Gdje u Sa......
- Toffee karamela
#2701 Re: Gdje u Sa......
Može li mi ko od žena reći gdje se mogu kupiti platnene gumice za kosu ali da nisu minijaturne nego velike, kakvih je nekada bilo na svakom koraku? Ja ne znam zbog čega se više ne mogu naći, ni u šoping centrima, ni na pijaci, baš nigdje. Zadnji put sam, vjerovali ili ne, našla te velike, platnene kod uličnog prodavača ispred koševske bolnice prije haman 3-4 godine. Bile su prefine, platno ko od baršuna, u raznim bojama. Sve ih pogubila 
- Qler
#2702 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?
- Sentinel
#2703 Re: Gdje u Sa......
Ima li gdje se uzet finih futrola za tablete u Sarajevu? Treba mi za samsung tablet (prva verzija), po mogućnosti bijeli.
http://www.ebay.de/itm/Leder-Tasche-Sam ... 27c5f2e397 ovako nesto
http://www.ebay.de/itm/Leder-Tasche-Sam ... 27c5f2e397 ovako nesto
-
sarajvosa
#2704 Re: Gdje u Sa......
Ima li jos negdje u Sarajevu zara ili azel osim onog u centru?
- DaffyDuck
#2705 Re: Gdje u Sa......
Hagleitner i Kimberly clark (GTS i Ecotime)Qler wrote:Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?
- muhanata
#2706 Re: Gdje u Sa......
Toffee karamela wrote:Može li mi ko od žena reći gdje se mogu kupiti platnene gumice za kosu ali da nisu minijaturne nego velike, kakvih je nekada bilo na svakom koraku? Ja ne znam zbog čega se više ne mogu naći, ni u šoping centrima, ni na pijaci, baš nigdje. Zadnji put sam, vjerovali ili ne, našla te velike, platnene kod uličnog prodavača ispred koševske bolnice prije haman 3-4 godine. Bile su prefine, platno ko od baršuna, u raznim bojama. Sve ih pogubila
Ako misliš na ono što ja mislim
vidjela sam da ima u Interexu (Pofalići) na onom stalku sa džidžama, gdje je hemija.
- muhanata
#2707 Re: Gdje u Sa......
sarajvosa wrote:Ima li jos negdje u Sarajevu zara ili azel osim onog u centru?
Zara nema u Sarajevu
Azel imaš na Pofalićima, na Dobrinji, na Grbavici, na Baščaršiji...
http://www.azel.ba/bos/?p=7
- Qler
#2708 Re: Gdje u Sa......
Zubizareta wrote:Hagleitner i Kimberly clark (GTS i Ecotime)Qler wrote:Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?
Mozes li mi pomoci, geografski gdje se nalaze prodanice
- holowey
#2709 Re: Gdje u Sa......
nista seat cover za to... ponesi sa sobom bakticid http://www.bosnalijek.ba/udoc/Bakticid_otop_a_1l.pdf i prije upotrebe pripremi za sebeQler wrote:Zubizareta wrote:Hagleitner i Kimberly clark (GTS i Ecotime)Qler wrote:Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?
Mozes li mi pomoci, geografski gdje se nalaze prodaniceTreba mi samo malo toga, za par dana bolnice...
- Qler
#2710 Re: Gdje u Sa......
Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
- holowey
#2711 Re: Gdje u Sa......
nasprejati dasku je lakse od postavljanja papira a i sigurnije...imho...Qler wrote:Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#2712 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sarajevu i bližoj okolici ima kupiti

