Može, u Ekranu.Amagon wrote:
Da li se uopće danas može pojesti burrito u Zenici? Jedno vrijeme je bilo u Trovaču.
Ja nisam probala, ali ekipa s posla se kune da valja iliti da je za klasu bolji od onog u Trovaču
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Može, u Ekranu.Amagon wrote:
Da li se uopće danas može pojesti burrito u Zenici? Jedno vrijeme je bilo u Trovaču.
probaj i ti, dobar jeamisha wrote:Može, u Ekranu.Amagon wrote:
Ja nisam probala, ali ekipa s posla se kune da valja iliti da je za klasu bolji od onog u Trovaču
_BataZiv_0809 wrote:Moram reci da ste mi dali dobar update o zenickim kafanama. Vazda kukamo kako nam je nocni zivot los, ali fkt imamo mnogo mjesta za izaci
Sutra idemo da i ja probam.nacho_ wrote: probaj i ti, dobar je
Tako je, reci imDjubre_ wrote:K.. ne valja! Najbolji buritto je bio u Biznis clubu! Ako vam je dobar u ekranu, onda ih niste mnogo probali.
Većina Zeničana je inače sklona kukanju i kritikovanju svega i svačega. Tim istim kritičarima je mrsko ljeti prošetati do Bate i Islama. U Čerimovoj kafani je bila ludnica. Dosta puta sam izišao iz nje u samu zoru. I ja sam se par puta zapio sa Škuljom i Kukavicom. Jednom je bila i neka scena, jer je Kukavica bario (ljubio ruke_BataZiv_0809 wrote:Moram reci da ste mi dali dobar update o zenickim kafanama. Vazda kukamo kako nam je nocni zivot los, ali fkt imamo mnogo mjesta za izaci, izuzev onih sto rade do zore. Nisam znao za ovaj Bonaparte, tj. zadnji put sam u tom prostoru bio u januaru ove godine dok je jos bila cerimova rupaNafljosko' sam se te noci sa uglednim boemima poput Zeljka Skuljevica i Jasmina Kukavice. Nisam bas siguran, ali mislim da je i Haris Burina bio tu
Ili sam njegovo prisustvo pomjesao sa onim u Hej Dzo
Lijepo izgleda ovako na slikama, moglo bi se to obici kad dodjem iduci put.
Zao mi one stare birtijetine na uglu kod Lutve. Kad god bih prolazio tuda, nanovo sam se ibretio dopola odrezanoj dvoguzi koja je glumila saksiju, alkoholnom zadahu i vazda istim ljudima koji su tu pili dok ne popadaju. Ali valjda ce ovaj Cheers postati ozbiljnija alternativa kantini na pravnom faxu. Doduse cini mi se da i ona pravo propada, ali nisam bio dugo![]()
Ima li ikakvih novosti za onaj Hope u Crkvicama? Hoce li fakat biti diskoteka? I jel' istina da se Collegium otvara nanovo (opet ha ha)?
Sto se tice cijena, meni je Gatto po tom pitanju zakletva i jedno od rijetkih mjesta gdje se za male pare mozes anestezirat![]()
PS Radi li jos In stajl?
¸Djubre_ wrote:K.. ne valja! Najbolji buritto je bio u Biznis clubu! Ako vam je dobar u ekranu, onda ih niste mnogo probali.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
prijatno vamNot My Idea wrote:Sutra idemo da i ja probam.
Jimmy McNulty wrote:Kukavica je lud, sjećam se kad smo bili na Bistričaku jednom na izletu i valjda su neki bugari dirali ili maltretirali neku učenicu i on to čim je čuo zatrča se i povalja ih sve i mariše se s njima.
Da vahin i ono vrijeme kada je bend svirao.. popijes 10 karlovacki, pojedes vahin burito, onda popijes na njega jos 10 karlovacki.. u ekranu sam jeo prije 2-3 mjeseca, i loseg ukusa je skroz.. na izgled jeste fin, ali nikakvog ukusa. Vaha je njemu nesto jebeno dodavao.nacho_ wrote:¸Djubre_ wrote:K.. ne valja! Najbolji buritto je bio u Biznis clubu! Ako vam je dobar u ekranu, onda ih niste mnogo probali.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
ako mislis na vahina ako mislis na ovaj sad onda ih ti nisi mnogo probao
![]()
prijatno vamNot My Idea wrote:Sutra idemo da i ja probam.
Pa na dvije stranice su ljudi naveli barem 20 lokacija za izaci. Ali sve je posto je sve relativno, mozda je nekome i to maloma dje, ziv bio?
to se tebi samo ucinilo.
kakav Hope? to neko provalio prije par mjeseci i nista nikad...pisi propalo.
