Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
just principe wrote:dobiti kuci 5-o i rijesiti pitanje pobjednika. Ocekujem opet 10 ooo
Cuj 5-0
Zasto sam sebe ogranicavati
Bez nepotrebne skromnosti. Seek and destroy. Sve dok Jovic gestikulacijom ne pokaze da je dosta golova
Gdje li sam vec vidio da trener zaustavlja ekipu Mescini,negdje u Aziji
just principe wrote:dobiti kuci 5-o i rijesiti pitanje pobjednika. Ocekujem opet 10 ooo
Cuj 5-0
Bez nepotrebne skromnosti. Seek and destroy. Sve dok Jovic gestikulacijom ne pokaze da je dosta golova
- dupovca, dobro odigrao i prvu i drugu utakmicu, nadam se da u ovim utakmicama dobija iskustvo
- tadejevića, odlično zaustavio jedan napad levskog, i uopće bio dobar i u napadu i u odbrani, ako se oslobodi od pritiska i više uklopi u ekipu, biće vrijedan igrač za naš kadar
- šunjevarića, iz utakmice u utakmicu će se dokazivati kao pojačanje
- beloševića, neizostavan dio prve postav, stavom je jedan od vođa ekipe
- tatomirovića, unosi sigurnost u ekipu
- hadžića, gospodin u napadu
- zlatkovića, malo nesigurnosti, ali je dobar
- karamatića, vrlo značajan u finišu utakmice
- čomora, vršio presing na odbranu levskog, jako borbeno
- adilovića, dobar, dobar
- suljića, dobar, ozbiljnije nego prije
- torlaka, dobar, dobar
- sesara, zna se
- huseinovića, zna se
meni tatomirovic bas najslabija karika u ove 2 utakmice bio
Kakav sjajan stoperski tandem.
Torlak najbolji igrac ekipe,a Tatomirovic najslabiji
Cuj 5-0
i 1-0 ovdje, 1-0 tamo je nama super
nisu ovi bezveze dosli do 3. kola
Pa covjece ,kontaj ako smo ribarima i konobarima,znaci radnim ljudima uvalili 9 komada,sta cemo tek raditi Crnogorcima
Imaju li kakvu navijacku grupu? Ne vjerujem da su brojniji i organizovaniji od varvara? mada nisam nesto u toku...
Ja sam imao susret s "Varvarima" 2005(ili 06) u Beogradu, kosarka bila. Nas 4 setali sa BH obiljezjima po Kalemegdanu i pridje momak, kaze ja sam Varvar jel mogu da vas slikam
Da nije toga ne bi ni znao
Vjerujem da ce Varvari biti sa njima . Ne znam im relacije. Varvari su grupa jos od prije rata,malo ih je ali nisu bezze. No,mislim ,da ce ovo biti vise prijateljski,posebno poslije prve tekme na Kosevu.
Sarajevo je opet u modi (za nas fanatike uvijek je, al' mislim za ovu siru populaciju ). Danas me zove rodbina iz dva razlicita grada u BiH i rezervise 12 karata
Kao da gledam od ponedjeljka opet krece jagma i panika za kartama....
-LIBERO- wrote:Sarajevo je opet u modi (za nas fanatike uvijek je, al' mislim za ovu siru populaciju ). Danas me zove rodbina iz dva razlicita grada u BiH i rezervise 12 karata
Kao da gledam od ponedjeljka opet krece jagma i panika za kartama....
Neka, neka fino.
mene neka raja zvala, kažu, žao im što nisu oni išli
Odlicno izdanje kako igraca tako i navijaca, u klupsku kasu se slije pokoji euro i markica , atmosfera medju svima nama koji imamo bilo kakve veze sa FKS fantasticna. Ja lijepog vakta ljudi moji
Smail Aga wrote:
Vjerujem da ce Varvari biti sa njima . Ne znam im relacije. Varvari su grupa jos od prije rata,malo ih je ali nisu bezze. No,mislim ,da ce ovo biti vise prijateljski,posebno poslije prve tekme na Kosevu.
ne mogu se smisliti!
navijači Zete se furaju na velikosrpstvo i te zajebancije, a Varvari su glavni za crnogorstvo. Inače, navijača Zete nema ni 200 likova, mahom srednjoškolaca iz tog sela odakle dolaze.
Nego je li se neko nas infiltrirao na ovaj njihov forum, par stranica ranije neko je postavio link za isti. Vidim raspituju se ko su Horde, kakva nam je ekipa...je li pametno da im metnemo par linkova, poput ovog recimo http://www.youtube.com/watch?v=AlM6QDF6s78 ili ovaj gif sa Mr. Velicanstvenim da nas upoznaju, ili da ih ne furamo previse, bice praaaaaaavo ozbiljni odna
A za tekmu sinoc...rodjendan mi je za dvadesetak dana, necu ga ni slaviti, sinoc mi je bilo slavlje za sve rodjendane
Veliki uspjeh sinoć su ostvarili fudbaleri Zete koji su pobjedom nad JJK-om izborili plasman u 3.kolo kvalifikacija za LE.
U narednoj rundi kvalifikacija čeka ih predstavnik BiH Sarajevo koje je sinoć eliminisalo tim Levskog iz Sofije. U glavnom gradu BiH vlada prava euforija i gotovo svi su našeg pretstavnika već otpisali. Na mnogim društvenim mrežama i forumima navijači Sarajeva su postavili “opasne” komentare u najavi meča koji se igra u četvrtak. Komentari i pisanja uglavnom obiluju uvredama na račun Zete i crnogorskog fudbala. Pojedini navijači Sarajeva su otišli toliko daleko da su poručili da će u revanšu “srušiti Titograd”.
Da li će UEFA ovaj dvomeč okarakterisati kao mečeve visokog rizika ostaje da se vidi.