Al' ne suplje za okaciti, nego ono za tucatimoonca wrote:..aj, svi po jedno da ofrabamo, pa da proglasimo -ljepotana..
Mislim, da sad ne vadim arsenal i ganjam neku umjetnost
Moderator: anex
Al' ne suplje za okaciti, nego ono za tucatimoonca wrote:..aj, svi po jedno da ofrabamo, pa da proglasimo -ljepotana..
Jedem ja pomfrit cesto. U Fr ga ima jedno milion vrsta. Djete voli pa onda ga jedemo poprilicno u svim varijantama i mjestimapustopoljina wrote:Lol bjeriinsomnia78 wrote:Pošle žene da farbaju jaja...pustopoljina wrote: Sta's se stis'o
Za taj pommes vulgaris sto sam nedavno jela je kriva moonca i onih njenih 11 stapica pomfrija sto je slikala. Tacno sam morala.
Bujrumpustopoljina wrote:Znaci, ja bih se u francuskoj kotrljala![]()
Dobro sam prosla.
Bila. Strasno dobar pomfrit. I jedino pivo koje se dalo bez beda piti.insomnia78 wrote:Bujrumpustopoljina wrote:Znaci, ja bih se u francuskoj kotrljala![]()
Dobro sam prosla.
Ako ti je neugodno mores i u Belgiju
Ovo je veganski...stjznm ja sve mogu jesti i nemam alergija...amoonca wrote: Probala sam negdje -hladan sluzili -sreca moja . nije mi se svidjeo - tak, da i to nije na mom spisku..
E jbg. Ima piva i van Belgije. Il hajd da tucemo po vinu, sirevima, guscijoj pasteti, trodonima i cetnickim pjesmama dok se boje ne rastopepustopoljina wrote:Bila. Strasno dobar pomfrit. I jedino pivo koje se dalo bez beda piti.insomnia78 wrote:Bujrumpustopoljina wrote:Znaci, ja bih se u francuskoj kotrljala![]()
Dobro sam prosla.
Ako ti je neugodno mores i u Belgiju
Oj pati vegun, sektaspustopoljina wrote:Ovo je veganski...stjznm ja sve mogu jesti i nemam alergija...amoonca wrote: Probala sam negdje -hladan sluzili -sreca moja . nije mi se svidjeo - tak, da i to nije na mom spisku..
Tempeh mi se svidja..
Valjda je to fermentirana soja, kuci to nit' kupujem, nit' pravim.
A wraps kuci...ili je sa gljivama ili neki chili con tofufazon i naravno- toplo.
Trodoni ili cetnicke pjesme?insomnia78 wrote:Ne znas sta propustas
Ko ne sluša pjesmupustopoljina wrote: Ovo zadnje sam sve do oluje slusala na radiju sao krajine
Kad si tu...arzuhal wrote:Ko ne sluša pjesmupustopoljina wrote: Ovo zadnje sam sve do oluje slusala na radiju sao krajine
slušat će oluju...
Ni teoretski.pustopoljina wrote:Kad si tu...arzuhal wrote:Ko ne sluša pjesmupustopoljina wrote: Ovo zadnje sam sve do oluje slusala na radiju sao krajine
slušat će oluju...
Treba mi strucno misljenje:
Jel' de da se teoretski moze kurban uplatiti, a da zapravo samo platis hranu npr. Ucenicima u skoli...ne klanje ovaca?
Kad si tu...
Treba mi strucno misljenje:
Jel' de da se teoretski moze kurban uplatiti, a da zapravo samo platis hranu npr. Ucenicima u skoli...ne klanje ovaca?
Bas???Ni teoretski.
..ode insomnia opet u pritvor --7 dana ..pustopoljina wrote:Trodoni ili cetnicke pjesme?insomnia78 wrote:Ne znas sta propustas
Ovo zadnje sam sve do oluje slusala na radiju sao krajine
Vidjela...moonca wrote:..ode insomnia opet u pritvor --7 dana ..pustopoljina wrote:Trodoni ili cetnicke pjesme?insomnia78 wrote:Ne znas sta propustas
Ovo zadnje sam sve do oluje slusala na radiju sao krajine
Koji .ako mislis na Jimmy -ja ..pustopoljina wrote: Vidjela...
Lik je provokator svoje vrste, na nejac udara...i ono se musko zove.
Insomnija, izdrzi.
Ma onaj drugi, a i jimmy...citala sam mu postove, jeste- u problemu je.moonca wrote:Koji .ako mislis na Jimmy -ja ..pustopoljina wrote: Vidjela...
Lik je provokator svoje vrste, na nejac udara...i ono se musko zove.
Insomnija, izdrzi.momak je zbilja u problemu- povremeno...