Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#27001 Re: Zeničani
Nisam siguran, al' ko da sam prije par dana vidio da ima u Starom satu. Ili je bio milkšejk ili ledena kafa u čaši od 0.5l 
- Norm
#27002 Re: Zeničani
jah eto tebi dupe zijeva a mi prdonje...commendatore wrote:kaze se prdonja
...zinulo mi dupe
- commendatore
#27003 Re: Zeničani
ma jebo frape da mi je milksejkJimmy McNulty wrote:Nisam siguran, al' ko da sam prije par dana vidio da ima u Starom satu. Ili je bio milkšejk ili ledena kafa u čaši od 0.5l
- commendatore
#27004 Re: Zeničani
sta cu kad sam poguzijaNorm wrote:jah eto tebi dupe zijeva a mi prdonje...commendatore wrote:kaze se prdonja
...zinulo mi dupe
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#27005 Re: Zeničani
To dvoje je meni istocommendatore wrote:ma jebo frape da mi je milksejkJimmy McNulty wrote:Nisam siguran, al' ko da sam prije par dana vidio da ima u Starom satu. Ili je bio milkšejk ili ledena kafa u čaši od 0.5l
Ne znam, možda ima u onoj novoj palačinkarnici?
- commendatore
#27006 Re: Zeničani
e jebigadajdza-ze wrote:Nema.Kratko i jasno.commendatore wrote:kaze se prdonja
ima l dje u ze da se srkne dobar milksejk ko u mekdonaldsima na zapadu zinulo mi dupe
- Norm
#27007 Re: Zeničani
commendatore wrote:sta cu kad sam poguzijaNorm wrote:jah eto tebi dupe zijeva a mi prdonje...commendatore wrote:kaze se prdonja
...zinulo mi dupe
- commendatore
#27008 Re: Zeničani
kojojJimmy McNulty wrote:To dvoje je meni istocommendatore wrote:ma jebo frape da mi je milksejkJimmy McNulty wrote:Nisam siguran, al' ko da sam prije par dana vidio da ima u Starom satu. Ili je bio milkšejk ili ledena kafa u čaši od 0.5l![]()
Ne znam, možda ima u onoj novoj palačinkarnici?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#27009 Re: Zeničani
Njam-njam, ono malo mjesto u Staroj čaršiji.commendatore wrote:
kojoj
Palačinci su im nešto najbolje ikad, a eto nisam zagledao imaju li milkšejk
- commendatore
#27010 Re: Zeničani
ma ne znam nit imam skalameriju za toNorm wrote:...napravis sebi...
- commendatore
#27011 Re: Zeničani
fala oticu viditJimmy McNulty wrote:Njam-njam, ono malo mjesto u Staroj čaršiji.commendatore wrote:
kojoj
Palačinci su im nešto najbolje ikad, a eto nisam zagledao imaju li milkšejk
ja ne znam jel ga ko probo u mekdonaldsu al mene spuca gotiva kako je dobar znao bit
- Ajatolah_
#27012 Re: Zeničani
Probaj u ZS. 
Last edited by Ajatolah_ on 02/07/2018 23:51, edited 1 time in total.
- commendatore
#27013 Re: Zeničani
Ajatolah_ wrote:Probaj u ZS.
ocu
-
Throttle
#27014 Re: Zeničani
U mekdonaldsu je Milka mcflurry nesto najbolje sto sam ikad jeo
da otvore u zenici bankrotirao bih
da otvore u zenici bankrotirao bih
-
macchiato
#27015 Re: Zeničani
znači napolju neopisivo smrdi na kuhana jaja, otvoriš da prozračiš i da ohladiš, a ono te zapadnu miomirisi željezarski.
prekjučer isto u po bijela dana oko 3 popodne, hodaš i ne dišeš.
fuj dabogda te sravnili sa zemljom jednog lijepog dana, da mogu sad bih atomsku bombu na nju bacila.
fuj dabogda te sravnili sa zemljom jednog lijepog dana, da mogu sad bih atomsku bombu na nju bacila.
-
Ci-Nick
#27016 Re: Zeničani
Popravili su i ili doradili one ležeće na Pišću, sad su širi i niži, sasvim OK. 
-
kakavdanakneiskustvu
#27018 Re: Zeničani
macchiato wrote:znači napolju neopisivo smrdi na kuhana jaja, otvoriš da prozračiš i da ohladiš, a ono te zapadnu miomirisi željezarski.![]()
da,pogledam sa balkona prema željezari,magla,smog,sta li vec,prema kamberovicu,ni magle ni smoga
- Casual's
#27019 Re: Zeničani
Kako su remont radili duplo više smrdi..
