Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
putokaz1
#27001 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije valjda opet neka stranka
spominje se nova stranka Zlatka Lagumdžije
Nova stranka Miladina kako se svaše
Nova stranka Bogića Bogićevića
Nova stranka Ive Komšića(1568-a po redu)
te Marjanovićeva
te Kukićeva(Slavo)
DOKLE VIŠE............................
spominje se nova stranka Zlatka Lagumdžije
Nova stranka Miladina kako se svaše
Nova stranka Bogića Bogićevića
Nova stranka Ive Komšića(1568-a po redu)
te Marjanovićeva
te Kukićeva(Slavo)
DOKLE VIŠE............................
-
Novak20
#27002 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sam sebi sam se zarekao da neću kritikovati "opoziciju" ali moram i nadam se da će ovo neko iz NS pročitati. Ovakve stvari se jednostavno ne smiju desiti, odnosno ponoviti.
Na službenoj stranici NS nema ni formalne čestitke za 1. Maj. Sramota.
-
baxul
#27003 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Novak20 wrote:Sam sebi sam se zarekao da neću kritikovati "opoziciju" ali moram i nadam se da će ovo neko iz NS pročitati. Ovakve stvari se jednostavno ne smiju desiti, odnosno ponoviti.

- Banksy
#27004 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nema.Novak20 wrote: Na službenoj stranici NS nema ni formalne čestitke za 1. Maj. Sramota.
Na FB stranici Sabina Ćudić najavljuje svoje gostovanje na FTV-u, samo bez informacije kojim povodom će biti tamo (1. maj).
Slabo stoje neoliberali s ovim praznikom...
- Radar71
#27005 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Last edited by Radar71 on 02/05/2017 11:32, edited 1 time in total.
-
Vipsilon
#27006 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta Sabina zna šta je Republika Bosna i Hercegovina. Taj dan nije bila u školi.
-
Saka
#27007 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Rekla je "uslovno rečeno". A vi se i dalje palite na to 20 godina nakon rata a SDA nek vas pljačka, bolje niste ni zaslužili.Radar71 wrote:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/201640/01052016
19 minuta
Od kada su ljiljani ratna zastava?
- GandalfSivi
#27008 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima Arapovic. Mlad je, pametan (a i mudar), jako dobro zna o cemu prica, zna se dobro i pofajtati, a i vakat mu je da se ostavi price sa distance i pokusa sta konkretno uraditi...Kikibombona wrote:Imamo li mi mladog covjeka, 40-45, da nije kontaminiran (politikom) i kompromitovan (kriminalom), da ima potrebnu inteligenciju, karizmu i znanje da povede drzavu ka buducnosti!??Banksy wrote:Da ne povjeruješ...Kikibombona wrote:
Boze oslobodi, gdje se njega sjetise, jos kao lidera 'ljevice'!?![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, kad mu pogledaš biografiju, i u njoj vrlo indikativne momente, a imajući na umu u kakvom je (pred)raspadnutom stanju Bosna, možda bi on taman dobro došao da završi i potpiše raspad.
Ako nam je Reuf najbolje sto imamo, onda komotno potpisati nekoga poput Rusmira da nas dokrajci.
Nemamo pametne ljude, to nam je najveci problem. Ko je bio pametan, davno se uhvatio noge.
Ima li iko u ovoj drzavi da razmislja o buducnosti?
Ima li takav covjek, 'covjek buducnosti'?
- Banksy
#27009 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije lud. Dobio bi 3 glasa i završio karijeru.
- GandalfSivi
#27010 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U sustini je dobar lik, mislim da i dosta dobrih stvari radi, ali kad tad ce morati izaci na zvanicnu scenu...Banksy wrote:Nije lud. Dobio bi 3 glasa i završio karijeru.
- Banksy
#27011 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Odličan, 5+, u ovome što radi. Ali da uđe u politiku, propao bi.GandalfSivi wrote:U sustini je dobar lik, mislim da i dosta dobrih stvari radi, ali kad tad ce morati izaci na zvanicnu scenu...Banksy wrote:Nije lud. Dobio bi 3 glasa i završio karijeru.
Ovaj narod želi Sebiju Izetbegović, nju će i dobiti.
-
Saka
#27012 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neće nikad. Nije lud da platu od 4-5 milja finansiranu od stranaca zamijeni duplo manjom uz pljuvanje, prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč i sve ostalo što uz to ide kad si političar, a ne igraš po notama elite.GandalfSivi wrote:U sustini je dobar lik, mislim da i dosta dobrih stvari radi, ali kad tad ce morati izaci na zvanicnu scenu...Banksy wrote:Nije lud. Dobio bi 3 glasa i završio karijeru.
