irac300 wrote:Vrati se Carl sve ti je oprošteno.
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- EmiRem
#2701 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- SanskiBiser
#2702 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ljudi što premotavate, VLC Player i Fine Playback Increase na 1.2 do 1.4 (nema primjetne promjene u zvuku) i brzo prođu spore serije ili epizode, pa da nije toga ja ne znam da bi se natjerao da pogledam sve Mad Men sezone ili ovu zadnju sezonu How I Met Your Mother 
- ćiribiribela
#2703 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
irac300 wrote:Vrati se Carl sve ti je oprošteno.
- muhanata
#2704 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Imao si sreće da naletiš na "bitne" momenteyoda82 wrote:Ali hladno sam imao 8/11+bonus pitanje, a pregledao sam epizodu za 7-8 minuta.......muhanata wrote:Prizivala sam Karla od prve do zadnje minute![]()
![]()
Evo za one koji premotavaju seriju, da se malo igraju![]()
https://www.amctv.com/ultimate-fan-game ... -dead/4393
- Locker
#2705 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Četvrti.muhanata wrote:Imao si sreće da naletiš na "bitne" momenteyoda82 wrote:Ali hladno sam imao 8/11+bonus pitanje, a pregledao sam epizodu za 7-8 minuta.......muhanata wrote:Prizivala sam Karla od prve do zadnje minute![]()
![]()
https://www.amctv.com/ultimate-fan-game ... -dead/4393![]()
- yoda82
#2706 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
a teško bilo naletiti na te momente........moglo se sve ovo snimiti u 10 minuta.....muhanata wrote:Imao si sreće da naletiš na "bitne" momenteyoda82 wrote:Ali hladno sam imao 8/11+bonus pitanje, a pregledao sam epizodu za 7-8 minuta.......muhanata wrote:Prizivala sam Karla od prve do zadnje minute![]()
![]()
https://www.amctv.com/ultimate-fan-game ... -dead/4393![]()
npr. u Vikings se više stvari izdešavalo u jednoj epizodi nego u svim sezonama The Walking Dead
- Mali_Vuk
#2707 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma bježi yebote, brutalna ova zadnja
Fakat neočekivan obrt. Al barem im se više ne može prigovoriti za predvidljivost. I nisam ovaj put ni sekunde premotao, Tita mi 
-
Peryton_
#2708 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vidim, desava se nesto, cim ja odustanem od gledanja 
- Mali_Vuk
#2709 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ah, pa sad, "dešava se nešto" je teška kvalifikacija za ovo što imamoPeryton_ wrote:Vidim, desava se nesto, cim ja odustanem od gledanja
- Šveđanin
#2710 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra zadnja, sad sam uhvatio u komadu par epizoda, taman se poželim, a ono moram čekati sljedeću danima.. 
- Logovan
-
kakavdanakneiskustvu
#2712 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Logovan wrote:
![]()
-
Eborg
#2713 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisam očekivao da će roknuti malu, pozitivno su me iznenadili kada sam očekivao tipično holivudsko-limunadno-happyend-političkikorektno sranje.
-
suspect_zero
#2714 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nije mi sekunde žao one klipače
....gdje je nađoše onako antipatičnu, Karl mi dođe prava duša u poređenju sa njom 
- strong69
#2715 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra zadnja epizoda. Nekako bas "teska". Ubistva, priznanje... Bas mucna i teska situacija koju su dobro prikazali. Potpuno neočekivano.
Sent from my LG G²
Sent from my LG G²
- annoy
#2716 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni je zadnja epizoda bila pravo dobra. Vjerojatno i najbolja u sezoni.
Lizzie i Mika su očito preuzele uloge blizanaca iz stripa. Na tu priču sa blizancima sam potpuno zaboravila, nisam ni slutila da će sa curicama ići na to, pa sam se iznenadila baš, ali dobro su to napravili.
Žao mi je Mike, inače nisam sklona djeci i rijetko koji dječji lik mi "sjedne", ali ona mi se svidjela, pogotovo u zadnjim epizodama. U nekim svojim izjavama podsjetila me je na mene. Bila je baš nevino, neiskvareno dijete, ali kao takva nije imala puno šanse u tom svijetu. I iako nije mislila da je jaka, ipak je bila, ali nažalost Lizzie je potpuno skrenula i od nje se nije mogla obraniti. Žao mi je i Lizzie, jer nije ni ona zaslužila umrijeti, nego je zaslužila pomoć, ali u takvom svijetu je sasvim razumljivo da su ju ubili, jer predstavlja opasnost za druge ljude, a nije im dostupna stručna pomoć koja joj treba. Scena kad ju je Carol upucala mi je bila baš mučna.
