Ja prosle sedmice ostavio komentar na video i dobijem kopiju dayz standalona.
Juce gledam novi video sto je lik izbacio i bum
danas mi poslo kod, igra aktivirana
Moderator: Benq
sizn 1 coming january 11Averus wrote:Ko voli Batman Arkham igre, neka pogleda DC Titans seriju, neće se pokajati
Ja jedino ban gdje god hoces mogu dobitiAverus wrote:Ja na youtube ni ban ne mogu dobit
Sizn 1 pregledana većVelkoski wrote:sizn 1 coming january 11Averus wrote:Ko voli Batman Arkham igre, neka pogleda DC Titans seriju, neće se pokajati
Nisam na YT, ali jesam na twitteru.AhmetShabo wrote:jeste li kad dobili sta na youtube , kad se radi neki giveaway?
Ja prosle sedmice ostavio komentar na video i dobijem kopiju dayz standalona.
Juce gledam novi video sto je lik izbacio i bum
danas mi poslo kod, igra aktivirana
Ovo se čeka, možda ovu i kupim.Averus wrote:
nije toliko loše, ja sam je davno prešao, slažem se da je dosta lošija od dvice, ali nije ne igriva, daleko od toga po meniBosnian Dragon1 wrote:kupio Mafia 3 i evo igram, ne mogu da vjerujem kakvo smece od igre, kakvo razocarenje sto graficki sto gameplay. Ne znam sto je onako tesko pucati ko da na dzojstiku igram. Ne moze ni prismrditi Mafiji 2... fakat sramota sta uradise od igre
zato kažem da nije klasični remastered.For someone that’s played the game, some people played it once and some people played it a thousand times because it’s their favorite game. For the people that have even played it a thousand times, we wanted it to feel fresh. That’s why we don’t call it Resident Evil 2 Remake. It’s a new game built on top of the foundation.”
Što nisi pitao, ja to dobio džabe, došao do one situacije kad te drotovi sklepaju sa svih strana, ma nema šanse pobiti ih, ugasim i nisam više ni palio.Bosnian Dragon1 wrote:kupio Mafia 3 i evo igram, ne mogu da vjerujem kakvo smece od igre, kakvo razocarenje sto graficki sto gameplay. Ne znam sto je onako tesko pucati ko da na dzojstiku igram. Ne moze ni prismrditi Mafiji 2... fakat sramota sta uradise od igre
nikad nije ni mogaoexampLe. wrote:Sta je ovo, PES 2019 se ne moze koristiti na Steamu iz BiH?
Citam da moze preko VPN-a, samo me prpa da ne bacim tolike pare na igricu pa je na kraju ne mogu ni instalirat.Raigor Stonehoof wrote:nikad nije ni mogaoexampLe. wrote:Sta je ovo, PES 2019 se ne moze koristiti na Steamu iz BiH?vpn upali samo da ga aktiviras, poslije neces morat palit da bi igrao.
Pa uvijek imaš opciju povrata.exampLe. wrote:Citam da moze preko VPN-a, samo me prpa da ne bacim tolike pare na igricu pa je na kraju ne mogu ni instalirat.Raigor Stonehoof wrote:nikad nije ni mogaoexampLe. wrote:Sta je ovo, PES 2019 se ne moze koristiti na Steamu iz BiH?vpn upali samo da ga aktiviras, poslije neces morat palit da bi igrao.
niko ne znaferratilis wrote:Ja sam PES 2018 kupio na Kinguin-u i regularno aktivirao kod, nisam ni VPN koristio. S tim nema problema. Veci je problem sto sam bacio pare jer je igra bila bezveze. Fakat ne znam sta sam mislio kad sam kupovao Rocket League i PES