kosu marke silver

kosu marke silver
- Qler
#2713 Re: Gdje u Sa......
holowey wrote:nasprejati dasku je lakse od postavljanja papira a i sigurnije...imho...Qler wrote:Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
OK, predlozit cu joj
-
pakica_
#2714 Re: Gdje u Sa......
ljudiii, mozda je bilo pitanjce, al' stvarno mi se ne da listat, pa cu ga mooozda i ponovit 
'elem, trebaju mi boje za kolace.. tacnije za fondan.. ali ne ove granapske tecne varijante, nego da su bas intenzivne, pa kad se pomijesaju sa bijelom fondan masom, da crvena bude crvena, a ne roza
tipa u gelu ili u prahu ili sl.
opcenito, ima li igdje u Sa bas neka fensi ponuda "opreme" za torte i kolace.. kad vidim sta sve ljudi prave, a ja jos uvijek ukrasavam torte slagom koji istiscem iz kesice, zlo mi, pa hocu i ja da se igram kreativne osobe, a nemam nacina
'elem, trebaju mi boje za kolace.. tacnije za fondan.. ali ne ove granapske tecne varijante, nego da su bas intenzivne, pa kad se pomijesaju sa bijelom fondan masom, da crvena bude crvena, a ne roza
opcenito, ima li igdje u Sa bas neka fensi ponuda "opreme" za torte i kolace.. kad vidim sta sve ljudi prave, a ja jos uvijek ukrasavam torte slagom koji istiscem iz kesice, zlo mi, pa hocu i ja da se igram kreativne osobe, a nemam nacina
-
Suzie Q
#2715 Re: Gdje u Sa......
nije u Sa ali imaš u Mostaru firmu "Dora" koja ima sve moguće za kolače, možeš naći na facebooku pod Dora usluge Mostar. mislim da šalju poštom. imaju svega, da se raspametišpakica_ wrote:ljudiii, mozda je bilo pitanjce, al' stvarno mi se ne da listat, pa cu ga mooozda i ponovit
'elem, trebaju mi boje za kolace.. tacnije za fondan.. ali ne ove granapske tecne varijante, nego da su bas intenzivne, pa kad se pomijesaju sa bijelom fondan masom, da crvena bude crvena, a ne rozatipa u gelu ili u prahu ili sl.
- Irm@
#2716 Re: Gdje u Sa......
ou yes indeedSuzie Q wrote:nije u Sa ali imaš u Mostaru firmu "Dora" koja ima sve moguće za kolače, možeš naći na facebooku pod Dora usluge Mostar. mislim da šalju poštom. imaju svega, da se raspametišpakica_ wrote:ljudiii, mozda je bilo pitanjce, al' stvarno mi se ne da listat, pa cu ga mooozda i ponovit
'elem, trebaju mi boje za kolace.. tacnije za fondan.. ali ne ove granapske tecne varijante, nego da su bas intenzivne, pa kad se pomijesaju sa bijelom fondan masom, da crvena bude crvena, a ne rozatipa u gelu ili u prahu ili sl.
http://www.dora-usluge.ba/
-
saga
#2717 Re: Gdje u Sa......
Nekad je na ovoj temi neko već pitao, ali sad ne mogu da nađem nikako... gdje kupiti nešto na ovaj fazon:

- invicta
#2718 Re: Gdje u Sa......
...gdje mogu kupiti haltere, korzet i takve stvarcice u Sarajevu,a da nije preskupo,a i da lici na fin komad rublja? Ne znam da li je neko prije mene pitao...mrsko mi je bas sve listati. 
-
shambho
#2719 Re: Gdje u Sa......
..kupiti jeftin USB? Mislim ima na svakom koraku, al' gdje je najjeftinije.. 2 il' 4 gige..
- hodža
#2720 Re: Gdje u Sa......
10 KM 2 gige, ako se ne varam, radnja na čaršiji, prekoputa slastičarne Sarajshambho wrote:..kupiti jeftin USB? Mislim ima na svakom koraku, al' gdje je najjeftinije.. 2 il' 4 gige..
-
Walter76
#2721 Re: Gdje u Sa......
KOPIRNICA koja stampa za 0.02 KM po stranici? Da je negdje na vojnickom, alipasinom, uglavnom tu u okolini?
Ima ona dole kod studentskih domova(gdje ona pekara bila), zna li neko koliko je kod njih

HVALA!
Ima ona dole kod studentskih domova(gdje ona pekara bila), zna li neko koliko je kod njih
HVALA!
-
SarajevoBH
#2722 Re: Gdje u Sa......
Neki dan sam isao onom ulicom preko puta vjecne vatre i naisao na radnju Columbia,ali je bila zatvorena i kroz izlog sam pogledao cijenu i nije bila nesto skupa,a znam je to jedna od skupljih marki.E sad zna li neko je li to radnja sa kopijama kao ona u skenderiji ili je original?
-
mad mike
#2723 Re: Gdje u Sa......
da nebi otvarao novu temu, moze li mi neko reci gdje se tacno nalazi Goethe institut ?
-
kameni.spavac
#2724 Re: Gdje u Sa......
Gdje se mogu nabaviti plisane kocke kao privjesci za retrovizor u automobilima??
-
anonimus03