Hayat
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2701 Re: Hayat
A kako im se računa bod plus? odnosno koliko % igraju ocjene, koliko % broj glasova, a koliko % i kako taj bod plus ili minus? Ko ima bod minus?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2702 Re: Hayat
ovaj sacir ne pjeva lose, naprotiv, i ima svoj stil, nije imitator, ali me nerviraju oni nazalni tonovi
- KatarinaKosaca
#2703 Re: Hayat
Nek ispadne jeftini kafanski pjevač Džigal. Nikad on za estrade neće biti...
- moonlight7
#2704 Re: Hayat
Ima kandidata za ispadanje prije Džigala
A šta je rekla Emina prošli put?
Mene i Adana nikad niko neće razdvojiti...duša
Kako li će podnijeti ako on ispadne
A šta je rekla Emina prošli put?
Mene i Adana nikad niko neće razdvojiti...duša
Kako li će podnijeti ako on ispadne
- plain vanilla
#2705 Re: Hayat
bolji je dzigal od sare i adana, sto veceras i nije bas teskoKatarinaKosaca wrote:Nek ispadne jeftini kafanski pjevač Džigal. Nikad on za estrade neće biti...
-
Fauja Singh
#2706 Re: Hayat
Ne ostaje uvijek bolji
Ja drzim fige da dzigal ispadne
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Ja drzim fige da dzigal ispadne
-
Fauja Singh
#2707 Re: Hayat
Sto Sejla uziva kad je izbacivanje.
- neo7
#2708 Re: Hayat
Na ukupan broj bodova doda se jos jedan bod ako ima bod plus, a ako ima bod minus oduzme se taj poen.KatarinaKosaca wrote:A kako im se računa bod plus? odnosno koliko % igraju ocjene, koliko % broj glasova, a koliko % i kako taj bod plus ili minus? Ko ima bod minus?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2709 Re: Hayat
e HebeMu rasplaka se 
- plain vanilla
#2710 Re: Hayat
ko?
pa nije niko ispao, ali valjda hoce iduci put
- KatarinaKosaca
#2711 Re: Hayat
Samo da se kola ne slome na nekom ko stvarno zna pjevati. Bilo bi pošteno da je ispao Adan...plain vanilla wrote:ko?
Drago mi je što je Sara ostala... nije neka pjevačica, ali izgleda dobra osoba, pa mi je žao.. Emina jeste mlada pa joj se može oprostiti na godine puno toga, ali netko bi je morao posavjetovati oko ponašanja, koje nikako nije adekvatno ni primjerno. Za Dđigala je već kasno.. nitko ga ne izvadi... čaršijaner bez odgoja sa lizalom u ustima
- dusa_raskopuša
#2712 Re: Hayat
ajoooooooj, koja drama
Sejla, BRUJA (na spanskom, vjestica)
a Anida, licemjerna, sad sam se zadeverala da nece jadna dehidrirati, zbog suza koje je iskapala.
Sejla, BRUJA (na spanskom, vjestica)
a Anida, licemjerna, sad sam se zadeverala da nece jadna dehidrirati, zbog suza koje je iskapala.
- plain vanilla
#2713 Re: Hayat
dusa_raskopuša wrote:ajoooooooj, koja drama![]()
![]()
Sejla, BRUJA (na spanskom, vjestica)![]()
anida vec ispekla zanat..svake vrste
- arx
#2714 Re: Hayat
sta je ovo sto je hayat napiso na FB profilu: hayat tv uskoro broj 1!
- plain vanilla
#2715 Re: Hayat
mozda ona nagradna igra kad kao dodju na vrata nekome, pa provjeravaju je li mu na TV Hayat na br.1arx wrote:sta je ovo sto je hayat napiso na FB profilu: hayat tv uskoro broj 1!
- arx
#2716 Re: Hayat
izgleda da ce ova sljepa ljubav da bude nova turksa serija
guglo sam ali nisam naso nikakve informacije

