Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#2701 Re: Fudbal u BiH (općenito)
On ovo Ivici o pise? Hahhahaahhaahah
U Japanu kad spomenes ime Ivica Osim ljudi ustanu poklone se.U Srbiji,Austriji takodjer.Covjek je najveci autoritet u citavom regionu kada je fudbal u pitanju i on se nasao nesto pisati protiv Osima.Ono sto Ivica kaze razumije i coban i predsjednik.Ocito da si limitiran inteligencijom,pa nekako i razumijem.
Ili trola ili je bas glup.Covjek u sred BEOGRADA dao ostavku zbog rata i on nesto pise
U Japanu kad spomenes ime Ivica Osim ljudi ustanu poklone se.U Srbiji,Austriji takodjer.Covjek je najveci autoritet u citavom regionu kada je fudbal u pitanju i on se nasao nesto pisati protiv Osima.Ono sto Ivica kaze razumije i coban i predsjednik.Ocito da si limitiran inteligencijom,pa nekako i razumijem.
Ili trola ili je bas glup.Covjek u sred BEOGRADA dao ostavku zbog rata i on nesto pise
- ganjeta
#2702 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Zato imaju respekt oni koji su sa prvim ispaljenim metkom otišli da šire istinu o Bosni, po zapadnim zemljama.
To je ta logika
.
To je ta logika
- refffko
#2703 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Kad je dao ostavku?
Do tad, koliko je ljudi vec poginulo u Hrvatskoj?
Znaci rat vise od godinu dana trajao. Nemojte mi suplje zivi bili. Ne zelim ulaziti u te price. Ali praviti od njega heroja, zato sto je dao ostavku nakon sto je uveliko desavalo se sta se vec sve izdesavalo, nema nikakvog smisla. On je sa tom ostavkom zakasnio vise od godinu dana. Do tad, uzivao je u balgodetima. Elikosrpskog rezima u Beogradu dok se desavao Vukovar, Bijeljina, Dubrovnik, Prijedor, Zvornik...
A o dokazanim namjestanjima i presudama za to, da i ne govorim. Covjek je dva puta osudjen za namjestanje!!!
Znaci nije rekla kazala prica. Sud donjeo presudu i optuzio ga i izbacio na po godinu dana iz fudbala radi toga. Takva osoba, uz duzno postovanje, ne moze biti nikakva moralna vertikala.
Do tad, koliko je ljudi vec poginulo u Hrvatskoj?
Znaci rat vise od godinu dana trajao. Nemojte mi suplje zivi bili. Ne zelim ulaziti u te price. Ali praviti od njega heroja, zato sto je dao ostavku nakon sto je uveliko desavalo se sta se vec sve izdesavalo, nema nikakvog smisla. On je sa tom ostavkom zakasnio vise od godinu dana. Do tad, uzivao je u balgodetima. Elikosrpskog rezima u Beogradu dok se desavao Vukovar, Bijeljina, Dubrovnik, Prijedor, Zvornik...
A o dokazanim namjestanjima i presudama za to, da i ne govorim. Covjek je dva puta osudjen za namjestanje!!!
Znaci nije rekla kazala prica. Sud donjeo presudu i optuzio ga i izbacio na po godinu dana iz fudbala radi toga. Takva osoba, uz duzno postovanje, ne moze biti nikakva moralna vertikala.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2704 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Covjeka koji je jednom bio osudjen radi namjestanja kao igrac i jednom kao trener.refffko wrote:Citav svijet cijeni Osima, pa ti vidi.kike-tike wrote:opet osima dizete kao da je isus...covjek koji nije nikad nista osvojio osim sto supljira ko niko na svijetu...pardon (za)malo je osvojio nesto u velikoj austrijskoj ligi...vi kao srbi drzite se ko pijan plota istorije i "istorijskih" utakmica i placete ko kakve pizde za tim vremenima kada niste nista uzeli ali opet uvijek je prica zamalo![]()
![]()
Covjeka koji je u Beogradu sjedio do kraja maja 1992. dok su uveliko buktali ratovi u Hrvatskoj i BiH.
