Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Toffee karamela

#2701 Re: Gdje u Sa......

Post by Toffee karamela »

Može li mi ko od žena reći gdje se mogu kupiti platnene gumice za kosu ali da nisu minijaturne nego velike, kakvih je nekada bilo na svakom koraku? Ja ne znam zbog čega se više ne mogu naći, ni u šoping centrima, ni na pijaci, baš nigdje. Zadnji put sam, vjerovali ili ne, našla te velike, platnene kod uličnog prodavača ispred koševske bolnice prije haman 3-4 godine. Bile su prefine, platno ko od baršuna, u raznim bojama. Sve ih pogubila :x
Qler

#2702 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?
Sentinel

#2703 Re: Gdje u Sa......

Post by Sentinel »

Ima li gdje se uzet finih futrola za tablete u Sarajevu? Treba mi za samsung tablet (prva verzija), po mogućnosti bijeli.

http://www.ebay.de/itm/Leder-Tasche-Sam ... 27c5f2e397 ovako nesto
sarajvosa

#2704 Re: Gdje u Sa......

Post by sarajvosa »

Ima li jos negdje u Sarajevu zara ili azel osim onog u centru?
DaffyDuck

#2705 Re: Gdje u Sa......

Post by DaffyDuck »

Qler wrote:Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?
Hagleitner i Kimberly clark (GTS i Ecotime)
muhanata

#2706 Re: Gdje u Sa......

Post by muhanata »

Toffee karamela wrote:Može li mi ko od žena reći gdje se mogu kupiti platnene gumice za kosu ali da nisu minijaturne nego velike, kakvih je nekada bilo na svakom koraku? Ja ne znam zbog čega se više ne mogu naći, ni u šoping centrima, ni na pijaci, baš nigdje. Zadnji put sam, vjerovali ili ne, našla te velike, platnene kod uličnog prodavača ispred koševske bolnice prije haman 3-4 godine. Bile su prefine, platno ko od baršuna, u raznim bojama. Sve ih pogubila :x

Ako misliš na ono što ja mislim :)

Image

vidjela sam da ima u Interexu (Pofalići) na onom stalku sa džidžama, gdje je hemija.
muhanata

#2707 Re: Gdje u Sa......

Post by muhanata »

sarajvosa wrote:Ima li jos negdje u Sarajevu zara ili azel osim onog u centru?

Zara nema u Sarajevu :)
Azel imaš na Pofalićima, na Dobrinji, na Grbavici, na Baščaršiji...

http://www.azel.ba/bos/?p=7
Qler

#2708 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

Zubizareta wrote:
Qler wrote:Gdje ima kupiti one toilet seat covers? Oni papiri sto se stavljaju preko daske na WC solji?

Mozes li mi pomoci, geografski gdje se nalaze prodanice :) Treba mi samo malo toga, za par dana bolnice...
holowey

#2709 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

Qler wrote:
Zubizareta wrote:

Mozes li mi pomoci, geografski gdje se nalaze prodanice :) Treba mi samo malo toga, za par dana bolnice...
nista seat cover za to... ponesi sa sobom bakticid http://www.bosnalijek.ba/udoc/Bakticid_otop_a_1l.pdf i prije upotrebe pripremi za sebe
Qler

#2710 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
holowey

#2711 Re: Gdje u Sa......

Post by holowey »

Qler wrote:Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
nasprejati dasku je lakse od postavljanja papira a i sigurnije...imho...
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#2712 Re: Gdje u Sa......

Post by trimi68 »

Gdje u Sarajevu i bližoj okolici ima kupiti

Image

kosu marke silver
Qler

#2713 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

holowey wrote:
Qler wrote:Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
nasprejati dasku je lakse od postavljanja papira a i sigurnije...imho...

OK, predlozit cu joj :)
pakica_

#2714 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

ljudiii, mozda je bilo pitanjce, al' stvarno mi se ne da listat, pa cu ga mooozda i ponovit :D
'elem, trebaju mi boje za kolace.. tacnije za fondan.. ali ne ove granapske tecne varijante, nego da su bas intenzivne, pa kad se pomijesaju sa bijelom fondan masom, da crvena bude crvena, a ne roza :D tipa u gelu ili u prahu ili sl.
opcenito, ima li igdje u Sa bas neka fensi ponuda "opreme" za torte i kolace.. kad vidim sta sve ljudi prave, a ja jos uvijek ukrasavam torte slagom koji istiscem iz kesice, zlo mi, pa hocu i ja da se igram kreativne osobe, a nemam nacina :D
Suzie Q

#2715 Re: Gdje u Sa......