Bilo je jako emotivno kad je Carol priznala da je ubila ono dvoje, rasplakala me ta scena, i Tyrese koji je ipak smogao snage da joj oprosti, pitala sam se kako uopće nekome oprostiti takvo nešto. Gluma je bila odlična.
Sve u svemu, jako dobra epizoda. Čim se dotaknu nečeg iz stripa, odma bude bolje. Nek imaju to na umu i dalje.
Lizzie i Mika su očito preuzele uloge blizanaca iz stripa. Na tu priču sa blizancima sam potpuno zaboravila, nisam ni slutila da će sa curicama ići na to, pa sam se iznenadila baš, ali dobro su to napravili.
Žao mi je Mike, inače nisam sklona djeci i rijetko koji dječji lik mi "sjedne", ali ona mi se svidjela, pogotovo u zadnjim epizodama. U nekim svojim izjavama podsjetila me je na mene. Bila je baš nevino, neiskvareno dijete, ali kao takva nije imala puno šanse u tom svijetu. I iako nije mislila da je jaka, ipak je bila, ali nažalost Lizzie je potpuno skrenula i od nje se nije mogla obraniti. Žao mi je i Lizzie, jer nije ni ona zaslužila umrijeti, nego je zaslužila pomoć, ali u takvom svijetu je sasvim razumljivo da su ju ubili, jer predstavlja opasnost za druge ljude, a nije im dostupna stručna pomoć koja joj treba. Scena kad ju je Carol upucala mi je bila baš mučna.
Bilo je jako emotivno kad je Carol priznala da je ubila ono dvoje, rasplakala me ta scena, i Tyrese koji je ipak smogao snage da joj oprosti, pitala sam se kako uopće nekome oprostiti takvo nešto. Gluma je bila odlična.
Sve u svemu, jako dobra epizoda. Čim se dotaknu nečeg iz stripa, odma bude bolje. Nek imaju to na umu i dalje.
- SanskiBiser
#2717 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
annoy wrote:Meni je zadnja epizoda bila pravo dobra. Vjerojatno i najbolja u sezoni.
mašala šta je SPOILERA
- VenomousV
#2718 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
mati draga, hoce li ljudi ikada nauciti sta je spoiler?

- Mali_Vuk
#2719 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Fakat annoy, najbolje bi bilo da edituješ post i sve to što si napisala zakrečiš bijelom farbom 
- ćiribiribela
#2720 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A sta je tacno spoiler u njenom postu???

- VenomousV
#2721 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:A sta je tacno spoiler u njenom postu???![]()
ne znaju ljudi moja ciribiri... a ne znam koliko sam puta na ovoj temi pisala sta je fakin spoiler a sta nije
- ćiribiribela
#2722 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Stalno se raspravlja o tome, i nikako da ljudi nauce.VenomousV wrote:
ne znaju ljudi moja ciribiri... a ne znam koliko sam puta na ovoj temi pisala sta je fakin spoiler a sta nije
Ja se sjecam samo jednog spoilera sa teme, kad je neko stavio sliku walkera Merle-a par dana prije epizode, to im nikad necu oprostiti.
- annoy
#2723 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I mene zanima šta je spojler?
Ako je zabranjeno spominjati strip na ovoj temi u ikakvom kontekstu (a ne samo u smislu otkrivanja budućih događaja), ispričavam se, neću više, ali ne znam kako se to može klasificirat kao spojler, jer sam pričala o nečemu što su oni već ukomponirali u seriju, samo sa drugačijim protagonistima.
Ako je zabranjeno spominjati strip na ovoj temi u ikakvom kontekstu (a ne samo u smislu otkrivanja budućih događaja), ispričavam se, neću više, ali ne znam kako se to može klasificirat kao spojler, jer sam pričala o nečemu što su oni već ukomponirali u seriju, samo sa drugačijim protagonistima.
- VenomousV
#2724 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:Stalno se raspravlja o tome, i nikako da ljudi nauce.VenomousV wrote:
Ja se sjecam samo jednog spoilera sa teme, kad je neko stavio sliku walkera Merle-a par dana prije epizode, to im nikad necu oprostiti.![]()
o da
@annoy: ne sekiraj se, nisi nista spoilala
- Mali_Vuk
#2725 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma haj boga ti, šta je svrha teme ako se neće komentarisati ono što se događa u njoj/seriji. Doduše, nikad je ne otvaram ako sam makar i pola zadnje epizode u zaostatku s gledanjemannoy wrote:I mene zanima šta je spojler?