Sorry, on moj respect radi toga nema.[/quote]
Ali nije usred rata izasao i nije se vratio kao FK Sarajevo koje je glumilo pos vijetu reprezentaciju a zna se na koji nacin....da pitamo u SDA?!!!!
- alberto_tomba
#2705 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Za tvoju informaciju, posto ti ocito pamcenje vise nije jaca strana, Sloboda nikad u istoriji bh liga nije uspjela dobiti Sarajevo na Kosevu, ne znam sto bi ta ukamica bila izuzetak.hrasno38 wrote:Sageo vam se Musemic u zadnjem kolu i ljubio vam glavic na zalost jer sam mislio da je on jedan od rijetkih pravih sportskih vitezova koji su rijetki ali je u stvari najobicniji ljugavac. Bili ste mali i ostat cete mali kad tako pricate o covjeku koji je pojam moralne vertikale...FUJ!!!! Znao sam da vas ima ljugavih ali toliko ljigavih zaista nisma!alberto_tomba wrote:Svi konkurenti su imali priliku u zadnjih 5-6 kola da u direktnom duelu osvoje titulu, ali su se na kraju morali sageti da ljube glavic sampionima.
Drago mi je sto je pohotni svaler pokrenuo ovu pricu, ove godine trebamo usmjeriti sva finansijska sredstva da sto vise unistimo posrnule komsinice, svakako su na rubu ambisa. Dosta je bilo vaseg lopovluka uz pomoc osudjenog sportskog kriminalca Ivice Osima.
Zlo kojim su osudjeni fudbalski kriminalac Ivica Osim i njegov sin Amar zatrovali bh fudbal mora stati!!
Last edited by alberto_tomba on 17/08/2015 13:51, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2706 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Zasto UEFA na celu sa Platinijem nije stavila nekoga drugog,nego Osima za predsjednika komiteta FS kad je bila frka.
Postuje ga cijeli fudbalski svijet,ali trebalo bi vjerovati reffki (nick sve govori). Ne znam gdje je chombe,mozda je ovaj skijas
Postuje ga cijeli fudbalski svijet,ali trebalo bi vjerovati reffki (nick sve govori). Ne znam gdje je chombe,mozda je ovaj skijas
- refffko
#2707 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
Ali nije usred rata izasao i nije se vratio kao FK Sarajevo koje je glumilo pos vijetu reprezentaciju a zna se na koji nacin....da pitamo u SDA?!!!![/quote]hrasno38 wrote:Covjeka koji je jednom bio osudjen radi namjestanja kao igrac i jednom kao trener.refffko wrote:Citav svijet cijeni Osima, pa ti vidi.kike-tike wrote:opet osima dizete kao da je isus...covjek koji nije nikad nista osvojio osim sto supljira ko niko na svijetu...pardon (za)malo je osvojio nesto u velikoj austrijskoj ligi...vi kao srbi drzite se ko pijan plota istorije i "istorijskih" utakmica i placete ko kakve pizde za tim vremenima kada niste nista uzeli ali opet uvijek je prica zamalo![]()
![]()
Covjeka koji je u Beogradu sjedio do kraja maja 1992. dok su uveliko buktali ratovi u Hrvatskoj i BiH.
Sorry, on moj respect radi toga nema.
Pabkako ce izaci kad je tad jeo i pio u Beogradu. Onda nakon godinu dana rata je dao ostavku, otisao u bijeli svijet niti A nije rekao o ratu sve do 1998.
Ako lazem, slobodno me ispravi i peilozi dokaze i izvinut cu se za sve receno.
Posteno?
