Moze, samo VPN i to je to. Onda mozes izbrisati vpn, samo zbog instalacije je bitan.exampLe. wrote:Sta je ovo, PES 2019 se ne moze koristiti na Steamu iz BiH?
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- diablobih
#27026 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- ferratilis
#27027 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
What Remains of Edith Finch besplatno na Epic Store-u.
Bas su se zadali s ovim dobrim igrama. 

- diablobih
#27028 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Isto tako na humble bunde, what happened with my uncle ili nesto tako.
-
febo_acm
#27029 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aditon wrote:niko ne znaferratilis wrote:Ja sam PES 2018 kupio na Kinguin-u i regularno aktivirao kod, nisam ni VPN koristio. S tim nema problema. Veci je problem sto sam bacio pare jer je igra bila bezveze. Fakat ne znam sta sam mislio kad sam kupovao Rocket League i PES![]()
osim možda @Averus
- SmokingMan
#27030 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Napokon da su klix spasili njegove kobne sudbine.Ovaj Activision je poput EA,šta god dotaknu to počne truhnuti u korijenu.
Hyped games annunciation with a lot of promises>reskinned and half broken games on the date of release>less in game content>overwhelmed microtransactions>big profit>satisfied shareholders/investitors>decived customers>objective criticism as opposed to the paid commercial articles by certain greedy companies such as EA,Activision,Ubisoft
Hyped games annunciation with a lot of promises>reskinned and half broken games on the date of release>less in game content>overwhelmed microtransactions>big profit>satisfied shareholders/investitors>decived customers>objective criticism as opposed to the paid commercial articles by certain greedy companies such as EA,Activision,Ubisoft
- ferratilis
#27031 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dostupan je demo

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#27032 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mor'o sam bacit' drkicu na re 
- ferratilis
#27033 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Po ovome sto sam vidio u demu, ovo je skoro pa savrsena RE igra. Svi strahovi oko PC porta su otklonjeni, igra klizi kao po loju. Dobro je da su uveli dosta promjena, da ne bude dosadno iskusnim igracima. Cekao sam da iskoci licker u onom hodniku poslije cekaonice, ali bolje je sto nije, znaci bice jumpscare na nekom drugom mjestu.
Dobro je sto su ubacili craftovanje municije kao u RE3 (koliko se sjecam, RE2 to nije imao). Sad ima i strateskih elemenata s onim daskama koje idu preko prozora. Ma bice kandidat za GOTY sigurno, mada cekam da vidim kakav ce biti Metro Exodus.
by the way, Claire bezveze izgleda, kao i u originalu. Jill i Ada su jedine dobre zenske u serijalu
Dobro je sto su ubacili craftovanje municije kao u RE3 (koliko se sjecam, RE2 to nije imao). Sad ima i strateskih elemenata s onim daskama koje idu preko prozora. Ma bice kandidat za GOTY sigurno, mada cekam da vidim kakav ce biti Metro Exodus.
by the way, Claire bezveze izgleda, kao i u originalu. Jill i Ada su jedine dobre zenske u serijalu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#27034 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na spratu proleti licker, a municije niđe
Savršeno izgleda, hands down
Savršeno izgleda, hands down
- arnes_king
#27035 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fudbal inace skoro nikad i ne igram samo kad mi neko dodje ko bas to hoce ali igrao sam PES 2019 demo na ps4 pro i svidja mi se graficki kako su uradili. Na 4K TV-u izgleda odlicno i svaka se travka vidi, velika grafika razlika naspram 2018.
Sinoc sam i ja igrao RE2 Remake demo i stvarno je odlican.
Sinoc sam i ja igrao RE2 Remake demo i stvarno je odlican.
- REDDEVILS
#27036 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Odlican ovaj RESIDENT EVIL 2 DEMO odigrao sam na PC-u prvi trideset minuta i moglo bi se ovo uzeti samo jos treba izdvojiti 59 eura ili dolara jer mozda uzmem za PS4 
-
Bosnian Dragon1
#27037 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
uzeo ovaj DLC za eurotruck simulator 2 i aktivirao ga pisalo aktiviran ali nece da se instalira samo stoji gore ovo u sivom . Restartovao steam par puta al isto i dalje
[img][img]https://i.postimg.cc/tsjbDRQd/faf.jpg[/img][/img]
- Ultraviolent
#27038 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A koji hype za re. Meni je totalno sranje 
-
Ramsey8
#27039 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imao sam i ja slican problem sa dlc-om od rocket league veze nemam kako sam to sredio nesto sam dirao ja mislim oko save-aBosnian Dragon1 wrote:uzeo ovaj DLC za eurotruck simulator 2 i aktivirao ga pisalo aktiviran ali nece da se instalira samo stoji gore ovo u sivom . Restartovao steam par puta al isto i dalje
- Averus
#27040 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izdržao sam 5 minuta RE2 
Dosta za mene, ušao u onaj mračni koridor i samo čekam kad će neki jumpscare, a fkt nisam fan horor žanra, tako da...

