SDA-All about
-
mario001
#27026 Re: SDA-All about
Nakon ovog veceras Efendicu ide noga iz SDA ....
-
megaman4
#27027 Re: SDA-All about
Šta je to bilo?mario001 wrote:Nakon ovog veceras Efendicu ide noga iz SDA ....
-
mario001
#27028 Re: SDA-All about
Gostovanje kod Senadamegaman4 wrote:Šta je to bilo?mario001 wrote:Nakon ovog veceras Efendicu ide noga iz SDA ....
- MOSALJOZE
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27030 Re: SDA-All about
prepricajte
- Haris.ba
#27031 Re: SDA-All about
Bilo bi da nije direktno biran.mario001 wrote:Nakon ovog veceras Efendicu ide noga iz SDA ....
A poslije Zenice, Visokog, Bihaća, situacije sa Stocom i Srebrenicom, nemaju snage da ganjaju pravdu na Efendiću. Isto ko što direktno ne diraju zastupnike u parlamentarnoj skupštini, isto tako neće ni Efendića. Bakiru je izdržati dvije godine. Ako je pametan, skloniće se. Ako nije, biće sklonjen.
- MOSALJOZE
#27032 Re: SDA-All about
Nije se čuo sa Baketom 3-4 mjeseca,nije bilo onog diplomtaskog odgovora nego suhoparno ne ne i ne.Black swan wrote:prepricajte
Kritikuje parlament,prodaju fds-a,i dalje nisam gledao.
Edit i ono što bi meni i tebi moglo biti zanimljivo
Govori kako se nije zahvaljivao preko bilborda
-
mario001
#27033 Re: SDA-All about
Nista ti nisi cuo..BH Telekom???MOSALJOZE wrote:Nije se čuo sa Baketom 3-4 mjeseca,nije bilo onog diplomtaskog odgovora nego suhoparno ne ne i ne.Black swan wrote:prepricajte
Kritikuje parlament,prodaju fds-a,i dalje nisam gledao.
Edit i ono što bi meni i tebi moglo biti zanimljivo
Govori kako se nije zahvaljivao preko bilborda
- MOSALJOZE
#27034 Re: SDA-All about
Dalje nisam gledao
-
megaman4
#27035 Re: SDA-All about
Prvo je komentarisao prodaju FDS, pa onda BH Telekom, pa onda reformu penzijskog fonda...MOSALJOZE wrote:Dalje nisam gledao
Bogami nakon ovog intervjua teško da će ostati u SDA.
Izgleda da će svi bivši SDA-ovci biti najljuća konkurencija za 2018. godinu samoj SDA. Sve mi se čini da se stvara malo po malo građanski blok, kojeg bi, da ima pameti predvodio sam SDP. Kakav autogol Bakira.
-
moke_31
#27036 Re: SDA-All about
Svaka čast čovjeku na petlji da priča ovako. Okuražio se pobjedama ovih nezavisnih i konta da mu ga ovi iz vrha SDA mogu samo dobro po.....!MOSALJOZE wrote:
Samo da ostane ovako dosljedan i ne proda se za šaku maraka. Ovakvi ljudi su budućnost BiH
-
mario001
#27037 Re: SDA-All about
Rekao je neke stvari koje ja nisam znao, za ovaj Pink recimo...moke_31 wrote:Svaka čast čovjeku na petlji da priča ovako. Okuražio se pobjedama ovih nezavisnih i konta da mu ga ovi iz vrha SDA mogu samo dobro po.....!MOSALJOZE wrote:
Samo da ostane ovako dosljedan i ne proda se za šaku maraka. Ovakvi ljudi su budućnost BiH
Inace muda do koljena
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27038 Re: SDA-All about
http://www.sase.ba/v1/Tr%C5%BEi%C5%A1te ... mbol/FDSSR
FDS vlasnici
CID Adriatic Investments GmbH 39.9058 21.10.2016
Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina 8.0803 21.10.2016
PROVECTUS ULAGANJA d.o.o. 5.1093 21.10.2016
ZIF HERBOS FOND d.d. Mostar 1.7236 21.10.2016
UniCredit Bank d.d. Mostar 1.6084 21.10.2016
UG UDRUŽENJE DIONIČARA FABRIKE DUHANA SARAJEVO 1.5694 21.10.2016
ZIF CROBIH FOND d.d. Mostar 1.5315 21.10.2016
ZIF "BONUS" d.d. Sarajevo 1.4996 21.10.2016
ZIF "PROF-PLUS" d.d. Sarajevo 1.2823 21.10.2016
MULAHASANOVIĆ EDIN 0.9859 21.10.2016

FDS vlasnici
CID Adriatic Investments GmbH 39.9058 21.10.2016
Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina 8.0803 21.10.2016
PROVECTUS ULAGANJA d.o.o. 5.1093 21.10.2016
ZIF HERBOS FOND d.d. Mostar 1.7236 21.10.2016