A za Collegium sam i ja cula da se otvara.
In Style vjerovatno radi, ne znam sto ne bi radio. Kafana koja radi 100 godina, u koju su se FGR () nabrijali izlazit pod izgovorom da nemaju gdje. Cim nadju nesto novo, In Style ce radit kao i prije njih.
Slazem se 100%. Mi smo ionako svi mahom doktori nauka, imamo rjesenje za sve (b'jelo)svjetske probleme i svemu nalazimo manuAmagon wrote:Tako je, reci imDjubre_ wrote:K.. ne valja! Najbolji buritto je bio u Biznis clubu! Ako vam je dobar u ekranu, onda ih niste mnogo probali.![]()
Većina Zeničana je inače sklona kukanju i kritikovanju svega i svačega. Tim istim kritičarima je mrsko ljeti prošetati do Bate i Islama. U Čerimovoj kafani je bila ludnica. Dosta puta sam izišao iz nje u samu zoru. I ja sam se par puta zapio sa Škuljom i Kukavicom. Jednom je bila i neka scena, jer je Kukavica bario (ljubio ruke_BataZiv_0809 wrote:Moram reci da ste mi dali dobar update o zenickim kafanama. Vazda kukamo kako nam je nocni zivot los, ali fkt imamo mnogo mjesta za izaci, izuzev onih sto rade do zore. Nisam znao za ovaj Bonaparte, tj. zadnji put sam u tom prostoru bio u januaru ove godine dok je jos bila cerimova rupaNafljosko' sam se te noci sa uglednim boemima poput Zeljka Skuljevica i Jasmina Kukavice. Nisam bas siguran, ali mislim da je i Haris Burina bio tu
Ili sam njegovo prisustvo pomjesao sa onim u Hej Dzo
Lijepo izgleda ovako na slikama, moglo bi se to obici kad dodjem iduci put.
Zao mi one stare birtijetine na uglu kod Lutve. Kad god bih prolazio tuda, nanovo sam se ibretio dopola odrezanoj dvoguzi koja je glumila saksiju, alkoholnom zadahu i vazda istim ljudima koji su tu pili dok ne popadaju. Ali valjda ce ovaj Cheers postati ozbiljnija alternativa kantini na pravnom faxu. Doduse cini mi se da i ona pravo propada, ali nisam bio dugo![]()
Ima li ikakvih novosti za onaj Hope u Crkvicama? Hoce li fakat biti diskoteka? I jel' istina da se Collegium otvara nanovo (opet ha ha)?
Sto se tice cijena, meni je Gatto po tom pitanju zakletva i jedno od rijetkih mjesta gdje se za male pare mozes anestezirat![]()
PS Radi li jos In stajl?) nekoj curi, i to u prisustvu njenog momka. A znaš za Kukavicine pedobear sklonosti.
I da, Zenici baš fali neka diskoteka. Ništa Ten, nikakav club, nego baš ono - disco. Pa jebemu kad neki manji gradovi mogu imati po dvije diskoteke, može i Zenica bar jednu.
In Stajl ne radi više. Izbio belaj, tuča, došla policija i fajront. Isto kao nekad Cavalli kod stadiona. Ispočetka je bilo dobro tamo, ali se vremenom sve više nakotilo brizonja. Jebiga, istina je ono, gdje ima narodne ima i belaja.
Ovih dana ću navratiti u taj Cheers
Da i to sam čuo. Tako raja priča, a neko je to napisao i na ovoj temi. Štaćeš kad je takva situacija da niko normalan ni pošten neće ni pomisliti da otvara diskoteku ili klub, pa da ima problema sa reketašima...fiko_halimic wrote:taj Hope otvara neka baraba i sljam. valjda onaj sto je drzo/drzi maredo ili lasado.
hvalaOi wrote: prava![]()
http://kuglanazenica.com/
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=44.20 ... 4&z=19&m=b
da.petak i subota do sitnih sati. jedno vrijeme mi se učinilo kao fino mjesto za izlaz ,ali vidim prošlu subotu da se opet šljam počeo skupljati._BataZiv_0809 wrote:
PS Radi li jos In stajl?
Gato pocetkom 2000tih.Skoro svakog petka neko svirao,Skroz,Edo Maajka,Adi Lukovac,Damir UrbanAmagon wrote:Kad smo kod tih noćnih izlazaka, večeras Gatto, nektar 2KM a biće i brucošica, imaju parti
Ratni policajac,kako se prica imao je nekih svojih 'caka' iz tog periodakakavdanakneiskustvu wrote:je li znao ko ovog ubijenog smriku ramiza?