Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rob_Atl
#2701 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sad tek procita da mladi igraju sutra na stadionu slavije, pa koji krcc igraju uopste tamo? OPet ce doci nabrijani sa sokoca i pocet ce da pjevaju sve i svasta. Mogli su komotno u Bihacu, Tuzli gdje god, svasta
- MOSALJOZE
#2702 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Komotno u Zenici,Grbavica,Koševo....Rob_Atl wrote:Sad tek procita da mladi igraju sutra na stadionu slavije, pa koji krcc igraju uopste tamo? OPet ce doci nabrijani sa sokoca i pocet ce da pjevaju sve i svasta. Mogli su komotno u Bihacu, Tuzli gdje god, svasta
- jeza u ledja
#2703 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja71 wrote:Posto nisi procitao link:jeza u ledja wrote:To trazili Lulica na lijevom beku pa nisu skontali je tamo Zukanovic.MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-fener ... ica/101183
"...prvobitno su Turci ... došli da posmatraju Senada Lulića, nogometaša Lazija, s kojim Fener igra u četvrtfinalu Europa lige"
Zajebancija bolan opusti se.
-
sarajvosa
#2704 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Posto je topic BIH-Grcka zakljucan postavit cu ovdje.Ako je problem neka admin izbrise ili prebaci.
http://hercegovina.info/vijesti/vijesti ... -za-hrvate
I ja sam takodjer bio u gradu i slavio pobjedu medjutim nigdje nisam cuo neka ruzna skandiranja i slicno.
Molio bih nekog ko je bio pred katedralom da mi kaze je li se sta pogrdno pjevalo i ako se pjevalo sta se tacno pjevalo?
Hvala

I ja sam takodjer bio u gradu i slavio pobjedu medjutim nigdje nisam cuo neka ruzna skandiranja i slicno.
Molio bih nekog ko je bio pred katedralom da mi kaze je li se sta pogrdno pjevalo i ako se pjevalo sta se tacno pjevalo?
Hvala
- DonVito
#2705 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mozemo 15 boba uzeti "yes we can" naravno tekmu po tekmu.It_is_a_Leclerc wrote:FIFA-ine propozicije ne ostavljaju mogućnost da takve persone promijene sportsko državljanstvo, s obzirom na to da je već ostvario nastup u seniorskoj reprezentaciji druge zemlje.
A i ne treba nam, vala.
Napomena - 12 od 15 bodova nam treba da i teoretski potvrdimo sudjelovanje u Brazilu. Neka kalkulacije počnu !
Slovacka ce posle Zenice biti u K.O
Last edited by DonVito on 25/03/2013 18:29, edited 2 times in total.
- Logovan
#2706 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Taman Zukanović promijenio klub i sad će opet.MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-fener ... ica/101183
E jebo ih taj stadion.Rob_Atl wrote:Sad tek procita da mladi igraju sutra na stadionu slavije, pa koji krcc igraju uopste tamo? OPet ce doci nabrijani sa sokoca i pocet ce da pjevaju sve i svasta. Mogli su komotno u Bihacu, Tuzli gdje god, svasta
- burek_in_space
#2707 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neka igraju u Lukavici, shta fali?
Pola reprezentacije chine igrachi iz RS-a, kapiten nam je iz RS-a, ako nishta njihovi roditelji i familija ce navijati za njih.
Ne mijenja se svijest preko noci, nego korak po korak.
Pola reprezentacije chine igrachi iz RS-a, kapiten nam je iz RS-a, ako nishta njihovi roditelji i familija ce navijati za njih.
- Edin H.
#2708 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
burek_in_space wrote:Neka igraju u Lukavici, shta fali?
Jedino je problem sto ce se pojaviti nekoliko idiota i skandirati protiv reprezentacije, ali i to ce sa vremenom ispuhati.
Uvjeren sam da ce veliki broj ljudi u RS koji nisu optereceni nacionalizmom navijati za BiH na Svjetskom prvenstvu (htjeli to priznati ili ne
-
kojetou
#2709 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma to su ovi Hercegovci. Jedan incident se desio i odmah ide da to salje portalima. Dovoljno je znaci da se jedan balavac popenje na vrata katedrale i da nesto ruzno kaze i onda se neko nadje uvrijedjen. Sta bi mi onda tek trebali govoriti za sve dzamije koje su popaljene u ratu. Niti jedna katedrala niti crkva nije spaljena ni u Sarajevu ni u Tuzli a u Mostaru, Srednjoj Bosni itd. sve redom.sarajvosa wrote:Posto je topic BIH-Grcka zakljucan postavit cu ovdje.Ako je problem neka admin izbrise ili prebaci.
Hvala
Neka priznjaju da su im preci do 19. vijeka bili Bosnjaci katolici i da su se tako izjasnjavali i preksrtiti tu dsarajevsku katedralu u Bosnjacku svetu crkvu i nece biti garantujem ni balavaca koji ce na nju pisati. Eto..
Last edited by kojetou on 25/03/2013 18:45, edited 1 time in total.
