Skini i pokreni ovo
https://downloads.jam-software.de/trees ... rtable.zip
Vidi koji ti fajlovi i folderi zauzimaju najvise prostora.
Postavi screenshot, pa cemo dalje
Moderator: Benq
jebi ti to, ici ce ovo vruca halva
Pa ako ćemo iskreno svi VR setovi izgledaju smiješno naspram ovoga što je Apple predstavio, nez što ljudi ismijavaju cijenu, dovoljno je pogledati specifikacije ovog čuda.
Samo kakve veze ima vr i pc pa pravis poređenje sta bi prije uzeo.
I ja.. al to je kao da kazes da bi radije uzeo camac nego auto - razlicita kategorija proizvoda za razlicite stvari. Nece niko uzeti ovo VR cudo da radi dizajn il video editing, vec da gleda NBA utakmicu sa sjedista pored terena.. dok sjedi na kaucu. I slicne stvari.
koliko su ulozio tad u novu konfuagent_zero wrote: ↑08/06/2023 09:36 Ja sam možda malo poletio prije godinu i po dana sa kupovinom nove konfiguracije, jer vidim sada za manje love mogu bolji komp uzeti nego što sam tada uzeo.![]()
8 stoja.insaneinthebrain wrote: ↑08/06/2023 09:52koliko su ulozio tad u novu konfuagent_zero wrote: ↑08/06/2023 09:36 Ja sam možda malo poletio prije godinu i po dana sa kupovinom nove konfiguracije, jer vidim sada za manje love mogu bolji komp uzeti nego što sam tada uzeo.![]()
nisi puno izletio, al opet ko je mogao znati da ce cijene danas biti ovakve. kako je bilo krenulo cijene su isle u nebo
Gembla* stara Bosanska riječ , primjer: