Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Not My Idea
#2701 Re: Cipelice, cipelice..
a taman sam mislila da cu konacno nekog smuntat na ovom forumu

- wewa
#2702 Re: Cipelice, cipelice..
sto bi ti imala vise srece nego ja?Not My Idea wrote:a taman sam mislila da cu konacno nekog smuntat na ovom forumu![]()
- Not My Idea
#2703 Re: Cipelice, cipelice..
taman zato bona...kad nas vec nece niko...

- hadzinicasa
#2704 Re: Cipelice, cipelice..
NMI - odAbij od koke.Not My Idea wrote:taman zato bona...kad nas vec nece niko...![]()
- Zelena Carapa
#2705 Re: Cipelice, cipelice..
Ali sto vas to nervira ako zene same posteno zarade pare za cizme, maskare i pudere?Not My Idea wrote:I know![]()
![]()
Jos mi reci da se zijanis kad vidis na Sminki Oliti Make up-u da daju desetine maraka na maskare i pudere...I da dobijes napad panike kad moras u shoping-eto me da te zenim![]()
Mene vala ne tangira ko ce na sta da trosi. Svako ima svoje mogucnosti, ali i svoje potrebe. Ako neko ima 450 funti za cizme koje mu se svidjaju, meni ba drago zbog njega/nje. Ja licno ne bih dala toliko para ali ja nisam jedinica mjere, jesam li? (ali bih i jesam placala po 400 KM). I sta sad? Ne uklapam se u neke vase standarde pa me treba dobro otracati a? Godinama sam na forumu a moram kao po jajima hodati, nedo Bog da spomenem koliko para imam, i sta sam jucer kupila..da se ko nedo Bog ne uvrijedi..
U principu ne volim da lazem i da se pretvaram, ali skontah u pocetku da je bolje da se pravim da nemam para ovdje. Zasto? Sto sam prihvatljivija ako sam siromasnija? Lakse uspostaviti relaciju sa mnom? Zar je jedino sto ljude spaja i razdvaja novac?? I ko je onda ovdje plitak
Last edited by Zelena Carapa on 24/02/2012 15:53, edited 1 time in total.
- wewa
#2706 Re: Cipelice, cipelice..
ima mene dovoljno za sve
ontopic, isplati li se do borova? ja bih finih gleznjaca a pojeftino
ontopic, isplati li se do borova? ja bih finih gleznjaca a pojeftino
- Not My Idea
#2707 Re: Cipelice, cipelice..
Prvo, uopce me ne nervira. Dabogda svako nosao sta god pozelio.Zelena Carapa wrote: Ali sto vas to nervira ako zene same posteno zarade pare za cizme, maskare i pudere?![]()
Mene vala ne tangira ko ce na sta da trosi. Svako ima svoje mogucnosti, ali i svoje potrebe. Ako neko ima 450 funti za cizme koje mu se svidjaju, meni ba drago zbog njega/nje. Ja licno ne bih dala toliko para ali ja nisam jedinica mjere, jesam li? (ali bih i jesam placala po 400 KM). I sta sad? Ne uklapam se u neke vase standarde pa me treba dobro otracati a? Godinama sam na forumu a moram kao po jajima hodati, nedo Bog da spomenem koliko para imam, i sta sam jucer kupila..da se ko nedo Bog ne uvrijedi..
U principu ne volim da lazem i da se pretvaram, ali skontah u pocetku da je bolje da se pravim da nemam para ovdje. Zasto? Sto sam prihvatljivija ako sam siromasnija? Lakse uspostaviti relaciju sa mnom? Zar je jedino sto ljude spaja i razdvaja novac?? I ko je onda ovdje plitak
Boldirano smo i wewa i ja rekle.
Podvuceno haman pa i podvukle obje.
Sto se mene tice ne moras hodat po kao po jajima. Takodjer, sto se mene tice-dabogda mi svi imali sta zelimo i sta nas cini sretnim.
Boldirano i podvuceno-mislim da mi nismo nikog uvrijedile, pa ne moras ni ti.
@wewa, otjera me hadzinica...
- Zelena Carapa
#2708 Re: Cipelice, cipelice..
Znaci meni se ucinilo da sve frca od sarkazma. Dobro.
Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti. Ne znam ko se i zasto prepoznao u odredjenom dijelu, mozda mu se samo pricinilo
Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti. Ne znam ko se i zasto prepoznao u odredjenom dijelu, mozda mu se samo pricinilo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2709 Re: Cipelice, cipelice..