- S@din
#2710 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa mozda je moguce da budemo top 15, treba uzeti u obzir i reprezentacije, koje ce porazima izgubiti poene, npr grci, padaju iza nas na tabeli 
- Edin H.
#2711 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znaci igramo sa Grcima opet na Svjetskom prvenstvu?S@din wrote:pa mozda je moguce da budemo top 15, treba uzeti u obzir i reprezentacije, koje ce porazima izgubiti poene, npr grci, padaju iza nas na tabeli
- DonVito
#2712 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Max. mozemo biti 20 u slucaju da Danska kod kuce izgubi od Bugarske.. u najgorem slucaju ako CG pobjedi Englesku onda cemo biti i iza njih tj. 22..
Takodjer Belgija trenutno (19) ako izgubi od Mak. onda ona gubi bodove ide iza.. takodjer Brazil trenutno (18) ako izgubi prijateljsku i od Bolivije ide iza nas
Mislim da cemo biti na kraju krajeva 21.
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html
Takodjer Belgija trenutno (19) ako izgubi od Mak. onda ona gubi bodove ide iza.. takodjer Brazil trenutno (18) ako izgubi prijateljsku i od Bolivije ide iza nas
Last edited by DonVito on 25/03/2013 18:58, edited 1 time in total.
- scooby_dooby_doo
#2713 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ako odemo u brasil mislim da mozemo ocekivati prelazak velikog broja igraca u bolje klubove 
- S@din
#2714 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ups mali zajeb grci 986 a ne 886 kao sto mi se ucnilo prvi put 
PS ali do kraja kvalifikacija ih prestizemo
PS ali do kraja kvalifikacija ih prestizemo
- cyprus
-
smijesni_ste
#2716 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dakle jučer je bila priča da nema šanse da su radili to što su radili, a danas da je to ipak samo pojedinac i da se slavlje trebalo premjestiti negdje drugo....veoma zanimljivo
- limeni
#2717 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kako ste samo naivni pa vjerujete u pricu ovih skutora kojima smeta sve sto je bosansko-hercegovacko..ovo je na bazi ovog teksta ispod..
http://www.hercegsport.info/navijacka-p ... m-derbiju/
fol se javlja prijeratni navijac veleza
http://www.hercegsport.info/navijacka-p ... m-derbiju/
fol se javlja prijeratni navijac veleza
-
kojetou
#2718 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemoj nazivati nas Bosnjacki rod skutoirma. To nije fino od tebe. 
- burek_in_space
#2719 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prekinite sa tom prichom...
- cyprus
#2720 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E ovo se zove trol 
-
udrch
#2721 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
znači ovako..DonVito wrote:Max. mozemo biti 20 u slucaju da Danska kod kuce izgubi od Bugarske.. u najgorem slucaju ako CG pobjedi Englesku onda cemo biti i iza njih tj. 22..
Takodjer Belgija trenutno (19) ako izgubi od Mak. onda ona gubi bodove ide iza.. takodjer Brazil trenutno (18) ako izgubi prijateljsku i od Bolivije ide iza nas![]()
22. Čile - izgubio od Perua, ide iza nas, jer ima samo 4 boda više
21. Švedska - odigrala neriješeno kod kuće sa 40. plasiranom Irskom
20. Gana - deklasirala Sudan 4:0..ima dovoljnu zalihu da ostane ispred nas..
ostali su dovoljno daleko da ih ne možemo sad stići..
znači Čile prolazimo, Švedska igra još prijateljsku sa Slovačkom..ako uveže još jedan loš rezultat, možda prođemo i nju..
u svakom slučaju mislim da ćemo se malo odlijepiti od pratioca..
p.s. na FIFA stranici ima dole kalkulator..nadam se da je pouzdan..on nam predviđa da ćemo na osnovu ove pobjede imati 896 bodova (+71)..
Čile gubi bodove i pada na 787 (-42)..Švedskoj predviđaju 856 bodova (+6)..po kalkulatoru čak će i Gana biti iza nas..ali vidjećemo..
-
Rob_Atl
#2722 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zanima me kako odredjuju nosioce grupa na svjetskim prv??
- legionar2010
#2723 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Igor Kristic u elementu, u HDju
- It_is_a_Leclerc
#2724 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Legionaru, meni piše da je video blokiraT za moju zemlju 
-
Korisničkoime
#2725 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema šanse da igra za nas htio on to ili ne, uostalom Mihajlović neće još dugo biti selektor Srbije pa će se valjda zvati i u Srbiji igrači koji znaju igrati a ne koji znaju pjevati i držati se celibataKatarinaKosaca wrote:Pošto nisam upućena, ima li šanse ili mogućnosti da onaj Ljajić ili kako se već zove Sandžaklija koji neće da pjeva himnu Bože pravde, pa ga nije ni zvao sad, dobiti naše državljanstvo i igrati. Mislim, obično njegovi zemljaci lako riješe državljanstvoIma li on želje, jel netko zvao i sl?