-
StupskaBitanga
#2717 Re: Hayat
Već viđenoplain vanilla wrote:mozda ona nagradna igra kad kao dodju na vrata nekome, pa provjeravaju je li mu na TV Hayat na br.1arx wrote:sta je ovo sto je hayat napiso na FB profilu: hayat tv uskoro broj 1!
- plain vanilla
#2718 Re: Hayat
odgledala seherzadu i dosta od menearx wrote:izgleda da ce ova sljepa ljubav da bude nova turksa serijaguglo sam ali nisam naso nikakve informacije
![]()
od svih rijeci, pokupila samo jok
- Zovem se Zelena
#2719 Re: Hayat - Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, v
Sorry ostalima, malo je možda off. Nije poenta sa koje je televizije već da je Cocalićeva draga i da je vjerovatno to imalo utjecaja na njen anganžman sinoć. Što i ne mora biti istina, ali ako se zna da imamo i boljih voditeljica onda je malo indikativno... Njih dvoje rame uz ramebalzac wrote:Nebitno ko je i sa koje je televizije. Cura je, kako sinoć rekoh, prava mahalka i nekulturna do bola, pa i raskalašena. To sam komentarisao, kao i sva moja ekipa koji se zatekla u Narodnom. Zabila se u one papire i u čitanje. Podsmijava se covjeku koji je gospodsposki odrzao govor, upada u riječ, dobacuje i podcjenjuje. Totalno nedorasla situaciji. Da ne spominjemo kako prevede onaj govor, šta prevede, ništa. Ma uzas! Ko da nam niko u državi ne govori engleski, pa smo spali na ono, ili smo svi ovdje vesla sisali!!! I u redu za neku mahalsku tv stanicu, neke trećerazredne, improvizovane emisije koje možeš smanjiti, ili prebaciti kanal, ali ne i za Narodno pozorište i manifestacije. Žalim za predratnim kulturnim i pismenim spikerima i tv voditeljima, koji su govorili po nekoliko jezika i bili uzor našoj djeci, pazili na dikciju, riječnik, držanje, kulturno i lijepo ponašanje, izgled. Sjetimo se Jasminke Šipke, ili Mirne Berend. Vodili su računa da ne nameću svoj lični stav o čitanom sadržaju, što nije slučaj za dotičnu koja vodeći pravi grimase te koluta očima. Danas se i onako sve svodi na cajke. Jeftino. Nekada je to bila škola, dobar zanat. A onaj momak, radio voditelj, zna svoj posao i talentovan je. Svaka čast!!! Pa kad su, kako rekoste, zajedno, nek je brate nečemu i nauči!!! A Mekiću još jednom sve najbolje i u Londonu. Pravi je uzor za našu djecu!!! Bravo majstore!!! Još samo da ga i finansijski podrže za kvalitetne pripreme!!!![]()
- arx
#2720 Re: Hayat
Program plus ima svoj sajt nisam to znao http://www.programplus.ba/ tamo pise uskoro neka nova serija i neka emisija kao nepobjedive banzuke

- plain vanilla
#2721 Re: Hayat - Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, v
sejla nije ni za ZMBT, davno smo to ustanoviliZovem se Zelena wrote: Sorry ostalima, malo je možda off. Nije poenta sa koje je televizije već da je Cocalićeva draga i da je vjerovatno to imalo utjecaja na njen anganžman sinoć. Što i ne mora biti istina, ali ako se zna da imamo i boljih voditeljica onda je malo indikativno... Njih dvoje rame uz rame
ali u BiH odavno kvalitet nije bitan faktor
- luckylaka
#2722 Re: Hayat - Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, v
plain vanilla wrote:sejla nije ni za ZMBT, davno smo to ustanoviliZovem se Zelena wrote: Sorry ostalima, malo je možda off. Nije poenta sa koje je televizije već da je Cocalićeva draga i da je vjerovatno to imalo utjecaja na njen anganžman sinoć. Što i ne mora biti istina, ali ako se zna da imamo i boljih voditeljica onda je malo indikativno... Njih dvoje rame uz rame
ali u BiH odavno kvalitet nije bitan faktor
- pici
#2723 Re: Hayat
ma morete vala reKnut o šHejli šHa god HoŠte al ima gHuzove i baTaKe za 10

-
balzac
#2724 Re: Hayat, Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, vo
Druže, ne radi se ovdje ni o g&b; nego o svemu gore već navedenom, prije svega nekompetentnosti dotične i nedoraslosti situaciji. A kad smo kod b&g, nagledo sam se mnogih lijepih i žena i djevojaka, a ta cura je skroz bezzze. Prava papančica kojoj prije svega nije mjesto u Narodnom pozorištu; na nekoj tv stanici nemam ništa protiv, ali samo kod nas i može svaka šoša i cajka pred male ekrane. Previše je toga, i bilo bi pravo osvježenje konačno vidjeti neka nova ,pismenija lica, a nije da ih nema.pici wrote:ma morete vala reKnut o šHejli šHa god HoŠte al ima gHuzove i baTaKe za 10![]()
- pici
#2725 Re: Hayat, Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, vo
balzac wrote:Druže, ne radi se ovdje ni o g&b; nego o svemu gore već navedenom, prije svega nekompetentnosti dotične i nedoraslosti situaciji. A kad smo kod b&g, nagledo sam se mnogih lijepih i žena i djevojaka, a ta cura je skroz bezzze. Prava papančica kojoj prije svega nije mjesto u Narodnom pozorištu; na nekoj tv stanici nemam ništa protiv, ali samo kod nas i može svaka šoša i cajka pred male ekrane. Previše je toga, i bilo bi pravo osvježenje konačno vidjeti neka nova ,pismenija lica, a nije da ih nema.pici wrote:ma morete vala reKnut o šHejli šHa god HoŠte al ima gHuzove i baTaKe za 10![]()
Vala netreBA joj Diploma i Bonton za gHuzove i Batkove...
šHeeeJllaaa AJLOVJUUUU