Potapanje protivnika mozda...ultima_palabra wrote:Ma znam to, nego ne vidim zašto bi se neko tim bavio, pogotovo sad kad je zakon već usvojen.
jer svi su izgledi da DF u septembru leti sa vlasti na drzavnom nivou.
Potapanje protivnika mozda...ultima_palabra wrote:Ma znam to, nego ne vidim zašto bi se neko tim bavio, pogotovo sad kad je zakon već usvojen.
sto se tice gramaticke ispravnosti i nema potrebe, sve lektorise Residat himselvesprivremeni wrote:Nesto cesto DF-ovi ministri ne gledaju sta potpisuju.
Nakon što je Federalna novinska agencija (FENA) objavila navodnu izjavu Federalnog ministara rada i socijalne politike Milana Mandilović da je usvojeni Zakon o radu u FBiH dobar, nastala je drama.
MANDILOVIĆ - Intervju je izmišljen. Slijede KRIVIČNE PRIJAVE

To se zove opca sprdacina... nego evo jos jedne krivicne prijave.... srecom ovi iz kantona zaposlili hipter tuzilaca, biti ce i prekovremenih.StupskaBitanga wrote:Ovi se šprdaju sa saopštenjima za javnost, SDA i SBiH sa svima nama
Ridjobrki wrote:Ledtejebo, koja hrpa retarda.

Pa sta mu je ovih sest ljudi iz DF-a na ugovoru o djelu radilo? Pa zar i oni ne procitase?Nadžija Bukvić, uposlenica Ministarstva rada i socijalne politike FBiH kazala je za Klix.ba danas da bi premijer trebao da provede smanjenje javne potrošnje, a ne da laže narod.
"Na telefone troše od 150 do 500 KM, na reprezentaciju 2.000 KM po ministarstvu. Zapošljavaju svoje ljude uprkos moratoriju na zapošljavanje. U mom ministarstvu (Ministarstvo rada i socijalne politike FBiH - ministar Milan Mandilović iz DF-a) šest ljudi je primljeno i rade na ugovor o djelu", kazala je Bukvić.
Jel' ono i Dunovic ima 6 savjetnika, a vidi i Mandilovica 6 na ugovoru o djelu. Kakva je to simbolika broja 6?kamen spoticanja wrote:"Milane pitaju ovi iz Fene sta mislis o ZOR-u "pita savjetnik koji se frisko vratio s skijanja s Aljaske i koji je propustio glasanje u federalnom parlamentu i proteste sindikata
"Sta me ba peglas,potpisi ono sto smo se dogovorili"
Dva sata poslije
"Tuzit cemo Fenu"