Post by Suzie Q »

pakica_ wrote:ljudiii, mozda je bilo pitanjce, al' stvarno mi se ne da listat, pa cu ga mooozda i ponovit :D
'elem, trebaju mi boje za kolace.. tacnije za fondan.. ali ne ove granapske tecne varijante, nego da su bas intenzivne, pa kad se pomijesaju sa bijelom fondan masom, da crvena bude crvena, a ne roza :D tipa u gelu ili u prahu ili sl.
opcenito, ima li igdje u Sa bas neka fensi ponuda "opreme" za torte i kolace.. kad vidim sta sve ljudi prave, a ja jos uvijek ukrasavam torte slagom koji istiscem iz kesice, zlo mi, pa hocu i ja da se igram kreativne osobe, a nemam nacina :D
nije u Sa ali imaš u Mostaru firmu "Dora" koja ima sve moguće za kolače, možeš naći na facebooku pod Dora usluge Mostar. mislim da šalju poštom. imaju svega, da se raspametiš
Irm@

#2716 Re: Gdje u Sa......

Post by Irm@ »

Suzie Q wrote:
pakica_ wrote:ljudiii, mozda je bilo pitanjce, al' stvarno mi se ne da listat, pa cu ga mooozda i ponovit :D
nije u Sa ali imaš u Mostaru firmu "Dora" koja ima sve moguće za kolače, možeš naći na facebooku pod Dora usluge Mostar. mislim da šalju poštom. imaju svega, da se raspametiš
ou yes indeed :)
http://www.dora-usluge.ba/
saga

#2717 Re: Gdje u Sa......

Post by saga »

Nekad je na ovoj temi neko već pitao, ali sad ne mogu da nađem nikako... gdje kupiti nešto na ovaj fazon:
Image
invicta

#2718 Re: Gdje u Sa......

Post by invicta »

...gdje mogu kupiti haltere, korzet i takve stvarcice u Sarajevu,a da nije preskupo,a i da lici na fin komad rublja? Ne znam da li je neko prije mene pitao...mrsko mi je bas sve listati. :)
shambho

#2719 Re: Gdje u Sa......

Post by shambho »

..kupiti jeftin USB? Mislim ima na svakom koraku, al' gdje je najjeftinije.. 2 il' 4 gige..
hodža

#2720 Re: Gdje u Sa......

Post by hodža »

shambho wrote:..kupiti jeftin USB? Mislim ima na svakom koraku, al' gdje je najjeftinije.. 2 il' 4 gige..
10 KM 2 gige, ako se ne varam, radnja na čaršiji, prekoputa slastičarne Saraj
Walter76

#2721 Re: Gdje u Sa......

Post by Walter76 »

KOPIRNICA koja stampa za 0.02 KM po stranici? Da je negdje na vojnickom, alipasinom, uglavnom tu u okolini?

Ima ona dole kod studentskih domova(gdje ona pekara bila), zna li neko koliko je kod njih :?: :arrow:

HVALA! :sax:
SarajevoBH

#2722 Re: Gdje u Sa......

Post by SarajevoBH »

Neki dan sam isao onom ulicom preko puta vjecne vatre i naisao na radnju Columbia,ali je bila zatvorena i kroz izlog sam pogledao cijenu i nije bila nesto skupa,a znam je to jedna od skupljih marki.E sad zna li neko je li to radnja sa kopijama kao ona u skenderiji ili je original?
mad mike

#2723 Re: Gdje u Sa......

Post by mad mike »

da nebi otvarao novu temu, moze li mi neko reci gdje se tacno nalazi Goethe institut ?
kameni.spavac

#2724 Re: Gdje u Sa......

Post by kameni.spavac »

Gdje se mogu nabaviti plisane kocke kao privjesci za retrovizor u automobilima??
anonimus03

#2725 Re: Gdje u Sa......

Post by anonimus03 »

mad mike wrote:da nebi otvarao novu temu, moze li mi neko reci gdje se tacno nalazi Goethe institut ?
Od Vijecnice krenes prema Bentbasi. Ides nekih 100m. I sa lijeve strane vidjet ces kucicu sa slike. To je Goethe inst.

Image
Post Reply