- hrasno38
#2708 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ma sta se uzbudjujes klasicna prica navijaca kluba kojeg je stvorila UDBA a danas ih odryava SDA. Selimovic kao nasao Tana itd itd.....nasao je Selimovic moj kurac nasli su Tana Bukvic i Sabeta a ko su oni zna onaj ko treba da zna...a da naravno i nizbjezno "veliki" kadrovi SDA. Bili i ostali uvijek rezimski klub. U ratu se ispalise da propagiraju istinu o Bosni i mislim da se vratio samo onaj Behlulovic......jadni bili jadni i ostali!!!mali_milojica wrote:Zasto UEFA na celu sa Platinijem nije stavila nekoga drugog,nego Osima za predsjednika komiteta FS kad je bila frka.
- Charuga
- Globalni moderator
#2709 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ako nakon sve ove rasprave barem četvorica ne odete na pauzu znajte da vam je rasprava bila katastrofalna. Za dvojicu sam obezbjedio karte, dajte još dvojicu pa da krene transport ...
- Sarajevski-Seljak
#2710 Re: Fudbal u BiH (općenito)
@Refko
Nemozes tako o Osimu. Mozes o mladjem, ali Ivica Osim to nije zasluzio, i nije tema ove rasprave.
Nemozes tako o Osimu. Mozes o mladjem, ali Ivica Osim to nije zasluzio, i nije tema ove rasprave.
-
internazionale
#2711 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Opet si se druze Hrasno pogubiohrasno38 wrote:Ma sta se uzbudjujes klasicna prica navijaca kluba kojeg je stvorila UDBA a danas ih odryava SDA. Selimovic kao nasao Tana itd itd.....nasao je Selimovic moj kurac nasli su Tana Bukvic i Sabeta a ko su oni zna onaj ko treba da zna...a da naravno i nizbjezno "veliki" kadrovi SDA. Bili i ostali uvijek rezimski klub. U ratu se ispalise da propagiraju istinu o Bosni i mislim da se vratio samo onaj Behlulovic......jadni bili jadni i ostali!!!mali_milojica wrote:Zasto UEFA na celu sa Platinijem nije stavila nekoga drugog,nego Osima za predsjednika komiteta FS kad je bila frka.
Spominjes SDA a u tvom klubu Nedzad Brankovic vedrio i oblacio
Pa spominjes Slobodu i zadnje kolo. Jbg ja ti bio jednom odgovorio na nekoj drugoj temi, Charuga pobris'o
Na toj utakmici sa Slobodom prvo skandiranje navijaca Slobode je bilo "Bice Zeljo kurac sampion"...
Sta ti mislis sto je to tako
- hrasno38
#2712 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ma suludo je i ulaziti u rasprave sa ljudima kojima je ikakva objektivnost misaona imenica. Dovidjenja i prijatno
- Sarajevski-Seljak
#2713 Re: Fudbal u BiH (općenito)
hrasno38 wrote:Ma suludo je i ulaziti u rasprave sa ljudima kojima je ikakva objektivnost misaona imenica. Dovidjenja i prijatno
Bas iz tog razloga ne diskutujem vise sa tobom.
- alberto_tomba
#2714 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Kad ga otresu svi redom onda podvije rep i nazad u rupu. 
- Logovan
#2715 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2015/16
I naravno niko na ovo neće da odgovori.Butmiran wrote:Kad se sjetim vremena kad je li neko napiše ili kaže nešto protiv saveza, i na ovom forumu također, komšije se jave horski da ga brane. Šta sad nije u redu?
- Charuga
- Globalni moderator
#2716 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Evo ja ću ti odgovoriti ako nije problem. Zato što je lakše okriviti drugog nego sebe i svoj klub. Sloboda ta koja je sve imala u svojim rukama. Sve što su trebali uraditi u posljednjem kolu je izbjeći bilo kakav poraz više od jednog gola razlike protiv Slavije. Umjesto da igraju i da se bore za sebe oni su pratili šta se dešava u Trebinju i Mostaru. Haman da nisu prešli centar niti su uputili ijedan udarac prema golu, izgubili 2:0 i ispali iz lige. Čak su jedno vrijeme imali i igrača više.internazionale wrote:Na toj utakmici sa Slobodom prvo skandiranje navijaca Slobode je bilo "Bice Zeljo kurac sampion"...