UniCredit Bank d.d. Mostar 1.6084 21.10.2016
UG UDRUŽENJE DIONIČARA FABRIKE DUHANA SARAJEVO 1.5694 21.10.2016
ZIF CROBIH FOND d.d. Mostar 1.5315 21.10.2016
ZIF "BONUS" d.d. Sarajevo 1.4996 21.10.2016
ZIF "PROF-PLUS" d.d. Sarajevo 1.2823 21.10.2016
MULAHASANOVIĆ EDIN 0.9859 21.10.2016
jesul se braČni supružnici vrnuli iz šHopingaCID Adriatic Investments GmbH has its registered office in Vienna, Austria. Its current status is listed as active. The company is registered at the Commercial register at the local court of Vienna with the legal form of Private limited company (number FN 453178 p). The Commercial register entry was last updated on May 25, 2016. One director currently runs the company: 1 manager. The company reports contain information on the company's ownership structure and its shareholder. The company has one location. The company report was last updated on Aug 19, 2016.
Zip 1010
City Vienna
Country Austria
-
klixo
#27039 Re: SDA-All about
Sto bi stari rekli , vidi mu se na cehri da je posten.moke_31 wrote:Svaka čast čovjeku na petlji da priča ovako. Okuražio se pobjedama ovih nezavisnih i konta da mu ga ovi iz vrha SDA mogu samo dobro po.....!MOSALJOZE wrote:
-
crazy_diamond
#27040 Re: SDA-All about
Kako je krenulo bakirovoj sda ledja ce okrenuti svak ko valja, nazire se i kod nas MOST ko u hrvatskoj, tu bi mogli biti izgleda sepic i ljudi iz krajine koji su jaki, onda efendic i hadzibajric i ko zna ko jos iz sarajeca, iz zdk semso mehmedovic,amra babic,fuad kasumovic i ko zna ko jos,sve jaka imena, onda gorazde ramovic, iz tk kantona vrlo lako dosta jakih koji ne mogu bakirovu i kukicevu tiraniju, vjerovatno i jaka hercegovacka struja sa sokolovicem,kaplanom itd, iz srednje bosne jak nacelnik bugojna....
Sve u svemu nazire se neki most, ili ti ga cuprija koja ce ako se pojavi poderati sda, vjerovatno ce se tu ukljuciti sve sto valja iz sbb, i asda, ima tu ljudi iskusnih koji znaju kako se radi poso,koji imaju pare i obraza za nase uslove
Vidjecemo hoce li bakir imati mudrosti da sprijeci to tako sto ce demokratizovati i ojacati stranku istjerivanjem hamelja a postavljanjem ovih ljudi na bitna mjesta u stranci, ili ce se i dalje okruzivati hameljom i zajedno s njim dozivjeti fijasko na opcim izborima
Sve u svemu nazire se neki most, ili ti ga cuprija koja ce ako se pojavi poderati sda, vjerovatno ce se tu ukljuciti sve sto valja iz sbb, i asda, ima tu ljudi iskusnih koji znaju kako se radi poso,koji imaju pare i obraza za nase uslove
Vidjecemo hoce li bakir imati mudrosti da sprijeci to tako sto ce demokratizovati i ojacati stranku istjerivanjem hamelja a postavljanjem ovih ljudi na bitna mjesta u stranci, ili ce se i dalje okruzivati hameljom i zajedno s njim dozivjeti fijasko na opcim izborima
- GeeTnT
#27041 Re: SDA-All about
Most u BiH je bio SDP i odlomio je dobar dio glasaca od esdea, sad se priziva novi "Most" ali se ponovo u fokusu nalazi iskljucivo esdea...jbt... Da li je moguce osnovati "cupriju" koja ce za cilj imati pobjedu nad esdea, ali i nad hdz-om i srpskim strankama... Tesko.....vrlo tesko..crazy_diamond wrote:Kako je krenulo bakirovoj sda ledja ce okrenuti svak ko valja, nazire se i kod nas MOST ko u hrvatskoj, tu bi mogli biti izgleda sepic i ljudi iz krajine koji su jaki, onda efendic i hadzibajric i ko zna ko jos iz sarajeca, iz zdk semso mehmedovic,amra babic,fuad kasumovic i ko zna ko jos,sve jaka imena, onda gorazde ramovic, iz tk kantona vrlo lako dosta jakih koji ne mogu bakirovu i kukicevu tiraniju, vjerovatno i jaka hercegovacka struja sa sokolovicem,kaplanom itd, iz srednje bosne jak nacelnik bugojna....
