Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajkujMe wrote:Uhhh pozitivno iznenadjen sa Vispakovim Laganini Pudingom Cokolada.
Napokon puding kakav ja volim s super dobrim ukusom cokolade, meni je 100 puta bolji od dolcele.
A jos kosta samo 30 pf
Samo da se i ja tuspasim za ovaj puding, stvarno je odlican bez pretjerivanja! Samo sam probala ovaj od cokolade i nemam namjeru nikakav drugi kupovati! Da mi se ne svidja ja ga ne bih kupovala, pa makar da mi ga mama rodjena proizvodi!
Platila sam 0,35 pf u Penny - ju!
znam da onaj zuti u tetrapaku sto je je jeftiniji od vode je zabranjen u Crnoj Gori,takodje od Takova litarskitetrapak ali oni i nisu nasi pa ih nisam ni probao (razlog kod oba previse praska),Vitaminkini su ok solidna cijena i otkupljuju sirovinu na podrucju citave BiH tako da kupujem.
bingov buraz wrote:znam da onaj zuti u tetrapaku sto je je jeftiniji od vode je zabranjen u Crnoj Gori,takodje od Takova litarskitetrapak ali oni i nisu nasi pa ih nisam ni probao (razlog kod oba previse praska),Vitaminkini su ok solidna cijena i otkupljuju sirovinu na podrucju citave BiH tako da kupujem.
Kod majke naletih na sok od jabuke mislim da je La Vita nekakva stvarno otrov. Kaze stara ,ma cijena mu povoljna
bingov buraz wrote:znam da onaj zuti u tetrapaku sto je je jeftiniji od vode je zabranjen u Crnoj Gori,takodje od Takova litarskitetrapak ali oni i nisu nasi pa ih nisam ni probao (razlog kod oba previse praska),Vitaminkini su ok solidna cijena i otkupljuju sirovinu na podrucju citave BiH tako da kupujem.
Kod majke naletih na sok od jabuke mislim da je La Vita nekakva stvarno otrov. Kaze stara ,ma cijena mu povoljna
Jeste, La Vita je taj na koji sam mislio, ono treba ukinuti I unistiti sve tragove postojanja, La Bara
Danas probali ovaj domaci proizvod, i vjerovatno nikada vise!
Ima ukus po margarinu, da sam ga isprobao žmireci, rekao bih da je u pitanju MARGARIN!
Meggle zakon, mojne mi ovih domacih pokusaja vise!
Danas probali ovaj domaci proizvod, i vjerovatno nikada vise!
Ima ukus po margarinu, da sam ga isprobao žmireci, rekao bih da je u pitanju MARGARIN!
Meggle zakon, mojne mi ovih domacih pokusaja vise!
Meni je ovaj poljoradov OK, raspada se kad ga rezem, sto implicira da jeste domaci, u hrani mi je sasvim solidan, a Dukatov mi je extra za mazanje, sto inace ne praktikujem!
uzeo danas fruby marmeladu od sipka, inace koga zanima fruby je brand nekadasnjeg vegafruita, s obzirom da sam dugo radio sa njima znam koliko su se trudili da ti proizvodi budu maksimalno kvalitetni, nakon kupovine od strane sarajevske pivare swity, fruby i vegy su strovaljeni
kupim danas ovu marmeladu jer ih dugo nije bilo na trzistu (od kako ih je SP kupila) pa sam pomislio da je SP nesto naucila nakon strovale nekadasnjih kvalitetnih brandova, elem pokajem se...
vitaminkina je puno bolja
ne znam kako cu pojesti onu veliku teglu ove, a nije iskljuceno ni da ce u smece
Ouu nedo bog La Vitu popit, ono deklarisu kao sok od Breskve gusti. Kad ono nije vidjelo breskve najvise narandze i jabuke unutra al zato i jest jeftin.
Ja volim sok sole mio jabuka, znam da je vocni udio malen oko 10% posto al brate, taj sok mi ukusan a nevjerovatno je koliko je dobar sto se tice da imas osjecaj da si se napio bas je osvjezavajuci.
lajkujMe wrote:Ouu nedo bog La Vitu popit, ono deklarisu kao sok od Breskve gusti. Kad ono nije vidjelo breskve najvise narandze i jabuke unutra al zato i jest jeftin.
Ja volim sok sole mio jabuka, znam da je vocni udio malen oko 10% posto al brate, taj sok mi ukusan a nevjerovatno je koliko je dobar sto se tice da imas osjecaj da si se napio bas je osvjezavajuci.
Mislim da Hepokov Sole Mio od jabuke postoji u dvije varijante: udio voća 50% (nektar) i udio voća 100% .
Žena i ja smo ga pili hektolitrima
lajkujMe wrote:Ouu nedo bog La Vitu popit, ono deklarisu kao sok od Breskve gusti. Kad ono nije vidjelo breskve najvise narandze i jabuke unutra al zato i jest jeftin.
Svaki gusti sok ima najvise bundeve pa tek onda onoga od cega je po deklaraciji.
lajkujMe wrote:Uhhh pozitivno iznenadjen sa Vispakovim Laganini Pudingom Cokolada.
Napokon puding kakav ja volim s super dobrim ukusom cokolade, meni je 100 puta bolji od dolcele.
A jos kosta samo 30 pf
Samo da se i ja tuspasim za ovaj puding, stvarno je odlican bez pretjerivanja! Samo sam probala ovaj od cokolade i nemam namjeru nikakav drugi kupovati! Da mi se ne svidja ja ga ne bih kupovala, pa makar da mi ga mama rodjena proizvodi!
Platila sam 0,35 pf u Penny - ju!
Ovi iz Mercatora kod mene ne mogu namiriti koliko ja uzimam ovih pudinga. I samo mala ispravka 35 pf je kod mene ne 30.
A sto se tice Sole Mio, nije nektar, ja mislim da su ga tek izbacili u ovom formatu:
U Hoši ga uzeo na akciji 1.30 km, udio voca je iznad 10% ali manje od 20% nisam siguran koliko tacno.
Aha, Sole Mio u plastičnim bocama, oni imaju puno manji udio voća. Postoje već godinama ali nije bilo od jabuke. Mislim da su ranije postojali samo multivitamin i narandža.
neka firmica, cini mi se apimed, imaju stand u bbi na -1...njihov sok od jabuke prije desetak dana sam kupio pakovanje od 5l za 10km...prva liga sok, popili smo ga za jedan dan
Hmmm puding jos nisam pravio , mlada naake kolace sigurala....
Reko da pohvalim ovaj kikiriki sto ga puni " SVJEZE I DOMACE" ljuta paprika .....sjecam se prije je bio isto ovaj ali strani cini mi se mogvy ili kako vec,,,, ugl ovaj dobar pravo evo ga tucemo zesce a uz utakmicu da ne pricam...
Probao sam i cipseve nisu ni oni losi a vala ni za petice .......ali kikiriki je beton....
holowey wrote:neka firmica, cini mi se apimed, imaju stand u bbi na -1...njihov sok od jabuke prije desetak dana sam kupio pakovanje od 5l za 10km...prva liga sok, popili smo ga za jedan dan
holowey wrote:neka firmica, cini mi se apimed, imaju stand u bbi na -1...njihov sok od jabuke prije desetak dana sam kupio pakovanje od 5l za 10km...prva liga sok, popili smo ga za jedan dan
Dobar. Samo meni se cini kao da onde nema 5 litara.