- Banksy
#27013 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
''Duplo manjom''?Saka wrote:Neće nikad. Nije lud da platu od 4-5 milja finansiranu od stranaca zamijeni duplo manjom uz pljuvanje, prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč i sve ostalo što uz to ide kad si političar, a ne igraš po notama elite.GandalfSivi wrote:U sustini je dobar lik, mislim da i dosta dobrih stvari radi, ali kad tad ce morati izaci na zvanicnu scenu...Banksy wrote:Nije lud. Dobio bi 3 glasa i završio karijeru.
''Prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč''?
...mjesečno su građani BiH plaćali 16.239,25 KM angažman ministra Matanovića.
Daj primjer jednog ''linčovanog'' i zatvorenog. Osim Radeljaša.
- GandalfSivi
#27014 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je jedna stvar koju postujem kod Reufa. Mogao je imati puno bolji zivot u DC-u, ali je odlucio dosta toga zajebati i vratiti se da se bori sa vjetrenjacama. A Adis je svakako nekada filmove snimaoSaka wrote:Neće nikad. Nije lud da platu od 4-5 milja finansiranu od stranaca zamijeni duplo manjom uz pljuvanje, prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč i sve ostalo što uz to ide kad si političar, a ne igraš po notama elite.GandalfSivi wrote:U sustini je dobar lik, mislim da i dosta dobrih stvari radi, ali kad tad ce morati izaci na zvanicnu scenu...Banksy wrote:Nije lud. Dobio bi 3 glasa i završio karijeru.
-
putokaz1
#27015 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Reuf mora da prođe prag NS ne mora NS će proć i kantonalni i Federalni a BH je upitan.
-
Saka
#27016 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lijepo sam napisao plata a ne primanja. Matanović je taj iznos potrošio na nemoralna službena putovanja. Arapović pretpostavljam da bi bio moralan i ne bi računao na dnevnice, honorare, službena putovanja, odvojeni život, bijeli hljeb, poklone, procenat od tendera, mito i sve ostalo čime se aktuelna vlast služi.Banksy wrote: ''Duplo manjom''?![]()
Znači radio bi za platu, koja bi zavisno od funkcije koju bi obavljao bila duplo manja od onoga što sad ima.
Opet govorim o javnom linču a ne o spaljivanju na trgu, valjda je toliko jasno, ne mora se biti bukvalac.Banksy wrote:''Prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč''?
Last edited by Saka on 02/05/2017 17:06, edited 4 times in total.
- Banksy
#27017 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A šta je Reuf ''ostavio''u DC-ju, koji posao i poziciju? Zaista ne znam.
-
Saka
#27018 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jest, tamo bi možda imao za iPhone-a pa ne bi morali ja i ti da mu plaćamo.GandalfSivi wrote:To je jedna stvar koju postujem kod Reufa. Mogao je imati puno bolji zivot u DC-u, ali je odlucio dosta toga zajebati i vratiti se da se bori sa vjetrenjacama. A Adis je svakako nekada filmove snimao, fino bi se uklopio sa Nasom Strankom, samo sto znam da on nikada to ne bi...
- GandalfSivi
#27019 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji cirkus brata mi, od svega mu nadju telefon koji je usputbudireceno razduzio. Od svih politicara koje znam, lik je definitivno najposteniji. Jeste ponekad intenzivan i pegla i navija za zelju, ali realno lik odbio da mu stranka bude na drzavnoj sisi, bio ministar najlukrativnijeg ministarstva i opet slao finansijske policije umjesto da sjedi, a lova kapa.Saka wrote:Jest, tamo bi možda imao za iPhone-a pa ne bi morali ja i ti da mu plaćamo.GandalfSivi wrote:To je jedna stvar koju postujem kod Reufa. Mogao je imati puno bolji zivot u DC-u, ali je odlucio dosta toga zajebati i vratiti se da se bori sa vjetrenjacama. A Adis je svakako nekada filmove snimao, fino bi se uklopio sa Nasom Strankom, samo sto znam da on nikada to ne bi...
Ovo nije tema o Reufu, ali fakat ne mogu presutjeti ove nebuloze...
- Banksy
#27020 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije šija, nego vrat.Saka wrote:Lijepo sam napisao plata a ne primanja.Banksy wrote: ''Duplo manjom''?![]()
Znači radio bi za platu, koja bi zavisno od funkcije koju bi obavljao bila duplo manja od onoga što sad ima.