-
walk_M-A-N
#27042 Re: SDA-All about
Što se tiče intervjua, svaka čast. Ima nas koji mislimo svojom glavom, ali iznenađenje da tako govori neko na funkciji u SDA. Iako on u stvari to i nije.megaman4 wrote:Prvo je komentarisao prodaju FDS, pa onda BH Telekom, pa onda reformuMOSALJOZE wrote:Dalje
nisam gledao
penzijskog fonda...
Izgleda da će svi bivši SDA-ovci biti najljuća konkurencija za 2018.
godinu samoj SDA. Sve mi se čini da se stvara malo po malo građanski
blok, kojeg bi, da ima pameti predvodio sam SDP. Kakav autogol Bakira.
http://nap.ba/new/kolumna.php?id=165
Ali neka ove šuplje o građanima i SDP. Lopovi kao i SDA, već viđeno. Hajde da tamo čujemo ovakve kritike krađe i vođstva.
- cvrčak_na_hedonizmu
#27043 Re: SDA-All about
Jašu više od 20 godina, postavili horor od sistema kakav danas živimo, pokrali šta su stigli i sada je argument u korist što postoje ljudi unutar SDA koji kritikuju kradju koja ta ista SDA sprovodi 
To je bas retardiran argument
Ps. SDP je isto govno
To je bas retardiran argument
Ps. SDP je isto govno
- Styling
#27044 Re: SDA-All about
Lik u javnost izlazi sa pitanjima sto ne radi parlament, sto se prodala FDS kako to da BH Telecom i pored ulaganja od 100 miliona svake godine gubi prihode itd.... i kaze da se vec nekoliko mjeseci nije cuo sa Bakirom i da komuniciraju preko kabineta i da mu Bakir nije cestitao.. nidje veze.megaman4 wrote:Prvo je komentarisao prodaju FDS, pa onda BH Telekom, pa onda reformu penzijskog fonda...MOSALJOZE wrote:Dalje nisam gledao
Izgleda da će svi bivši SDA-ovci biti najljuća konkurencija za 2018. godinu samoj SDA. Sve mi se čini da se stvara malo po malo građanski blok, kojeg bi, da ima pameti predvodio sam SDP. Kakav autogol Bakira.
Pa ako ga muce sva ova pitanja sto nije ta pitanja postavio putem organa stranke istom tom Bakiru i trazio odgovor. Pa Vlada FBiH je u rukama SDA. On se ponasa kao ... "ja cu javno postaviti ta pitanja i na taj nacin se distancirati od politike koju provodi Vlada na celu sa SDA... nisam ja kao oni". U izbornoj noci kad je Bakir na konferenciji za stampu lupao o Centru i 10 drugih opstina iza njega stoje Ajnadzic i Koldzo, nigdje ovog malog. Sto nije otisao u stranku da proslavi uspjeh, pa nije on nastupio kao nezavisni kandidat, stranka ga je kandidovala. I, sada, kad je pobijedio, on bi malo da se distancira jer je Bakir poceo lupati gluposti, nezavisni uzimaju nacelnicka mjesta, SDA ide sialznom putanjom pa da malo sebi napravi odstupnice. Teza suplja. Ovo je samo manevrisanje. On bi bio sretan da ga izbace pa da se potvrdi prica kako SDA ne trpi kritike u svojim redovima. Ja mislim da je mali ovo odavno planirao ali mu je trebala kandidatura i podrska stranke za pobjedu. Sada kada je osvojio dodatne 4 godine pocinje ostvarivati svoj plan.
Bojim se da ce Bakir vratiti lopticu onako kako se ovaj mali ne nada. Vidjecemo.
- ultima_palabra
#27045 Re: SDA-All about
Odoše upravni odbori?mario001 wrote:Nakon ovog veceras Efendicu ide noga iz SDA ....
- Dr. Kuca
#27046 Re: SDA-All about
Svaka cast Efendicu! I za bosnalijek je kritikovao kako su narpavili 2 firme dok je Niksic bio prije novalica, svaka cast.