- kamen spoticanja
#27020 Re: Zeničani
de sad otvori prozorCasual's wrote:Kako su remont radili duplo više smrdi..
mater im poganu
- Inteligencija
#27021 Re: Zeničani
Sta ce sad otvarat vjetar i kisa sve odnijelokamen spoticanja wrote:de sad otvori prozorCasual's wrote:Kako su remont radili duplo više smrdi..
mater im poganu
Kod mene sad mirise na planinski zrak.
- Casual's
#27022 Re: Zeničani
ššš tjeraš investitorekamen spoticanja wrote:de sad otvori prozorCasual's wrote:Kako su remont radili duplo više smrdi..
mater im poganu
- kamen spoticanja
#27023 Re: Zeničani
odnijelo je qrac mojInteligencija wrote:Sta ce sad otvarat vjetar i kisa sve odnijelokamen spoticanja wrote:de sad otvori prozorCasual's wrote:Kako su remont radili duplo više smrdi..
mater im poganu![]()
Kod mene sad mirise na planinski zrak.
sve mi je u kucu uslo
smrdi ko visoko
- phillie
#27024 Re: Zeničani
Sa FB:
Građani putem GPRS-a mogu označiti divlju deponiju i pratiti njeno uklanjanje
Služba za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove, u suradnji sa ostalim partnerima, na čelu sa organizacijom za razvoj turizma regije Doboj - ROTOR nastavlja aktivnosti u okviru projekta “ Čista rijeka Bosna ”, finansiranog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i sufinansiranog od strane Grada Zenica.
Nakon promotivne akcije čišćenja koja se održala 24.04., sada je postavljen set eko-turističkih bilborda uz magistralnu saobraćajnicu, od kojih je jedan na izlazu iz grada. Ovime se omogućava dugoročna eko-turistička promocija područja u slivu, kako za domaće stanovništvo, tako i za veliki broj tranzitnih turista koji proputuju kroz područje tokom godine.
Pored toga, u funkciji su i web stranica cista-rijeka-bosna.org/WP/ i aplikacija za mobilne telefone CRB, koja se može preuzeti na sljedećem linku:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ebreak.CRB
Aplikacija, pored predstavljanja partnera u projektu, edukativnog eko kviza za djecu školske dobi i igrice na temu čišćenja rijeke, podržava i mogućnost prijavljivanja novih nelegalnih odlagališta otpada na području sliva. Tako, građani mogu na licu mjesta putem GPRS-a označiti divlju deponiju uz rijeku Bosnu, dati njenu fotografiju i opis, a prijava dolazi na određenu e-mail adresu u gradskoj administraciji. Nakon prijave i odobravanja lokacije od strane administratora, građani na aplikaciji mogu pratiti status divlje deponije i datum njenog čišćenja.
U nadi da će biti svakim danom sve manje divljih deponija i da ćemo u pravom smislu shvatiti važnost ispravnog odnosa prema okolišu i vrijednost prirodnih dobara, te postati dio rješenja, a ne zagađenja, srdačno Vas pozdravljamo.
Građani putem GPRS-a mogu označiti divlju deponiju i pratiti njeno uklanjanje
Služba za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove, u suradnji sa ostalim partnerima, na čelu sa organizacijom za razvoj turizma regije Doboj - ROTOR nastavlja aktivnosti u okviru projekta “ Čista rijeka Bosna ”, finansiranog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i sufinansiranog od strane Grada Zenica.
Nakon promotivne akcije čišćenja koja se održala 24.04., sada je postavljen set eko-turističkih bilborda uz magistralnu saobraćajnicu, od kojih je jedan na izlazu iz grada. Ovime se omogućava dugoročna eko-turistička promocija područja u slivu, kako za domaće stanovništvo, tako i za veliki broj tranzitnih turista koji proputuju kroz područje tokom godine.
Pored toga, u funkciji su i web stranica cista-rijeka-bosna.org/WP/ i aplikacija za mobilne telefone CRB, koja se može preuzeti na sljedećem linku:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ebreak.CRB
Aplikacija, pored predstavljanja partnera u projektu, edukativnog eko kviza za djecu školske dobi i igrice na temu čišćenja rijeke, podržava i mogućnost prijavljivanja novih nelegalnih odlagališta otpada na području sliva. Tako, građani mogu na licu mjesta putem GPRS-a označiti divlju deponiju uz rijeku Bosnu, dati njenu fotografiju i opis, a prijava dolazi na određenu e-mail adresu u gradskoj administraciji. Nakon prijave i odobravanja lokacije od strane administratora, građani na aplikaciji mogu pratiti status divlje deponije i datum njenog čišćenja.
U nadi da će biti svakim danom sve manje divljih deponija i da ćemo u pravom smislu shvatiti važnost ispravnog odnosa prema okolišu i vrijednost prirodnih dobara, te postati dio rješenja, a ne zagađenja, srdačno Vas pozdravljamo.
-
Throttle
#27025 Re: Zeničani
Zar nije preko GPSa a ne GPRSa