bubi_mama wrote:Pa majka kojoj se ubilo djete dobro da je i ovo mogla sastaviti. Kako mozete ocekivati da zena u neopisivom bolu utanko i smisleno opise dogadjaje? Ali poenta je tu bez obzira na sve.uglavnomja wrote:sorrow wrote:Ne ispisuju nakon prvog incidenta, ali po njenim rijecima ovo je trajalo malo duze i desavalo se malo cesce...sto nije reagovala nakon desetog... mislim, kriv komsija koji nije upitao dijete 'kako si?', a ona kao majka ocito nije znala sta se desava, a eto komsiji bi se dijete povjerilo ili sta vec...
naravno da mi je zao djeteta, i naravno da se stvari trebaju rascistiti, ali sumnjam da ce ovim postici ista - ovo moze biti nauk samo roditeljima da se malo vise bave svojom djecom...![]()
citav tekst kao da je pisala osoba sa mrasa ... ja pa ja ... ono kao majka, ali za sve su krivi drugi, nastavnici, pedagozi, turci, fudbaleri ... samo ona nema veze ni sa cim, i jos se pita sta to dijete nije moglo da povjeri majci - valjda je do majke, a ne do nastavnika- ... posla negdje sa muzem, i mo's mislit, neko joj zvoni, i to 2 puta na interfon, a oni se ne javljaju prvi put ... i opet ona je tu zrtva, zasto su je nepripremljenu doveli da vidi uzas, pa novinari, pa komsije ...
bolje bi joj bilo da nista nije pisala
majka koja pocinje pismo ja sam profesor, samim tim i pedagog ... i onda drvlje i kamenje na ostale pedagoge sto se nisu brinuli o NJENOM djetetu. i na komsije. sto nisu dosli da pitaju NJENO dijete zasto sjedi na stepenicama. dok se ona spremala da izadje.
i na medije, (neke sa razlogom, lesinare), ali objaviti vec objavljenu smrtovnicu -