Idejo, ubode ti haman kladionicu.

- Not My Idea
#2710 Re: Cipelice, cipelice..
jbga, sorry na off-u. morala sam replicirat, prosto iz razloga jer nismo ni ljubomorne ni zavidne. samo rekle svoj stav, koji je na kraju krajeva kao i ono sto svi imamo 
- alica.k
#2711 Re: Cipelice, cipelice..
ladyblue18 wrote:Idejo, ubode ti haman kladionicu.
![]()
izgleda da trebaju neka pravila, rijeci koje se ne smiju govoriti i tako, da bi sve bilo sunce i cvijece na ovim nasim temama.
a posto znamo da je to nemoguce, treba pdf neki zenski kutak da ne gledaju muskinje kako se kacimo oko svega zivog oko cega se pokaciti moze.
- wewa
#2712 Re: Cipelice, cipelice..
opet me promasio fajt
molim da udje u zapisnik: na prethodnim stranicama pricala sam o svojim adetima. to sto se oni razlikuju od tudjih nije stvar ni odgoja, ni cicijasenja, ni ljubomore, a bome ni sarkazma. novaca elhamdulila imam, a da ih imam i 15 puta vise opet bih (vjerovatno) isto razmisljala. MENI je bezze dati 200 eura za nesto, ako mogu naici na vrlo slican proizvod za duplo manje para. ne trazim vrhunski kvalitet, nije mi cilj da me ono sto sam kupila nadzivi. imena kreatora mi nista ne znace. najsretnija na svijetu budem kad za smijesne pare kupim nesto sto mi se svidja i u cemu se dobro osjecam.
jel sad jasno ili da ocekujem novi fajt sljedeci put kad se ulogiram?
btw. jel ko bio skoro u planet obuci? rijetko prodjem, rijetko mi se sta svidi, al' reko' da nema ko frisku info - fakat mi trebaju gleznjace...
molim da udje u zapisnik: na prethodnim stranicama pricala sam o svojim adetima. to sto se oni razlikuju od tudjih nije stvar ni odgoja, ni cicijasenja, ni ljubomore, a bome ni sarkazma. novaca elhamdulila imam, a da ih imam i 15 puta vise opet bih (vjerovatno) isto razmisljala. MENI je bezze dati 200 eura za nesto, ako mogu naici na vrlo slican proizvod za duplo manje para. ne trazim vrhunski kvalitet, nije mi cilj da me ono sto sam kupila nadzivi. imena kreatora mi nista ne znace. najsretnija na svijetu budem kad za smijesne pare kupim nesto sto mi se svidja i u cemu se dobro osjecam.
jel sad jasno ili da ocekujem novi fajt sljedeci put kad se ulogiram?
btw. jel ko bio skoro u planet obuci? rijetko prodjem, rijetko mi se sta svidi, al' reko' da nema ko frisku info - fakat mi trebaju gleznjace...
- niko_niko_kao_ja
#2713 Re: Cipelice, cipelice..
wewa wrote:opet me promasio fajt![]()
![]()
jel sad jasno ili da ocekujem novi fajt sljedeci put kad se ulogiram?![]()
- otherside
#2714 Re: Cipelice, cipelice..
+1niko_niko_kao_ja wrote:wewa wrote:opet me promasio fajt![]()
![]()
jel sad jasno ili da ocekujem novi fajt sljedeci put kad se ulogiram?![]()
btw. jel ko bio skoro u planet obuci? rijetko prodjem, rijetko mi se sta svidi, al' reko' da nema ko frisku info - fakat mi trebaju gleznjace...posebno boldirano, nema mi veceg meraka.
-
zamzija
#2715 Re: Cipelice, cipelice..
Meni je najbolja provala bila kad sam jednom prilikom ulasku na posao srela svoju kolegicu koja je tip top uvijek u firmiranoj odjeći ( i da spomenem jako lijepa i lijepo obučena, znači nosi sve sa ukusom i stilom, svaka joj čast), i kada je pogledala moje cipele, sva oduševljeno rekla: jaoooo što su slatke, baš su diiiivne, odakle ti, koliko su bile? A ja joj onako ozbiljno: ta i ta no name radnja, 30 KM ni manje ni višewewa wrote: najsretnija na svijetu budem kad za smijesne pare kupim nesto sto mi se svidja i u cemu se dobro osjecam.