A malo prije te utakmice oderali GOŠK u Gabeli 4:0, bez obzira što im je prije te utakmice pobjeda bila san.
Kao što rekoh, vazda je drugi kriv ...
-
bjelave
#2717 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Saopcenje FKZ od jucer je nisko i prljavo gdje se pljuje po aktualnom sampionu. Imaju li kakve dokaze za tako teske optuzbe?
I ne samo nisko nego i nicim izazvano.Svjedoci o gubitnickim kompleksima i dubokim traumama malog tima sa periferije grada. Sve zajedno jad i bijeda ....
Ja se ne sjecam da je sa nase strane bilo ovakvih optuzbi na titule koje su zavrsile na Grbavici.A bilo je i vise materijala nego sto je potrebno...
I evo sad znamo ko truje atmosferu u gradu i zavadja navijace o cemu svjedoci i posljednjih nekoliko stranica ovdje...
I ne samo nisko nego i nicim izazvano.Svjedoci o gubitnickim kompleksima i dubokim traumama malog tima sa periferije grada. Sve zajedno jad i bijeda ....
Ja se ne sjecam da je sa nase strane bilo ovakvih optuzbi na titule koje su zavrsile na Grbavici.A bilo je i vise materijala nego sto je potrebno...
I evo sad znamo ko truje atmosferu u gradu i zavadja navijace o cemu svjedoci i posljednjih nekoliko stranica ovdje...
- ganjeta
#2718 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Reče lik koji i dan danas misli da je četalj Ljupko namješten od strane nekog, odnosno da je slika fotoshop
.
Last edited by ganjeta on 17/08/2015 14:29, edited 1 time in total.
- hrasno38
#2719 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa ako je neko poznat po rupama onda su to navijaci Sarajeva a primjera bezbroj na ovom forumu. Osim par ljudi sto bi rekli sa mudima koji komentarisu i kad se dobija i kad se gubi vecina vas se nakog Zrinjskog zavukla u rupe i cekala sta ce se desiti sa Zeljom pa da bi kao mogli da pricom parirate....kao sto rekoh jadan je svako ko jednog Ivicu Osima stavlja u usta u negativnom kontekstu....ali opet kad skontam sta ce kad nemaju koga svoga da prozivaju jer u 60 godina nisu na[pravili 10 igrace koji bi se mogli zvati svjetskom klasom.alberto_tomba wrote:Kad ga otresu svi redom onda podvije rep i nazad u rupu.
- ultima_palabra
#2720 Re: Fudbal u BiH (općenito)
GOŠK ih nazinzigu, prodao im tekmu za 100 milja i kupio od Veleža za 70 čini mi se... onda ih Slavija poderala na terenu, i od svega toga njima Željo kriv. Doduše, znamo ko im je bio trener i ko im je prodao tu priču.Charuga wrote:Evo ja ću ti odgovoriti ako nije problem. Zato što je lakše okriviti drugog nego sebe i svoj klub. Sloboda ta koja je sve imala u svojim rukama. Sve što su trebali uraditi u posljednjem kolu je izbjeći bilo kakav poraz više od jednog gola razlike protiv Slavije. Umjesto da igraju i da se bore za sebe oni su pratili šta se dešava u Trebinju i Mostaru. Haman da nisu prešli centar niti su uputili ijedan udarac prema golu, izgubili 2:0 i ispali iz lige. Čak su jedno vrijeme imali i igrača više.internazionale wrote:Na toj utakmici sa Slobodom prvo skandiranje navijaca Slobode je bilo "Bice Zeljo kurac sampion"...
A malo prije te utakmice oderali GOŠK u Gabeli 4:0, bez obzira što im je prije te utakmice pobjeda bila san.
