Exclusive: Gen. Dempsey: “I am fearful that Kobani will fall” to ISIS

Exclusive: Gen. Dempsey: “I am fearful that Kobani will fall” to ISIS
Ti palamudiš.MMM1977 wrote:Dakle, palamudis.
Govana je puna Sirija a ti sa svojim avatarom dokazujes da govna plivaju i po Bosni!MMM1977 wrote:Sad će stići zastave, krenuo kamiJon iz Tel Aviva ima dva satadEnver wrote:Nema vise crne zastave
U zracnim napadima pogodjena zgrada gdje se nalazila IS zastava!
![]()
![]()
![]()
dEnver wrote:Govana je puna Sirija a ti sa svojim avatarom dokazujes da govna plivaju i po Bosni!MMM1977 wrote:Sad će stići zastave, krenuo kamiJon iz Tel Aviva ima dva satadEnver wrote:Nema vise crne zastave
U zracnim napadima pogodjena zgrada gdje se nalazila IS zastava!
![]()
![]()
![]()
Cheli, palamudan.Challenger__ wrote:Ti palamudiš.MMM1977 wrote:Dakle, palamudis.
_____
Evo i gen. Dempsey pesimista.
OK. Ja palamudan a ti kontejner vizionar.MMM1977 wrote:Cheli, palamudan.

Ah znaci do Mladena je.Challenger__ wrote:MMM1977 - pratim vijesti a sa druge strane ne mogu da dokučim o čemu ti to "pričaš". Ako pratiš naše medije, zapazićeš da 4 najpoznatija imena našeg vanjskopolitičkog novinarstva imaju skoro identičan odnos prema Siriji. Sva četvorica žive u Sarajevu. Prema tvojoj - izvini, moram tako da napišem - izopačenoj logici, oni su "neprijatelji svojoj djeci, sebi i BiH".
Neće biti da je tako. Biće da si se samo opasno precjenio.
Spasimo Hanover?dEnver wrote:Spasimo Srebrenicu...pardon Kobane
Hanover
Köln
Stutgart
Pusti to. Rusija ili Turska?Challenger__ wrote:Mufid, Zlatko, nastavi niz...
______
Ovi kontejner vizionari bi da stane vrijeme. Da se zaustave svi procesi. Da nema nepoznanica, jer se oni sa njima ne znaju izboriti. Oni bi da se ne govori o stvarnosti, jer ih stvarnost *ebe, totalno.
![]()
E moj MMM1977.
p.s.
A drag si mi, nije da nisi...
'Ajd ti odspavaj malo...pa ujutro reci sta mislis.MMM1977
Ako imaš mozga i Turska i Rusija. Ako si glup k'o *****, ili jedni ili drugi.Pusti to. Rusija ili Turska?
Neka. Da vidimo intelektualni domet likova koji, kako kaže, imaju poznanstva na ministarskom nivou.dEnver wrote:I ostavi se Chelija i ove teme i drzi se svoga avatara i tema u tvom zaostalom mentalnom sklopu .. Jadna ti majka ako ga budes morao mjenjati,
Mislim da Cheli zna sta ga pitam ali izbjegava odgovor. A pitam ga jer ga smatram pametnim.dEnver wrote:'Ajd ti odspavaj malo...pa ujutro reci sta mislis.MMM1977
I ostavi se Chelija i ove teme i drzi se svoga avatara i tema u tvom zaostalom mentalnom sklopu .. Jadna ti majka ako ga budes morao mjenjati,
Licemjeri su najgora vrsta ljudi.dEnver wrote:Spasimo Srebrenicu...pardon Kobane
Onda moras dodati i USA to znas. Turska ne ide bez njih.Challenger__ wrote:Ako imaš mozga i Turska i Rusija. Ako si glup k'o *****, ili jedni ili drugi.Pusti to. Rusija ili Turska?
Dakle, i Turska i Rusija i - i - i - i - ...
Da, intelekt se dokazuje na forumu. E moj Cheli...Challenger__ wrote:Neka. Da vidimo intelektualni domet likova koji, kako kaže, imaju poznanstva na ministarskom nivou.dEnver wrote:I ostavi se Chelija i ove teme i drzi se svoga avatara i tema u tvom zaostalom mentalnom sklopu .. Jadna ti majka ako ga budes morao mjenjati,
sarajevoxxxx wrote:Video o borcu Hezbollaha koji je nekad učestvovao u borbama u Kusajru, a koji je poginuo u jučerašnjoj razmjeni vatre sa borcima Nusra fronta:
https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theater