I kad me jednom za suknju pitala: A baš ti je lijepa, istu sam vidjela u nekoj kolekciji ( pa reče ime nekog poznatog branda ja zaboravila koji je ), a ja joj rekla: ma jok, kupila je u Amadeus radnji za 40 KM.
Ispalo je da se oblačim po posljednjoj modi
Uglavnom, hoću da kažem da je meni super, kad nekog vidim u bilo kakvim cipelama ( da li firmiranim ili ne, da li visoke pete ili baletanke ) ko je obučen u svom fazonu koji pristaje karakteru te osobe - a ne nasilu pokušava da ispadne nešto drugačije od onog što jeste, tj da se pretvara da je neko drugi
-
Karen
#2716 Re: Cipelice, cipelice..
Kad će doći nova kolekcija Tamairsa? Ono što su izložili nije ni sjena ponude na web siteu. Patim za smeđim baletankama i jednom torbom...
-
Zvoncica123
#2717 Re: Cipelice, cipelice..
Divne su im sve baletanke. Kod nas ne bude sve iz kolekcije, bude par modela i to je to.Karen wrote:Kad će doći nova kolekcija Tamairsa? Ono što su izložili nije ni sjena ponude na web siteu. Patim za smeđim baletankama i jednom torbom...
Kakva je ova obuca? Nisam nista njihovo imala.
http://www.ecco.com/en-XI/Ecco/Casual/W ... 01466?i=18
Nisu se ubile od ljepote ali mi se cine udobne, a trebaju mi udobne pipelice.
- Nisrin
#2718 Re: Cipelice, cipelice..
Imate u Tamarisu na Slatkom coestu akciju. kupite jedne cipele., druge su gratis, ali ima svega 4-5 modela koje mozete izabrati kao gratis---z aostale Tamaris trgovine ne znam vrijedi li akcija...
(cipele su jeftine, od 40ak KM pa do ne znam koliko)
(cipele su jeftine, od 40ak KM pa do ne znam koliko)
-
nova_korisnica
#2719 Re: Cipelice, cipelice..
zene, stid me
narucila sam 6 pari obuce (za 113 Eura)...vjerovatno cu neke vratiti, ali nisam mogla odoliti...tamaris, proslogodisnja kolekcija...sandale uglavnom...kozne i od platna jedne...moram se nekome ispovijediti, a kome ako ne vama
slikam kad dobijem...
narucila sam na stranici zalando-lounge.de (nazalost, ne salju za bih...mislim da rade samo DE i Austriju)
narucila sam na stranici zalando-lounge.de (nazalost, ne salju za bih...mislim da rade samo DE i Austriju)
- male_okice
#2720 Re: Cipelice, cipelice..
nova_korisnica wrote:zene, stid menarucila sam 6 pari obuce (za 113 Eura)...vjerovatno cu neke vratiti, ali nisam mogla odoliti...tamaris, proslogodisnja kolekcija...sandale uglavnom...kozne i od platna jedne...moram se nekome ispovijediti, a kome ako ne vama
slikam kad dobijem...
ma nemoj ba grehota vracati
-
nova_korisnica
#2721 Re: Cipelice, cipelice..
:* znala sam ja da cete me razumjetimale_okice wrote:nova_korisnica wrote:zene, stid menarucila sam 6 pari obuce (za 113 Eura)...vjerovatno cu neke vratiti, ali nisam mogla odoliti...tamaris, proslogodisnja kolekcija...sandale uglavnom...kozne i od platna jedne...moram se nekome ispovijediti, a kome ako ne vama
slikam kad dobijem...
ma nemoj ba grehota vracatia nije puno para za 6 pari, dala si manje od 20 E za par sto je super
gdje ces onda to vracati. A sto se tice onih skupih cizmica, meni licno se ne svidja onakav oblik ali 100 ljudi 200 cudi kome se svidja, ko ima pare neka kupi, ne vidim sta je problem Shop and let shop
-
*mima*
#2722 Re: Cipelice, cipelice..
Za vas koje nosite stikle......skechers u ferhadiji...jucer gledam cipele u izlogu......kako su dobre......lakane ...crno crvene.....wooow
- LONGMAN
#2723 Re: Cipelice, cipelice..
Je l imao ko od vas od bershke cipele? Kakve su im?
- MedenoSrce
#2724 Re: Cipelice, cipelice..
moje proljetne

-
Gospoda Ministarka
#2725 Re: Cipelice, cipelice..
UuuuuMedenoSrce wrote:moje proljetne![]()