- alberto_tomba
#2721 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ivica Osim je osudjeni sportski kriminalac, osudjen za namjestanje utakmica i izbacen iz fudbala na godinu dana. To je najveca blamaza i najveca afera u istoriji jugoslovenskog fudbala, a vi ga slavite kao moralnu vertikalu. Fuj!!!hrasno38 wrote:Pa ako je neko poznat po rupama onda su to navijaci Sarajeva a primjera bezbroj na ovom forumu. Osim par ljudi sto bi rekli sa mudima koji komentarisu i kad se dobija i kad se gubi vecina vas se nakog Zrinjskog zavukla u rupe i cekala sta ce se desiti sa Zeljom pa da bi kao mogli da pricom parirate....kao sto rekoh jadan je svako ko jednog Ivicu Osima stavlja u usta u negativnom kontekstu....ali opet kad skontam sta ce kad nemaju koga svoga da prozivaju jer u 60 godina nisu na[pravili 10 igrace koji bi se mogli zvati svjetskom klasom.alberto_tomba wrote:Kad ga otresu svi redom onda podvije rep i nazad u rupu.
I onda jos fabrikujete njegovo napustanje klupe u Beogradu kao herojski cin, a do tada poginule hiljade ljudi. Ako ti je on moralna vertikala koja ne treba da se spominje u negativnom kontekstu, zapitaj se malo u sta si potrosio tolike godine.
-
bjelave
#2722 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Sudski je dokzano da je slika fotoshop.A i da nije pa sta?ganjeta wrote:Reče lik koji i dan danas misli da je četalj Ljupko namjšten od strane nekog, odnosno da je slika fotoshop.
Uostalom iz kog period je ta slika?Jeli prije rata u Bih ili ranije?
Ljupko Petrovic je jos prije rata u Bih napustio Srbiju, za razliku od nekih, i otisao u Grcku gdje je radio kao trener.
Podsjetio bih te da je Ivica Osim za vrijeme rata u Bih, sve do kraja Maja 1992, bio trener Partizana, kluba koji pripada JNA.
Da ne sirim dalje, dok je onu suzu pustio u BG, ja sam ovdje vec otkljanjao par dzenaza familiji.
I ne sumnjam ja u tu njegovu suzu, niti mu sta zamjeram.
Ali s kojih pozicija vi to nastupate, kakvo je to cistunstvo, pojasni?
-
LSD
#2723 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Znamo vrlo dobro šta pitari misle o casnoj familiji Osim koja im je nabila dugogodišnje komplekse niže vrijednosti....smišljali su im maksuz najodvratnije pjesmice. Evo, to se potvrđuje i sa ovim postovima.
Ništa novo, rekli bi se
Ništa novo, rekli bi se
-
internazionale
#2724 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ovo gore sam napisao u kontekstu "simpatija" koje Tuzlaci gaje prema vama, a kao odgovor drugu Hrasno38 na njegovo vise puta ponovljeno prozivanje za zadnje kolo prosle sezone kad smo dobili Slobodu i postali sampioniCharuga wrote:Evo ja ću ti odgovoriti ako nije problem. Zato što je lakše okriviti drugog nego sebe i svoj klub. Sloboda ta koja je sve imala u svojim rukama. Sve što su trebali uraditi u posljednjem kolu je izbjeći bilo kakav poraz više od jednog gola razlike protiv Slavije. Umjesto da igraju i da se bore za sebe oni su pratili šta se dešava u Trebinju i Mostaru. Haman da nisu prešli centar niti su uputili ijedan udarac prema golu, izgubili 2:0 i ispali iz lige. Čak su jedno vrijeme imali i igrača više.internazionale wrote:Na toj utakmici sa Slobodom prvo skandiranje navijaca Slobode je bilo "Bice Zeljo kurac sampion"...
- ganjeta
#2725 Re: Fudbal u BiH (općenito)
I dalje misli da je slika fotoshop?!
Ne vjerujem
.
Ne vjerujem