KPNCTNJAH wrote:Gledaj ekipe na sliciako oni ne skontaju kako da do utakmice travnjak izgleda kao na Bernabeu, onda nece niko
Fali makar jedan s cigarom, da vjerodostojnije djeluje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
KPNCTNJAH wrote:Gledaj ekipe na sliciako oni ne skontaju kako da do utakmice travnjak izgleda kao na Bernabeu, onda nece niko
Strucnjak, slazem se s tobom da se Miske nije vidio u prethodne dvije tekme jer jednu nije ni igraooldschool wrote:
Mi ovisimo o Misimoviću, Rahimić protiv brzih Portugalaca nema šanse, u godinama je. Medunjanin je plejmejker, ne ganja i nije destruktivac. Lulić je brz, ali bez onog ko mu daje loptu je nula, zatvori Misketa zatvorio si sve. Pokušat će isto, Francuzi nisu imali flastera na Misketu, a ovi hoće kao i prethodne dvije tekme gdje se nije vidio. Pape mora naći rješenje za to. Igra i Ronaldo dobro kad nema flastera, ali mu Njemci puknu flastera i ne vidi se tokom čitavih 90 minuta protiv njih, jedno je igrati slobodno a drugo kad ti neko diše za vratom. meireleš kakav god da je je mnogo bolji od bolji igrač od naših na tim pozicijama, koliko je samo golova dao za Liverpol prošle sezone, šta nam je radio u Zenici. Ponavljam, ključno je naći rješenje za Misimovića, kako da se riješi flastera.
On je važniji od Džeke, bez njega nema ni Džeke, ali vidjećemo šta nam donosi petak, možda kiša padne, nikad se ne zna. Nije čovjek prodao tekmu, jednostavno pod pritiskom ne funkcioniše, kad igra pod flasterom.kolo naokolo wrote:Strucnjak, slazem se s tobom da se Miske nije vidio u prethodne dvije tekme jer jednu nije ni igraooldschool wrote:
Mi ovisimo o Misimoviću, Rahimić protiv brzih Portugalaca nema šanse, u godinama je. Medunjanin je plejmejker, ne ganja i nije destruktivac. Lulić je brz, ali bez onog ko mu daje loptu je nula, zatvori Misketa zatvorio si sve. Pokušat će isto, Francuzi nisu imali flastera na Misketu, a ovi hoće kao i prethodne dvije tekme gdje se nije vidio. Pape mora naći rješenje za to. Igra i Ronaldo dobro kad nema flastera, ali mu Njemci puknu flastera i ne vidi se tokom čitavih 90 minuta protiv njih, jedno je igrati slobodno a drugo kad ti neko diše za vratom. meireleš kakav god da je je mnogo bolji od bolji igrač od naših na tim pozicijama, koliko je samo golova dao za Liverpol prošle sezone, šta nam je radio u Zenici. Ponavljam, ključno je naći rješenje za Misimovića, kako da se riješi flastera.
Ma, meni bi najvise falio Nikola Bilic, i njegovo podgrijavanje atmosfereoldschool wrote:Šta ti je, pusti se ulaznica, kad ti Selma Bajrami i Zisko mahnu s tribina dok gledaš tv...neprocjenjivo.condy wrote:Ovo samo kod nas može...samo 4.000 ulaznica u slobodnoj prodaji.![]()
Iz nogometnog saveza kažu da je ukupno štampano nešto više od 10.200 ulaznica, što je premalo, jer stadion ima sjedećih mjesta ukupno 14.500. Stadion će biti pun, i kad je pun tada je sigurno prisutno par hiljada više od oficijelnih 10.200 gledalaca...![]()
Ne vjerujem da je oko 6.000 ili više ulaznica namjenjeno igričima, ljudima iz saveza, sponzorima i ... već da je veliki broj upravo tih karata završio na crnom tržištu i da će neki dobro profitirati . Uostalom, po kojoj logici treba više od 6.000 ulaznica da ide sponzorima, rodbini igrača, klubovima, nekim organizacijama i sl. ?
Sramora je da u prodaji u Sa bude manje od 1000 karata a u Zenici nešto više ...stadion jeste malog kapaciteta ali ovi su ga iz saveza radi ličnih interesa još par puta smanjili
Trenutna ponuda na crnom trzistu![]()
Javlja mi prijatelj iz Zenice, istok ide za 70 km , a zapad za 120 km...
Nije loš stream of thoughts, ali par zamjerki:oldschool wrote:Mi ovisimo o Misimoviću, Rahimić protiv brzih Portugalaca nema šanse, u godinama je. Medunjanin je plejmejker, ne ganja i nije destruktivac. Lulić je brz, ali bez onog ko mu daje loptu je nula, zatvori Misketa zatvorio si sve. Pokušat će isto, Francuzi nisu imali flastera na Misketu, a ovi hoće kao i prethodne dvije tekme gdje se nije vidio. Pape mora naći rješenje za to. Igra i Ronaldo dobro kad nema flastera, ali mu Njemci puknu flastera i ne vidi se tokom čitavih 90 minuta protiv njih, jedno je igrati slobodno a drugo kad ti neko diše za vratom. meireleš kakav god da je mnogo je bolji od naših igrača na tim pozicijama, koliko je samo golova dao za Liverpol prošle sezone, šta nam je radio u Zenici. Ponavljam, ključno je naći rješenje za Misimovića, kako da se riješi flastera.