Ne bi bila duplo manja, ako bi ušao u politiku, bila bi bar ista, ako ne i veća (osnovica + komisije + topli obroci + regresi + božićnice + odvojeni život + prijevoz + ostali dodaci i naknade, nije ispod 5k, nijedan).
Da ne govorimo o štimanjima tendera, poslova, pozicija (NS poslovnih prostora) i ostalih pogodnosti za kupovinu ruke, po potrebi.
Sigurno je samo da bi manje radio. Naši nehljebi (uključujući tu i NS delegate) zasjedaju 1 mjesečno + u najboljem slučaju par dana pripreme, a ovaj ide svaki dan na posao.
-
Saka
#27021 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad glasam za nekoga glasacu za nekog ko ce biti drugaciji. Nije morao od svih telefona bas da kupi najskuplji koji postoji i to od svercerske firme koja ne izdaje fiskalne racune. To je tebi nebuloza, zato nam i jest drzava u kurcu. Vani se zbog cokolade placene drzavnim parama podnosi ostavka, a ovdje je sve u redu jer eto oni drugi kradu puno vise. Nije u redu, usro si, priznaj i izvini se ili razguli.GandalfSivi wrote:Koji cirkus brata mi, od svega mu nadju telefon koji je usputbudireceno razduzio. Od svih politicara koje znam, lik je definitivno najposteniji. Jeste ponekad intenzivan i pegla i navija za zelju, ali realno lik odbio da mu stranka bude na drzavnoj sisi, bio ministar najlukrativnijeg ministarstva i opet slao finansijske policije umjesto da sjedi, a lova kapa.Saka wrote:Jest, tamo bi možda imao za iPhone-a pa ne bi morali ja i ti da mu plaćamo.GandalfSivi wrote:To je jedna stvar koju postujem kod Reufa. Mogao je imati puno bolji zivot u DC-u, ali je odlucio dosta toga zajebati i vratiti se da se bori sa vjetrenjacama. A Adis je svakako nekada filmove snimao, fino bi se uklopio sa Nasom Strankom, samo sto znam da on nikada to ne bi...
Ovo nije tema o Reufu, ali fakat ne mogu presutjeti ove nebuloze...
- Banksy
#27022 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Daj mi primjer ''pljuvanje, prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč'' bilo kojeg NS delegata.Saka wrote:Opet govorim o javnom linču a ne o spaljivanju na trgu, valjda je toliko jasno, ne mora se biti bukvalac.Banksy wrote:''Prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč''?
-
Saka
#27023 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidis, tebi su plata i primanja isto. Nije isto i ja hocu da glasam za covjeka koji to nece uzimati i koji ce se boriti da se to ukine. Onaj koji to uzima nikad nece imati moj glas, ma kako se zvao.Banksy wrote:Nije šija, nego vrat.Saka wrote:Lijepo sam napisao plata a ne primanja.Banksy wrote: ''Duplo manjom''?![]()
![]()
Ne bi bila duplo manja, ako bi ušao u politiku, bila bi bar ista, ako ne i veća (osnovica + komisije + topli obroci + regresi + božićnice + odvojeni život + prijevoz + ostali dodaci i naknade, nije ispod 5k, nijedan).
Da ne govorimo o štimanjima tendera, poslova, pozicija (NS poslovnih prostora) i ostalih pogodnosti za kupovinu ruke, po potrebi.
Sigurno je samo da bi manje radio. Naši nehljebi (uključujući tu i NS delegate) zasjedaju 1 mjesečno + u najboljem slučaju par dana pripreme, a ovaj ide svaki dan na posao.
- GandalfSivi
#27024 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vazda Pedja nekako najebeBanksy wrote:Daj mi primjer ''pljuvanje, prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč'' bilo kojeg NS delegata.Saka wrote:Opet govorim o javnom linču a ne o spaljivanju na trgu, valjda je toliko jasno, ne mora se biti bukvalac.Banksy wrote:''Prijetnje, podmetanja, optužbe, krivične prijave, linč''?
- Banksy
#27025 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E, izvinjavam se.Saka wrote:Vidis, tebi su plata i primanja isto.Banksy wrote: Ne bi bila duplo manja, ako bi ušao u politiku, bila bi bar ista, ako ne i veća (osnovica + komisije + topli obroci + regresi + božićnice + odvojeni život + prijevoz + ostali dodaci i naknade, nije ispod 5k, nijedan).
Nije isto i ja hocu da glasam za covjeka koji to nece uzimati i koji ce se boriti da se to ukine. Onaj koji to uzima nikad nece imati moj glas, ma kako se zvao.