Manuel Neuer - Jerome Boateng , Per Mertesacker , Holger Badstuber , Philipp Lahm - Sami Khedira , Toni Kroos - Thomas Müller , Mesut Özil , Lukas Podolski - Miro Klose.
A gdje li je taj strasno uhodani blok iz Dortmunda...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U ovom sastavu samo realovci medju njima nesto osvojili ove godineNogatrans wrote:Sastav protiv Izraela:
Manuel Neuer - Jerome Boateng , Per Mertesacker , Holger Badstuber , Philipp Lahm - Sami Khedira , Toni Kroos - Thomas Müller , Mesut Özil , Lukas Podolski - Miro Klose.
A gdje li je taj strasno uhodani blok iz Dortmunda...![]()
![]()
![]()
BHF_Manijak wrote:Dobro ba hoce li neko stati u kraj vise ovom ofirnom reklamiranju portala, postalo je zamorno!
necu ja vise obecajemSarajevo1946 wrote:BHF_Manijak wrote:Dobro ba hoce li neko stati u kraj vise ovom ofirnom reklamiranju portala, postalo je zamorno!![]()
evo ga opet
zadnjih godina nam je sve upalo glatkorise against wrote:necu ja vise obecajemSarajevo1946 wrote:BHF_Manijak wrote:Dobro ba hoce li neko stati u kraj vise ovom ofirnom reklamiranju portala, postalo je zamorno!![]()
evo ga opet
inace bayern ove godine ovo glatko uzima
nema veelle opile ga bezalkoholnesimonese wrote:@veela
ko diro,samo reci
Bio sam u bosni 4 sedmice (ramazan pa se moralo po bezalkoholnimmuhafuca wrote:nema veelle opile ga bezalkoholnesimonese wrote:@veela
ko diro,samo reci
Veceras 7. papa
prvu smo vas maznuliveella wrote:Veceras 7. papa
Dante,Reus,Idrissou,.......veella wrote:Zao mi Gladbacha, igrali su vrlo dobro i nadigrali Dinamo. Rezultat nije realan, trebalo je biti obrnuto... Nista jos nije gotovo...
VW je sponzor DFB-kupa i nose reklamni patch na rukavuBHF_Manijak wrote:Je li se meni ucinilo ili je Bayern u kup utakmici imalo amblen VW-a na rukavu???Nije mi jasno kako to, kad im je i Audi jedan od sponzora, sukob intersa ovo ono...
Sto ste bili prvaci bili ste, ove godine Bayern gazi sve redom pa i tvoje zutalje i vraca pehar na Isar.veella wrote:Veceras spektakl u Dortmundu.... Imam cast da gledam uzivo novog sampiona Njemacke i Evrope