Apsolutno se slazem sa ovim...Sve i jedan nas veznjak igra u ekipama gdje trkacke sposobnosti i nisu bas bolja strana ekipe. Plus ono nase, ja sam tehnicar, ne moram ni trcati....Baudelaire wrote:Miske je ušao u formu. Možemo mi pričati ovo-vako, ono nako, ali Miske od Portugala nije bio isti igrač sve do Bjelorusije ovdje. Tu je Pape uspio isforsirati inat u njemu, dao je onaj gol, popizdio, i počeo izgleda više nesvjesno dokazivati Papetu da nije upravu. Protiv Luksemburga je trčao kao i svi drugi igrači, a protiv Francuske je trčao nekih 60 minuta i to baš trčao. Nije ništa manje od drugih trčao. Naš problem nije samo to što Misimović umre, nego što umre i Medunjanin, pa i Pjanić. U takvoj situaciji, niti mogu ravnomjerno brzo stizati u duele, nit mogu dijeliti pasove kako treba, jer gledaju da se što prije oslobode lopte, niti mogu ulaziti u pozicije u kojima bi primili loptu. Tako da mi imamo jedan širi problem sa kondicijom, a to nažalost teško možemo promijeniti.
Bravo.I ja sam na to ukazivao pažnju.Kndicija nasih igraca je veliki problem,još će ovaj teren u zenici uzeti danak i to bi mogao biti jedan od presudnih faktora nase eliminacije od potrugala.Baudelaire wrote:Miske je ušao u formu. Možemo mi pričati ovo-vako, ono nako, ali Miske od Portugala nije bio isti igrač sve do Bjelorusije ovdje. Tu je Pape uspio isforsirati inat u njemu, dao je onaj gol, popizdio, i počeo izgleda više nesvjesno dokazivati Papetu da nije upravu. Protiv Luksemburga je trčao kao i svi drugi igrači, a protiv Francuske je trčao nekih 60 minuta i to baš trčao. Nije ništa manje od drugih trčao. Naš problem nije samo to što Misimović umre, nego što umre i Medunjanin, pa i Pjanić. U takvoj situaciji, niti mogu ravnomjerno brzo stizati u duele, nit mogu dijeliti pasove kako treba, jer gledaju da se što prije oslobode lopte, niti mogu ulaziti u pozicije u kojima bi primili loptu. Tako da mi imamo jedan širi problem sa kondicijom, a to nažalost teško možemo promijeniti.
Nisi niti Portugalci mašine i naši igrači igraju u velikim ligama gdje je brz i čvrst tempo tako da je BiH reprezentacija možda i najjača u ovom trenutku što se tiče forme. Osim golmana koji i nije baš bio siguran na posljednjem meču svog Stoke City-a protiv Blotona koji se nalazi u katastrofalnoj krizi. Nadam se da će Begović braniti kako on to zna da radi. Odbrana, više brine neki "glupi" karton nego igra. Jasno je svima da je na odbrani najveći pritisak i da će na njima biti najteži zadatak ali uz jednog Spahića nije teško biti dobar. Večeras jedan lagani trening bez neki gluposti i to je to.zecko_kupuz wrote:Nije problem što nam vezni "umru" u nekom trenutku, već što to urade simultano. Sva četvorica (ili petorica) izgube čorbe oko šezdesete minute. Bilo bi puno lakše da se smjenjuju u crkavanju. Malo Miske crkne, a Pjanić se održava, pa onda Pjanić otegne papke, a Miske oživi itd td.
Pa izmedju ostalog i govorim da Pjanic i Misimovic nisu trebali igrati od pocetka zajedno, ne igra se utakmica 60 minuta, sem toga u ovakvoj utakmici valja se vracati i u odbranu.zecko_kupuz wrote:Nije problem što nam vezni "umru" u nekom trenutku, već što to urade simultano. Sva četvorica (ili petorica) izgube čorbe oko šezdesete minute. Bilo bi puno lakše da se smjenjuju u crkavanju. Malo Miske crkne, a Pjanić se održava, pa onda Pjanić otegne papke, a Miske oživi itd td.
hz__semir wrote:Poserem se u usta i tvom aktuelnom i tvom bivšem igračui, pa sve nogom zatrpam. Dabogda obojica na treningu noge polomili, pa da samo džaba baciš pare za kartu.ProbuseniDolar wrote:Ne potenciram ja to s ponosom. Jednostavno me reprezentativni i nas klupski fudbal ne interesuju. Interesuje me evropski klupski fudbal. Fan sam Man Utd-a, i kao takav volio bih vidjeti jednog aktuelnog i jednog bivseg igraca tog kluba.
P.S.
Vrlo ruzna utakmica. E sad se moram sebi pos... u usta , briga me kako igramo, lijepo ili ruzno vazan je rezultat!ultima_palabra wrote:Should be an ugly game
Svaki rezultat bez u kojem je na kontu Portugala 0 je nas dobar za revans.skenderija04 wrote:Vrlo ruzna utakmica. E sad se moram sebi pos... u usta , briga me kako igramo, lijepo ili ruzno vazan je rezultat!ultima_palabra wrote:Should be an ugly game