-
hizo ramidovic
#27047 Re: SDA-All about
tosam ija govorijo davno stoto svaka fukara ibjeda mora znat koje kupijo fds ikako radi beha telekom stoka sitnog zuba terba radit zasukat rukave ato koce kupovat i prodavar drzavne kompanie ni je njihovo daznadu toje poso njihovi vodzaStyling wrote: Lik u javnost izlazi sa pitanjima sto ne radi parlament, sto se prodala FDS kako to da BH Telecom i pored ulaganja od 100 miliona svake godine gubi prihode itd.... i kaze da se vec nekoliko mjeseci nije cuo sa Bakirom i da komuniciraju preko kabineta i da mu Bakir nije cestitao.. nidje veze.
Pa ako ga muce sva ova pitanja sto nije ta pitanja postavio putem organa stranke istom tom Bakiru i trazio odgovor. Pa Vlada FBiH je u rukama SDA. On se ponasa kao ... "ja cu javno postaviti ta pitanja i na taj nacin se distancirati od politike koju provodi Vlada na celu sa SDA... nisam ja kao oni". U izbornoj noci kad je Bakir na konferenciji za stampu lupao o Centru i 10 drugih opstina iza njega stoje Ajnadzic i Koldzo, nigdje ovog malog. Sto nije otisao u stranku da proslavi uspjeh, pa nije on nastupio kao nezavisni kandidat, stranka ga je kandidovala. I, sada, kad je pobijedio, on bi malo da se distancira jer je Bakir poceo lupati gluposti, nezavisni uzimaju nacelnicka mjesta, SDA ide sialznom putanjom pa da malo sebi napravi odstupnice. Teza suplja. Ovo je samo manevrisanje. On bi bio sretan da ga izbace pa da se potvrdi prica kako SDA ne trpi kritike u svojim redovima. Ja mislim da je mali ovo odavno planirao ali mu je trebala kandidatura i podrska stranke za pobjedu. Sada kada je osvojio dodatne 4 godine pocinje ostvarivati svoj plan.
Bojim se da ce Bakir vratiti lopticu onako kako se ovaj mali ne nada. Vidjecemo.
-
mario001
#27048 Re: SDA-All about
Lijepo je rekao da nije ni u jednom organu stranke, ostalo nije vrijedno komentaraLik u javnost izlazi sa pitanjima sto ne radi parlament, sto se prodala FDS kako to da BH Telecom i pored ulaganja od 100 miliona svake godine gubi prihode itd.... i kaze da se vec nekoliko mjeseci nije cuo sa Bakirom i da komuniciraju preko kabineta i da mu Bakir nije cestitao.. nidje veze.
- Styling
#27049 Re: SDA-All about
FDS je prodat 15 dana prije izbora i svi smo mi saznali ko je kupac i prije njegovog pisma, pa ako je htio uputiti primjedbu sto nije to prvo uradio unutar stranke, pa ako nije zadovoljan odgovorom onda izaci u javnost. Kada mu je trebala stranka iza ledja onda je sutio o svemu. Tek nakon izbora odlucio biti pametan i kritikovati. Supljak.hizo ramidovic wrote:tosam ija govorijo davno stoto svaka fukara ibjeda mora znat koje kupijo fds ikako radi beha telekom stoka sitnog zuba terba radit zasukat rukave ato koce kupovat i prodavar drzavne kompanie ni je njihovo daznadu toje poso njihovi vodzaStyling wrote: Lik u javnost izlazi sa pitanjima sto ne radi parlament, sto se prodala FDS kako to da BH Telecom i pored ulaganja od 100 miliona svake godine gubi prihode itd.... i kaze da se vec nekoliko mjeseci nije cuo sa Bakirom i da komuniciraju preko kabineta i da mu Bakir nije cestitao.. nidje veze.
-
The BEN10
#27050 Re: SDA-All about
Naravno, kao što ni parlament nije zasjedao dug period prije izbora. Ali hajde de, bolje i ovako nego nikako...Styling wrote: FDS je prodat 15 dana prije izbora i svi smo mi saznali ko je kupac i prije njegovog pisma, pa ako je htio uputiti primjedbu sto nije to prvo uradio unutar stranke, pa ako nije zadovoljan odgovorom onda izaci u javnost. Kada mu je trebala stranka iza ledja onda je sutio o svemu. Tek nakon izbora odlucio biti pametan i kritikovati. Supljak.