Da
jbg, ova žena je pozvana na razgovor da da izjavu u Zagrebu valjda
Kacio sam vec linkove na pobijene ljude...istra i kocerin 1947 i 21.5.1945dr_Evil wrote: ↑25/02/2025 11:03Islo se u zatvor i zbog vica o najdebljoj ljubicici. Ali opet Trubas moj solidni, daleko su Skripari od tvojih pitomih sarajevskih suma. Price o klanju penzionera 47-e i 49-e tesko da mogu proci. S druge strane 'ajduke sta su klali penzionere i djecu, moguce je sve.Truba wrote: ↑25/02/2025 10:59 oni koji su pobili toliko nevinih ljudi i njihovi simpatizeri i potomci i dalje se trude opravdavati ubijanje nenaoružanih profesora penzionera nepokretnih staraca srednjoškolaca osnovnoškolaca i djece ne samo za vrijeme ratnih sukoba već debelo u sudijskoj nadoknadi... pazi oni su klali ljude i 1947 a 1949. čini mi se treći put su poslali bataljon s tenkovima da spale široki brig ( samostan ne kuće dole nego baš brig) i opet im nije islo
o ljudima koji su isli u zatvor zbog vica o drolji jovanki nećemo ni pričati
Znaci kaze truba dosla vojska da vrati red i mir u grad, 49-e, ovi pukli po vojsci i kasnije kazu "nevini". "I opet im nije islo", aman. Drug komunist, gubis se![]()
MA kud pogresna tema, super tema bas za ovoga. Zavladao je neki fanatizam da ne postoje krivi, svi sta su ih partizani strijeljali su bili nevini, niko nije nosio pusku, slao Srbe, Rome i Jevreje u Jasenovac, niko nije propagirao rasnu politiku i fasizam. NDH je bila zemlja cvijeca, a onda su jedan dan dosli zli partizani!
rijec nikada a kamoli ovako duzi post nisi napisao o klanju od strane ustasa, tih hitlerovih podguznih muha, logor za klanje ljudi napravili, logor.Truba wrote: ↑25/02/2025 10:59 oni koji su pobili toliko nevinih ljudi i njihovi simpatizeri i potomci i dalje se trude opravdavati ubijanje nenaoružanih profesora penzionera nepokretnih staraca srednjoškolaca osnovnoškolaca i djece ne samo za vrijeme ratnih sukoba već debelo u sudijskoj nadoknadi... pazi oni su klali ljude i 1947 a 1949. čini mi se treći put su poslali bataljon s tenkovima da spale široki brig ( samostan ne kuće dole nego baš brig) i opet im nije islo
I svi nevini?Truba wrote: ↑25/02/2025 11:26Kacio sam vec linkove na pobijene ljude...istra i kocerin 1947 i 21.5.1945dr_Evil wrote: ↑25/02/2025 11:03Islo se u zatvor i zbog vica o najdebljoj ljubicici. Ali opet Trubas moj solidni, daleko su Skripari od tvojih pitomih sarajevskih suma. Price o klanju penzionera 47-e i 49-e tesko da mogu proci. S druge strane 'ajduke sta su klali penzionere i djecu, moguce je sve.Truba wrote: ↑25/02/2025 10:59 oni koji su pobili toliko nevinih ljudi i njihovi simpatizeri i potomci i dalje se trude opravdavati ubijanje nenaoružanih profesora penzionera nepokretnih staraca srednjoškolaca osnovnoškolaca i djece ne samo za vrijeme ratnih sukoba već debelo u sudijskoj nadoknadi... pazi oni su klali ljude i 1947 a 1949. čini mi se treći put su poslali bataljon s tenkovima da spale široki brig ( samostan ne kuće dole nego baš brig) i opet im nije islo
Znaci kaze truba dosla vojska da vrati red i mir u grad, 49-e, ovi pukli po vojsci i kasnije kazu "nevini". "I opet im nije islo", aman. Drug komunist, gubis se![]()
Svecenike i profesore je najlakse pratiti jer su imali institucije iza sebe koje su ih komemorirali
Za civle su samo obitelji brinule i to je palo u zaborav
ko otvori jasenovac, hoće li @truba rijec o tome ovdje ikada napisati?dr_Evil wrote: ↑25/02/2025 11:30MA kud pogresna tema, super tema bas za ovoga. Zavladao je neki fanatizam da ne postoje krivi, svi sta su ih partizani strijeljali su bili nevini, niko nije nosio pusku, slao Srbe, Rome i Jevreje u Jasenovac, niko nije propagirao rasnu politiku i fasizam. NDH je bila zemlja cvijeca, a onda su jedan dan dosli zli partizani!
E sad mozemo se sloziti da je Tudjman rekao da Hrvatska nije pravni naslijednik NDH, nego SR Hrvatske.
sto bi reko @sumirprimus , cim predjes granicu BiH prema EU doceka te cist zrak"Volite li nositi masku? Ako je odgovor ne, imamo problem. Ove zime Zagreb je ušao u neslavnu ligu najzagađenijih gradova u Europi. I ne, to nije slučajnost. Jedan od glavnih krivaca su stare peći na kruta goriva koje dan za danom guše naš grad.
Zavisi kako i gdje.karanana wrote: ↑26/02/2025 22:23 dobar advokat mora bit ljigav. imas ovog nobila, imas duska tomica, imas mjesecara, imo si karkina.....jebi ga, ljigav poso, ako hoces da uspijes i zaradis emocije moras ostaviti negdje drugo i moras biti ljigav. naravno mozes uvijek odbit slucaj, ali para je to brale.
Jel ti ovo izvor informacija ili lični blog?Truba wrote: ↑25/02/2025 10:59 oni koji su pobili toliko nevinih ljudi i njihovi simpatizeri i potomci i dalje se trude opravdavati ubijanje nenaoružanih profesora penzionera nepokretnih staraca srednjoškolaca osnovnoškolaca i djece ne samo za vrijeme ratnih sukoba već debelo u sudijskoj nadoknadi... pazi oni su klali ljude i 1947 a 1949. čini mi se treći put su poslali bataljon s tenkovima da spale široki brig ( samostan ne kuće dole nego baš brig) i opet im nije islo