Dosta za mene, ušao u onaj mračni koridor i samo čekam kad će neki jumpscare, a fkt nisam fan horor žanra, tako da...
- Raigor Stonehoof
#27041 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima rocket league za tvoj uzrast

- House
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27043 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Podržavam kolegu averusa u eskivaži horora.
Traumiro me return to the castle wolfenstein, da ssd igram ovo sranje.
Iako moram priznati da sam uživao u Dead space npr.
I tačno mi je loše kad igram subnauticu i plivam u otvorenom moru... Ako trebam izletiti da nešto uzmem, parkiram podmornicu tako blizu da se nožnim noktima kačim za vrata.
Traumiro me return to the castle wolfenstein, da ssd igram ovo sranje.
Iako moram priznati da sam uživao u Dead space npr.
I tačno mi je loše kad igram subnauticu i plivam u otvorenom moru... Ako trebam izletiti da nešto uzmem, parkiram podmornicu tako blizu da se nožnim noktima kačim za vrata.
- House
- Averus
#27045 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala na podršci
Nije mene strah, nego mi nije potreban dodatni stres u životu
A Wolfenstein, FEAR isl. sam igrao u svoje vrijem, pa čak i taj prokleti RE2 nekad pucao u školi na kompu
I sad se sjetih remek djela Clive Barker's Undying... aajjjj kako bih volio remake zaigrati
Nije mene strah, nego mi nije potreban dodatni stres u životu
A Wolfenstein, FEAR isl. sam igrao u svoje vrijem, pa čak i taj prokleti RE2 nekad pucao u školi na kompu
I sad se sjetih remek djela Clive Barker's Undying... aajjjj kako bih volio remake zaigrati
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27046 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nije to strah, nego jumpscare, trzne te jbt.
Mene su trzale švabe u ormarima u mohi, da me ne trza mozgojedac.
- MarlboroGold
#27047 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Chmoljo wrote: Traumiro me return to the castle wolfenstein, da ssd igram ovo sranje.
Kad se sjetim onih katakombi i kostura... baš je bilo strašno
- Averus
#27048 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam nikad volio to jeftino prepadanje...Chmoljo wrote:Ma nije to strah, nego jumpscare, trzne te jbt.
- typeOnegative
#27049 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pored spomenutih zombija iz katakombi u RtCW i one zloceste alme iz FEAR-a, u zadnje vrijeme me bas dobro istraumir´o Alien Isolation . Pogotovo one adrenalinske scene kad se sakrijes u ormar a alien vileni po prostoriji i trazi te . Nenadjebiv osjecaj straha napetosti i anksioznosti, k`o da mi se to stvarno događa 
- ferratilis
#27050 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni RE2 nije strasan, niti dosta drugih horora gdje ima akcije. Ali kad su u pitanju igre tipa Alien Isolation, Outlast i slicno, gdje moras bjezat citavo vrijemo, tu se dobro saserem. Da budem iskren, malo je to i dosadno, 10 sati trcis od ormara do ormara, skrivas se od Dusanke Majkic. Nije to kvalitetan gameplay.