednog izvora,
i još važnije,
ko bi ga zamijenio na čelu SDA?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#27066 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ne daj Banksy na Don Neonka :D

ako pane sukim čemo se zajebava :evil:
mario001

#27067 Re: SDA-All about

Post by mario001 »

Haris.ba wrote:
mario001 wrote:
Lijepo je rekao da nije ni u jednom organu stranke...

Pa ne mora biti u organu stranke. Dovoljno je biti član. Napišeš pismo i pošalješ svom predsjedniku. :D[/quote]

Ili ga nazoves na tel :D
Last edited by mario001 on 24/10/2016 14:51, edited 1 time in total.
mario001

#27068 Re: SDA-All about

Post by mario001 »

Banksy wrote:
Styling wrote: Lik u javnost izlazi sa pitanjima sto ne radi parlament, sto se prodala FDS kako to da BH Telecom i pored ulaganja od 100 miliona svake godine gubi prihode itd.... i kaze da se vec nekoliko mjeseci nije cuo sa Bakirom i da komuniciraju preko kabineta i da mu Bakir nije cestitao.. nidje veze.
Pa ako ga muce sva ova pitanja sto nije ta pitanja postavio putem organa stranke istom tom Bakiru i trazio odgovor. Pa Vlada FBiH je u rukama SDA. On se ponasa kao ... "ja cu javno postaviti ta pitanja i na taj nacin se distancirati od politike koju provodi Vlada na celu sa SDA... nisam ja kao oni". U izbornoj noci kad je Bakir na konferenciji za stampu lupao o Centru i 10 drugih opstina iza njega stoje Ajnadzic i Koldzo, nigdje ovog malog. Sto nije otisao u stranku da proslavi uspjeh, pa nije on nastupio kao nezavisni kandidat, stranka ga je kandidovala. I, sada, kad je pobijedio, on bi malo da se distancira jer je Bakir poceo lupati gluposti, nezavisni uzimaju nacelnicka mjesta, SDA ide sialznom putanjom pa da malo sebi napravi odstupnice. Teza suplja. Ovo je samo manevrisanje. On bi bio sretan da ga izbace pa da se potvrdi prica kako SDA ne trpi kritike u svojim redovima. Ja mislim da je mali ovo odavno planirao ali mu je trebala kandidatura i podrska stranke za pobjedu. Sada kada je osvojio dodatne 4 godine pocinje ostvarivati svoj plan.

Bojim se da ce Bakir vratiti lopticu onako kako se ovaj mali ne nada. Vidjecemo.
Tačno.
Nije on postavljao nikakav pitanja, nego je iznio cinjenice koje javnost ne zna, Bakir sve ovo zna, ali ga ne zanima
Banksy

#27069 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

mario001 wrote: Nije on postavljao nikakav pitanja, nego je iznio cinjenice koje javnost ne zna, Bakir sve ovo zna, ali ga ne zanima
Ma šta to javnost ne zna, šta nam je to novo rekao osim da se kao nije čuo s Bakirom mjesecima? Zašto bi to nama bilo zanimljivo, njihove unutarstranačke borbe? Sve navedeno je znao i prije izbora, pa nije rekao nikome ni riječ. Meni je sve to pomalo hinjska i sasvim zakašnjela reakcija, sve je rečeno u postu iznad...
I šta planira dalje? Povući se s mjesta načelnika?
Adriatic

#27070 Re: SDA-All about

Post by Adriatic »

Čovjek planira postati nezavisan da bi dobio još koji mandat.
Pogledati pod Hadžibajrić.
mario001

#27071 Re: SDA-All about

Post by mario001 »

Banksy wrote:
mario001 wrote: Nije on postavljao nikakav pitanja, nego je iznio cinjenice koje javnost ne zna, Bakir sve ovo zna, ali ga ne zanima
Ma šta to javnost ne zna, šta nam je to novo rekao osim da se kao nije čuo s Bakirom mjesecima? Zašto bi to nama bilo zanimljivo, njihove unutarstranačke borbe? Sve navedeno je znao i prije izbora, pa nije rekao nikome ni riječ. Meni je sve to pomalo hinjska i sasvim zakašnjela reakcija, sve je rečeno u postu iznad...
Ja nisam znao za pink kanale, nisam znao sa omjer investicija naspram broja korisnika u BH Telekomu...vi ste to kao znali???
Da Telemah koristi besplatno infrastrukturu u KS, nelegalno itd itd
mario001

#27072 Re: SDA-All about

Post by mario001 »

Adriatic wrote:Čovjek planira postati nezavisan da bi dobio još koji mandat.
Pogledati pod Hadžibajrić.
Kojom logikom i zasto???
Banksy

#27073 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

mario001 wrote:
Banksy wrote:
Ja nisam znao za pink kanale, nisam znao sa omjer investicija naspram broja korisnika u BH Telekomu...vi ste to kao znali???
Šuplja...
Da, naravno da smo znali. Mitrović uzeo višemilionski kredit, a vrh BiH i Srbije dogovorio da mu naš Telecom vraća rate.
Efendiću je bolje da se ne pravi mutav, o tome su pisali svi domaći mediji. Tada mu to, očito, nije predstavljalo problem.

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/326 ... e_bih.html
Styling

#27074 Re: SDA-All about

Post by Styling »

mario001 wrote:
Banksy wrote:
Ja sam za Pink znala, neko od politicara je, ne mogu da se sjetim ko,vec ranije o tome govorio na televiziji.
Za BH telecom i ptice na grani znaju da gube pretplatnike i da im dobit pada vec godinama.

Za Telemach nisam znala, ali znam da je RAK naredio BH Telecomu da mora ustupiti infrastrukturu drugim provajderima. Tu je bilo otpora ali na kraju su pustili.
Dozer

#27075 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Sto je, realno, besmisleno. Nisam branilac BH telekoma, ali realno glupo je davati nekome vlastite resurse.

Isto da sutra kupis auto, a onda ga das komsiji da voza, i jos mu placas gorivo...
Post Reply